In navolging op NOAD’32 1 is ook NOAD’32 2 zaterdag gepromoveerd naar de tweede klasse. Het team onder leiding van Carlo van Zanten en Mayco van Bergeijk versloeg thuis SSC’55 met 3-2 in een vermakelijk duel waarop veel supporters waren afgekomen!

De beginfase van deze wedstrijd was het wat aftasten en van echte kansen kwam het niet! Na zo’n 20 minuten gespeeld te hebben kwam SSC’55 op voorsprong. Echter binnen een minuut was het al weer gelijk nadat Stefan van Herwijnen geklungel in de verdediging van de bezoekers genadeloos afstrafte. Hiermee was het nog niet gedaan in de eerste helft want wederom wist SSC’55 op voorsprong te komen. NOAD’32 liet het hier niet bij zitten en het was weer Stefan van Herwijnen die de gelijkmaker op het scorebord zette. En of het nog niet genoeg was maakte hij ook nog zijn derde en mooiste goal van de middag. Uit een hoekschop nam Stefan de bal vanaf zo’n 15 meter ineens op zijn schoen en dit verwoestende schot was onhoudbaar voor de doelman.

In de tweede helft was het SSC’55 dat de druk opvoerde en op zoek ging naar de gelijkmaker. Een aantal redelijke kansen volgde maar de NOAD’32 verdediging en doelman stonden hun mannetje. NOAD’32 kreeg nog enkele countermogelijkheden maar hier werd te slordig mee omgegaan. Diep in de blessuretijd bewijst doelman Dick Vos zijn waarde door eerst een pracht redding te verrichten en daarna een strafschop uit de hoek te duiken. Na dit hectische einde van de wedstrijd fluit de scheidsrechter af en is het feest!