GRATIS SPREEKUUR FYSIOTHERAPIE

Ook dit jaar zal er iedere maandagavond tussen 18.30 – 19.00 een gratis inloopspreekuur zijn op de club verzorgd door Tim van de Kamp van Fysiotherapie Van de Kamp.
Alle leden van v.v. NOAD ’32 mogen hier gratis gebruik van maken. Dus heeft u klachten aan bijvoorbeeld de knie, enkel, rug, heup of een andere blessure? Blijf hier dan niet mee lopen en kom naar het spreekuur voor deskundig advies. Zo kunnen blessures snel verholpen worden en staat u snel weer op het veld.
Mocht u een ernstige blessure hebben die meer aandacht vereist of waarbij een langer traject benodigd is, dan kunt u direct een afspraak maken voor behandelingen in de praktijk.

Sportverzorging zaterdag

Op dinsdagavond, donderdagavond en zaterdag zal zoals de afgelopen jaren Cor Millenaar aanwezig zijn voor de sportverzorging. Cor zal er zorg voor dragen dat de spelers goed voorbereid aan de trainingen en wedstrijden kunnen beginnen. Cor en Tim zullen nauw samenwerken om alle leden optimaal te begeleiden.

Fysiotherapie Van de Kamp is een praktijk met twee locaties in Wijk & Aalburg en Breda. Met een voorliefde voor sport, en een groot scala aan verdiepende cursussen over sport gerelateerde blessures en sportrevalidatie, bent u bij ons aan het juiste adres. Door de samenwerking met zowel de sportverzorger als het lokale fitnesscentrum Refresh your Fitness, kunt u naast regulier fysiotherapie ook terecht voor alle soorten (sport)blessures en revalidaties.

• Inloopspreekuur iedere maandag 18.30 – 19.00 in verzorgingsruimte NOAD ‘32 (met uitzondering van zomer- en winterstop)
• Aanmelden niet nodig
• Gratis

Fysiotherapie Van de Kamp
076-5620331
06-15338928
Info@fysiovandekamp.nl
www.fysiovandekamp.nl
Azaleastraat 1
4261CT Wijk & Aalburg

Dr. Struyckenstraat 230
4812BL Breda