NOAD’32 3

NOAD’32 3 – GVV’63 3: 3-3 (RUSTSTAND: 2-1) – 29-10-2016
Gelijkspel met een dubbel gevoel voor NOAD’32 3

NOAD’32 3 heeft in een enerverende wedstrijd een punt uit het vuur gesleept tegen de nr 2. Na een heel sterke eerste helft van onze kant gingen we toch wel enigszins aangeslagen met 2-1 voorsprong de rust in. De 1-0 kwam op naam van Luca “de grondstier” Vos. De mee opgekomen verdediger speelde Johan ” Aka Bombarda” aan, die de bal weer in de loop mee gaf en Luca rondde behendig af met een onvervalste punter in de verre hoek.
De 2-0 kwam op naam van Mike ” zoef zoef ” de Vaan. Via geklungel in de 16 van Gameren kwam de bal bij Marc “el Capitano” de Waal, die op zijn beurt Mike in stelling wist te brengen om de 2-1 in de verre hoek te schuiven. Een veel beter NOAD krijgt voor rust het deksel op de neus. Een ingebrachte vrije trap wordt vrij binnengewerkt door de Gamerse aanval. 2-1 en rust.
Na rust komt Gameren al vrij snel op 2-2, wat wederom een tegenslag is voor NOAD. Het betere van het spel hebben maar door wat kleine foutjes toch gelijk staan. De gifbeker was nog niet leeg, want daar was ook nog de 2-3 van Gameren. Een ingebrachte hoge bal die helaas net niet gepakt kon worden door Joris “stand-in goalie” Schreuders.
Net voor tijd was daar dan toch nog de gelukkige, maar dik terechte gelijkmaker van NOAD. Na wederom een chaos in de Gamerse verdediging wist Björn “Bono” van Loon als laatste zijn voet tegen de bal te krijgen en de 3-3 tegen de touwen te werken.
Al met al een eindstand met een punt, maar met het gevoel alsof we er 2 hebben verloren. Wat wel perspectief biedt, is dat we gewoon het betere van het spel hebben gehad tegen de nr 2 van onze competitie en we dus volop in de race zijn voor de bovenste plekken.
Op naar volgende week voor een uitwedstrijd tegen Sleeuwijk.
Groet namens NOAD’32 3

SV CAPELLE 5 – NOAD’32 3: 2-6 (RUSTSTAND: 0-3) 08-11-2014
Spelers: Michel Vos, Geert van Rijswijk, Maikel Mouthaan, Luca Vos, Matthijs Kuipers, Gerwin Sack, Gerhard vd Bogaard, Jan Mandemakers, Barry Bouman, Marc de Waal, Mike de Vaan, Jay Brouwershaven, Rik Prijs, Ciel Vos, Erwin Sterkenburg. Afwezig: Jerry Bouman, Johan Vos (2e), Joris Schreuders, Ruud Oomen, Kilian Bouman, Remon v Loon, Hassan.
Op een zonnige zaterdagmiddag betraden we het veld in Sprang- Capelle. Al vrij snel was duidelijk dat we de betere waren, dat resulteerde in de 0-1 van Mike. De 0-2 van Mike volgde ook vrij vlot. De 0-3 werd gemaakt door Jay en daarna naar de thee.
Na rust waren er een aantal wisselingen in ons elftal, helaas nog geen Ciel Vos in de ploeg. De 0-4 werd opnieuw gescoord door Mike die hiermee zijn hattrick completeerde. Nog even leek het spannend te worden toen het 1-4 werd. Al rap na de 1-4 werd het 1-5 opnieuw door Jay. De 1-6 werd gemaakt uit een vrije trap door Gerwin die hem simpel binnen kon schieten. Het werd nog 2-6, maar de 3 belangrijke punten gingen mee naar Wijk. Op naar volgende week: Roda Boys thuis om half drie. Allen van harte welkom om te komen supporteren.
‘t 3e

