NOAD’32 heeft 6 prachtige nieuwe kleedkamers gerealiseerd, maar wil ook graag de toiletten aan gaan pakken. Help jij mee om mensen op NOAD’32 te laten stemmen in deze campagne? Je moet wel lid zijn van de Rabobank hiervoor. Je hebt dan namelijk een persoonlijke code om te stemmen ontvangen. Heb jij zo’n code ontvangen, wil je dan twee stemmen op NOAD’32 uitbrengen? De link is: https://www.rabobank.nl/lokale-bank/altena/rabobank-clubkas-campagne-2018/. Ben je geen lid, dan ken je ongetwijfeld mensen uit jouw buurt die wél lid zijn. Vraag vader, moeder, opa, oma, oom, tante, buurvrouw, buurman, neef, nicht, vriend, vriendin om ook twee keer op NOAD’32 te stemmen.
Met de Rabobank fietstocht hebben wij met alle NOAD-leden prachtige bedragen bij elkaar kunnen fietsen. We zijn ervan overtuigd dat we van deze actie ook weer een succes kunnen maken en zo ons doel bereiken om de toiletten op te knappen! Iedereen hartelijk dank alvast voor uw/je stem en uw/jouw inzet!
Voetbalvereniging NOAD’32