NOAD’32 5

ALMKERK 5 – NOAD’32 5: 2-2

Vandaag gaan we naar Almkerk
Wel weer vroeg maar het lijkt wel of we er aan gaan wennen, wat een tijd zeg 12 uur!
Normaal gaan we dan lekker lunchen ,maar goed dan nemen we ons broodtrommeltje maar mee.
Tegenstander is weer een jeugdig team, maar daar worden we onderhand niet meer warm of koud van.
Rutger Versteeg was de scheidsrechter vandaag.Voor Noad geen onbekende .

Of dat in ons voordeel zal zijn, geen idee!
Toen we het veld opliepen kon het weer alle kanten opgaan , het zag er niet al te best uit…..
Vandaag moesten we het doen zonder Gradje , die heeft bij Peursum een knieblessure opgelopen, maar onze loet was er weer bij ,bijna 20 dagen in quarantaine dus die was effe goed uitgerust.
Op de bank zat onze jonge God Jan de Pruis en Jerry Bouman ook niet de minste ,Angelo en Roy. Na het fluitsignaal nemen we de eerste 5 min het heft in handen, maar gaande weg de wedstrijd gaat Almkerk steeds beter voetballen. Niet dat ze grote kansen krijgen, maar we moesten wel opletten met zijn allen.
Het spel was sportief van beide kanten.
Zo werden er voorin wel kansen gecreëerd maar gevaarlijk waren ook wij niet.
Maar zo kreeg Rick Prijs een kansje en word in de 16m neergelegd en dan weet je daar is maar 1 straf voor ,de bal op de stip leggen .
Nu hebben we daar een specialist voor onze Neel gaat hem nemen.
Ik wandel alweer rustig terug naar onze helft want die scoort altijd !
Maar of hij had gisterenavond geen seks gehad of slechte seks want hij miste .,…
Ooooooo wa jammer zeg, anders had Almkerk tegen een achterstand aan gekeken maar helaas het bleef 0-0.
Maar door de misser zette Almkerk er een tandje bij en kregen meer kansen wat erin resulteerde dat we onderdruk kwamen te staan en dan was het zover 1-0 voor Almkerk .
En zo bleef de eerste helft op een neer gaan, ook wij kregen kansen Maar zo gaan we met het voordeel van Almkerk de rust in.

Na de rust 3 verse spelers erbij.
Dat resulteerde erin dat we kansen zagen en die kregen we ook.
De bal gaat snoeihard naar Arne
Die bedenkt zich geen seconde en ramde de bal kei hard tegen het net, 1-1 was echt verdiend !
Maar nu roken wij bloed en wilden het bij Almkerk afmaken .
Loet gaf een mooie voorzet ,die kwam bij André Groenveld op maat aan en hij maakte hem super af ,1-2 was op dit moment echt verdiend !
Met nog 15 min te spelen wilden we de 3 punten mee naar Wijk nemen .
Zo had den Dibbes, ons ‘loop wonder, niet kapot te krijgen lijkt het wel’ maar die gaat solo over het veld en word in de 16 neer gelegd. Weer een penalty voor ons! Neel was al aan het douchen en den Dibbes wilde het zelf doen…
Lag de bal op de stip en schiet….. hahaha glad mis ooooooo nee war!
Met nog 5 min te spelen zag nú Almkerk kansen.

En zo gebeurde waar we bang voor waren, Almkerk ging ook maar eens liggen bij ons in de 16 m en kregen ook een penalty .
Maar die gast scoorde wel en zo werd de eind uitslag 2-2. Er zat aan onze kant meer in maar goed toch lekker gespeeld vandaag!

Nu wil ik wel even Gerard van der Velden ook wel in de Wijkse volksmond Grad, bedanken voor zijn grote inzet bij ons 5e team, grandioos man!
Kijken of we volgende week nog mogen spelen vanwege het coronavirus ……
Was weer een top middagje voetbal mannen!

