NOAD’32 VR1

Haaften eenvoudig gepasseerd door NOAD-ladies

Competitiewedstrijd nummer 5 stond op het programma. Na onze laatste wedstrijd hadden we de koppositie in de competitie overgenomen van onze buurvrouwen. Maar we willen natuurlijk graag bovenaan blijven staan, daarom moest deze wedstrijd ook gewonnen worden!
Speelsters: Joan, Jessy, Amber, Ruth, Joyce, Naomi, Indy, Melissa P, Noa, Eline, Monique, Lisa, Zoë, Janet en Marjolein.
Technische staf: Johan (trainer/coach) en Maikel (vlagger > bedankt!)
En behoorlijk uitgedunde selectie trok naar Haaften. Met Amber die volop ingetaped was (bedankt overigens voor je hulp Cor!) omdat ze bij een eerdere wedstrijd last van haar enkel had gekregen, met een licht geblesseerde Mo, met Zoë die halverwege de wedstrijd aanhaakte direct uit haar werk en met Eline die toch haar werk had kunnen ruilen kwamen we op min o meer 15 dames.
Het veld was zwaar en modderig en met name de oefenhoek waar we warmliepen erg grasloos. Maar goed, we gingen aan de slag. Johan had ons op het hart gedrukt om direct druk te zetten en vooral niet met het spel van Haaften mee te gaan. In de eerste minuut had het al raak kunnen zijn en had Melissa P. haast de 1-0 voorsprong op haar slof. Niet lang daarna is het Eline die een kans krijgt, maar ook die gaat er nog niet in. Maar dan… Dan in die eerste helft… dan gaan we los! Om een kort verhaal nog wat korter te maken: Eline scoort in de eerste helft 3 keer en Melissa P. pakt 2 doelpunten mee. Er zijn mooie driehoeken te zien, maar desondanks is ons spel toch ook nog wat onrustig.
In de tweede helft willen we nog even doordrukken. Voor ons doelsaldo zou het geen overbodige luxe zijn om nog wat meer goals te maken, dus dat werd de doelstelling. Maar wat blijkt… in de tweede helft zien we het even allemaal net anders lopen dan de bedoeling was. De organisatie is wat weg, er worden beduidend minder kansen gecreëerd en onze voorsprong blijft tot een kwartier voor tijd 5-0. Maar dan maakt Melissa P. zich weer even kwaad en denkt: hmmm ik heb nog geen zuivere hattrick gemaakt. dat moeten we even veranderen. Zo gezegd zo gedaan: ze schrijft nog drie goals op haar naam, is terecht de woman of the match en als het laatste fluitsignaal klinkt, hebben we met 8-0 gewonnen.
De drie punten worden door Johan meegenomen naar Korenzand (hoppekee, smijt maar in de kofferbak en rijd ze maar met een steekwagentje de kantine in). Volgende week zaterdag kunnen we allemaal een keer gaan shoppen (of iets anders zinvols doen) want dan zijn we vrij. Onze zesde competitiewedstrijd is op de 30e: dan ontvangen we de dames van BZC op Korenzand. Tijd voor een nieuwe krachtmeting!