KOZAKKEN BOYS 3 – NOAD’32 2: 4-2 (RUSTSTAND: 3-0) 9-11-13NOAD wint weer eens een tweede helft, maar verliest de punten op basis van de eerste helft
Spelers: 18 Wesley Arendse; 2 Gertjan Vos; 3 Arne Fuykschot; 4 Mayco Bergeyk; 5 Dimon vd Boogaard; 6 Kevin Sterkenburg; 9 Jean Paul Arendse; 11 Demy de Wit; 12 Peter Jan v Wijk res; 13 Bjorn Scherff; 14 Andre Bouman; 15 Theo Fuykschot res; 16 Desley de Wit.
Trainer: Paul Arendse, assistent-scheidsrechter: Jan vd Velden, leider: Vincent Honings.
Het is ook deze week weer zuur om te zien dat het er allemaal wel in zit maar weer niet uit komt. NOAD vecht vooral tegen zichzelf deze competitie en wisselt goed voetbal af met dramatische momenten. Zo ook afgelopen zaterdag… Kozakken Boys 3 was de ploeg waar NOAD vorig seizoen nog behoud voor de tweede klasse afdwong door er met 1-2 te winnen, vandaag kon NOAD geen vuist maken, tenminste niet in de eerste helft en moest verdiend met 3-0 gaan rusten.
Na de thee stond er een ander NOAD, de mannen uit Wijk hadden door hoe Kozakken Boys toch steeds dat mannetje meer had op het middenveld. Dat kwam ook tot uitdrukking in de score, Kozakken Boys leunde misschien iets te ver achterover en NOAD maakte verdiend twee treffers, alvorens eerst de 4-0 te incasseren. Als kanttekening moet wel geplaatst worden dat twee dragende spelers vandaag niet bij de selectie zaten: Sander kon wegens een blessure niet mee doen en Rene moest aanschuiven bij het 1e elftal. Doelpunten makers: Arne en Jean Paul (p).
Vincent HoningsNOAD’32 3 – GVV’63 3: 4-3 (RUSTSTAND: 4-1) 06-10-2012
Spelers: Joris Schreuders, Geert van Rijswijk, Maikel Mouthaan, Jim van Ommen, Gert-Jan Vos, Rico Bouman, Frank Jiskoot, Carlo Lagrouw, André Bouman, Daniël van Willegen, Antwan van Bergeijk, Barry Bouman, Ruud Oomen.
Op een zonnige zaterdagmiddag mochten we er weer tegenaan. Het veld was nat en drassig, dus ideaal voor de ploeg uit Gameren zou je denken. We begonnen sterk en al snel had Daniël de bal in het net liggen na een prima loopactie. De tweede goal was een mooie aanval, de bal werd ingegooid bij Antwan in de voeten. Antwan gaf een wereldvoorzet op Frank die hem teruggaf op Gert-Jan welke deze binnenschoof. Na een fout achterin kwam Gameren terug en scoorde vanuit een voorzet de 2-1. De 3-1 kwam wederom van Daniël die een corner binnenkopte. Daniël werd flink aan het werk gezet voorin, na een aantal grote kansen schoof Daniël ook de 4-1 knap binnen net vóór rust.
Na rust stonden we nog even te slapen met z’n allen, al snel scoorde Gameren de 4-2. Na deze goal hebben we het prima uitgevoetbald tot de laatste minuten. Net vóór tijd glipte een Gamerse speler door de verdediging en speelde Joris uit, hij stond op het punt de bal binnen te tikken maar daar kwam Antwan aanvliegen met een prachtige sliding. Helaas was er bij deze sliding géén bal betrokken dus de scheids wees naar de stip. De scheids liet Antwan gelukkig in het veld staan. Gameren maakte de strafschop waardoor het nog even spannend werd. Gelukkig floot de scheids een paar minuten later af waardoor we de eerste 3 punten binnen hadden. We hopen deze lijn door te trekken naar volgende week tegen Heukelem.
Het Derde

WILHELMINA’26 4 – NOAD’32 3: 2-1 (RUSTSTAND: 0-0) 15-09-2012
Wie deden er mee: Denzel de Wit, Willem Bouman, Gert-Jan Vos, Jim van Ommen, Maikel Mouthaan, Rico Bouman, Daniel van Willegen, André Bouman, Carlo Lagrouw, Rick Prijs, Bjorn Scherff, Marc de Waal.
Voor de tweede keer in korte tijd opnieuw naar de Ebbe. Het was weer een echte derby vanouds met veel strijd van beide kanten. De eerste helft ging gelijk op met voor ons een paar aardige kansen, maar helaas geen doelpunten.
In de tweede helft gingen we wat meer vooruit voetballen en kregen we een heel grote kans, maar Daniel wachtte iets te lang. Kort daarna via een penalty de 1-0 voor Wilhelmina en daarna al gauw de 2-0. Vlak voor tijd zag Andre zijn ingedraaide vrije trap erin gaan (2-1). Tien minuten voor tijd waren er nog paar grote kansen, maar helaas kregen we de gelijkmaker er niet in.
Andre Bouman