NOAD’32 JO10-2

GJS JO10-6 – NOAD’32 JO10-2: 6-0 (RUSTSTAND: 3-0) – 07-10-2017
Spelers: Milan Beverloo, Joel de Kock, Stijn Hus, Jaell van Giessen, Bjorn den Dekker, Sven van Veen, Jens van Veen.
De tweede competitiewedstrijd is tegen de JO10-6 van GJS in Dalem. Jimmy is ziek, Max doet met de JO10-1 mee, maar Sven en Jens van Veen doen met ons mee, dus hebben we toch net genoeg spelers. We beginnen aanvallend aan de wedstrijd, maar de ballen gaan er niet in. Ze gaan helaas naast of over en als de bal op het doel is, staat er een hele goede keeper bij GJS in het doel. GJS komt de eerste helft niet al te veel bij ons doel, maar als ze er komen, zijn ze trefzeker. We gaan met een ruststand van 3-0 ranja drinken.
In de rust spreken we af dat ons middenveld niet te diep moet gaan spelen. Eerst de verdedigende taak, dan aanvallend. Ook in de tweede helft gaan we een paar keer goed door, maar vinden de keeper op ons pad. We krijgen ook nog een penalty, maar die gaat helaas over. GJS weet nog wel 3 keer het net te vinden.
Jammer dat we verloren hebben jongens. De positieve dingen van deze wedstrijd nemen we mee en gaan deze week weer lekker trainen voor de wedstrijd van aankomende zaterdag. Jens en Sven, bedankt dat jullie met ons mee wilden doen.
Dennis

NOAD’32 JO10-2 – SPARTA’30 JO10-1: 6-1 (1-1) 18-09-2017
Spelers: Milan Beverloo, Niek van Wijk, Joel de Kock, Stijn Hus, Jaell van Giessen, Jimmy den Dekker, Stan Verheij, Bjorn den Dekker, Jim van Bergeijk.
Maandagavond 18 september stond de inhaalbekerwedstrijd tegen Sparta ingepland. Dit is de laatste wedstrijd voordat we aan de competitie gaan beginnen. In de eerste helft zijn we veelvuldig in de aanval, maar we kunnen de kansen niet omzetten in doelpunten. Uiteindelijk weet Niek toch het net te vinden na een voorzet van Jimmy. Sparta is niet gevaarlijk, maar ze komen vlak voor rust toch op gelijke hoogte. We zien nog een mooi schot van Niek op de kruising uiteenspatten en we gaan met 1-1 rusten.

In de tweede helft zetten we meteen vanaf de aftrap druk op de tegenstander. Niek en Joel laten schoten los op het doel van Sparta, maar deze gaan helaas net naast of de keeper zit er goed bij. Na ruim 5 minuten spelen komen we op 2-1 na een corner van Niek die Joel binnentikt. Een minuut later maakt Niek de 3-1 na goed overspelen van Jim, Bjorn en Stan. Weer een minuut later schiet Stan de 4-1 binnen via de binnenkant van de paal. Als Sparta er een keer doorheen komt, hebben we altijd nog onze keeper Milan die deze wedstrijd goed staat te keepen. Even later gaat Stijn goed door met de bal en speelt deze naar Niek die de 5-1 binnenschiet. Aan het eind van de wedstrijd maakt Niek een solo vanaf het middenveld en maakt het laatste doelpunt van de wedstrijd. We winnen met 6-1.
Goed gevoetbald jongens, dit was een mooie oefenwedstrijd voor het begin van de competitie. Jim en Niek bedankt voor het meespelen. Supporters bedankt voor jullie aanmoedigingen.
Dennis

NOAD’32 JO10-2 VECHT ALS LEEUWEN!!   – 23/09/2017
Spelers: Milan Beverloo, Joel de Kock, Stijn Hus, Jaell van Giessen, Jimmy den Dekker, Bjorn den Dekker, Max Swart.
Vandaag staat de eerste competitiewedstrijd op het programma tegen Right ‘Oh uit Geertruidenberg. Hopelijk kunnen we de lijn van de laatste wedstrijd doortrekken. Na de foto beginnen we met onze vaste keeper Milan op doel, Max en Bjorn vormen de verdediging, Joel en Jimmy staan op het middenveld, Jaell en Stijn staan voorin. Voordat we aan de wedstrijd beginnen heeft Max al gezien dat de tegenstander een kleine keeper heeft. Dit betekent dat we op doel moeten schieten als we de kans krijgen. De wedstrijd is 10 minuten bezig als Jimmy ons met een mooi afstandsschot op 1-0 zet. Max en Jaell schieten ook van afstand, maar de keeper redt en de paal voorkomt ons tweede doelpunt. 5 minuten voor rust gaat Jimmy goed door op rechts en geeft de bal voor, Joel is goed meegelopen voor het doel en kan zo de 2-0 binnentikken. Twee minuten later schiet Joel ook de 3-0 binnen. Op slag van rust letten we even niet goed op en komt Right’Oh op 3-1. We gaan met een mooie voorspong rusten.
Na rust komt Right’Oh eerst op 3-2 voordat wij weer gaan aanvallen. Jaell maakt een mooie solo vanaf de middellijn en schiet de 4-2 tegen de touwen. Even later gaat Max alleen door naar de keeper, maar op het moment als hij wil schieten zit er net een been tussen van de tegenstander. Stijn pikt de afgeslagen bal op en speelt hem op Jimmy die met een afstandsschot de 5-2 binnenschiet. Max schiet even later weer op doel, maar de keeper maakt er een corner van. Max neemt een vrije trap en schiet hem hard op de lat. 5 minuten voor tijd schiet Milan de bal naar voren met een lange trap, Max pikt de bal op en schiet de 6-2 binnen. Een minuut later is het weer Max die scoort na goed storen van Stijn en Jaell. Weer een minuut later is het Jimmy die de bal hoog in het doel schiet. Ook in de tweede helft maakt Right’Oh het laatste doelpunt. WE WINNEN MET 8-3!!
Jongens, vandaag hebben jullie laten zien dat jullie willen vechten voor de bal. Sommige spelers waren een kop groter, maar daar waren we niet bang voor. Klasse gevoetbald vandaag. Supporters bedankt voor jullie aanwezigheid.
Dennis

