Hallo beste NOAD’32 leden!!, mag ik mij even voorstellen,

Ik ben Ruud Joosten en sinds lange tijd woonachtig in de Gemeente Vlijmen. Ik ben getrouwd met Annie en samen hebben we twee zonen en vier kleinkinderen. Bij Vijmense Boys ben ik met voetballen begonnen en ben met mijn 16e in het eerste gekomen. Dat was toen 3e klasse KNVB zondag. Op mijn 19e ben ik naar Desk (Kaatsheuvel) verkast en heb daar 5 seizoenen gespeeld. Uiteindelijk ben ik nog naar BVV (Den Bosch) gegaan, vier seizoenen en heb mijn actieve loopbaan als 34e voetballer afgesloten bij mijn oude club Vlijmense Boys. Hierna heb ik mijn trainers diploma’s gehaald, TC3 en TC2.
Ik heb diverse zondag verenigingen als hoofdtrainer getraind, o.a. OSC ’45, FC Drunen, Gilze, Rossum en Vlijmense Boys. Omdat ik mijn zonen wilde zien spelen op zondag ben ik naar de zaterdag verkast als hoofdtrainer bij GDC (2x), Well en Kerkwijk. Toentertijd spelend in de 3e klasse en was een geduchte tegenstander voor elke vereniging in de 3e klasse. Door mijn werk bij Justitie, PI Vosseveld Vught kreeg ik te maken met weekenddiensten en kon zodoende niet meer als hoofdtrainer fungeren. De laatste zes jaren heb ik als assistent bij Well getraind waarvan het laatste jaar als assistent bij Kerkwijk. Het bestuur heeft zijn nek uitgestoken om mij voor NOAD’32 te strikken. Ik ga dat vertrouwen niet beschamen en verwachten dat jullie net zo gemotiveerd zijn als wij om NOAD’32 naar een hoger niveau te tillen.

Met vriendelijke sportgroeten,
Ruud Joosten