Na afwezigheid van een paar jaren, hadden we dit jaar weer eens een pupillenkamp. De organisatie was dit jaar in handen van Eva van der Maaden en Yannick van der Goor, ook Michiel Vos heeft een steentje bij gedragen En de dames hadden een leuk programma in elkaar gezet. Met spelletjes, knutselen, flessenvoetbal en een heuse spooktocht met wel een eng verhaal
Met dank aan Ian, vriendin Yersey en nog 2 vrienden Van slapen kwam wel niet veel. Ondanks dat de opkomst niet zo groot was, was het reuze gezellig. De meeste werden om 20.00 uur weer opgehaald en met een kleine groep gingen we de avond in. Michiel zorgde voor de stookton( Henry bedankt), die de volgende morgen nog volop brandde. Maar de bouwploeg was blij, want we hadden een heleboel hout opgestookt. We hadden nog een jarige en daar werd om 24.00 uur heel hard voor gezongen. De volgende morgen was het lekker ontbijten
(wat kunnen die kinderen eten zeg). Daarna opruimen en even voetballen, waarnaar iedereen weer opgehaald werd. Iedereen bedankt voor de medewerking.
Happetap voor de lekkere friet
Het was zeer geslaagd en onderstaand reacties van de kinderen en wat foto’s
We hopen wel dat volgend jaar meer kinderen komen en blijven slapen.

Foto’s en reacties klik hier