Inmiddels heeft u allen al wel vernomen dat zaterdag 10 April een geweldige dag was voor NOAD’32. Al vroeg op de dag werd de F3 Kampioen en dat lag al redelijk in de verwachting. Wat ook wel een beetje verwacht werd, is dat ons eerste elftal kampioen zou gaan worden, maar dat het die zaterdag al zou gaan gebeuren daar hadden weinigen onder ons rekening mee gehouden. Het feestje dat later op de dag volgde was enorm gezellig, maar het was zonde dat er zo veel mensen niet bij konden zijn.

Om deze reden willen we bij NOAD’32 aanstaande zaterdag de wedstrijd van ons eerste elftal thuis tegen Giessen omdopen tot kampioenswedstrijd, waarna in de kantine een feestje zal worden georganiseerd. Om een extra feestelijke tint te geven aan deze wedstrijd willen we een oproep doen aan alle jeugdtrainers en leiders om met hun spelers in rood-wit uitgedost, om kwart over twee aanwezig te zijn.

Voorafgaand aan de wedstrijd zullen spelers van het eerste elftal het veld betreden met aan de hand de andere kampioenen van de F3! Het zou toch prachtig zijn als we hen dan met zo veel mogelijk leden, supporters en wie dan ook kunnen toejuichen? Laat het hierom dan ook een reden zijn om in grote getallen aanwezig te zijn tijdens deze wedstrijd en natuurlijk is iedereen naderhand welkom in de kantine. Hier zal een diskjockey de sfeer veraangenamen en later op de avond hebben we een gastoptreden van een bekende Nederlandse zanger.

Speciaal voor dit gebeuren is de wedstrijd van het tweede elftal al vervroegd naar 12:00 uur. Ook zijn we nog bezig om de aanvangstijd van het derde en het vierde wat te vervroegen, zodat ook zij hierbij aanwezig kunnen zijn. Voor de spelers van deze elftallen geldt dus dat ze het programma op de website in de gaten dienen te houden!!!

Hopelijk zien we u allen aanstaande zaterdag op sportpark ’t Korenzand, waar de wedstrijd om half drie zal beginnen.