In willekeurige volgorde laten wij u graag elke week kennismaken met een NOAD’32 sponsor zodat u weet wie er achter het reclamebord, tenue en/of advertentie schuilgaat. Wij zijn ontzettend blij dat een flink aantal sponsors onze voetbalclub al jarenlang steunt. Dus mocht u voor u zelf (of zakelijk) een product/dienst nodig hebben of een klus/opdracht beschikbaar hebben, gun het dan (indien mogelijk) aan één van onze sponsors. Op deze manier kan onze sponsor nog lang aan NOAD’32 verbonden blijven. Alvast hartelijk dank voor uw medewerking!

Deze week heeft Van Rijswijk Verhuur uit Genderen onderstaande vragenlijst ingevuld.

1.) Vertel svp wat over uzelf.
Ik ben Wilbert van Rijswijk, 32 jaar en getrouwd met Sanne. We hebben een dochter (Eva) van 1,5 jaar. Onlangs zijn we verhuisd naar de Hoofdstraat 46 in Genderen. We hebben daar een bedrijfspand, kantoorruimte en woonhuis.

2.) Vertel wat over uw bedrijf.
Ons bedrijf heet Van Rijswijk Verhuur. Zoals de naam al doet vermoeden, verhuren wij spullen. In 2008 ben ik begonnen met 1 tent. Daarna volgde al snel meubilair. Door met de klanten mee te denken, en oplossingsgericht te werken, zijn we enorm gegroeid. Momenteel hebben we 8 personen fulltime in dienst, en daarnaast een groep van ca 30 oproepkrachten. Via onze website (www.vanrijswijkverhuur.nl) kunnen klanten eenvoudig een bestelling plaatsen. Voor complete feesten met eten, drinken en personeel, maken we graag een maatwerk offerte. Tevens hebben we een showroom waar u onze spullen kunt bekijken.

3.) Wat is uw binding met NOAD ’32 en hoe bent u bij de vereniging terechtgekomen?
Vroeger altijd al een binding gehad met NOAD’32, ik voetbalde niet, maar vrienden wel. Zodoende kwam ik regelmatig in de kantine. Thuis hadden we ook “de Loods” waar ik toch wel vaak door bladerde (even kijken wie wat gedaan had).

4.) Voetbalt u zelf of heeft u vroeger gevoetbald ? Bij welke club(s) en op welke positie?
Ik heb nooit gevoetbald, als er een bal ik me af komt ren ik eerder weg, dan dat ik er tegenaan schop… Das echt niets voor mij. Wat ik wel heel mooi vindt bij het voetbal, is dat er echt een grote groep aanhangers is die de club trouw zijn. Of het nu is om te klussen, leiding te geven of gezellig samen te komen om de teams aan te moedigen. De sfeer is goed.

5.) Zijn er nog andere takken van sport die u beoefent? Zo ja welke en op welk niveau?
Nee, ik sport helemaal niet. Maar tijdens het opbouwen en afbreken van de tenten kan ik mijn energie we kwijt.

6.) Heeft u behalve uw werk nog andere hobby’s?
Heel af en toe, ga ik vissen… maar dan moet het wel mooi weer zijn ?

7.) Waar bent u het meest trots op in uw leven? Privé op ……en zakelijk op……?
Ik ben trots op mijn vrouw en dochter. Het is door drukte niet altijd makkelijk, maar samen komen we er wel. Zakelijk ben ik trots op het team. Iedere week weten we het de klanten weer naar hun zin te maken door ongelooflijk mooie dingen te bouwen. En of dit nu een eenvoudig feestje is met 15 gasten, of luxe bruiloft met 250 gasten we kunnen het allemaal.

8.) Als u morgen uw mooiste droom in vervulling mag laten gaan, wat zou die droom dan zijn….?
De droom zou een volledig gestructureerd bedrijf zijn. Hierdoor kan iedereen makkelijk werken, en wordt er ook efficiënt gewerkt.

9.) Als u morgen de baas van Nederland wordt, wat gaat u dan (allemaal) veranderen?
Echt geen idee. Nou ja, laten we maar beginnen met een grotere brug bij Gorinchem neer de leggen, dan ben ik in ieder geval sneller in Den Haag.

10.) Heeft u tot slot nog suggesties/tips/ideeën voor NOAD ’32?
Nee, sorry.

Wilbert van Rijswijk van Van Rijswijk Verhuur, bedankt voor je medewerking en namens NOAD’32 ook hartelijk dank dat je als sponsor aan onze mooie voetbalclub verbonden bent!