Zondagmorgen is overleden Adam Nieuwkoop, oud-voorzitter van onze vereniging. Adam is 85 jaar geworden. Op de ledenlijst van de KNVB staat vermeld, dat Adam sinds 30 juni 1951 lid is van NOAD’32.

Adam was in de periode van 1967-1974 voorzitter, onder zijn bezielende leiding kwam het nieuwe clubgebouw tot stand. Heel veel tijd heeft hij destijds in de bouw gestoken. De opening vond plaats op 9 november 1968. Samen met wijlen Rinus de Waal heeft hij de kaartcommissie opgericht, verscheidene jaren was hij een belangrijke pion hier in.

Op de zaterdagmiddag was Adam een fervent supporter van het 1e elftal en ook menige uitwedstrijd was hij van de partij om de jongens aan te moedigen. De zaterdagmiddag was meestal ingevuld om de kantine te bezoeken. Adam stak zijn mening niet onder stoelen of banken, echter was hij wel een geziene gast in ons midden.

In dankbaarheid denken terug wat Adam voor onze vereniging heeft betekend. Bij deze condoleren wij Gerda, de kinderen en de verdere familie met dit verlies en wensen hen veel sterkte.

Anton de Waal, Vz.

Condoleren: vrijdagavond 1 februari, in het rouwcentrum, van 19.00 uur tot 20.30 uur
Uitvaart: zaterdagmiddag 2 februari, crematorium – Vlijmen om 15.30 uur