NOAD-ladies sterkste in duel tegen de zwart/gele buurvrouwen

Een relaxed ontbijt met (bijna) het gehele team en technische staf: dat was het idee voor de start van onze Super Saturday. Vandaag stond immers de derby gepland tegen de buurvrouwen en ook moesten WNC en BLC tegen elkaar. Bij de Happetap, onze sponsor, onder het genot van een bakkie koffie, thee of glaasje jus, een eitje en een broodje gingen we met elkaar de voorbereiding aan op de kraker tegen Wilhelmina. Uiteraard ook met de broodnodige en onvermijdelijke berg aan slappe klets.
Speelsters: Joan, Jessy, Esmee, Amber, Ruth, Naomi, Indy, Melissa P, Eline, Monique, Lisa, Zoë, Janet, Melissa vW, Janine en Marjolein
Supporting speelsters: Noa, Heidi, Patricia en Christel
Technische staf: Johan (trainer/coach) en Arie (vlagger)
Als we aansluiting willen blijven houden in de top 3 van onze competitie, of misschien zelfs de koppositie van Wilhelmina over willen nemen, dan moet er gewonnen worden vandaag! Iedereen is tot de tanden gemotiveerd, de vibe is goed! De spanning is bij de speelsters dit seizoen meer aanwezig dan ooit. Zenuwen gieren hier en daar door ’t lijf, het (niet werkende) toilet wordt met enige regelmaat bezocht en bepaalde gekke bijgelovigheden (of autistische trekjes, ’t is maar hoe je ’t bekijkt) worden uitgevoerd: zit iedereen op de juiste volgorde in de kleedkamer, is er een geluksonderbroek aan, worden sokken in de goeie volgorde aangetrokken en hebben we een goeie playlist voor de muziek in de kleedkamer?! Ja?! Mooi: dan is ’t tijd om te gaan omkleden en te starten met de warming up.
Johan heeft ons op het hart gedrukt om goed te spelen. Niet zoals de eerste helft tegen BLC, eigenlijk ook niet zoals we speelden tegen WNC. Maar gewoon dat doen wat we eigenlijk goed kunnen: ons eigen spelletje spelen en direct druk zetten. Op een nat, zwaar veld met lang gras gaan we van start. Het wordt al snel duidelijk dat we ons niet van onze allerbeste kant laten zien. Wederom slordig met het balbezit, vasthouden van ballen, elkaar inspelen over 5 meter gaat weer niet lekker. Desalniettemin is het Lisa die juist komt inlopen op een bal die voorgegeven werd en de 1-0 binnen tikt! We staan voor! Heerlijk dit, dus volhouden en nog wat meer doelpunten maken. En die voorsprong hád uitgebouwd kunnen worden. Een paar dotten van kansen komen voorbij die op eenzelfde dottige manier keihard gemist worden… En dan is het rust!

Oké, de tweede helft moet zoals onze tweede helft tegen BLC: dát was goed! Maar… de zenuwen blijken toch niet onder controle, want de tweede helft start echt heel slecht! In no-time staan we tegen een 2-1 achterstand aan te kijken, tot grote frustratie van, nou ja, het hele team en begeleiding eigenlijk! Kom op meiden, gas d’r op! Druk zetten! We bleven geloof houden, wat natuurlijk goed is en met gruwelijk lilluk voetbal en op het tandvlees kunnen we dank zij Melissa P gelijk maken. De wedstrijd kabbelt voort, het zit allemaal nog niet mee. Het goede voetbal is ver, heul ver, te zoeken! Maar… dan komen de laatste 5 minuten van de wedstrijd. En duikt ineens, als een duveltje uit een doosje, Melissa P op voor de keepster. Ze ziet amper zelf wat er gebeurt, maar ze werkt de bal achter de keepster van Wilhelmina! Niet veel later fluit de scheids af. JAAAA! Winst! 3-2 overwinning, dus de 3 punten gaan van de Ebbe mee naar Korenzand!! Melis P is wat mij betreft de terechte ‘woman of the match’!

Heerlijk dit! Met elkaar, voor elkaar en strijden tot we erbij neervallen. De komende wedstrijden moeten we wel proberen om meer van ons eigen spel te spelen en gewoon te laten zien wat we kunnen. Want we kúnnen het zeker, maar we hebben ’t de laatste wedstrijden niet echt laten zien. Gelukkig wel steeds winst en nu ook de koppositie in de competitie! WHOOPWHOOP!! Vasthouden dus die strijdlust! Volgende week tegen de vrouwen van Kerkwijk. Met z’n allen goed trainen en de juiste inzet tonen, dan is Kerkwijk wellicht te verschalken. Maar eerst nog even nagenieten van de 3 punten die we gepakt hebben van onze buurvrouwen

Spannend duel NOAD-ladies tegen WNC

In de beker zijn we de dames uit Waardenburg al tegen gekomen, maar ook in de competitie mogen we tegen hen spelen. Een serieuze tegenstander waarvoor we onze strijdlust op code rood moeten zetten. Afgelopen zaterdag was het tijd voor een clash in Wijk en Aalburg, tussen twee teams die behoorlijk aan elkaar gewaagd zijn!

Speelsters: Joan, Jessy, Amber, Indy, Ruth, Noa, Naomi, Melissa P, Melissa vW, Eline, Monique, Lisa vdA, Zoë, Esmee, Janet, Marjolein.
Technische staf: Johan (trainer/coach) en Arie als vlagger.

