ZEER GESLAAGDE TWEEDE THUISTOERNOOI DAG

Onder prachtige weersomstandigheden konden we onze tweede toernooidag afwerken. Volop zon, licht briesje en alle ingeschreven teams waren aanwezig. Alle teams mochten 7 x 15 minuten voetballen dus maar regelmatig om het hoofd koel te houden. Wat hebben we genoten van de vele talentjes en de spannende wedstrijden. Veel Italiaanse uitslagen en de niveauverschillen waren dan ook niet groot. Ook aan temperament ontbrak het niet en de scheidsechters hadden bij sommige wedstrijden dan ook de handjes vol. Van het uitsturen van spelertjes tot het niet meer spelen van de laatste wedstrijd, we hebben het allemaal meegemaakt. Laatste wedstrijd kwam dan ook te vervallen en dit had ook nog de nodige gevolgen voor de eindstand. Op doelsaldo moest dat beslist worden en dat scheelde maar 1 doelpuntje. Ook bij het gatenschieten was het spannend en werd er vrolijk op los gescoord. Al met al weer een hele leuke dag.

Uitslag gatenschieten:
Eerste plaats: Haaften JO13-1 27 punten

Eindstand toernooi:
1.   RFC JO13-2                17 punten doelsaldo +1
2.  Oranje Wit JO13-1    17 punten
3.  Noad’32 JO12-1         10 punten
4.  Haaften JO13-1           9 punten
5.  Oosterhout JO13-1     8 punten
6.  Noad’32 JO13-1          7 punten
7.  Kerkwijk JO13-1         6 punten
8.  Oosterhout JO13-2    1 punt

Rest mij nog om alle vrijwilligers ontzettend te bedanken voor het laten slagen van alle thuistoernooien. Bedankt !!!!
Ontzettend bedankt alle scheidsrechters: Hans Vervoorn, Siegfried de Fijter, Huub Westerlaken en Gerben Timmermans.
Gerben, Herald en John bedankt voor de samenwerking en het veelvuldige vergaderen.
Herald sterkte met je moeder !!!

Op naar de toernooien van 2019 !!!!!

Eijmert, namens de toernooicommissie.