Tweede paasdag stond in het teken van een ware topper in de 3e klasse, want het was de nummer twee die de nummer één ontving. Beide teams hadden slechts twee dagen eerder flinke inspanningen moeten leveren en, maar hoe dan ook keek een ieder naar deze wedstrijd uit! Op een bomvol sportpark in Capelle waar ben goed had ingespeeld op de publieke belangstelling werd om half drie aangevangen. Het was NOAD’32 dat goed en fel uit de startblokken kwam en de eerste kansen waren dan ook voor de trotse koploper. De beste kans was echter voor Capelle maar doelman Denzel de Wit stond goed opgesteld. Vlak hierna was het dan wel raak, nadat een hoekschop van Julian Vos werd verlengd en Remy Schouwenaar snoeihard binnenkopte 0-1. De kans om de score uit te breiden komt er maar helaas miste deze  mooie aanval scherpte. Na rust zien we Capelle dat ook wat feller geworden is, maar echt gevaarlijk wordt het niet meer. Ook NOAD’32 kan geen gevaar meer stichten en daarbij blijft het 0-1. Een videoverslag van deze wedstrijd is te vinden op de website van soccerreporter.