Gas geven
Weer een lekker voetbalweertje en weer een mooie opkomst aan speelsters. Bij zo goed als alle ladies is een vleug van nervositeit te bespeuren; we weten inmiddels hoe sterk WNC is en dat winnen echt niet vanzelfsprekend is. Zeker na de blamage in de bekerronde tegen Oranje-Wit zijn we ons nog meer bewust van het feit dat we er nog laaaaaang niet zijn! Johan pepert het ons nogmaals in (na ook op de afgelopen trainingsdagen erop gehamerd te hebben): we moeten meteen gas geven vanaf het begin en ons eigen spelletje spelen.

Voorsprong
Dat is makkelijker gezegd dan gedaan, maar onder leiding van André Bouman gaat de wedstrijd op Korenzand van start. We zitten er best fel op, en we kunnen enigszins ons eigen spelletje spelen. Een aantal kansen passeren de revue, maar dan is het Eline die ons op een 1-0 voorsprong brengt. Melissa P krijgt de 2-0 op haar slof, maar vlak voor rust kan Waardenburg een aansluitingstreffer maken en gaan we richting de thee met een 2-1 voorsprong (en een lichte teleurstelling dat we een tegengoal hebben gekregen).

Penalty
Na een peptalk van Johan gaan we het veld weer op. Ik ben ook een verslaggever van niks, want ik weet wel dat het gelijk heeft gestaan, en ik kom er door m’n teamies achter dat het 2-2 werd. Maar dan… kantelt de wedstrijd! Melissa P wordt op een bepaald moment in de 16 van WNC onderuit gehaald, wat ons een penalty opleverde én een speelster van WNC een rode kaart. Jessy gaat achter de bal en laat de keepster kansloos met een vlammend hard schot. We staan voor met 3-2! Vervolgens is het Ruth die goed opkomt vanaf de linkshalfpositie en een voorzet vanaf rechts keurig in het net werkt: 4-2! Waardenburg laat ’t er niet zomaar bij zitten en blijft strijden. Ze maken de 4-3 na wat gerommel en gedoe bij onze verdedigers. Gelukkig weet Melissa P de laatste goal te scoren en kunnen we de wedstrijd afsluiten met 5-3 winst! De 3 punten blijven op Korenzand, met een terechte Monique als ‘woman of the match’ (want manmanman, wat kan die blijven gáán!!!)!

Ander vaatje
Zaterdag aanstaande gaan we bij de buurvrouwen op bezoek. Met de manier waarop we zaterdag speelden gaan we het tegen Wilhelmina niet redden. Of, zoals onze trainer het zegt: “We zullen uit een ander vaatje moeten tappen en we moeten feller en scherper zijn. Maar het gaat ongetwijfeld geen problemen opleveren om dat op te brengen tegen de buren!” De Wilhelminadames hebben tot op heden al hun competitiewedstrijden gewonnen, dus we zullen onze mouwen goed op moeten stropen vol overtuiging als ééWNCn team moeten strijden voor de overwinning.

Rest mij nog een ding en dat is onze grensrechter, Arie, en natuurlijk ook onze scheidstrechter van vandaag, André, te bedanken. Dus bij deze: “Bedankt!”

Vierdeklasser Oranje-Wit te sterk in de beker voor de dames

Speelsters: Joan, Amber, Ruth, Naomi, Melissa P, Melissa vW, Noa, Monique, Lisa, Joyce, Zoë, Indy, Janine, Esmee en Marjolein
Technische staf: Joan (trainer/coach) en Arie (vlagger)

Nog enigszins high van de overwinning op BLC gingen we vandaag onze bekerronde spelen, thuis, tegen vierdeklasser Oranje-Wit. Janine maakte haar debuut op de goal en dat deed ze met verve en vol overgave! Topper!!  De wedstrijd zelf was behoorlijk dramatisch. Tot en met de rust weten we de nul te houden en hebben we een aantal kansen, maar er wordt niet gescoord. We zijn steeds een stap te laat en spelen elkaar onzorgvuldig aan. Dag mag tegen WNC echt beter! In de tweede helft weet onze tegenstander 2x te scoren; waarvan eentje zo’n beetje in de laatste minuut. We verliezen de partij dan ook met 2-0. Op zich niet erg om niet door te gaan in de beker, maar vooral een goede wake-up call dat we dus niet moeten verslappen! Zeker met twee belangrijke wedstrijden in ’t verschiet! Dames, vol gas trainen, zaterdag krijgen we WNC op bezoek! En dan moeten we laten zien wat we waard zijn!!

