NOAD’32 1

ARKEL 1 –  NOAD’32 1: 2-1 (RUSTSTAND: 1-0)   16/09/2017
Scheidsrechter: H. Berendsen uit Werkendam
Trainer: Rob van Loon
Leider: John van Bergeijk
Materiaalman: Luuk Bouman
Verzorger: Cor Millenaar
Ass. scheidsrechter: Kees Versteeg
Aanvoerder: Mark Bouman
Spelers: Denzel de Wit-Francois Toonen-Rik Bouman-Max Bouwmeester-Yassine Ezzoubaa-Remy Schouwenaar-Ruben Bouman-Julian Vos-Lars Ploeg-Mo Makhlouf-Yannick Schuurmans-Nick Verheij-Jeroen Verschuren-Mathijs Fitters
Sven bleef in Wijk achter, omdat hij nog op vakantie ging. Ruben de Waal is pas terug van vakantie. John Pootjes en Jin Sawari zijn geblesseerd. Mochten we nog iets in de melk te brokkelen hebben, dan moest er wel gewonnen worden in Arkel. Hoewel in de 1e helft op achterstand gezet werden. (In de 11e min.) werd er toen het beste spel gespeeld. Er waren verscheidene mogelijkheden. Aan de ene wilde men de aanval te lang doorzetten, maar ook stond Arkel steeds op de juiste plaats om het gevaar te bezweren. In de 15e min moest Francois zich al laten vervangen vanwege een hamstringblessure. Yannick komt voor hem in de plaats.
In de rust wordt Mathijs gewisseld voor Yassine. Van deze speler zien we enkele goede schoten, die een beter lot verdiend hadden. In de 62e min. wordt Julian gewisseld, nu komt Max te spelen. In de 68e min. komen we met 10 man te staan. Rik moest de handrem aantrekken en dat pakte verkeerd uit. Uit een vrije van Remy komen we nog gelijk, echter op het eind van de wedstrijd is het Arkel wat uiteindelijk aan het langste eind trok. Er is nog 1 wedstrijd te spelen tegen MEC’07, deze wedstrijd wordt morgenavond gespeeld. Het is wel te hopen, dat we van die hatelijke nul af komen. Het zal wel een samengesteld elftal worden uit de jeugd, 2e en 1e.

AALBURG CUP

ACHILLES VEEN 1 –  NOAD’32 1: 5-0: (RUSTSTAND: 3-0)
Scheidsrechter: Ron Collé uit Leeerdam
Trainer: Rob van Loon
Leider: absent
Materiaalman: Luuk Bouman
Verzorger: Cor Millenaar
Ass. scheidsrechter: Kees Versteeg
Aanvoerder: Sven Bleijenberg
Spelers: Corné Mouthaan-Francois Toonen-Michel Sonnveld-Rik Bouman-Jeroen Verschuren-Roy Bleijenberg-Max Bouwmeester-Yassine Ezzoubaa-Sven Bleijenberg-Remy Schouwenaar-Mathijs Fitters-Geordie Bauman-Ruben Bouman-Berry van Loon-John Pootjes-Desley de Wit- Michiel Vos (reserve doelman)
Het was bijna allemaal eenrichtingsverkeer, het was duidelijk dat Veen een paar maten te groot was. In de 11e min. scoorde Veen voor het eerst via onderkant lat. In de 18e min. werden we uitgespeeld en werd het 2e doelpunt gemaakt. Het derde doelpunt kwam van de voet van Rik en dus een e.d. Met deze stand zijn we gaan rusten. In de 52e min. een uitgekiend doelpunt van A-V, via binnenkant paal ging de bal het doel in. Ook bij het vijfde doelpunt van Veen, in de 59e min. hadden we niets in te brengen. Corné voorkwam met goede reddingen een grotere achterstand. In het laatste kwartier werd Corné gewisseld voor Michel en die hield zijn doel schoon.