Groeten Kees de Kock

PEURSUM 4 – NOAD’32 5 0-2

Vandaag naar Peursum geen idee waar dat weer is!!!!!
En wat nog veel gekker was: ik moest vanmorgen de wekker zetten om op tijd bij noad te zijn! Wij, als laagste team, moesten al om 11.45 uur spelen, wat een tijd zeg!
Wat ik nog wel kwijt wil: klasse mannen, de op komst was groot gezien het tijdstip dat wij moesten spelen.Vandaag moest de Loet thuis blijven, hij zit in quarantaine.
Wel klote je bent niet ziek maar zit wel thuis.
Roy was er ook niet bij, hij is voor de eerste keer met zijn liefje op vakantie .We zullen kijken na 9 maanden of hij nog een keer seks heeft gehad hahaha .
Maar Sander ging vandaag wel mee, niet om te spelen maar alleen om met ons te douchen .
We zijn uiteindelijk uitgekomen in Giessenburg, prachtige accommodatie alleen wel kunstgras velden, daar waren we niet helemaal op voorbereid.
En waar we dit seizoen ook tegen aan lopen is dat de tegenstanders erg jong zijn.
Heb geen idee waar we zijn ingedeeld maar de tegenstanders zijn of erg jong of ik ben misschien wel te oud om te spelen…
Vandaag was de gemiddelde tegenstander 19.7 jaar.
Nou hebben wij een machtig mooi team die daar niet bang voor zijn.Ze hadden bij peursum een vent verkleed in het zwart dat noemde ze daar de scheidsrechter. Geen fluit maar een zachte toeter in zijn hand en wat hij niet snapt: bij Peursum hebben ze vandaag 21 keer gewisseld.
Was niet meer bij te houden die wissels zeg!
Maar de wedstrijd begint en de eerste 10 minuten gaat het gelijk op. Maar gaandeweg neemt ons middenveld de regie en gaan we steeds beter spelen.
Maar wat onze voorhoede ook probeerde, het lukte niet om te scoren , kansen waren er van onze kant zeker wel maar de scherpte was er net niet .
We werkten vandaag super hard maar kregen ze niet tegen het net.
Bij rust was het nog steeds 0-0 .Na de rust werd er bij ons niet gewisseld .
Na de rust kregen we gelijk een corner bal , André onze buiten spits knalde hem voor de goal .
Daar kwam net Gert-Jan aan en kopte hem er strak in .Pfffff gelukkig !
De tegenstander was even uit het veld geslagen en daar profiteren we van. Rick Bouman gaat even in een solo actie over het veld en bereikt Peter-Jan die zittend de bal tegen het net knalt!
Super was dat, dat gaf ons een beetje lucht.
Daarna hebben we de laatste 20 minuten lekker uitgespeeld .
Jan ,Twan en Bjorn, bedankt dat jullie er bij waren en niet te vergeten super zijn ingevallen !

Volgende week zijn we vrij, dat komt denk ik super uit want vandaag hebben we met zijn allen super geknokt om de 3 punten mee naar huis te nemen .

Groetjes Kees de Kock

NOAD’32 5 – KOZ.BOYS 6: 8-2

We mogen weer een keer voetballen,

In maart was onze laatste wedstrijd. Wel jammer dat we het seizoen niet af konden maken, we waren bijna kampioen maar het coronavirus gooide roet in ons eten.Maar nu, 6 maanden verder en met nog vele regels die ons opgelegd zijn, gaan we vandaag onze eerste competitie wedstrijd tegemoet.
Kozakken Boys waren als eerste al aan het warm lopen; allemaal van die jonge gasten van gemiddeld 20 jaar.
Onze gemiddelde leeftijd is 46,5 jaar, dat komt vooral door Jan de Pruis natuurlijk,onze jonge God van het veld.Maar nu effe over de wedstrijd: er stonden vandaag 18 man op de lijst maar den Dibbes, Grad, Roy en natuurlijk niet te vergeten Jerry Bouman moesten met het 2e elftal mee. Maar, als echte die hards, stonden ze toch alle vier weer paraat voor deze wedstrijd.
De scheidsrechter was vandaag de Manus, ook niet de minste natuurlijk.
Werkendam mochten aftrappen maar ze waren totaal niet voor bereid op de gretigheid van den Dibbes. Die onderschepte de bal, knalde hem naar Rick, die kon zijn rust bewaren, lag hem breed op André en ja hoor: 1 minuut spelen en kozakkenboys keek al tegen een achterstand aan.
Hahaha 3 man pas de bal geraakt en we stonden al voor.
Maar we waren gebrand om de score nog verder op te krikken en zo gebeurde het dat we 5 minuten pas gespeeld hadden en weer een mooie voorzet van PJ ,die vond André en ja hoor 2-0 al op het scorebord .Dit belooft wat.
De boys zagen het na 5 minuten al niet meer zitten om nog langer tegen dit top team te spelen.

En er was nog wat moois!
Het eerste elftal Noad 1 speelde ook thuis, er was redelijk publiek maar die wedstrijd was niet al te best en zo dropen de supporters naar het 2e veld want daar werd gescoord maar vooral goed gevoetbald !
Nou kan dat bijna ook niet anders, we hebben ook zo hard getraind… .. dat was in het veld gelijk te zien ! En nu waren er een paar toppers niet eens bij Gert- Jan Vos  was een tuintje nog aan het leggen en Arne Fuykschot die had een uitje naar de Decathlon hahaha.
Ho effe ik dwaal alweer af.
De boys uit Werkendam probeerden het nog wel maar veel verder als ons middenveld kwamen ze niet.
Zo gebeurde het dat voor de rust Rick Prijs, onze goaltjes dief, nog 2 keer scoorde.

Na de rust 5 verse gasten in het veld waar onder Jan de Pruis, die na jaren weer samen ging spelen met zijn zoon Roy.
We hadden in de rust gekscherend gezegd zou de 10-0 haalbaar zijn?
Maar zoals in de eerste helft ging het ook in de 2e helft: voor de boys fatsoenlijk adem konden halen was het André die scoorde! Moet wel bij gezegd worden, den Bebber dacht niet aan zichzelf maar gaf hem super af aan Dre en die was scherp vandaag.
Klasse Dre ga zo door dit seizoen!
Maar den Bebber was nog niet klaar en in de 55 min maakte hij het zelf mooi af.
Nu dachten de Boys of we krijgen er 10 tegen of we doen wat terug en zo gebeurde dat we 4 minuren verder waren en 2 goals tegen kregen.
Maar de rust keerde terug bij Noad en daar was Roy die ook scoorde: 7-2 .
Zo heeft Jan het ook een paar keer geprobeerd om te scoren, nou was het voor het publiek niet helemaal duidelijk of het een voorzet was of gericht op het doel hahaha ..
Maar we waren nog niet klaar: Jerry Bouman scoorde vandaag de laatste ! 8-2, mannen wat was dit weer een mooi begin.