Competitiewedstrijd tegen BLC levert winst én verlies

Speelsters: Joan, Jessy, Amber, Ruth, Naomi, Indy, Melissa P, Noa, Eline, Monique, Lisa, Zoë, Heidi, Janet, Janine en Marjolein.
Technische staf: Johan (trainer/coach) en Arie (vlagger >> waarvoor dank!)

Op zaterdag 12 oktober mochten we op visite bij de Bossche ploeg in onze competitie. Nadat we goed en wel geparkeerd waren, bleek dat er op het voetbalveld van BLC helemaal niet gespeeld werd! In verband met een verbouwing van de kantine waren de wedstrijden verplaatst naar een ander voetbalveld in de stad. Lekker, fijn! Duidelijk gecommuniceerd ook… Dus iedereen weer in de auto en hop naar de andere kant van ’s-Hertogenbosch.
BLC is sowieso een vereniging waar we altijd wat turbulente botsingen mee hebben en dit paste wel in dat beeld. Enfin, aangekomen bij het voetbalveld was ’t omkleden en gelukkig wilde de scheids iets later starten zodat we wat meer tijd voor de warming-up hadden. De eerste helft was niet zo best. We laten ons veel te snel in de verdediging zetten, BLC houdt ons op onze helft. We krijgen twee tegendoelpunten om onze oren en gaan rusten met een 2-0 achterstand.
Johan geeft in de kleedkamer aan wat eraan schort: meer druk naar voren, met z’n allen >> aanvallen! En dat is wat we gaan doen! Vol frisse moed gaan we het veld weer op. We voeren vanaf minuut 1 (nou ja, 46 ;)) de druk op en al erg snel na het fluitsignaal voor de tweede helft is het Melissa P die de bal achter de keepster weet te werken. 2-1! Dat geeft de burger moed! Mo krijgt de tweede op haar slof en de 3-2 komt op naam van Zoë. Heerlijk: een voorsprong op BLC!
Maar dan gebeurt er iets waar we allemaal van schrikken. Het duel wat Heidi voert eindigt in een (ik denk) verkeerd terecht komen op haar been, waarbij het meteen overduidelijk is dat het foute boel is. De scheids wil de wedstrijd staken, maar daar komt niks van in, geeft Heidi duidelijk aan: “Niks daarvan! Deurspeule! Ik gaoi nie dood hoor!” Dus terwijl de reserves zich bekommeren om Heidi, gaan de dames in het veld door met de strijd. Tegen de tijd dat Heidi in de auto naar het JBZ zit, is de wedstrijd afgelopen en hebben Melissa P én Eline nog een doelpunt gemaakt beiden! De eindstand komt dan ook op 5-2! De tweede helft was echt een fantastische! Dit moeten we vast zien te houden, mooi om ons te beseffen dat we ons eigen spelletje kunnen spelen en daarmee kunnen winnen!
De drie punten gaan in de kofferbak mee naar huis, maar we verliezen (weer) een speelster aan een blessure; een enkelbreuk blijkt later.

