Het is nog niet zolang geleden dat wij trots de spiksplinternieuwe kleedkamers die met behulp van vrijwilligers gerealiseerd zijn in gebruik hebben genomen.
Iedere week zorgt een wisselend groepje vrijwilligers ervoor dat de kleedkamers er op zaterdag hygiënisch en schoon bij staan.

Het is begrijpelijk dat je op zaterdag druk bent met de wedstrijd en niet bij stilstaat bij het feit dat er na het weekend een schoonmaakploeg klaarstaat om de kleedkamers weer te spik en span te maken.

De afgelopen jaren is het er in geslopen dat de kleedkamers steeds minder netjes worden achtergelaten door zowel onze eigen leden als soms ook door bezoekende teams. Het is in middels meer regelmaat dan incident dat er flessen, verpakkingen van allerlei pluimage op de grond belanden terwijl er in iedere kleedkamer een afvalbak staat. Ook is er geconstateerd dat er sigaretten peuken liggen op de vloer en andere zaken rond slingeren die niet in kleedkamers van een voetbalclub thuis horen.

Vaak hoor je dat we bij NOAD één grote familie zijn en daar kunnen we alleen maar trots op zijn, laten we dat dan ook uitdragen in onze kleedkamers en richting de vrijwilligers die elke week maar weer klaarstaan het complex netjes te houden.

Help de vrijwilligers van jou clubje met het schoonhouden van onze kleedkamers, kantine en velden door je eigen afval in de daarvoor bestemde afvalbakken te gooien, haal even de trekker door de kleedkamer en neem je lege flessen mee naar de kantine.

Vanaf heden zullen tijdens trainingsavonden naar behoefte een aantal kleedkamers geopend zijn.

Het Bestuur.