Volgende week naar Hardinxveld-Giessendam , we hebben er zin in!

Kees de Kock

NOAD’32 5 – GDC 5

Vandaag komt GDC op bezoek en dat is een ploeg die we niet moeten onderschatten wat ze zijn slecht begonnen maar draaien nu goed mee in de competitie We beginnen de wedstrijd goed We spelen het betere spel en zo gebeurde het dat we na 15 min al op voorsprong komen Maar na dat kwartier worden we slordig werken hard maar achterin worden wat fouten gemaakt en daar profiteert GDC van dus is het na 23 min spelen alweer 1-1 En zo zijn we ook de rust in gegaan Na de rust waren we nog steeds niet goed aan het voetballen en werd er weer een fout gemaakt,de bal werd niet goed weg gewerkt en daar profiteerde GDC van 1-2 De rest van de wedstrijd speelde GDC goed waardoor wij niet aan scoren toe kwamen Er is hard gewerkt vandaag maar waren vooral met ons zelf bezig ,jammer jongens over 3 weken gaan we er weer vol tegen aan.

Groet Kees

NOAD’32 5 IS GVV’63 DE BAAS IN TOPPER

GVV-63 komt vandaag op bezoek en dat is 1 van de kans gevers op een kampioenschap , maar dan moeten ze wel van ons winnen En wij gaan er alles aan doen om te winnen want dan lopen we 5 punten voor op GVV Was op dokters advies dat ze op vakantie waren wel een top dokter die dat voorschrijft Dus vandaag Dick Vos onder de lat, ik heb mij laten vertellen penalty killer En voor vandaag hadden we ook nog 8 reserve spelers dus dat komt goed vandaag Jan Dekkers is vandaag onze scheidsrechter Na het fluitsignaal gaat het even alle kanten op Gameren wil wel druk zetten maar onze middenvelders die hebben vleugels vandaag of dat lijkt zo .Gameren probeert het wel maar de eerste kansen zijn toch voor noad en zo gebeurde het dat de Dibbes de 16 m in loopt en Gameren had daar maar 1 middel voor we duwen hem gewoon hard de 16 m uit ,ja en daar is maar 1 middel voor en penalty En dan gaat daar de Neel achter staan ,zoja 1-0 na 15 min spelen best lekker hoor En nu krijgen we het gevoel dat we door moeten gaan en gebeurde het 5 min later dat de Meal de bal hard voor schiet en die bereikte André en die maakte hem koelbloedig af 2-0 dat gaat lekker zeg vandaag .

Nu dacht ik nog Gameren geeft het nu al op maar niets is minder waar Ze blijven komen die gasten, maar daar is PJ die van af de middellijn met de bal gast dollen en die trekt hem voor de goal van Gameren daar loopt net een speler van noad en ja hoor 3-0 Maar de grensrechter staat met de vlag in de lucht en de scheidsrechter gaat even overleggen en concludeerde dat het buitenspel was ,dat was baalen voor ons zeg Maar direct daarna komen ze richting de 16 m van ons waar een speler van Gameren kruislings werd genomen door de Neel en Grad en de scheidsrechter zag daar een penalty in Zo Dick het nu ook waar gaan maken ,de speler van Gameren wil hem in de linker hoek schieten en laat Dick nou net die kant uit gaan ,ja hoor hij doet het ook weer vandaag pfffffff het blijft zo 2-0 Zo zijn we ook gaan rusten In de kleedkamer

was het lastig voor Grad want iedereen stond goed op zijn plaats dus even niet wisselen Na de ranja komt Gameren iets sterker uit de kleedkamer en zo gebeurde het dat ze toch Dick wisten te passeren 2-1 knetters nog aan toe zeg nu gingen wij hem toch een beetje knijpen Maar daar komt Rick Prijs er in en zijn eerste bal contact is verwoestend wan uit een onmogelijke hoek draaid hij van zijn speler weg en scoorde daar ,zo dat konden we goed gebruiken want 4 min eerder scoorde Gameren nog en nu gaf Rick de genadeklap De rest van de wedstrijd hadden we geen kind meer aan Gameren en het bleef zo 3-1 klasse mannen wat is er wederom weer hard gewerkt.

En voor de bank zitters bedankt voor jullie begreep vandaag dat er nauwelijks gewisseld is chapeau mannen Volgende week komt GDC op bezoek en dat is een ploeg die we niet moeten onderschatten Allemaal bedankt en tot volgende week

Groet Kees

Noad’32 5 – Arkel 5 : 4-1

Vorige week een mooi team uitje gehad,zijn met ons team naar Duitsland geweest effe wezen skiën Grad nogmaals super geregeld

