NOAD’32 3

NOAD’32 3 – STRIJEN 2: 2-3 (0-3) – 18/05/2019
Vandaag meer afzeggers dan spelers. Hoe gaan we dat weer aanpakken, effe rondbellen en dan springt het 4e elftal wel bij. Afzeggers waren vandaag Ramon de Kuiper (is zijn huske aan het verbouwen; die dacht nog effe een ouwe wagen te slijten, ook da lukte nie vandaag; Sack, Luca was nog moe van zijn zwart klusje vanmorgen, de Maand, De bok, Geo en Remo. Zo da’s een hele lijst. Nu zou Mike ook starten de eerste helft, maar die stond in de file. Ik weet het niet, maar van de Grote Kerkstraat naar NOAD is volgens mij niet zo heel ver, maar goed we konden starten met aanvulling van het 4e. Strijen kon vandaag bij winst kampioen worden, dus daar wij proberen om roet in hun eten te gooien. Bij ons in het kleedlokaal stond de opstelling van het eerste elftal, wij dachten dat nemen we gewoon blind over van Rob van Loon, dus zo begonnen we de wedstrijd. Strijen had er deze middag veel zin in, want direct na het fluitsignaal zette Strijen veel druk. Wij hadden daar even moeite mee, maar gaandeweg de wedstrijd begonnen wij steeds beter te spelen. Maar Strijen gaf een lange bal naar voren, de achterhoede reageerde iets te laat waardoor ze de bal voor het doel konden schuiven en ja hoor 0-1. Dat was balen. We zouden het nu beter gaan doen, riepen we nog tegen elkaar, maar voor we het wisten, schoten ze de bal snoeihard in onze goal (0-2). Potverdorie wat zijn wij aan het doen?! Vooruit met die bal en ja hoor daar krijgt de Appelsap een lange bal. Hij begint te rennen recht op de keeper af, wordt onderuitgehaald en dan weet je het daar is maar één straf voor: een penalty. De Appelsap eist de bal op en wij dachten die tampt de bal snoeihard tegen het net aan, maar nee hoor, hij zat denk ik met zijn gedachten al bij z’n meisje; wat een slappe bal schiet hij. Man, man, de keeper van de Guppen slaat zo’n bal er nog wel uit. Dus het bleef 0-2.
Nou stond De Poes uit Veeeeen voorin, maar die lag wel heel de tijd te mekkeren tegen de scheidsrechter, maar voetballen vergat hij. Strijen dacht als wij er eens nog één intrappen, dan zitten wij gebakken. Het lukte ze nog ook en voor de rust werd het 0-3.
In de rust hebben we de opstelling van het 1e elftal maar links laten liggen, we moesten het uit een ander vaatje tappen. Grad en Mike erin. De 2e helft wilden we de scheidsrechter en Strijen testen en beginnen gewoon met 12 man. Echter noch de scheidsrechter noch Strijen stond te slapen. We hadden afgesproken dat we maar 30 min zouden spelen, want onze achterstand was al groot zat. Maar na het fluitsignaal – tegen alle verwachting in – ging NOAD 3 steeds beter spelen. Zo kon het zomaar gebeuren dat snelle Mike de 1-3 scoorde. We kregen de smaak te pakken. D’n Bebber op het middenveld stuurde iedereen aan. Wat was jij deze middag goed, Bebber! Na dat doelpunt van Mike trok Strijen zich terug en begonnen wij steeds beter te spelen. De Loet gaf een strakke bal naar voren, Grad bedacht zich geen moment en knalde de bal tegen het net aan (2-3). Nu begon Strijen ‘m echt te knijpen, want na 22 min gespeeld te hebben, gingen wij op zoek naar de gelijkmaker. Voordat de tweede helft begon, hadden we echter afgesproken dat we maar 30 min zouden spelen, dat was jammer, want anders hadden we zeker gewonnen. Maar afspraak is afspraak.
Maar of het 3e wint of verliest feesten kunnen ze! Na de wedstrijd ging Mike zijn busje lossen met wat boxen en toen kon het feest beginnen, dat was ook wel nodig, want als het 1e elftal terugkomt, moesten we die een beetje opbeuren, want bij verlies zijn ze gedegradeerd. Zo hebben ze er een klein feestje gebouwd. Gastspelers vandaag waren Grad, de Loet en Kees. Jongens, bedankt!
Groet, Kees