WILHELMINA 1 – NOAD’32 1: 3-2 (RUSTSTAND: 0-2)
Scheidsrechter: W. Vreeswijk
Trainer: Carlo van Zanten
Leider/verzorger: Mayco van Bergeijk
Spelers: Daan de Fijter-Sunny Lama-Ian Arendse-Geordie Bauman-Roy Bleijenberg-Jeroen Bouman-Arne Fuijkschot-Stefan van Herwijnen-Yannick Schuurmans-Kevin Sterkenburg-Kris van Straten-Rik van Straten-Geert-Jan Vos-Gert-Jan Vos-Julian Vos-Desley de Wit.
Met een mooie voorsprong ging men de rust in. Door Arne in de 2e min. en Sunny in de 35e min. (een prachtig doelpunt) werd de voorsprong verkregen. In de 2e helft zette Wilhelmina’26 een tandje erbij en moesten we drie tegentreffers toe staan.
In blessuretijd trok Wilhelmina’26 de overwinning naar zich toe. Daan viel helaas geblesseerd uit (een spoedig hertel toegewenst). Stefan was zijn vervanger.

GDC 1 –  NOAD’32 1: 1-0 (RUSTSTAND: 1-0)
Scheidsrechter: Jeroen Quinten uit Oisterwijk
Trainer: Rob van Loon
Leider: John van Bergeijk
Materiaalman: Luuk Bouman
Verzorger: Cor Millenaar
Ass. scheidsrechter: Kees Versteeg
Aanvoerder: Mark Buman
Spelers: Denzel de Wit-Francois Toonen-Rik Bouman-Max Bouwmeester-Yassine Ezzoubaa-Sven Bleijenberg-Remy Schouwenaar-Geordie Bauman-Ruben Bouman-Berry van Loon-John Pootjes-Desley de Wit-Hamid Sarwari-Julian Vos-Kevin Sterkenburg-Sunny Lama
In de 2e min. kwamen we op voorsprong. Een perfect uitgevoerde aanval, met een strakke voorzet van Francois, de bal werd vervolgens door Julian knap ingekopt.
In de 2e helft dacht John lekker te gaan “ballen”, echter al na 2 minuten moest hij het veld verlaten met een blessure. Even afwachten hoe deze blessure zal gaan uitvallen. Denzel stond een gedegen wedstrijd te keepen.

Helaas geen vervolg voor NOAD’32 1
Onder tropische​ omstandigheden staat vanmiddag de return van de nacompetitie tegen Hardinx-veld op het programma. Met een redelijk complete selectie gaat de reis per bus naar de Sluisweg in Hardinxveld. Het is niet de wedstrijd geworden die we van te voren hadden gehoopt. Al vrij vroeg scoort Hardinxveld de openingstreffer na een misverstand achterin bij NOAD’32. We lopen continu achter de feiten aan en het is Denzel die ons met een aantal reddingen in de wedstrijd houdt. Echter 10 minuten voor de rust heeft hij geen antwoord op de tweede treffer van Hardinxveld. Met 2-0 gaan we de rust in.
Na de rust zien we een feller NOAD’32. Via Matthijs en Jeroen krijgen we goede kansen op de aansluitingstreffer. Maar na een kwartier neemt Hardinxveld het initiatief weer over. Tien minuten voor tijd valt de genadeslag met de 3-0 en een paar minuten later valt de 4-0. Helaas geen vervolg in de nacompetitie.