Maar vandaag kregen we Arkel weer op bezoek
2 weken geleden hebben we ze daar ook al ontmoet en daar kwamen we zo als gebruikelijk weer na 20 min achter en wat dan frustrerend is we zijn betere ploeg maar het lukt ons bijna niet om te scoren Maar vandaag zouden we het anders gaan doen Maar onze opstelling is wat gewijzigd Gertjan Vos hadden we voor dik geld verhuurd aan Noad-2. ,Martien had nog een kater van vorige week,jan de Pruis had weer een keer seks gehad en had rugpijn en Dimon en zwager Joris waren op vakantie Maar vandaag kwam Ayrton versteeg keepen en Twan van B kwam ons team versterken Gelukkig ging de wedstrijd vandaag door ,het hing er om of het wel door ging vanwege het klote weer maar na 12 uur kregen we groen licht Dus allemaal even goed lunchen voor de wedstrijd want het zou weer niet van zelf gaan Na het fluitsignaal maakte wij het spel en zo als alle vorige wedstrijden kregen we weer kansen genoeg maar scoorde we niet Maar na 26 min spelen haalde ze André groen veld onderuit en betekent een vrije trap en daar hebben we onze Dibbes voor Van een m of 28 trapte hij de bal met een gang van 130 km per uur vast tegen het net aan Man man wat een klasse is dat 1-0 En zo zijn we de laatste 7 wedstrijden niet meer begonnen met een voorsprong Maar de wedstrijd duurde nog lang dus er kan nog alles gebeuren Maar we bleven de wedstrijd controleren en we konden elkaar goed vinden en zo gebeurde het dat we 6 min later de 2-0 maakte weer de Dibbes Nu wilde we doorzetten maar zo kreeg Arkel een kansje en die verzilverde ze met een goal pfffff klote zeg komen ze 1 keer bij onze goal en is het raak 2-1 Zo zijn we de rust in gegaan Met de rust wat gewisseld Twan er in en die was deze middag niet te passeren , klasse man volgende week weer van de party????
En in de 2e helft namen we weer de leiding en zo kreeg ik een kleine woorden wisseling met de Neel we dachten samen dat we fluisterden maar dat was niet zo en was ook zeker niet nodig gezien hoe de wedstrijd verliep ,is ook weer uitgesproken Maar na de 66 min zette Arne de bal hard voor de goal en met een beetje hulp van de keeper werd het 3-1 Maar we hadden nog steeds honger en nu lukte de Arne we om zelf te scoren 4-1 Dit was ook de eindstand Jongen er is vandaag weer hard gewerkt Ayrton en Twan bedankt dat jullie erbij waren Volgende week is denk ik 1 van de belangrijkste wedstrijd van dit seizoen GVV volgen ons met een paar punten achter dus die zijn er op gebrand om te winnen en als het ons lukt dan nemen we echt afstand van de nummer 2 maar dat zien we volgende week wel Groet kees

Arkel 5 – Noad’32 5: 1-3
Zo we mogen weer een keer spelen

Is toch alweer 7 weken geleden
Allereerst de allerbeste wensen voor 2020 Heb is even in de kleedkamer rond gekeken maar 7 weken niet voetballen is ons wel aan te zien hahaha behalve bij den Dibbes al eet hij een hele dierentuin op dan komt hij niks aan ,als ik als naar één MARS kijkt zit het er al aan We gaan naar Arkel en onder weg eerst even gestopt bij L,etoile altijd gezellig daar en jan de Pruis kwam er nog een bekende tegen ,zal ook een niet zijn Maar nu effe weer over de wedstrijd Arkel staat er best voor ,die staan maar een paar punten achterstand op ons dus het kon alle kanten op gaan Na het fluitsignaal zijn wij de betere ploeg maar Arkel heeft 2 spitsen staan die zijn volgens mij op de brommers man man wat waren die snel zeg Maar wij overheerste het spel vandaag ,maar we vergaten 1 ding vandaag om te scoren Rick prijs die was vandaag niet helemaal scherp hij probeerde het wel ,met zijn rechtervoet of zijn linkervoet of met de kop het lukte hem niet vandaag en zo kon het gebeuren dat ze een lange bal naar voren knalde en verdikkeme 1-0 Weer komen we achter is dit seizoen voor de 4 de keer klote zeg maar…………
Wij geven niet op ,we bleven druk zetten en zo stonden we met 23 man bij hun in de 16m
Peter- jan geeft de bal voor de goal en Gertjan vos dacht laten ik hem er eens inschoppen maar ook hij miste de bal valt neer of dat hij getackeld werd en ja hoor de scheidsrechter zag er een overtreding in pffffffff dat kregen we mooi kado Dat was ook ons enige kado dat we hebben gehad hij zat er wel eens naast Maar goed wij kregen een penalty en dan komt daar maar 1 man voor in aanmerking neeltje beton Top Neel hij zat er goed in 1-1 Zo zijn we ook de rust in gegaan Na de rust wat wissels doorgevoerd Maar ook Arkel had wat veranderd want na de rust gingen zij wat meer druk zetten en kregen ook weer wat kansjes maar noad was toch nog de betere ploeg en zo gebeurde het dat de Dibbes een corner nam en het zo in het doel zag belanden ,maar de scheidsrechter zag een overtreding Arne stond voor de kieper en dat mag niet, dus geen doelpunt, dat was Baalen zeg voor de Dibbes Die gozer heeft niet alleen heel de dieren tuin opgevreten met de kerst maar ook een paar longen gekregen van de kerstman ,die is niet kapot te krijgen .
Heerlijk om met die gozer te voetballen Maar wij gaven niet op en daar was op links de scherff die een mooi voorzet gaf op de Dibbes en die maakte het mooi af 1-2 top man Maar er moest nog 7 min gespeeld worden en Arkel zag nogmaals de Dibbes zijn kunstjes vertonen 1-3 tot man Naarmate de 1-3 wilde de scherff ook scoren een keer kreeg de bal op de 5 m ,kreeg alle tijd wat hij met die bal ging doen ,wat denk je wilde hij een lopje doen met de bal hahaha dat mislukte finaal De eindstand is 1-3 geworden Boys wat is er weer hard gewerkt vandaag , over 2 weken treffen we ze weer ,maar volgende week gaan we eerst skiën met ons team.

