BELANGRIJK BELANGRIJK BELANGRIJK BELANGRIJK BELANGRIJK

Beste sportvrienden en vriendinnen,

Spelers en speelsters geboren in 2001 moeten dit seizoen 2017/2018 hun spelregelbewijs halen. Op de website www.voetbalmasterz.nl. vind je meer informatie over het spelregelbewijs en vind je antwoorden op de meest gestelde vragen.
Om deze invoering soepel te laten verlopen, krijgen alle spelers/speelsters, geboren in 2001, een persoonlijke brief thuisgestuurd vanuit de KNVB met hun activatiecode en inloggegevens. Zij kunnen hiermee zelfstandig aan de slag op www.voetbalmasterz.nl.

Spelers/speelster die het spelregelbewijs nog moeten halen zijn:

Al gestart met het bewijs zijn : Zoe Arendse, Tristan van Ballegooijen, Sven de Jong, Jesse Lobregt en Indy Kuijpers.

Nog niet gestart met het bewijs zijn: Noa Arendse, Siebe Bouman, Lieke Colet, Janoah van Eembergen, Daan de Fijter, Quint van Krugten, , Pieter Poorter en Amber Roeland.

Spelers/speelster die inmiddels het spelregelbewijs gehaald hebben zijn:
Angie Arendse, Ralph Besemer, Wessel van den Boom, Max Dekkers, Esmee van Herwijnen, Tim Kwetters, Sven van der Ley, Joyce Pullen, Marc Vervoorn, Sem de Waal en Onno Zeilstra.

Het verzoek is om zo spoedig mogelijk te gaan starten met het behalen van het spelregelbewijs dit om uitsluiting van wedstrijden te voorkomen.
Zijn er spelers of speelsters die hulp nodig hebben meld je dan bij Wim van de Goor ook voor vragen over inloggen kunnen jullie bij hem terecht. Als er behoefte is voor een gezamenlijke avond geef dit ook aan dan zorgen wij dat er iets geregeld wordt.

Naast de website is er voor elke vereniging een clubdashboard ingericht. Het clubdashboard biedt de vereniging een overzicht van alle leden die het spelregelbewijs moeten halen en hun voortgang. Ook kunnen verenigingen hier activatiecodes van (nieuwe) leden downloaden.

Wat is de rol van de vereniging?

We verwachten dat junioren zich met eventuele vragen bij de vereniging gaan melden. Daarnaast is het niet ondenkbaar dat een aantal spelers of speelsters de brief met inloggevens kwijtraakt. In het clubdashboard zijn alle inloggevens van de leden terug te vinden. Verder willen wij jullie attenderen op mogelijke nieuwe leden gedurende het seizoen. De persoonlijke brief wordt eenmalig aan het begin van dit seizoen verstuurd. Als vereniging ben je dus verantwoordelijk een nieuw lid van zijn of haar activatiecode te voorzien.

Mochten jullie als spelers of speelsters nog vragen hebben kijk dan eerst op:
https://www.voetbalmasterz.nl/#faq/

Mochten jullie er niet uitkomen dan kunnen jullie altijd hulp vragen bij Wim van de Goor.

Met vriendelijke groet,

Wim