Oefenduel tegen RKDVC in voordeel NOAD-ladies beslist

Omdat we een aantal zaterdagen op rij geen wedstrijden hadden, had trainer Johan bedacht dat we een vriendschappelijke partij tegen de vrouwen van Drunen konden spelen. Dat vonden we natuurlijk allemaal een supergoed plan, dus afgelopen donderdag ontvingen we de schoonzus van Joan met haar team op Korenzand.
Speelsters: Joan, Jessy, Amber, Ruth, Naomi, Melissa P, Melissa vW, Eline, Monique, Lisa vdA, Zoë, Heidi, Esmee, Janet, Marjolein.
Onder het publiek zowaar Lisa vdS, Janine en Patricia voor de mentale support; naast alle andere supporters uiteraard.
Technische staf: Johan (a.k.a. trainer/coach) en Stefan als vlagger.
Zuivere hattrick
Janet heeft vandaag tijd om te keepen, dus ze gaat de hele wedstrijd op het doel (waarvoor dank natuurlijk!!) Al vrij vlot na het eerste fluitsignaal van onze scheids weten we de 1-0 binnen te tikken. De wedstrijd lijkt in het eerste kwartier nog wel een beetje wat, maar al snel gaan we volop mee in het spel van RKDVC. Desalniettemin weet Eline een zuivere hattrick te maken en gaan we rusten met een 3-0 voorsprong. Maar… het kan ook zomaar 4-0 zijn geweest: ik weet het eigenlijk niet zo goed meer 😉
Niet tevreden
In de rust wordt duidelijk dat we toch echt ons eigen spelletje moeten gaan spelen. Nou: dat gaan we dan ook maar es proberen. We krijgen nog een penalty tegen in de tweede helft. Discutabel, want het was helemaaaaaal geen overduidelijke overtreding (toch Melis?! 😉 )… 4-1. En daarna zijn wij weer aan de beurt. We scoren nog 4 keer, waaronder een mooie onvervalste ouderwetse van Heidi. Wie?! Echt?! Ja!? Deed ze geen ‘Heidi’tje’?! Neenee, hij zat er prachtig in! 
Maakt de eindstand uiteindelijk 8-1. Maar we zijn niet tevreden, want het spel was niet om aan te zien. De ballen kwamen niet aan, werden niet vastgehouden, er werd veel te onrustig gespeeld. Dat moet dus duidelijk beter (en gelukkig kán het ook beter!).
Thanks
Doelpuntenmaaksters: Eline 3x, Melissa P, 2x, Monique, Heidi en Melissa vW.
Stefan en Luuk, bedankt voor het grensrechteren en scheidsrechteren!

Klinkende overwinning in de beker voor de NOAD-ladies

Speelsters: Amber, Esmee, Indy, Ruth, Zoë, Monique, Melissa v. W., Lisa, Melissa P., Janet, Eline, Janine, Heidi, Naomi, Joan, Marjolein
Technische staf: Johan (trainer/coach) en Ruben (vlagger)
Afgelopen zaterdag kregen we de dames van VV Peursum op bezoek. Marjolein en Zoë zouden later aansluiten en omdat onze vaste keepster Patricia niet aanwezig kon zijn, wilde Janet wel weer op de goal (waarvoor dank uiteraard!).
Tegenslag
Nadat de eerste minuten gespeeld waren kreeg Peursum al een eerste tegenslag te verwerken; we stonden in no-time op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Lisa. Helaas kreeg Janet vrij snel daarna last van een blessure. Marjolein zat net in tenue op de bank maar mocht direct aan de bak in de goal.
Verrassen
Eerlijkheidshalve weet ik het doelpuntenverloop niet echt goed meer, maar wel dat we in de eerste helft erg goed speelden. Iedereen stond lekker op z’n plek (zelfs Heidi op haar favoriete plekkie achterin ;)) en er waren mooie combinaties te zien en ook de coaching was vaker te horen –iets waar het in het verleden nogal aan schortte bij ons. Peursum weet ons vanuit een corner ook nog een keer te verrassen en scoort haar enige doelpunt van de wedstrijd. Tegen de tijd dat we aan de thee en/of ranja konden stond er -dacht ik- een royale 5-1 op het scorebord.
Collegiaal
Janine, onze collegiale teamie, wilde wel op de goal zodat Marjolein nog even kon voetballen. De tweede helft verliep met iets meer chaos, wat ook kwam door de luxe van de volle reservebank en daardoor dus ook relatief veel wisselingen. Nog twee keer kunnen we scoren wat de eindstand 7-1 maakt. Omdat WNC met 5-1 van Peursum gewonnen had en wij gelijk hebben gespeeld tegen Waardenburg, betekent dat dus automatisch dat we door zijn in de beker. Een twijfelachtige eer 
Ed
Nog even de doelpuntenmaaksters opgesomd: Melissa P aan kop met 3 doelpunten, op de voet gevolgd door de andere Melissa die er 2 gescoord heeft. Lisa mag er 1 op haar lijstje bijschrijven en Ed, die soms ineens met ons meedoet en onze 12e vrouw is, wilde ook 1 puntje voor ons maken. Zijn wij trouwens ook altijd blij mee hoor, met een Edje!
Kracht
Onze trainer Johan, na de wedstrijd: “We hebben als een hecht team gespeeld, mensen offeren zich op voor het team door soms op posities te spelen wat ze eigenlijk niks vinden >> maar het wel doen, waar nodig! En dat is zeker een kracht van dit team, net als de mooie mix van jong en oud ervaring 😉 !”
Thanks
Luuk bedankt weer voor het fluiten en Ruben, fijn dat jij onze grensrechter wilde zijn! En… tromgeroffel… Eline is de woman of the match geworden (vertelde de Voetbal.nl-app me)!

