Eindelijk is het dan zo ver. Vanaf zaterdag 14 april 2018 ontvangen klanten van EMTÉ Wijk en Aalburg bij €15,-* aan boodschappen een setje met NOAD’32-voetbalplaatjes gratis. Vraag aan familieleden en kennissen of ze ook voor je willen sparen. Op deze wijze wordt het vrij eenvoudig om alle verschillende plaatjes bij elkaar te sparen.
Let op! In de eerste actieweek (14 t/m 21 april) worden er dubbele setjes uitgegeven.

Sparen en bewaren in het unieke NOAD’32-verzamelalbum
Alle 297 voetbalplaatjes kunnen bewaard worden in het speciaal voor NOAD’32 ontworpen voetbalplaatjes verzamelalbum. Ieder individueel gefotografeerd lid krijgt een gratis verzamelalbum verstrekt!
Deze gratis albums worden zaterdag 14 april via de leiders bij NOAD’32 verspreid. Zorg dat je het album tijdig in je bezit hebt, zodat je vliegend van start kan gaan met het sparen van alle plaatjes van NOAD’32. Overige leden en geïnteresseerden kunnen het album aanschaffen bij EMTÉ Wijk en Aalburg.

Kick-off
Zaterdag 14 april om 11.00 uur vindt de kick-off plaats in de kantine van NOAD’32. Bedrijfsleider Armand Nieuwkoop van de EMTÉ Wijk en Aalburg zal symbolisch het eerste exemplaar overhandigen aan NOAD’32 voorzitter Jerry Bouman.

Namens het bestuur van NOAD’32 en EMTÉ Wijk en Aalburg, veel spaarplezier toegewenst!

* exclusief tabak en emballage