NOAD’32 JO10-2

RWB JO10-4 – NOAD’32 JO10-2: 0-0 (RUSTSTAND: 1-2) – 02.12.2017
Spelers: Milan Beverloo, Joel de Kock, Stijn Hus, Max Swart, Bjorn den Dekker, Gijs de Fijter, Jimmy den Dekker.
Jaëll is een weekendje weg, dus gaan we met precies genoeg spelers op weg naar Waalwijk voor de uitwedstrijd tegen RWB. Voordeel is dat we geen wissels hebben en dus ook niemand het koud heeft langs de lijn. Er wordt door ons goed gevoetbald in de eerste helft. Verdedigend staat het goed bij Milan, Max en Gijs. Een schot van Joel gaat net naast, een hoge bal van Jimmy wordt door de keeper tegengehouden. Max geeft een goede strakke inspeelpasjes van achteruit op onze spitsen en Bjorn en Stijn zitten er steeds goed kort op bij de tegenstander. Door dit alles speelt de eerste helft zich voornamelijk af op de helft van RWB. Gijs heeft in zijn tweede wedstrijd inmiddels zoveel vertrouwen dat hij al hakjes geeft.
Als we in de tweede helft net zo blijven voetballen als in de eerste helft, gaan er zeker doelpunten vallen. Het is Bjorn die start op onze eigen helft met een rush naar de achterlijn van RWB, hij houdt het overzicht en geeft de bal voor het doel op Joel die de 0-1 kan binnenschieten. Als er nog 10 minuten te spelen zijn, komt RWB bij ons doel en de bal rolt tergend langzaam over de doellijn. Het staat gelijk, maar gelukkig is er nog voldoende tijd om daar iets aan te doen. Twee minuten later doen we dat namelijk al. Een snelle ingooi van Max komt bij Jimmy, hij geeft de bal goed voor op de vrijstaande Stijn, die neemt de bal aan en legt hem breed op Joel die de bal in het doel kan tikken: Eindstand 1-2!
Vandaag hebben we verdiend gewonnen mannen. We hebben goed gevoetbald, zijn beter in positie gebleven en overspelen gaat steeds beter. Volgende week onze laatste wedstrijd tegen GJS.
Dennis

KOPBAL, SNELLE UITVAL, KOPBAL, DROPKICK, AFSTANDSCHOT (2X)!  11.11.2017
Spelers: Milan Beverloo, Joel de Kock, Stijn Hus, Jaëll van Giessen, Max Swart, Jimmy den Dekker, Bjorn den Dekker.
Vreemde titel van het verslag zou je op eerste gezicht zeggen. Het geeft de eerste helft weer in een aantal steekwoorden. We hebben namelijk in de eerste helft laten zien wat we allemaal kunnen. We beginnen goed aan de wedstrijd, we winnen de duels en al snel krijgen we een aantal kansjes. Binnen 5 minuten komen we op 1-0. Jaëll neemt een corner, geeft hem hoog voor en Joel kopt hem goed binnen. Niet lang daarna geeft Milan een goed lange uittrap naar Jimmy, met een snelle uitval kan hij zo doorlopen naar het doel en tekent voor de 2-0. Tussendoor laat Max een paar afstandsschoten los op het doel van de tegenstander, maar de keepster staat goed te keepen. We krijgen een hoekschop, nu van de andere kant, Jaëll neemt hem en het is wederom Joel die zijn hoofd tegen de bal zet en ons derde doelpunt van de wedstrijd maakt. Na ruim een kwartier spelen staat Jaëll goed opgesteld. De keeper schiet een uittrap in de voeten van Jaëll en die schiet via een dropkick de bal in het doel. Even later probeert Max het nog maar eens met een afstandsschot en nu gaat de bal vlak langs de paal in het doel. Het laatste doelpunt in de eerste helft komt van Jimmy. De keeper staat iets voor haar doel en met een mooie boogbal gaat de bal in het doel. We gaan met een mooie stand van 6-0 rusten.
De tweede helft verloopt wat anders dan we hadden gehoopt. De eerste helft heeft iets teveel kracht gekost. De tegenstander krijgt meer ruimte en kan een paar keer gevaarlijk worden. Bjorn staat achterin steeds goed opgesteld en kan een paar keer goed onderscheppen. Onze kansjes gaan helaas naast. SSC weet in de tweede helft 2 keer te scoren, waardoor de eindstand 6-2 is.
Vandaag hebben we goed gevoetbald mannen, in de eerste helft zijn we goed de duels aangegaan, overgespeeld en samengespeeld. De tweede helft voerden we wat minder onze taken uit, waardoor de tegenstander helaas twee keer kon scoren. Aankomende zaterdag hebben we vrij en deze week gaan we weer lekker trainen. Toeschouwers bedankt voor jullie aanmoedigingen.
Dennis

