NOAD’32 JO10-1

NOAD’32 JO10-1 – WILHELMINA JO10-2: 8-1 (RUSTSTAND: 4-0) – 07-10-2017
Vandaag weer een thuiswedstrijd op het programma, namelijk tegen Wilhelmina uit Den Bosch. Jens en Sven waren vandaag met de JO10-2 mee en daardoor zit Max Swart deze week bij ons. De wedstrijd was vervroegd naar 08.30 uur, maar onze jongens waren goed uitgeslapen. We beginnen goed aan de wedstrijd en spelen goed naar elkaar over. Hierdoor krijgen we ook wat kansjes en het doelpunt hangt in de lucht. Het is uiteindelijk Dex die de bal goed onderschept en met een hard afstandsschot ons op voorsprong zet. We blijven goed doorgaan en al snel weet Stan er 2-0 van te maken uit een goede pass van Ruben. Achterin geven we niets weg en na een goede soloactie weet Dex zijn tweede te maken. Net voor de rust krijgen we een corner, deze wordt nog weggewerkt. Jim is scherp en gaat goed het duel aan en geeft de bal aan Stan, die met een van richting veranderend schot de ruststand bepaalt op 4-0.
Na de ranja blijven we goed doorgaan met een paar fraaie aanvallen, maar de keeper van Wilhelmina staat steeds op de goede plek. Toch weet Dex zijn hattrick compleet te maken. De honger is nog niet over en uit een corner van Luca kopt Ruben de 6-0 binnen. Dan volgt er een goede pass van Ruben, die Stan alleen voor de keeper zet. Die weet wel raad met dit buitenkansje, hij omspeelt de keeper en het is 7-0. Achterin staat het vandaag ook weer erg goed, maar helaas is er toch een klein foutje. Niek die heel de wedstrijd zeer actief staat te keepen, is deze keer toch kansloos en zo maakt Wilhelmina toch nog een doelpunt. Het slotakkoord komt van onze kant, Ruben gaat alleen op de keeper af en is niet zelfzuchtig. Hij speelt opzij naar de meegelopen Luca, die zo simpel de 8-1 kan binnen tikken.
Aankomende week gaan we weer lekker trainen en zaterdag gaan we weer voor de drie punten tegen MVV’58 uit Meteren.
Wie deden ermee : Niek van Wijk, Myron Sonneveld, Jim van Bergeijk, Dex Goemaat, Stan Verheij, Luca Verwijs, Ruben van Wijk en Max Swart. Afwezig: Jens en Sven van Veen ( met JO10-2 mee).
Mayco

NOAD’32 JO10-1 – FC ENGELEN JO10-2: 4-2 – 30-09-2017
Vandaag stond de eerste thuiswedstrijd van de competitie op het programma. Dit was tegen de JO10-2 van FC Engelen, die vorige week net als wij hadden verloren. We konden lekker uitslapen, want de wedstrijd was pas om tien uur. Eerst op de foto en dan beginnen we fel aan de wedstrijd. We spelen niet zo goed als vorige week, maar toch hebben we wat kleine kansjes. Al snel volgt er een goede kans van Ruben, die door een prachtige pass van Stan alleen op de keeper af gaat. Helaas is de keeper iets eerder bij de bal en gaat de kans verloren. Het spel golft op en neer en we zijn gelijkwaardig aan elkaar. Dan is er een een-twee tussen Dex en Stan en Dex weet hieruit te scoren met een mooi afstandsschot. Het spelbeeld blijft hetzelfde en ook de tegenstander krijgt wat kansen, maar verdedigend staan we weer goed met Myron, Jens en Jim. Daar achter staat onze keeper Niek nog die goed actief meedoet en de nodige ballen tegenhoudt. Toch krijgen we net voor rust nog een doelpunt tegen en gaan we rusten met 1-1.
Na de ranja en de nodige uitleg gaan we vol goede moed beginnen aan de tweede helft. Al snel volgen er wat schoten van onze zijde, maar de keeper van Engelen is moeilijk te passeren. Toch weet Ruben de 2-1 te maken na een goede voorzet van Sven. We blijven proberen de score te verhogen, maar een schot van Luca en een hakje van Ruben worden van de lijn gehaald. Dan krijgt Ruben een vrije trap en schiet deze vol in de kruising en staat het 3-1. We zakken wat in en daardoor krijgt de tegenstander wat kansen, Niek weet er een paar onschadelijk te maken. Maar Engelen weet toch de aansluitingstreffer te maken. We verwachten een spannende eindfase, maar gelukkig weet Ruben al snel de 4-2 te maken en zodoende zijn de eerste drie punten van dit seizoen een feit.
Wie speelden mee : Niek van Wijk, Myron Sonneveld, Jim van Bergeijk, Jens van Veen, Dex Goemaat, Stan Verheij, Luca Verwijs, Sven van Veen en Ruben van Wijk.
Mayco

