NOAD’32 5

NOAD’32 5 – Woudrichem 5: 11-1

Vandaag een paar afzeggers PJ ,maar die had een goed excuus ,moest zijn tuintje winter klaar maken ,Martien ging nog effe een vette auto verkopen en kees had een Enduro weekend .maar vandaag kwam Woudrichem langs of in de volksmond ook wel woerkum of nog beter die viskoppen ,meestal niet de fijnste wedstrijden ,maar goed laten we niet gelijk gaan zeuren over die viskoppen .nu moet dit seizoen de tegenstander wel van goede huizen komen willen ze noad-5 verslaan ,haha dat denk ik tenminste .vorige werk al de 10 aangetikt wat zal het vandaag worden . .vandaag hadden we een nieuwe scheidsrechter de manus .de wedstrijd begint en voor Woudrichem adem kon halen was het al 1-0 Arne en Andre Groenveld zijn een super mooie combinatie ,maar voor de bal bij die 2 was had grad en Dibbes al het voor werk gedaan,maar goed we gaan weer spelen en Arne en Andre hadden het goed naar hun zin ,want 6 min later is het al 2-0 weer Arne .dat beloofd nog wat vanmiddag . En zo word de bal weer netjes van achteren naar voren gespeld Woudrichem komt er niet aan wat resulteerde in 3-0 maar nu was het Andre voor de afwisseling klasse Andre je doet wat je ons beloofde ,scoren ,maar nu zijn we pas 18 min aan het spelen het de lust om meer te scoren is en want daar is die razend snelle Arne weer 4-0 en een minuut later 5-0en zo gaan we naar de kleedkamer voor een lekker bakje thee.in de rust een paar wissels Rik Bouman er uit hij denkt een liesblessure maar ik denk dat hij
vrijdagavond achter een vrouwtje aan heeft gezeten,Arne eruit Rick prijs er in die denk dat het prijs schieten is vandaag ,maar dat moet eerst nog blijken, en Jerry Bouman komt er ook in zou die ook nog een keer gaan scoren.
Maar we beginnen weer . Na de rust waren ze weer gretig noad-5.ze lieten er geen gras over groeien want daar is onze nieuwe lid Lennart Kraay die de 6-0 op zijn schoen had .en ja hoor 5 min later is het toch raak7-0 maar die kwam van Jerry Bouman top man .maar nu let noad effe niet op en wat denk je 7-1 potverdorie de nul niet gehouden maar dan gaan we voor de 10 . Maar daar is weer Jerry die het Nasr zijn zin heeft vanmiddag 8-1 .maar we hadden Rick prijs nog niet gezien vanmiddag maar als je het er over hebt ,dan is daar Rick Prijs ,hij maakte de 9, de 10 en 11– en als we de volledige tijd hadden gespeeld dan waren er nog meer doelpunten gevallen maar Manus werkt nooit lang dan 35 min dus dat geld ook als hij moet fluiten na 35 min moet hij rusten dus floot hij maar af ,jongens jullie hebben weer super gespeeld vanmiddag ,en een compliment aan Jan de Pruis .van de week 61 geworden en speelde nog steeds de stèren van de hemel hij heeft wel niet gescoord maar daar kon hij niet zo veel aan doen als je geen bal krijgt Pruis kan je ook niet scoren,grapje op naar volgende week .
groet Kees

SVW 3 – NOAD’32 5: 2-10

Vandaag begint onze eerste wedstrijd van dit seizoen .we gaan met 15 man op pad dus dan kan je nog eens een keer gaan wisselen en vandaag was het weer Jan de Pruis zijn debuut .bijna 60 jaar ziet er nog als een jonge God uit en altijd tref zeker ,nou moest hij dat nog waar maken .na een warming-up van 30 min en de tegen stander bestudeerd te hebben schatten we onze kansen hoog in maar dat we je pas zeker na 90 min. Nu is ons 5e team redelijk versterkt Rik Bouman erbij ,Gert-Jan Vos erbij en Andre Groeneveld en daar verwachten we dit seizoen heel veel van .maar goed de scheidsrechter fluit af en voor ,SVW het weet staat daar Andre Groeneveld alleen voor de keeper en die denkt niet na en ja hoor 0-1 super mooi man . Maar we waren gebrand om de 0-10 te halen dat voelde we gewoon en daar was Rick prijs , die wilde ook vandaag scoren en dat deed hij dan ook super simpel ,simpel of niet hij telde wel 0-2.dat belooft nog wat vanmiddag 8 min gespeeld en al 0-2. En zo kon de Dibbes en Rik het uitbreiden naar 0-4 .maar nu stonden wij even niet op te letten en zo kon het gebeuren dat hun ook een keer scoorde en zo gaan we de rust in .
Na de rust een paar wissels Barry erin de kleine Feyenoorder ,of je daar op dit moment blij mee mort zijn dat de supporter van Feyenoord bent weet ik ook niet helemaal ,die staan in het rechter rijtje ,nu dwaal ik wel erg af. De Meal erin en niet te vergeten PJ erin die gast heeft heel de vakantie getraind nou weet ik dat toevallig ik zag hem iedere morgen voorbij komen op de camping niet dat hij er veel gang in had zitten of er moest een lekkere vrouwtje voor hem lopen ja dan kwam er wel gang in. Maar goed de wedstrijd begint weer en ja hoor de training van PJ werpt zijn vruchten af in de 46 min maakt PJ al 1-5 . En in de 48min is daar de Dibbes weer 1-6 ja de spanning is er nu wel een beetje weg .Nou lieten we SVW weleens komen wat resulteerde dat ze ook nog gevaarlijk konden zijn en dat bleek ook wel,SVW scoorde en mega mooi doelpunt zeg ,dat was nog eens een prachtig doelpunt 2-6 .
Uiteindelijk komt Jan de Pruis erin en die is gretig om te scoren en jaar hoor onze jonge God scoorde al na 1 min te spelen ,natuurlijk met zijn hoofd klasse jan 2-7 en zo wist de dibbes nog eens 2 keer te scoren en de laatste die de 10 maakte was de Meal ook een klasse doelpunt , ja en nu vergeet ik je nog wat te vertellen Andre Groeneveld had er zeker nog wel 10 kunnen scoren maar het doel was vandaag wat aan de kleine kant haha en dan ons neeltje beton die miste zijn eerste penalty in 5 jaar dus 2-10 was maar een magere uitslag gezien onze kansen maar boys het was weer een gezellige wedstrijd vandaag. Op Naar volgende week.

Groet Kees de Kock