Groeten kees de kock

SLEEUWIJK 8 – NOAD’32 5: 1-3

Vandaag naar Sleeuwijk ,ze staan wel in het rechter rijtje maar dat wil nog niks zeggen.
De laatste weken hebben we wel geleerd dat we er iedere keer vol tegen aan moeten Na het fluitsignaal zet Sleeuwijk ,noad onderdruk Ze creëerden vele kansen maar scoorde niet tot de 18 min , we verdedigde niet goed en zo gebeurde het dat Sleeuwijk op 1-0 kwam , Maar noad moet eerst achter komen om te beseffen dat we wel op moeten letten en dat kunnen we .De Dibbes en Grad zetten er nog een versnelling erbij en zo kon kees den Dibbes bereiken en die hield zijn hoofd koel en scoorde de 1-1.

Na de 1-1 kregen wij de beste kansen en scoorde zelfs 1-2 maar de vlaggetjes van Sleeuwijk die had een buitenspel gezien , ik denk dat hij nog stond te dromen maar goed. De scheidsrechter keurde hem af .
Nu hadden we vaak het idee dat we tegen 12 man speelde in plaats van 11 .Maar wel een compliment jongens er werd niet gezeikt tegen de scheidsrechter.

Met een 1-1 gaan we thee drinken .Na de rust wat wissels doorgevoerd en we kregen ook gelijk de beste kansen .zo ook vanmiddag de Meal die solo over het veld ging en van een meter of 30 de voet tegen de bal

zette en zag daarna de bal in de goal belanden , prachtig man.Dat was ook de genadeklap voor Sleeuwijk die zagen wel in dat ze niet meer te winnen was en zo kregen we steeds meer kansen .

We kregen zelfs nog een penalty ze probeerde grad onder het kunstgras te krijgen en daar staat maar 1 straf op en penalty, en daar hebben wij de Neel voor1-3.Maar zo kreeg vanmiddag Jan De Pruis ook nog grote kansen maar benutte ze niet het leek wel ophijsen bang was om te scoren hahaha .
Wil vandaag zeker 2 man bedanken voor hun inzet Grad en Dibbes wat hebben jullie hard gewerkt zeg het is een genot om met jullie te spelen .

Groetjes Kees de Kock

Noad’32 5 – Asperen 5: 1-0

Allereerst Karel ,Luuk en Rick gecondoleerd met het verlies van je vrouw en moeder, sterkte met dit verlies.
Vandaag komt Asperen op bezoek .
Dit elftal staat met punten gelijk met ons maar hebben 1 wedstrijd minder gespeeld, dus als we vandaag winnen dan zou dat mooi zijn .
Maar dat het niet makkelijk zou gaan vandaag dat vermoeden we al.
Vandaag leidde Jan dekkers de wedstrijd wat hij al meerdere keren heeft gedaan.
De wedstrijd begint en we zetten asperen al snel op hun eigen helft en de kansen krijgen wij maar wat wij vergeten is om te scoren, En dan zul je zien dat we een keer een doelpunt tegen krijgen.
Maar wat we ook deden voor hun doel ,Rick grad ,André en de Meal hij ging er maar niet in , en dan komt er een uitbraak van asperen Die gast loopt de 16 binnen en Joris loopt die man bijna in 2en ja en daar staat maar 1 straf op en penalty voor Asperen .
Maar de strafschop word slecht genomen en zo blijft het 0-0 pfffffff daar hebben we geluk bij .
Maar wat we ook proberen de eerste helft het blijft 0-0 tot de rust .
Na de rust gaat Rick er uit en komt Bebber er in .
Rick gaat nog wel mee als het nodig was dat hij er weer in komt als dat nodig is.
Maar na de rust komt Asperen sterker uit de kleedkamer ,ze worden wat gevaarlijker en zo krijgen ze wat kleine kansen maar gevaarlijk werd het niet,want Joris stond een bere wedstrijd te keepen, klasse man.
Maar 10 min in de 2e helft slaat den Bebber een gast van Asperen in de nek wat echt niet kan ,daar was het ook geen wedstrijd naar ,die gast ook niet te flauw en beukt terug .
Dan heb je de vlam in de pan ,en wat ik al eerder zij daar was het geen wedstrijd naar dus daar baalde we flink van .
Daar komt bij dat de scheidsrechter er ook loopt om een mooie wedstrijd te fluiten en niet dat er iemand slaat of schopt .
Dus hij riep de aanvoerders naar hem toe dat hij daar niet van gediend was en stuurde de spelers naar de kleedkamers.
De laatste 30 min van de 2e helft bleven wij het proberen maar Asperen verdedigde sterk.
Zo kregen ze wel wat kansen maar Joris was scherp deze middag.
Maar we wilde toch wel scoren vandaag dus Carlo eruit en Rick Prijs er weer in misschien was hij nu scherper dan de eerste helft.
En zo kon kees de bal onderscheppen van Asperen en stuurde Rick diep ,die bedacht zich geen moment en knalde de bal hard in het doel bij Asperen , gelukkig 1-0 .
En zo is de wedstrijd ook geëindigd , nipt gewonnen maar de 3 punten tellen!!!!!
Wat ik nog wel even wil zeggen over de wedstrijd wat de scheidsrechter ook beslist ,de wedstrijd is zijn keus ,goede of slechte keuze hij is op dat moment de gene die beslist en dat moeten wij gewoon respecteren hij loopt daar ook voor zijn plezier en zoveel scheidsrechters hebben we niet dus laten wij volwassenen zijn Jongens volgende week gaan we weer voor de 3 punten.

