Hallo beste NOAD’32 leden, mag ik mij even voorstellen,

Ik ben Izaäk Sonneveld, 39 jaar oud, samenwonend met Erika en vader van Evi die 3 jaar oud is. Woonachtig in Wijk en Aalburg. Ik werk bij de politie op de afdeling logistiek in de eenheid Oost Brabant. Daar ben in o.a. verantwoordelijk voor de ME-ondersteuning.

Zelf ben ik actief voetballer geweest bij Sparta ’30 en vv Almkerk. Op 15-jarige leeftijd mijn debuut gemaakt in de Andelse hoofdmacht. Tussentijds een uitstapje gemaakt naar vv Almkerk. Daar heb ik 7 seizoenen gespeeld met als hoogtepunt het kampioenschap in 2001 in de 3e klasse. Weer teruggekeerd bij Sparta ’30 en mijn eerste stapjes op trainersgebied gemaakt. In de jeugd begonnen en vervolgens de D- pupillen t/m de A-jeugd getraind.

Vervolgens door oud-trainer Antoin van Pelt benaderd om bij NEO ’25 aan te sluiten als assistent-trainer van het 1e elftal. Dat heb ik 2 seizoenen gedaan, waarin ik ook mijn TC III trainersdiploma kon behalen. Vervolgens 1 seizoen trainer geweest van NEO ’25-2 wat uitkwam in de 2e klasse.

Ik kijk ernaar uit om volgend seizoen bij NOAD ’32-2 voor de groep te staan.

Met vriendelijke sportgroeten,

Izaäk Sonneveld