NOAD’32 1 heeft in de strijd om het kampioenschap in de derde klasse D afgelopen weekend goede zaken gedaan. Zelf had men in dit paasweekend geen wedstrijden in te halen en ook concurrent SSC’55 kwam niet in actie. De andere concurrent, Sleeuwijk had nog twee wedstrijden in te halen, waarvan de wedstrijd op paasmaandag tegen Woudrichem op verzoek van de plaatselijke gemeente werd uitgesteld. De andere wedstrijd die dit team nog moest inhalen was tegen GDC, dat in strijd is om degradatie te ontlopen.

In Eethen zag een grote schare NOAD’32 aanhangers met grote verbazing toe hoe de plaatselijke voetbalvereniging, Sleeuwijk niet geheel onverdienstelijk wist te verslaan. Er werd zelfs al een klein feestje gevierd toen toen de scheidsrechter na 90 minuten voor het einde floot, want met een eindstand van 2-0 betekende dit dat NOAD’32 ook de tweede periodetitel op naam krijgt. Deze wordt echter wel overgenomen door de nummer twee in de periode en dat is ondanks het verlies toch Sleeuwijk.

Er is de komende wedstrijden nog van alles mogelijk bovenin het klassement in 3D, waar NOAD’32, SSC’55 en Sleeuwijk zullen uitmaken wie welke plaats binnen de top drie inneemt. Er zijn dus nog drie teams die strijden om het kampioenschap en de tweede promotieplaats naar de 2e klasse. Het derde team zal zich zal zich tevreden moeten stellen met nacompetitievoetbal. Met nog drie wedstrijden te gaan staat NOAD’32 nu 7 punten los van de club uit Vrijhoeve en Sleeuwijk volgt op één punt daarachter. Echter zij hebben nog de beladen inhaalwedstrijd met Woudrichem voor de boeg en kunnen bij winst dus weer boven SSC’55 komen.

Voor de voetballiefhebber is het dus uitkijken naar het komende weekend en misschien komt het er wel op neer dat het laatste competitieweekend beslissend zal zijn, wanneer NOAD’32 en Sleeuwijk elkaar in een rechtstreeks duel zullen treffen.