Vandaag (zaterdag 11 mei) onze eerste wedstrijd, al onze kleine rakkers vonden het wel spannend hoor sommige telde de dagen af maar vandaag was het dan zover en weet je wat ook zo mooi was alle opa’s en oma’s broers zussen papa en mama’s waren er wat mooi zeg voor deze kleine voetballers. Bij noad hadden we deze morgen wel 7 kleine Messi maar bij gvv die hadden 9 kleine Ronaldo’s dus dat beloofde een mooie wedstrijd te worden. En er was een echte scheidsrechter die ze de juiste richting stuurde.
De scheidsrechter floot dat we mochten beginnen en het was duidelijk dat GVV de leiding naam maar noad verdedigde goed maar zo kon het toch gebeuren dat GVV toch scoorde0-1. Maar daar waren onze rakkers het niet mee eens en voor GVV met hun ogen konden knipperen was het al 1-1 .de wedstrijd ging op en neer dan weer noad in de aanval en dan GVV weer, maar deze morgen was GVV iets scherper en ja hoor 1-2. Maar Guus dacht dit moet ik even recht trekken hij stuurde Maxim naar voren en die wist er raad mee 2-2. Maar GVV zette weer de aanval in onze spelers letten even niet op en potverdorie 2-3 .de scheidsrechter vond het tijd voor de ranja.
In de pauze even de tactiek door genomen ,we zouden meer in de aanval gaan. Zo begon de 2e helft en GVV zetten onze kleine rakkers weer onder druk ,en zo werd alweer snel gescoord 2-4, maar wij hadden 2 dames in ons team en die vonden het tijd dat ze ook gingen scoren en daar was Lotte vorige week voor het eerst getraind en nu scoorde ze gelijk prachtig meid 3-4 maar GVV ging nu echt even aanzetten en voor we het wisten scoorde GVV nog 5 keer, jongens en meiden wees trots op je zelf het was een mooie oefenwedstrijd. We gaan nog een paar keer trainen en dan komt het zeker goed. Onze spelers waren vandaag Jenthe, Lotte, Daan, Guus, Jurre, Jurre van Giessen en Maxim.
Groet Kees