Vanaf maandag 15 oktober gaat Noad’32 een samenwerking aan met Fysiotherapie Van de Kamp uit Wijk & Aalburg. Samen met onze huidige verzorger Cor Millenaar zal fysiotherapeut Tim van de Kamp de medische begeleiding van de club op zich nemen.

Wanneer je een (beginnende) blessure ervaart, is het belangrijk hier niet te lang mee door te lopen. Kleine blessures kunnen namelijk leiden tot een vervelende, langdurige blessure. Om te voorkomen dat spelers langdurig uit de roulatie zijn is het opsporen en snel adviseren of behandelen essentieel.

Inloopspreekuur
Iedere maandagavond tussen 18.00 en 19.00 uur is fysiotherapeut Tim van de Kamp aanwezig bij Noad’32 voor een gratis inloopspreekuur. Tijdens dit uur wordt er een analyse gemaakt van de blessure en wordt er eventueel behandeld en/of advies gegeven. Wanneer blijkt dat de blessure erg is en meer aandacht vereist, kun je direct een afspraak maken voor een behandeling in de praktijk.

Het inloopspreekuur is gratis en voor alle leden van de club. Ongeacht op welke dag je traint. Mocht je maandagavond verhinderd zijn dan kunt u altijd contact opnemen voor een afspraak op de praktijk.

Fysiotherapie Van de Kamp
Tim van de Kamp is een fysiotherapeut met affiniteit voor (sport)blessures. Zijn praktijk is gevestigd in sportcentrum Refresh your Fitness in Wijk & Aalburg. Door de faciliteiten in de sportschool kunnen blessures optimaal behandeld worden. Zo sta je snel weer op het veld.

Sportverzorging zaterdag
Op dinsdag, donderdag en zaterdag zal zoals de afgelopen jaren Cor Millenaar aanwezig zijn voor de sportverzorging. Hij zal er zorg voor dragen dat spelers goed voorbereid aan de trainingen en wedstrijden kunnen beginnen. Cor en Tim zullen nauw contact hebben om de spelers optimaal te begeleiden.

– Inloopspreekuur iedere maandag 18.00 – 19.00 uur verzorgruimte Noad’32 (niet tijdens winter & zomerstop)
– Bel 06-15338928 om direct een afspraak te maken op de praktijk
– Geen verwijzing nodig van de huisarts
– Altijd snel terecht

Azaleastraat 1
4261 CT Wijk en Aalburg
(ingang Refresh your Fitness)

06-15338928
info@fysiovandekamp.nl
www.fysiovandekamp.nl