4 dagen keepertraining, voetbal en plezier

Jeugdvoetbalweek Oosterhout 13 t/m 16 augustus

In de laatste week van de basisschoolvakantie vindt in Oosterhout op de velden van vv SCO voor de 12e keer de jeugdvoetbalweek plaats. Van maandag tot en met donderdag, van 10 uur ’s ochtends tot 16.00 uur ’s middags. Er is in totaal ruimte voor 145 voetballers en 15 keepers. Die keepers krijgen een speciaal programma, dat bestaat uit keeperstraining en wedstrijden als keeper bij de voetballers.

Het is elk jaar een fantastisch evenement met vele gasttrainers en volledig gedragen door vrijwilligers. De kosten voor deze 4 dagen bedragen 85,- euro. Daarvoor krijgen de kinderen 4 dagen training, lunch, een keepersshirt en keepersbroek en een bal.

Het loont zeker de moeite om eens te kijken op www.jeugdvoetbalweek.nl