OJC ROSMALEN JO10-3 – NOAD’32 JO10-1: 3-2   – 23/09/2017
Vandaag was het eindelijk zover, na een gemakkelijke bekerpoule ging de competitie van start. Deze begon met een uitwedstrijd tegen OJC. Jens en Sven waren er vandaag niet bij en zodoende gingen we met zeven spelertjes richting Rosmalen. We beginnen sterk aan de wedstrijd en werken keihard met zijn allen. Hierdoor krijgen we ook wat kleine kansjes, maar hieruit weten we niet te scoren. Achterin houden Myron en Jim het goed dicht en Stan en Dex werken keihard op het middenveld. Voorin hebben we Luca en Ruben die jagen op iedere bal. Ons samenspel is goed, maar door een uitbraak van OJC komen we toch met 1-0 achter. Met deze tussenstand gaan we ook rusten.
Na een korte rust gaan we er weer vol voor. Toch begint de vermoeidheid al wat parten te spelen. Niek verricht een paar goede reddingen, maar toch is hij een keer kansloos en komen we met 2-0 achter. De jongens geven niet op en al snel weet Luca met links de 2-1 te scoren. Hierdoor krijgen we weer moed en gaan weer vol aanvallen. Jammer genoeg krijgen we het deksel op de neus en OJC maakt er 3-1 van.
Toch blijven we er in geloven en als de keeper de bal loslaat, is Luca er als de kippen bij om de 3-2 te maken. Dan volgt er nog een spannende slotfase, waarin we nog wat grote kansen krijgen. Maar helaas weten we niet meer te scoren en is onze eerste verliespartij een feit. We hadden vandaag meer verdiend, want we hebben met z’n allen keihard gewerkt en een goede pot voetbal laten zien. Als we volgende week hetzelfde kunnen doen, gaat dat gewoon drie punten opleveren!!
De keiharde werkers waren : Niek van Wijk, Jim van Bergeijk, Myron Sonneveld, Dex Goemaat, Stan Verheij, Luca Verwijs en Ruben van Wijk.
Mayco

NOAD’32 JO10-1 – LRC LEERDAM JO10-3: 20-1  – 02/09/2017
Na een lange zomerstop is het eindelijk weer zover: het voetbalseizoen is weer begonnen. Donderdagavond hadden we voor de eerste keer getraind en zaterdag was de eerste bekerwedstrijd. We hebben wat wijzigingen in ons team: Sanne is naar het meisjesteam gegaan en Stefan is gestopt met voetbal. Ook Peterjan is gestopt als leider van ons elftal. Daartegenover staat de komst van Luca en Dex van de JO9-2 en Ruben van de JO9-3. Geralde, de moeder van Ruben is de nieuwe leidster van ons elftal. Om half negen begint voor ons de eerste wedstrijd tegen LRC uit Leerdam. Al snel blijkt dat we de veel betere ploeg zijn en net als vorig seizoen weten we elkaar goed te vinden. Ook de nieuwe jongens passen zich makkelijk aan en doen lekker mee in het positiespel. We spelen goed over en er volgen mooie aanvallen die vaak goed afgemaakt worden. Er volgen dan ook 8 doelpunten voor de rust. Deze worden gemaakt door : Stan 2x, Luca 2x, Ruben 2x, Niek 1x , Sven 1x.
Na de rust is er hetzelfde spelbeeld, wij zijn stukken beter en de tegenstander heeft er weinig zin meer in. Gelukkig wij wel en blijven we goed overspelen en zijn niet zelfzuchtig, zodat er een monsterscore ontstaat. Enig minpuntje is dat we een doelpunt tegen kregen.
Doelpuntenmakers in de tweede helft waren : Ruben 4x, Sven 2x, Dex 2x, Stan 1x, Niek 1x, Jim 1x, en 1x een eigen doelpunt. En zo komt de eindstand op 20-1. Een lekker partijtje om in te komen, maar veel te weinig tegenstand om over een echte wedstrijd te spreken.
Wie deden ermee : Myron Sonneveld, Jim van Bergeijk, Jens van Veen, Dex Goemaat, Niek van Wijk, Stan Verheij, Sven van Veen, Luca Verwijs en Ruben van Wijk.
Mayco