NOAD-ladies verliezen oefenduel tegen Achilles Veen

Speelsters: Amber, Esmée, Indy, Ruth, Zoë, Jessy, Monique, Melissa v. W., Lisa, Melissa P., Janet, Eline, Christel, Janine, Heidi, Naomi, Marjolein
Technische staf: Johan (trainer/coach) en Lars (vlagger)
Om nog wat beter op elkaar ingespeeld te raken, om conditie op te doen en om wat meer balgevoel te krijgen (en nog meer van dat soort redenen ) vond onze coach het een prima plan als we zouden oefenen tegen de dames van Veen. We vonden dat een fantastisch idee en keken er enorm naar uit om afgedroogd te gaan worden door onze buurvrouwen 😉
Het fijne van zo’n partij is dat we het mogen zien als training, gewoon gaan en kijken waar het schip strandt. Dus op maandagavond 9 september was het moment daar dat Luuk het startsein gaf voor de wedstrijd. Met Janet op de goal (fijn dat je wilde helpen!) en een mooi gevulde reservebank konden we vol gas tegen de ‘groen-met-witten’. In de eerste helft wordt er goed gespeeld en de visie van Johan op hoe we opgesteld staan nav de voorhoede lijkt zijn vruchten af te werpen. Na enige tijd is het Heidi (echt Heidi?! Ja! Heidi!!  ) die de bal voor haar voeten krijgt en het scoren dus niet verleerd is! We staan op een 1-0 voorsprong! Veen breekt uit en weet voor de rust de gelijkmaker te scoren: 1-1.
Voor het einde van de eerste helft en in de tweede helft kun je zien dat we het even wat kwijt zijn. We zitten er minder fel op en de tegenstander krijgt meer ruimte. De spits van Achilles weet nog een paar keer ons net te vinden en de eindstand is een 4-1 overwinning voor onze buurvrouwen. Desalniettemin mogen we zeker tevreden zijn met de manier waarop we nu gevoetbald hebben met elkaar! Dit biedt perspectief voor de competitie!
Lars, bedankt voor het vlaggen en Luuk: jij bedankt voor het leiden van de wedstrijd!

Bekerwedstrijd: NOAD-ladies spelen gelijk tegen WNC

Speelsters: Amber, Esmée, Indy, Ruth, Noa, Jessy, Heidi, Monique, Melissa v. W., Lisa, Melissa P., Joyce, Marjolein
Technische staf: Johan (trainer/coach) en Angelo (vlagger)
Nadat we tijdens de zon- en warmte overgoten Altena Cup al een beetje hebben kunnen wennen aan de nieuwe samenstelling van ons team (er zijn zes meiden vanuit de MO19 bij ons gekomen, waar we overigens erg blij mee zijn! ), mochten we op zaterdag 7 september voor het eerst aan de bak in de beker. Tegenstander was WNC, op het sportpark aan de A2.
Gehuld in fijnstof en totaal overstemd door het langsrazende verkeer op de snelweg hebben we ‘vol gas’ gestreden tegen het team wat we ook in de competitie tegen zullen gaan komen.
De wedstrijd kenmerkte zich door vechtlust. Een aantal kansen passeerden de revue, waarna WNC het twee keer lukte om te scoren. Mag erbij gezegd worden dat het eigenlijk niet de moeilijkste ballen waren, maar goed… De vaste keepster ontbrak 😉
We stonden in ieder geval tegen een 2-0 achterstand aan te kijken toen het rust werd.
Ook in de tweede helft was er goed voetbal te zien. Er werd goed overgespeeld naar elkaar en het coachen werd ook al wat meer gedaan. Eerst nog wat kansen die gemist werden door onze voorhoede, maar uiteindelijk is het Melissa v. W. die er twee goals vol overtuiging (met name de tweede!) achter de keepster van WNC weet te krijgen. Met een mooie 2-2 in de kofferbak konden we weer terug naar Korenzand.
Overigens: de terechte woman of the match werd Esmée; zij speelde een supergoede wedstrijd! En Angelo, bedankt voor het vlaggen!