Groet kees de kock

Noad-5- GRC’14-5: 2-0

Vandaag moeten we onze vrije trappen specialist missen den Dibbes. Noad -1 moest naar Gameren vandaag en Rob van Loon wilde er vandaag ook winnen net zoals wij dat vorige week deden in Gameren . Grad even uitgelegd aan Rob begint anders dan wij dat deden want dan duurt de wedstrijd lang , maar Rob had niet best geluisterd komen achter ,moeten hard knokken maar het allerbelangrijkste was vandaag hij nam de 3 punten mee naar huis ,knap gedaan mannen. Maar nu moesten wij nog doelen zonder den Dibbes die bij ons in het veld net zo veel loopt als ons hele team bij elkaar ,dus dat word taai voor ons .

Nu even over de wedstrijd . Het kon een wedstrijd voor André Groenveld worden , het was tegen zijn oude clubje . vanmiddag wilde we de eerst 15 min anders beginne dan de laatste 2 wedstrijden , voor we het wisten stonden we iedere keer achter.

Onze scheidsrechter Jan fluit af en het was meteen duidelijk dat het geen makkelijke wedstrijd word.
Maar we laten de bal weer goed rond gaan en weten al snel onze prijzen schieter te vinden ,genaamd Rick prijs en die weet er vandaag wel raad mee en nu anders dan de laatste wedstrijden, nu komen we al snel voor 1-0 .
Pfffffff dat is even lekker , beginnen met een voorsprong hahaha .

Maar wat we ook vanmiddag probeerden het lukte André niet om tegen zijn oude clubje te scoren ,maar Rik was op dreef en die strafte GRC hard af ,2-0 maakte hij hij er van , toppie Rik.
Maar zo kregen we nog meer kansen deze middag zo ook Grad , nou had Grad last van bij buik vandaag en nu kreeg hij een wereld kans om te scoren maar dan moest hij wel even aanzetten .Maar dat zou wel betekenen schijt ik mijn broek vol of maak ik een doelpunt ,gelukkig voor hem maakte hij de juiste keuze ,het werd geen van beide hahaha , Zo zijn we de ruist in gegaan , een paar wissels vandaag de Meal erin Gertjan Vos ook niet de minste en Berry en Barry er in maar de 2e helft waren wij weer de baas in het veld niet dat we scoorde maar we controleerde de wedstrijd wel.

Top mannen vandaag we hebben de punten mooi thuis gehouden Volgende week moeten we kijken of we Asperen pijn kunnen doen ,dit team staat op de eerste plaats dus het zou mooi zijn als we de punten mee naar wijk nemen .
Allemaal een fijn weekend en tot volgende week

Groet Kees de Kock

GVV’63 4 – NOAD’32 5: 2-3

Vandaag naar Gameren voor ons niet een fijne tegenstander,we wisten bij voorbaat al dat zij ook een mooie ploeg is dus zouden we vandaag anders starten dan vorige week ,maar dat was een verkeerde gedachten. Voor wij weer met beide benen op de grond kwamen stonden we alweer met 2-0 achter het was niet zo dat Gameren beter was maar wij dachten er wel erg makkelijk over.

Dus moesten we nu echt aan de bak . En dat gebeurde weer .wat werd er hard gewerkt zeg en zo gebeurde het dat we een vrije trap kregen en daar hebben wij een specialist voor ,genaamd de Dibbes hij leegt de bal klaar zet 7 stappen achteruit en 1 stap naar links .en dan weet ik het al de keeper is kansloos ,2-1 super Dibbes dat hadden we net nodig .en dan komt onze vecht lust nog meer los , wij hebben het overwicht op het veld ,we bleven druk zetten en de 2-2 hing in de lucht , en dat gebeurde ook een mooie combinatie van Pj ,bebber en Rick Prijs , en zo werd het voor rust nog 2-2 . In de rust wat wissel door gevoerd Pj er uit daar kwam Carlo voor in de plaats .martien kwam ook er in , en Gertjan Vos kwam voor Corne te staan.

De 2e helft wilde we het voort zetten waar we de eerste helft mee stopte . Maar de wedstrijd werd wel steeds harden er waren over en weer wel en paar tikken uit gedeeld dat verdient niet altijd de schoonheids prijs maar goed de scheidsrechter hield het kort klasse man .zo gebeurde er nog een kleine overtreding onze loet haalde er 1 neer hahaha de scheidsrechter deelde een gele kaart uit en wist niet helemaal wij het van ons had gedaan dus stuurde hij de Neel voor 10 min naar de kant nou lijkt de Neel ook best wel op de Loet ,de Neel had zijn haren ook vet in de gel zitten en hij had vandaag corrigerend onder goed aan dus dan snap ik wel dat dan de scheidsrechter hun door elkaar haalde hahaha ,maar nu nog effe over de wedstrijd we bleven druk zetten wegspeelde de bal goed rond en zo maakte den Dibbes de 2-3 klasse man en nu wilde we doorgaan maar Gameren gaf niet op ,maar wij stonden onze mannetje , en de eindstand is dus 2-3 geworden ik wil iedereen bedanken voor het harde werken vandaag wel jammer dat we iedere keer achter moeten komen om wakker te worden maar er is kei hard gewerkt vanmiddag en Jan jij ook bedankt dat je het begreep dat je niet speelde vanmiddag maar ik hoop wel dat je wel het gescoord bij Anjo ? .volgende week spelen we tegen GRC’14 hoop alleen dat we anders starten dan de laatste 2 wedstrijden .

