Vandaag is onze prachtige vereniging NOAD’32 jarig!
We zijn op 9 januari 1932 opgericht en bestaan dus 88 jaar.

Het begon in “de keet op de bol”, een klein pandje op wat nu “De Wijkse Bol” heet. Zouden de jongens en wat ouderen er op dat moment bij stil hebben gestaan dat 88 jaar later op een 100 meter van de keet een vereniging zou spelen met 19 teams, met dames en heren en jongens en meisjes in een moderne accommodatie en alle faciliteiten?

Bijgevoegde foto stamt overigens al uit 1915, met op de achtergrond de Heusdense boot op weg naar Rotterdam.

Zou de kachel hebben gebrand in de keet?
Het kwik gaf die zaterdag 9 januari 1932 een temperatuur aan van -2 tot + 2.8 C en een matige wind uit het zuiden. En wie had toen kunnen bedenken deze geschiedenis nu via google, Social media of wat dan ook te vinden zou zijn?

88 Jaar later zijn we een bloeiende vereniging met 450 leden, 19 teams en heleboel enthousiaste vrijwilligers.
Een moderne accommodatie met onder andere 2 speelvelden (waarvan 1 Wetra-veld), 1 trainingshoek (Wetra-veld), een kantine en 8 kleedkamers.

Op naar de 100 jaar!!