NOAD’32 3 HERPAKT ZICH TEGEN OLYMPIA’60: 4-0 (1-0) – 03/11/2018
Na de 2-0 zeperd tegen NEO (waar we Mike de Vaan voor 5 weken kwijt raakten door een Ippon van zijn tegenstander, waarbij hij zijn arm brak en Bram Bok tot de winterstop verloren door een beschadiging aan de enkel) heeft NOAD 3 zich vandaag knap herpakt met een 4-0 zege op Olympia waardoor de aansluiting bovenin de competitie gehandhaafd blijft.
Met een selectie van 22 spelers waarvan 5 blessures (Rodney, Johan, Bram, Mike en Remon die wel allen aanwezig waren voor mentale steun) konden we toch wel stellen dat de opkomst subliem was. De overige 17 spelers waren allen aanwezig. Weliswaar was na een wilde vrijdagavond/nacht/ochtend niet iedereen in staat om daadwerkelijk mee te doen. Uiteindelijk is de overwinning door 15 man over de spreekwoordelijke streep getrokken.
Na 5 minuten was het voor NOAD wel duidelijk dat we van deze tegenstander toch wel moesten kunnen winnen. Met zo’n 25 à 30 supporters ging NOAD 3 op zoek naar de openingstreffer. Die viel na zo’n 20 minuten spelen uit een vrije trap van Michiel “overal inzetbaar” Vos na een overtreding op de verder ongelukkig spelende Jordy van der Plas. De indraaiende vrije trap vanaf links werd door iedereen gemist en viel netjes in de verre hoek binnen. Dit was ook tevens de ruststand.
Remo van Veen kwam in de rust in het veld voor Björn van Loon en Gerben van Esch kwam er in voor Ciel Vos. Na rust was daar een sterker NOAD 3. Dit kon ook te maken hebben dat de tegenstander nog zwakker was dan de eerste helft. Na 10 min in de 2e helft was daar wel de bevrijdende 2-0. Wederom was het Michiel Vos, die de bal via een carambole tussen de paal en de keeper tegen de touwen wist te werken.
Na 80 minuten spelen kreeg hij zijn publiekswissel en mocht Jordy van der Plas nog even het veld in om zijn ongelukkige wedstrijd wat glans te geven. Dit lukte door de laatste twee goals voor zijn rekening te nemen. Als kanttekening moet hierbij wel worden gezegd dat het voorbereidende werk op naam van Roy Bleijenberg kwam en hij Jordy twee niet te missen ballen gaf, die hij eigenlijk zo binnen kon lopen.
Al met al een mooie 4-0 overwinning en draaien we nog steeds mee in de top van de competitie waar het allemaal erg dicht op elkaar staat. Volgende week gaan we proberen deze overwinning een vervolg te geven uit bij Capelle.
Groet van NOAD 3

NOAD’32 3 HERPAKT ZICH TEGEN LRC – 31.03.2018
Na de zeperd van vorige week tegen directe concurrent MEC’07 werd er vandaag weer gewonnen door de rood-witte Wijkse enclave. NOAD wist de wedstrijd moeizaam met 3-2 over de streep te trekken mede dankzij het sterk verdedigende duo Rodney “vroeg naar bed Sack” en Luca “de grondstier” Vos, op de flanken aangevuld met Remo “stand in linksback” Van Veen die een dijk van een wedstrijd speelde. Dit naar alle waarschijnlijkheid het geval was, omdat zijn moeder langs te lijn stond.
Na 10 minuten keken we tegen een 0-1 achterstand aan na een goede aanval van LRC. In de 20e minuut was daar de gelijkmaker van onze zijde. Johan “stevig kontje” Vos stond na een klutsbal op de juiste plek om de 1-1 tegen de touwen te werken. Daarna denderde NOAD 3 door met goed spel en wist JP “dn arend” de 2-1 binnen te koppen na een goede corner van Jordy “ de man die al weken droog staat” Laheij. JP en Roy “ de Pruis” Bleijenberg bleek vandaag een goed centraal duo op het middenveld. Net voor rust was daar toch nog een tegenvaller waar LRC de 2-2 wist te maken.
Na rust ging NOAD op zoek naar de winst wat in de 70e minuut resulteerde in de 3-2 van Mike “ Viral ” de Vaan. Gelukkig werd deze dikverdiend over de streep getrokken, want we waren de gehele 2e helft de beste ploeg.
Op naar volgende week waar we om 12:30 uur een uitwedstrijd spelen tegen Tricht.
Groet van NOAD’32 3