SPARTA’30 – N.O.A.D.’32 Ruststand: 0-0  Eindstand:0-0     06-05-2017
Scheidsrechter: Beumer uit Dongen
Trainer: Rob van Loon
Leider: John van Bergeijk
Materiaalman: Luuk Bouman
Ass. scheidsrechter: Kees Versteeg
Aanvoerder: Mark Bouman
Spelers: Mathijs Fitters-Denzel de Wit-Julian Vos-Mo Makhlouf-John Pootjes-Remy Schouwenaar-Yannick Schuurmans-Mathieu de Bekker-Ian Arendse-Nick Verheij-Mark Bouman-Daan de Fijter-Roy Bleijenberg-Kevin Sterkenburg-Sven Bleijenberg-Jeroen Verschuren-Ruben Bouman
Wisselspelers: Mathieu-Ian-Daan-Nick-Roy-Kevin
Gewisseld: geen wissels
Doelpunten: geen
Doelpunten Sparta’30: geen
Gele kaarten NOAD: Ruben, Mark (volgende wedstrijd geschorst; Sven)
Gele kaarten Sparta’30:  1x
Geblesseerd:Yassine (hamstring)
Geschorst: Rik, Ruben/W, Max en Michel
Het was de gehele middag uitkijken voor de gevaarlijke uitvallen van Sparta’30. Dit team laat zich graag terug zakken en dan met een counter toe te slaan. Daarom moesten wij constant mensen achter houden om dit te kunnen opvangen. Op zich lukte dit aardig tot goed. Maar ja, dit betekent wel dat je in aanvallende zin iets minder bent.
Het was een wedstrijd met twee helften, in de eerste helft was Andel, dat het meeste aanspraak maakte op een voorsprong. Zo was er al in de 2e min. een pegel uit een vrije trap, de bal ging gelukkig onderkant lat weer het veld in. En tegen de rust kreeg men nog twee goede kansen, eentje was er eigenlijk niet te missen. Voor open doel ging de bal alsnog naast. En de 2e kans belandde de bal in het zijnet. Bij ons kreeg Mathijs een paar mogelijkheden.
De tweede helft was van een ander gehalte, toen maakten wij de meeste aanspraak op een overwinning. Sparta’30 is amper aan ons doel geweest. In de 61e min. kregen we de ultieme kans om op voorsprong te komen. Er zou door Sparta’30 hands zijn gemaakt. Vervolgens legde de scheidsrechter de bal op de stip. Helaas ……. wordt de inzet van Remy door de doelman gekeerd.
Uiteindelijk blijft het een 0-0 pot en moeten met 1 punt genoegen nemen. Veel bekende namen bij Sparta’30 zullen we volgend seizoen niet meer terug zien. Een zestal spelers heeft afscheid genomen.

ZUILICHEM – N.O.A.D.’32  Ruststand: 2-0  Eindstand:3-1     22-04-2017
Scheidsrechter: A. Fitters
Trainer: Rob van Loon
Leider: John van Bergeijk
Materiaalman: Luuk Bouman
Ass. scheidsrechter: Wim v.d. Velden
Aanvoerder: Mark Bouman/Rik Bouman
Spelers: Mathijs Fitters-Rik Bouman-Denzel de Wit-Julian Vos-Michel Sonneveld-Ruben de Waal-Mo Makhlouf-John Pootjes-Remy Schouwenaar-Yannick Schuurmans-Mathieu de Bekker-Ian Arendse-Stefan van Herwijnen-Corne Mouthaan-Nick Verheij-Mark Bouman
Wisselspelers: Mathieu-Ian-Stefan-Corne-Nick
Gewisseld: tijdens de rust John met Mathieu; 67e min. Michel met Ian; 86e min. Mark met Nick
Doelpunten: 71e Remy (strafschop)
Doelpunten Zuilichem: 5e Patrick Kooijman (strafschop); 45e min. Erik van Dalen; 84e Jiellis van Veen
Gele kaarten NOAD: Rik-Ruben-Michel (volgende wedstrijd allen geschorst)
Gele kaarten Zuilichem:  2x
Geblesseerd:Yassine (hamstring)
Geschorst: Ruben Bouman-Jeroen Verschuren-Max Bouwmeester
Afwezig: Sven
Het was van begin af aan al een sterk begin van Zuilichem. In de 5e min. moet er al aan de noodrem getrokken worden. En dat leverde al direct een pijnlijke situatie op, want de bal werd op de stip gelegd. Patrick Kooijman faalde niet en zodoende stonden we al vroeg in de wedstrijd op een 1-0 achterstand.
In de 10e min. zien we een goede trap van Mathijs, de bal wordt door de doelman met moeite tot een corner gemaakt. We zien het gewoonweg aankomen, dat Zuilichem nog een keer gaat scoren. Zuilichem loopt verscheidene malen onze achterhoede er uit door de lange bal te hanteren. We mochten van geluk spreken, dat Zuilichem daaruit niet scoorde.
Op slag van rust was het echter wel raak, Erik van Dalen strafte het af en daarom gingen we met 2-0 achterstand de rust in.
Hoewel de 2e helft iets beter was, hoewel we iets meer aandrongen, kunnen we in principe weinig situaties naar voren halen, waarbij we kunnen zeggen, daaruit had gescoord dienen te worden. In de 71e min. kregen we nog een beetje hoop. Nu werd bij Zuilichem de bal op de stip gelegd, daar Remy “neergelegd” werd. Deze speler verzilverde de kans en bracht de achterstand tot 2-1 terug, Toen dachten we even, wellicht kunnen we nog puntje pakken.
Maar helaas gaf het niet het gewenste resultaat. We werden zelfs nog meer met de feiten op onze  neus gedrukt, want zo’n 6 minuten voor tijd kon Jiellis van Veen hard inkoppen. Dit doelpunt kwam uit een vrije trap tot stand. Ook bracht nog eens de paal redding op een inzet van Zuilichem. We kunnen concluderen, dat we niet bij de les waren en dat de Zuilichemse muur niet te slechten was

