Vrijdag 29 januari 2010. Voor alweer de 3e keer in de historie werd er bij NOAD’32 de Korenzand Pubquiz georganiseerd. De belangstelling was weer boven verwachting goed. De kantine zat vol met 12 teams. Op 1 teams na, waren alle teams met 5 leden bezet.

Rond 20:30 uur was het dan zover, de quiz kon van start gaan.
De opzet van de quiz was vrij eenvoudig. Tien vragen per ronde, na iedere ronde werden de antwoorden bekend gemaakt en zo werd de spanning opgebouwd tot het eind.

Ronde 1 was een fotoronde. Tien foto’s van Nederlandse vrouwen moest geraden worden. Er waren 7 ronden over vanalles en nog wat. Ronde 6 was een muziekronde en ronde 8 was een muziekronde. Na een tussenstand na ronde 4 ging Team Spirit aan de leiding. Zij konden hun voorsprong echter niet vasthouden, want in de 2e tussenstand gingen De Kopstukken aan de leiding.

En dit team hield de voorsprong vast. Met een voorsprong van 6,5 punt op Team Spririt waren zij de terechte winnaars van de 3e Korenzand Pubquiz.
De Kopstukken bestonden uit de volgende teamleden: Marry Bouman, Rinus de Waal, Jan Bleijenberg, Henk v/d Bogaard en Paul Bartels.

De uiteindelijke uitslag was als volgt:

Nr. 1 De Kopstukken
Nr. 2 Team Spirit
Nr. 3 Visietech
Nr. 4 Witte gij ut
Nr. 5 De Schrobkes
Nr. 6 Second Change
Nr. 7 B.E.A.S.T.
Nr. 8 Zonne groote vuurbal jonge BAM
Nr. 9 De Komkommerwijven
Nr. 10 The Bullets
Nr. 11 Het Derde
Nr. 12 De Klaaiboeruh

Onze dank gaat uit de quizmaster Hugo, die veel tijd en energie heeft gestoken in de organisatie van deze quiz.

Tot de volgende quiz….