NOAD’32 Guppen

NOAD’32 GUPPEN – GDC GUPPEN – 02.12.2017
Zaterdag was er weer een vriendschappelijke wedstrijd voor ons tegen GDC. GDC had net als wij ook nog niet veel gespeeld. Maar wat hadden we er zin in en koud dat het was brrrrr.
Normaal spelen we 5 tegen 5, maar GDC had 10 man en NOAD had er 9, dus hadden we afgesproken dat we 7-7 speelden. We wat veel op een klein veldje, maar het was toch vriendschappelijk.
Na het fluitsignaal waren we direct in balbezit. Tobias was er als de kippen bij, maar ook Sem van Wijk deed goed mee, wat al snel in een voorsprong resulteerde. NOAD was de beter partij vanochtend en zo zijn we na 15 min spelen wat ranja gaan drinken met als ruststand 2-0.
De tweede helft hebben we alle spelers in het veld gestuurd, dat werd een drukke boel, maar het bleef een leuke wedstrijd. Het lukte ons zelfs om er nog 4 te maken, maar GDC gaf niet op en het lukte GDC om er ook nog 1 te scoren. Uiteindelijk werd de eindstand 6-1. Rakkers, wat was ik trots op jullie!!
Wie deden er mee: Tobias, Sem van Wijk, Jens, Giovanni, Sem van Marsbergen, Lenn, Mick, Nick, Lisén.
Groet, Kees de Kock