Beste sportvrienden,

Op zaterdag 11 januari 2020 heeft het jaarlijks FIFA2020 toernooi op de Play Station plaatsgevonden op het Korenzand bij NOAD’32. Dit toernooi werd georganiseerd door Mars Events. Ook dit keer weer een grote opkomst, dit jaar hebben we 2 toernooien georganiseerd zowel voor de junioren als voor de senioren. Bij de senioren was de organisator en quizmaster d’n Bebber die dit weer op voortreffelijke wijze heeft gedaan bedankt daarvoor. Bij de junioren hebben 32 personen en bij de senioren 24 personen die aan het toernooi hebben deel genomen. Met heel veel passie en spanning werden de voorrondes afgewerkt. Daarna volgde de knock out rondes en er konden dit keer geen fouten gemaakt worden anders was uitschakeling een feit. Uiteindelijk bleven er 4 halve finalisten over die onder elkaar uit moesten gaan maken wie de winnaars van 2020 zouden worden.

De halve finales bij de junioren werden gespeeld door Dylan van der Velden, Ingmar Vos, Jarne Smulders en Noah Timmermans. De winnaars van de halve finales waren Dylan van der Velden en Ingmar Vos. De troost finale tussen Jarne Smulders en Noah Timmermans werd gewonnen door Noah en de finale tussen Dylan van der Velden en Ingmar Vos werd gewonnen door Dylan.

Uitslag van het toernooi voor de junioren:

1- Dylan van der Velden
2- Ingmar Vos
3- Noah Timmermans

Bij de senioren werden de halve finales gespeeld door Max Dekkers, Kilian Bouman, Robin Jonker en Max Bouwmeester. De winnaars van de halve finales waren Max Dekkers en Robin Jonker. De troost finale tussen Kilian Bouman en Tom Bouwmeester werd gewonnen door Kilian en de finale tussen Max Dekkers en Robin Jonker werd gewonnen door Max.

Uitslag van het toernooi:

1- Max Dekkers
2- Robin Jonker
3- Kilian Bouman

Natuurlijk ook bij dit evenement gaat onze dank uit naar het personeel achter de bar en andere vrijwilligers die hebben geholpen om dit mooie toernooi tot een succes te maken. Ook de ouders die zijn komen kijken en aanmoedigen hartelijk dank voor jullie aanwezigheid.