Beste sportvrienden en vriendinnen,

Spelers en speelsters geboren in 2001 moeten dit seizoen 2017/2018 hun spelregelbewijs halen. Dit bewijs moet gehaald zijn voor 1 januari 2018, als dit niet behaald is, is men na 1 januari 2018 niet speel gerechtigd. Op de website www.voetbalmasterz.nl vind je meer informatie over het spelregelbewijs en vind je antwoorden op de meest gestelde vragen.

Om deze invoering soepel te laten verlopen, krijgen alle spelers/speelsters, geboren in 2001, een persoonlijke brief thuisgestuurd vanuit de KNVB met hun activatiecode en inloggegevens. Zij kunnen hiermee zelfstandig aan de slag op www.voetbalmasterz.nl.

Spelers/speelster die hiervoor in aanmerking komen zijn:
Noa Arendse, Angie Arendse, Zoe Arendse, Tristan van Ballegooijen, Ralph Besemer, Wessel van den Boom, Siebe Bouman, Lieke Colet, Max Dekkers, Janoah van Eembergen, Daan de Fijter, Esmee van Herwijnen, Sven de Jong, Quint van Krugten, Indy Kuijpers, Sven van der Ley, Jesse Lobregt, Pieter Poorter, Joyce Pullen, Amber Roeland, Marc Vervoorn, Sem de Waal, Onno Zeilstra.

Zijn er spelers of speelsters die hulp nodig hebben meld je dan bij Wim van de Goor ook voor vragen over inloggen kunnen jullie bij hem terecht. Als er behoefte is voor een gezamenlijke avond geef dit ook aan dan zorgen wij dat er iets geregeld wordt.

Naast de website is er voor elke vereniging een clubdashboard ingericht. Het clubdashboard biedt de vereniging een overzicht van alle leden die het spelregelbewijs moeten halen en hun voortgang. Ook kunnen verenigingen hier activatiecodes van (nieuwe) leden downloaden.

Wat is de rol van de vereniging?
We verwachten dat junioren zich met eventuele vragen bij de vereniging gaan melden. Daarnaast is het niet ondenkbaar dat een aantal spelers of speelsters de brief met inloggevens kwijtraakt. In het clubdashboard zijn alle inloggevens van de leden terug te vinden. Verder willen wij jullie attenderen op mogelijke nieuwe leden gedurende het seizoen. De persoonlijke brief wordt eenmalig aan het begin van dit seizoen verstuurd. Als vereniging ben je dus verantwoordelijk een nieuw lid van zijn of haar activatiecode te voorzien.

Mochten jullie als spelers of speelsters nog vragen hebben kijk dan eerst op:
https://www.voetbalmasterz.nl/#faq/

Mochten jullie er niet uitkomen dan kunnen jullie altijd hulp vragen bij Wim van de Goor.

Met vriendelijke groet,

Wim