NOAD’32 3 – GVV’63 3: 3-3 (RUSTSTAND: 2-1) – 29-10-2016
Gelijkspel met een dubbel gevoel voor NOAD’32 3

NOAD’32 3 heeft in een enerverende wedstrijd een punt uit het vuur gesleept tegen de nr 2. Na een heel sterke eerste helft van onze kant gingen we toch wel enigszins aangeslagen met 2-1 voorsprong de rust in. De 1-0 kwam op naam van Luca “de grondstier” Vos. De mee opgekomen verdediger speelde Johan ” Aka Bombarda” aan, die de bal weer in de loop mee gaf en Luca rondde behendig af met een onvervalste punter in de verre hoek.
De 2-0 kwam op naam van Mike ” zoef zoef ” de Vaan. Via geklungel in de 16 van Gameren kwam de bal bij Marc “el Capitano” de Waal, die op zijn beurt Mike in stelling wist te brengen om de 2-1 in de verre hoek te schuiven. Een veel beter NOAD krijgt voor rust het deksel op de neus. Een ingebrachte vrije trap wordt vrij binnengewerkt door de Gamerse aanval. 2-1 en rust.
Na rust komt Gameren al vrij snel op 2-2, wat wederom een tegenslag is voor NOAD. Het betere van het spel hebben maar door wat kleine foutjes toch gelijk staan. De gifbeker was nog niet leeg, want daar was ook nog de 2-3 van Gameren. Een ingebrachte hoge bal die helaas net niet gepakt kon worden door Joris “stand-in goalie” Schreuders.
Net voor tijd was daar dan toch nog de gelukkige, maar dik terechte gelijkmaker van NOAD. Na wederom een chaos in de Gamerse verdediging wist Björn “Bono” van Loon als laatste zijn voet tegen de bal te krijgen en de 3-3 tegen de touwen te werken.
Al met al een eindstand met een punt, maar met het gevoel alsof we er 2 hebben verloren. Wat wel perspectief biedt, is dat we gewoon het betere van het spel hebben gehad tegen de nr 2 van onze competitie en we dus volop in de race zijn voor de bovenste plekken.
Op naar volgende week voor een uitwedstrijd tegen Sleeuwijk.
Groet namens NOAD’32 3

SV CAPELLE 5 – NOAD’32 3: 2-6 (RUSTSTAND: 0-3) 08-11-2014
Spelers: Michel Vos, Geert van Rijswijk, Maikel Mouthaan, Luca Vos, Matthijs Kuipers, Gerwin Sack, Gerhard vd Bogaard, Jan Mandemakers, Barry Bouman, Marc de Waal, Mike de Vaan, Jay Brouwershaven, Rik Prijs, Ciel Vos, Erwin Sterkenburg. Afwezig: Jerry Bouman, Johan Vos (2e), Joris Schreuders, Ruud Oomen, Kilian Bouman, Remon v Loon, Hassan.
Op een zonnige zaterdagmiddag betraden we het veld in Sprang- Capelle. Al vrij snel was duidelijk dat we de betere waren, dat resulteerde in de 0-1 van Mike. De 0-2 van Mike volgde ook vrij vlot. De 0-3 werd gemaakt door Jay en daarna naar de thee.
Na rust waren er een aantal wisselingen in ons elftal, helaas nog geen Ciel Vos in de ploeg. De 0-4 werd opnieuw gescoord door Mike die hiermee zijn hattrick completeerde. Nog even leek het spannend te worden toen het 1-4 werd. Al rap na de 1-4 werd het 1-5 opnieuw door Jay. De 1-6 werd gemaakt uit een vrije trap door Gerwin die hem simpel binnen kon schieten. Het werd nog 2-6, maar de 3 belangrijke punten gingen mee naar Wijk. Op naar volgende week: Roda Boys thuis om half drie. Allen van harte welkom om te komen supporteren.
‘t 3e

