Spelregelbewijs 2018-2019!!

BELANGRIJK – BELANGRIJK – BELANGRIJK

Beste sportvrienden en vriendinnen,

Spelers en speelsters geboren in 2002 moeten dit seizoen 2018/2019 hun spelregelbewijs halen. Op de website www.voetbalmasterz.nl. vind je meer informatie over het spelregelbewijs en vind je antwoorden op de meest gestelde vragen.
Om deze invoering soepel te laten verlopen, krijgen alle spelers/speelsters, geboren in 2002, een persoonlijke brief thuisgestuurd vanuit de KNVB met hun activatiecode en inloggegevens. Zij kunnen hiermee zelfstandig aan de slag op www.voetbalmasterz.nl.

Spelers/speelsters die het spelregelbewijs moeten halen zijn:

Rob van der Beek, Dithe van Beek, Emma van den Bosch, Tom Branderhorst, Fabienne de Fijter, Senna Hoeke, Danique Jonker, Josha Kuipers, Erik Mans, Suze van Tilborg, Jonne Versluijs, Luuk Versteeg, Jens Vos, Quinten Vos en Rebecca van Wijnen.

Zijn er spelers of speelsters die hulp nodig hebben meld je dan bij Wim van de Goor ook voor vragen over inloggen kunnen jullie bij hem terecht. Als er behoefte is voor een gezamenlijke avond geef dit ook aan dan zorgen wij dat er iets geregeld wordt.

Naast de website is er voor elke vereniging een clubdashboard ingericht. Het clubdashboard biedt de vereniging een overzicht van alle leden die het spelregelbewijs moeten halen en hun voortgang. Ook kunnen verenigingen hier activatiecodes van (nieuwe) leden downloaden.

Wat is de rol van de vereniging?
We verwachten dat junioren zich met eventuele vragen bij de vereniging gaan melden. Daarnaast is het niet ondenkbaar dat een aantal spelers of speelsters de brief met inloggevens kwijtraakt. In het clubdashboard zijn alle inloggevens van de leden terug te vinden. Verder willen wij jullie attenderen op mogelijke nieuwe leden gedurende het seizoen. De persoonlijke brief wordt eenmalig aan het begin van dit seizoen verstuurd. Als vereniging ben je dus verantwoordelijk een nieuw lid van zijn of haar activatiecode te voorzien.

Mochten jullie als spelers of speelsters nog vragen hebben kijk dan eerst op:

https://www.voetbalmasterz.nl/#faq/

Mochten jullie er niet uitkomen dan kunnen jullie altijd hulp vragen bij Wim van de Goor.

Met vriendelijke groet,

Wim