NEO’25 – NOAD’32: 0-1 (RUSTSTAND: 0-1)  – 25.03.2017
Scheidsrechter: H. de Fijter uit Rijswijk
Trainer: Rob van Loon
Leider: John van Bergeijk
Materiaalman: Luuk Bouman
Ass. scheidsrechter: Wim v.d. Velden
Aanvoerder: Mark Bouman
Spelers: Mathieu de Bekker-Remy Schouwenaar-Yannick Schuurmans-Mathijs Fitters-Yassine Ezzoubaa-Rik Bouman-Denzel de Wit-Julian Vos-Stefan van Herwijnen-Rik Bok-Michel Sonneveld-Ian Arendse-Corné Mouthaan-Ruben de Waal-Mo Makhlouf-Stefan van Herwijnen-Mark Bouman
Wisselspelers: Stefan-Rik-Remy-Michel-Ian-Corné
Gewisseld: 61e min. Yannick voor Michel; 90e min. Mathieu voor Ian
Doelpunten NOAD: 37e min. Ruben de Waal
Doelpunten NEO’25:geen
Gele kaarten NOAD: Mark (volgende wedstrijd geschorst
Gele kaarten NEO’25: 2 x
Geblesseerd: John-Sven
Geschorst: Max Bouwmeester-Jeroen Verschuren
De eerste helft ging het nog van onze kant, vooral in het begin probeerde wij het voetballend vermogen te laten prefereren. Daarna gingen we met NEO mee voetballen en dat was niet best. Wanneer er geen doelpunt gevallen was, dan hadden we daar ook vrede mee gehad. Misschien hebben wij nog wel de beste kansen gehad. Daarom een niet geheel onverdiende overwinning?
Gelukkig kunnen we de stand niet meer terug draaien en blijven de drie punten van ons. Het gaf de overwinning toch wat glans. Waarom? Volgens mij is het al een poosje geleden dat we de volle winst konden pakken in Sprang, dat is in ieder geval gelukt.
Een goede kans kreeg Ruben/B in de 20e min., misschien voor een leek zo in te schieten, echter de bal ging
over. In de 37e min. viel het doelpunt voor NOAD. Uit een corner van Ruben/B werd door Mathijs de bal goed ingekopt. Op de doellijn stond echter een NEO speler die de bal van de lijn keerde, de bal werd niet afdoende weg gewerkt en daar was Ruben/W als de kippen bij, hij zette als laatste zijn schoen tegen de bal en daarmee werd het doelpunt aangetekend.
De grootste gemene deler was de forse wind, stond dwars over het veld, dit was voor de spelers de grootste tegenstander. Echt goed voetballen kon in principe niet, mede daardoor werd het een zeer gezapig potje. Waren er van onze kant nog mogelijkheden?
In het begin van de 2e helft had Mathieu een redelijke mogelijkheid. Wat ik me nog kan herinneren had Mathijs nog een probeersel. In de extra tijd was het Ruben/B die uit een vrije trap nog wat voor roering zorgde. De bal werd over getikt door de doelman van NEO.
Heel snel deze wedstrijd vergeten en ons richten op aanstaande zaterdag.
Anton