 

RWB JO10-3 – NOAD’32 JO10-2 4-1 (RUSTSTAND: 1-1)  16/09/2017
Spelers: Joel de Kock, Jimmy den Dekker, Bjorn den Dekker, Max Swart, Stijn Hus, Luca Verwijs, Jaell van Giessen, Maik van Bergeijk.
Vandaag staat de tweede wedstrijd op het programma tegen RWB in Waalwijk. Omdat Milan niet aanwezig ivm met ziekte start Joel op doel. De wedstrijd gaat gelijk op en wij zijn een paar keer gevaarlijk voor het doel van RWB. Een schot van Jaell wordt gestopt door de keeper. Even later zijn we weer in de aanval en komt de bal via Jimmy en Stijn bij Max, die een schot loslaat op het doel en onhoudbaar is voor de keeper. We staan met 1-0 voor. We gaan lekker door met voetballen, Bjorn verdedigt goed uit, we schieten meerdere malen op het doel van RWB via Jimmy en Luca, maar de keeper zit er steeds goed bij: RWB heeft een goede keeper! Onze keeper Joel weet ook twee keer te voorkomen dat de tegenstander kan scoren. RWB wordt nog een keer gevaarlijk en maakt voor rust nog de 1-1.
Na rust wordt RWB wat sterker en na een klein kwartiertje maken ze de 2-1. Wij vinden steeds weer de keeper in het doel. Uit een strakke corner van Luca schiet Jimmy de bal richting de kruising, maar ook die pakt de keeper eruit. Björn staat inmiddels op het doel en die maakt een goede redding. Een harde vrije trap van Max gaat er helaas ook niet in. RWB weet nog twee keer te scoren waardoor de einduitslag 4-1 wordt.
Jongens, vandaag hebben we goed gevoetbald. We proberen naar elkaar over te spelen en vrij te lopen. We mogen wel wat feller op de bal zijn en minder afwachtend zijn als de tegenstander de bal heeft. De keeper van RWB heeft vandaag het verschil gemaakt.
Maik en Luca, bedankt voor het meespelen. Supporters, bedankt voor jullie aanwezigheid.
Dennis

WELL J010-1 – NOAD’32 JO10-2: 4-2 (RUSTSTAND: 1-0)  – 02/09/2017
Spelers: Milan Beverloo, Max Swart, Joel de Kock, Bjorn den Dekker, Jimmy den Dekker, Stijn Hus, Jaell van Giessen, Ruben de Waal, Jim van Bergeijk.
Vandaag staat de eerste wedstrijd op het programma voor de beker tegen de JO10-1 van Well. Milan begint op doel, Max en Joel in de verdediging, Bjorn en Jimmy op het middenveld en Stijn en Jaell vormen de voorhoede. De wedstrijd gaat in het begin gelijk op. Well is gevaarlijk bij enkele corners, maar onze keeper Milan zit er steeds goed bij met zijn vuisten. Als Well een keer voorin komt, zorgt Max ervoor dat ze niet bij ons doel kunnen komen. Jimmy, onze stofzuiger op het middenveld, gaat goed de duels aan. Na ruim 10 minuten spelen, komen we helaas op achterstand door een afstandsschot. Wij kunnen ook enkele keren gevaarlijk worden via onder andere Jaell en Jimmy, maar de bal gaat naast het doel of de keeper van Well pakt de bal.
Na rust scoort Well eerst 2-0 en 3-0 beide uit een corner, waarna wij iets terug kunnen doen. In nog geen twee minuten tijd komen we op 3-2 en is het opeens weer spannend. Beide doelpunten worden gemaakt door Ruben. De eerste tikt Ruben bij de eerste paal binnen. De tweede begint achterin door goed verdedigen van Max, die de bal op Jim speelt, Jim neemt de bal vervolgens mee en speelt hem op Ruben die met een mooi afstandsschot raak schiet. Even later maakt Well nog een doelpunt waardoor het 4-2 wordt. Joel en Jim schieten nog een keer op het doel, maar de keeper van Well pakt ze. Einduitslag 4-2.
Goed gevoetbald vandaag jongens. Zorg dat je naar elkaar overspeelt en de beweging zonder bal is ook belangrijk, zodat je vrij komt te staan. Denk ook aan de omschakeling bij balverlies. Deze week gaan we weer lekker trainen en aankomende zaterdag staat de thuiswedstrijd tegen Sparta’30 op het programma.
Jim en Ruben bedankt voor het meespelen. Toeschouwers bedankt voor jullie aanwezigheid.
Dennis