Nu nog een mooie van de week . Jantje loopt langs het huis van de burgemeester en spuugt tegen het raam. De burgemeester komt boos naar buiten en zegt.Wat zou je moeder er van vinden als ik tegen het raam van spuug. Jantje zegt .Dat zou heel knap vinden want wij wonen op de tiende verdieping .

Groet Kees de Kock

Almkerk 6 – NOAD’32 5: 4-5

Vandaag naar Almkerk ,kijken of we nu wel de 3 punten mee naar huis kunnen nemen de vorige wedstrijd hebben we het in de laatste min weg gegeven .87 min staan we nog 2-1 voor .2 min later 2-3 verliezen ,dat was niet best van ons .maar vandaag gaan we winnen roept de Dibbes ik denk met 5 goals verschil ik dacht nog dat word een makkie .de wedstrijd begint en het is duidelijk dat den Dibbes er naast zit .voor dat we 10 min verder zijn staan we met 3-0 achter .wat is dit nou wij staan constant op hun helft zij breken 3 keer uit en scoren ook 3 keer wat een klote zooi zeg we moeten effe uit een ander vaatje gaan tappen.

Even elkaar goed toe spreken de schouders er onder want we waren de betere party .en dat gebeurde ook ,na 28 min was daar de 3-1 gelukkig zeg het zou toch schandalig zijn om hier te verliezen .maar wij waren nog niet klaar met Almkerk .we spelde de bal mooi rond op het middenveld werd hard gewerkt ,man wat heeft de Dibbes een loop vermogen klasse man en dat harde werken werd beloond daar was gelukkig de 3-2 .nu kregen we ze steeds stiller dat Almkerk ,en net voor tijd maakten we de gelijkmaker.zo gaan we de rust in na de rust wilde we het door gaan zetten maar je gelooft het niet we spelen heel de tijd bij Almkerk voor de goal en nu krijgt Almkerk 1 kans en ja hoor 4-3 wat is dit klote zeg lopen ons te plures en zij krijgen 1 kans en is gelijk raak ,pffffff .maar goed we moeten nog een half uur dus we kunnen het nog recht zetten en dat deden we daar kwam een mooie voorzet van Barry die vind de kop van de Loet en hoeft niet na te denken en koopt hem snoei hard in4-4 ,klasse mannen hard werken word beloond ,maar nu kregen we vleugels en een min later maken we 4-5 toen gaf Almkerk het wel op.maar we hadden wat wissels ingebracht zo ook jan de Pruis die zie nog in de rust zet je mij er in ik heb het winnende goal op mijn schoen zitten ,wat denk je hij staat er 1 min in daar krijgt hij toch een kans wil hij hem eerst nog koppen maar de bal had een hoogte van 50 cm en toen moest hij hem wel op de pantoffel nemen ,was zeker 100% goal kans maar jan miste jammer Jan hoop dat je bij Anjo niet miste ,geintje Jan . Jongens zo zie ik jullie graag werken op het veld ,we hebben ons hard terug gevochten en dat resulteerde in winst, klasse .

Volgende week weer een top wedstrijd dan gaan we naar Gameren .we gaan iedere week een moppie doen . een man vraagt aan zijn vrouw. schat… wat zou jij doen als we de Lotto winnen? de vrouw antwoorden ‘ Ik zou de helft aanpakken en van je scheiden.’’Das goed’’ antwoorde de man,’’we hebben net 24 euro gewonnen, hier is 12 euro en daar is de deur!!! Tot volgende week