KOZAKKEN BOYS 3 – NOAD’32 2: 4-2 (RUSTSTAND: 3-0) 9-11-13NOAD wint weer eens een tweede helft, maar verliest de punten op basis van de eerste helft
Spelers: 18 Wesley Arendse; 2 Gertjan Vos; 3 Arne Fuykschot; 4 Mayco Bergeyk; 5 Dimon vd Boogaard; 6 Kevin Sterkenburg; 9 Jean Paul Arendse; 11 Demy de Wit; 12 Peter Jan v Wijk res; 13 Bjorn Scherff; 14 Andre Bouman; 15 Theo Fuykschot res; 16 Desley de Wit.
Trainer: Paul Arendse, assistent-scheidsrechter: Jan vd Velden, leider: Vincent Honings.
Het is ook deze week weer zuur om te zien dat het er allemaal wel in zit maar weer niet uit komt. NOAD vecht vooral tegen zichzelf deze competitie en wisselt goed voetbal af met dramatische momenten. Zo ook afgelopen zaterdag… Kozakken Boys 3 was de ploeg waar NOAD vorig seizoen nog behoud voor de tweede klasse afdwong door er met 1-2 te winnen, vandaag kon NOAD geen vuist maken, tenminste niet in de eerste helft en moest verdiend met 3-0 gaan rusten.
Na de thee stond er een ander NOAD, de mannen uit Wijk hadden door hoe Kozakken Boys toch steeds dat mannetje meer had op het middenveld. Dat kwam ook tot uitdrukking in de score, Kozakken Boys leunde misschien iets te ver achterover en NOAD maakte verdiend twee treffers, alvorens eerst de 4-0 te incasseren. Als kanttekening moet wel geplaatst worden dat twee dragende spelers vandaag niet bij de selectie zaten: Sander kon wegens een blessure niet mee doen en Rene moest aanschuiven bij het 1e elftal. Doelpunten makers: Arne en Jean Paul (p).
Vincent HoningsNOAD’32 3 – GVV’63 3: 4-3 (RUSTSTAND: 4-1) 06-10-2012
Spelers: Joris Schreuders, Geert van Rijswijk, Maikel Mouthaan, Jim van Ommen, Gert-Jan Vos, Rico Bouman, Frank Jiskoot, Carlo Lagrouw, André Bouman, Daniël van Willegen, Antwan van Bergeijk, Barry Bouman, Ruud Oomen.
Op een zonnige zaterdagmiddag mochten we er weer tegenaan. Het veld was nat en drassig, dus ideaal voor de ploeg uit Gameren zou je denken. We begonnen sterk en al snel had Daniël de bal in het net liggen na een prima loopactie. De tweede goal was een mooie aanval, de bal werd ingegooid bij Antwan in de voeten. Antwan gaf een wereldvoorzet op Frank die hem teruggaf op Gert-Jan welke deze binnenschoof. Na een fout achterin kwam Gameren terug en scoorde vanuit een voorzet de 2-1. De 3-1 kwam wederom van Daniël die een corner binnenkopte. Daniël werd flink aan het werk gezet voorin, na een aantal grote kansen schoof Daniël ook de 4-1 knap binnen net vóór rust.
Na rust stonden we nog even te slapen met z’n allen, al snel scoorde Gameren de 4-2. Na deze goal hebben we het prima uitgevoetbald tot de laatste minuten. Net vóór tijd glipte een Gamerse speler door de verdediging en speelde Joris uit, hij stond op het punt de bal binnen te tikken maar daar kwam Antwan aanvliegen met een prachtige sliding. Helaas was er bij deze sliding géén bal betrokken dus de scheids wees naar de stip. De scheids liet Antwan gelukkig in het veld staan. Gameren maakte de strafschop waardoor het nog even spannend werd. Gelukkig floot de scheids een paar minuten later af waardoor we de eerste 3 punten binnen hadden. We hopen deze lijn door te trekken naar volgende week tegen Heukelem.
Het Derde

WILHELMINA’26 4 – NOAD’32 3: 2-1 (RUSTSTAND: 0-0) 15-09-2012
Wie deden er mee: Denzel de Wit, Willem Bouman, Gert-Jan Vos, Jim van Ommen, Maikel Mouthaan, Rico Bouman, Daniel van Willegen, André Bouman, Carlo Lagrouw, Rick Prijs, Bjorn Scherff, Marc de Waal.
Voor de tweede keer in korte tijd opnieuw naar de Ebbe. Het was weer een echte derby vanouds met veel strijd van beide kanten. De eerste helft ging gelijk op met voor ons een paar aardige kansen, maar helaas geen doelpunten.
In de tweede helft gingen we wat meer vooruit voetballen en kregen we een heel grote kans, maar Daniel wachtte iets te lang. Kort daarna via een penalty de 1-0 voor Wilhelmina en daarna al gauw de 2-0. Vlak voor tijd zag Andre zijn ingedraaide vrije trap erin gaan (2-1). Tien minuten voor tijd waren er nog paar grote kansen, maar helaas kregen we de gelijkmaker er niet in.
Andre Bouman