Na vorige week ruim te hebben gewonnen van OSC’45 2, stond vandaag de 2e ronde wedstrijd van de nacompetitie op het programma.
Tegenstander was tweedeklasser GVV’63 2 uit Gameren.
Het werd een geweldige wedstrijd met alles erop en eraan.. Veel strijd, opstootjes, een warrige scheidsrechter, een afkoelingsperiode en een mooi scoreverloop. Na een half uur maakte Stefan na een mooie aanname 0-1. Vlak voor rust kwam NOAD’32 met 10 man te staan na een zwaar gestrafte rode kaart voor Chris.
Na de rust kwam GVV’63 al snel op 1-1. Maar NOAD’32 stelde gauw orde op zaken en scoorde snel 2 keer achter elkaar. Eerst Jean-Paul met de 1-2 en daarna Roy 1-3. GVV’63 scoorde nog wel 2-3, maar ondanks een paar hectische momenten voor het doel van Dick bleef het bij 2-3.
En prachtig resultaat van de mannen van Carlo en Mayco!
Volgende week wordt de finale van de nacompetitie gespeeld bij NOAD’32, tegenstander is SSC’55 2.
Kom allen naar het Korenzand om NOAD’32 2 naar de 2e klasse te schreeuwen!!