groet Kees

NOAD’32 5 – Woudrichem 5: 11-1

Vandaag een paar afzeggers PJ ,maar die had een goed excuus ,moest zijn tuintje winter klaar maken ,Martien ging nog effe een vette auto verkopen en kees had een Enduro weekend .maar vandaag kwam Woudrichem langs of in de volksmond ook wel woerkum of nog beter die viskoppen ,meestal niet de fijnste wedstrijden ,maar goed laten we niet gelijk gaan zeuren over die viskoppen .nu moet dit seizoen de tegenstander wel van goede huizen komen willen ze noad-5 verslaan ,haha dat denk ik tenminste .vorige werk al de 10 aangetikt wat zal het vandaag worden . .vandaag hadden we een nieuwe scheidsrechter de manus .de wedstrijd begint en voor Woudrichem adem kon halen was het al 1-0 Arne en Andre Groenveld zijn een super mooie combinatie ,maar voor de bal bij die 2 was had grad en Dibbes al het voor werk gedaan,maar goed we gaan weer spelen en Arne en Andre hadden het goed naar hun zin ,want 6 min later is het al 2-0 weer Arne .dat beloofd nog wat vanmiddag . En zo word de bal weer netjes van achteren naar voren gespeld Woudrichem komt er niet aan wat resulteerde in 3-0 maar nu was het Andre voor de afwisseling klasse Andre je doet wat je ons beloofde ,scoren ,maar nu zijn we pas 18 min aan het spelen het de lust om meer te scoren is en want daar is die razend snelle Arne weer 4-0 en een minuut later 5-0en zo gaan we naar de kleedkamer voor een lekker bakje thee.in de rust een paar wissels Rik Bouman er uit hij denkt een liesblessure maar ik denk dat hij
vrijdagavond achter een vrouwtje aan heeft gezeten,Arne eruit Rick prijs er in die denk dat het prijs schieten is vandaag ,maar dat moet eerst nog blijken, en Jerry Bouman komt er ook in zou die ook nog een keer gaan scoren.
Maar we beginnen weer . Na de rust waren ze weer gretig noad-5.ze lieten er geen gras over groeien want daar is onze nieuwe lid Lennart Kraay die de 6-0 op zijn schoen had .en ja hoor 5 min later is het toch raak7-0 maar die kwam van Jerry Bouman top man .maar nu let noad effe niet op en wat denk je 7-1 potverdorie de nul niet gehouden maar dan gaan we voor de 10 . Maar daar is weer Jerry die het Nasr zijn zin heeft vanmiddag 8-1 .maar we hadden Rick prijs nog niet gezien vanmiddag maar als je het er over hebt ,dan is daar Rick Prijs ,hij maakte de 9, de 10 en 11– en als we de volledige tijd hadden gespeeld dan waren er nog meer doelpunten gevallen maar Manus werkt nooit lang dan 35 min dus dat geld ook als hij moet fluiten na 35 min moet hij rusten dus floot hij maar af ,jongens jullie hebben weer super gespeeld vanmiddag ,en een compliment aan Jan de Pruis .van de week 61 geworden en speelde nog steeds de stèren van de hemel hij heeft wel niet gescoord maar daar kon hij niet zo veel aan doen als je geen bal krijgt Pruis kan je ook niet scoren,grapje op naar volgende week .
groet Kees

SVW 3 – NOAD’32 5: 2-10

Vandaag begint onze eerste wedstrijd van dit seizoen .we gaan met 15 man op pad dus dan kan je nog eens een keer gaan wisselen en vandaag was het weer Jan de Pruis zijn debuut .bijna 60 jaar ziet er nog als een jonge God uit en altijd tref zeker ,nou moest hij dat nog waar maken .na een warming-up van 30 min en de tegen stander bestudeerd te hebben schatten we onze kansen hoog in maar dat we je pas zeker na 90 min. Nu is ons 5e team redelijk versterkt Rik Bouman erbij ,Gert-Jan Vos erbij en Andre Groeneveld en daar verwachten we dit seizoen heel veel van .maar goed de scheidsrechter fluit af en voor ,SVW het weet staat daar Andre Groeneveld alleen voor de keeper en die denkt niet na en ja hoor 0-1 super mooi man . Maar we waren gebrand om de 0-10 te halen dat voelde we gewoon en daar was Rick prijs , die wilde ook vandaag scoren en dat deed hij dan ook super simpel ,simpel of niet hij telde wel 0-2.dat belooft nog wat vanmiddag 8 min gespeeld en al 0-2. En zo kon de Dibbes en Rik het uitbreiden naar 0-4 .maar nu stonden wij even niet op te letten en zo kon het gebeuren dat hun ook een keer scoorde en zo gaan we de rust in .
Na de rust een paar wissels Barry erin de kleine Feyenoorder ,of je daar op dit moment blij mee mort zijn dat de supporter van Feyenoord bent weet ik ook niet helemaal ,die staan in het rechter rijtje ,nu dwaal ik wel erg af. De Meal erin en niet te vergeten PJ erin die gast heeft heel de vakantie getraind nou weet ik dat toevallig ik zag hem iedere morgen voorbij komen op de camping niet dat hij er veel gang in had zitten of er moest een lekkere vrouwtje voor hem lopen ja dan kwam er wel gang in. Maar goed de wedstrijd begint weer en ja hoor de training van PJ werpt zijn vruchten af in de 46 min maakt PJ al 1-5 . En in de 48min is daar de Dibbes weer 1-6 ja de spanning is er nu wel een beetje weg .Nou lieten we SVW weleens komen wat resulteerde dat ze ook nog gevaarlijk konden zijn en dat bleek ook wel,SVW scoorde en mega mooi doelpunt zeg ,dat was nog eens een prachtig doelpunt 2-6 .
Uiteindelijk komt Jan de Pruis erin en die is gretig om te scoren en jaar hoor onze jonge God scoorde al na 1 min te spelen ,natuurlijk met zijn hoofd klasse jan 2-7 en zo wist de dibbes nog eens 2 keer te scoren en de laatste die de 10 maakte was de Meal ook een klasse doelpunt , ja en nu vergeet ik je nog wat te vertellen Andre Groeneveld had er zeker nog wel 10 kunnen scoren maar het doel was vandaag wat aan de kleine kant haha en dan ons neeltje beton die miste zijn eerste penalty in 5 jaar dus 2-10 was maar een magere uitslag gezien onze kansen maar boys het was weer een gezellige wedstrijd vandaag. Op Naar volgende week.

Groet Kees de Kock