NOAD’32 JO10-2 – DUSSEN JO10-1: 0-1 (RUSTSTAND: 1-6) / 04-11-2017
Spelers: Milan Beverloo, Joel de Kock, Stijn Hus, Jaëll van Giessen, Max Swart, Jimmy den Dekker, Bjorn den Dekker, Jim van Bergeijk.
De nummer 1 van onze competitie komt vandaag bij ons op bezoek. Ze hebben 15 punten uit 5 wedstrijden en 49 doelpunten voor en slechts 3 doelpunten tegen. De eerste helft kunnen we goed weerstand bieden, Dussen krijgt meer kansen, maar wij doen goed ons best om te voorkomen dat ze kunnen scoren. Goed verdedigen en reddingen van Milan voorkomen dat Dussen kan scoren. Helaas komt Dussen toch tot één doelpunt in de eerste helft. Met een beetje geluk hadden we met 1-1 kunnen gaan rusten, maar de keeper van Dussen redt een schot van Jimmy.
In de tweede helft kan Dussen al vrij vroeg scoren. Ze zetten meteen veel druk en gebruiken hun lichaam om aan de bal te komen. We kunnen nog iets terugdoen, Bjorn gaat heel goed door op rechts, pakt de bal af van de tegenstander, dribbelt naar het doel en geeft de bal breed op Jaëll die de bal met links in het doel schiet. Dit was een mooie aanval jongens, waarin we hebben laten zien dat we samen kunnen voetballen, overspelen en een doelpunt maken. De stand is uiteindelijk 1-6.Vandaag hadden we een goed team tegen, dus is het helemaal niet erg dat we hebben verloren. De eerste helft hebben we laten zien dat we goed kunnen ‘vechten’ voor de bal. Dussen was beter, omdat ze oudere en grotere spelers in het team hebben. Groter en ouder wil niet altijd zeggen dat ze beter zijn. Dinsdag gaan we weer lekker trainen en op naar de volgende thuiswedstrijd tegen SSC.Jim, bedankt dat je met ons mee wilde doen. Toeschouwers bedankt voor jullie aanmoedigingen.
Dennis

RWB JO10-3 – NOAD’32 JO10-2: 2-3 (RUSTSTAND: 0-2) – 29/10/2017

Spelers: Milan Beverloo, Joel de Kock, Stijn Hus, Jaëll van Giessen, Max Swart, Jimmy den Dekker, Luca Verwijs.
De uitwedstrijd van vandaag is tegen een team dat we ook in de beker zijn tegengekomen. Toen hadden we met 4-1 verloren, dus dit is een mooie test om te kijken hoe we er voor staan. We beginnen goed aan de wedstrijd en creëren kansen en een aantal corners. Max neemt een corner, geeft hem strak laag voor en de bal komt bij Stijn die hem klaar legt voor Luca om de 0-1 binnen te tikken. RWB kan er maar af en toe uitkomen en als ze bij ons doel komen, staat Milan steeds op de juiste plaats. Jaëll gaat een keer goed door, maar wordt aan zijn shirt getrokken waardoor zijn inzet naast gaat. Wij blijven druk zetten op het doel van RWB en een paar minuten voor rust laat Luca een schot los wat onhoudbaar is voor de keeper, dus gaan we met een mooie 2-0 voorsprong rusten.
Na rust proberen we gewoon verder te voetballen zoals in de eerste helft. We krijgen al snel een corner. Jaëll neemt hem en de bal komt bij Jimmy die verwoestend hard op de lat schiet. Even later kan RWB toch iets terug doen. Een momentje van onoplettendheid bij ons en ze maken een tegendoelpunt. Als we in de eindfase van de wedstrijd zitten, laat Joel een pegel los, maar die gaat helaas op de paal. RWB komt er nog een keer uit en een speler maakt hun tweede doelpunt via een lobje. De 2-2 is even een tegenslag, maar als we goed door blijven gaan, kunnen we hier vandaag winnen. We krijgen nog een paar corners, waar we gevaarlijk mee zijn en in de laatste minuut neemt Jaëll nog een corner die bij Jimmy komt. In eerste instantie wordt de bal nog tegengehouden, maar in tweede instantie werkt Jimmy de bal tegen de touwen: 2-3!!!
Vandaag hebben we laten zien dat we proberen te voetballen en uit te voeren waar we tijdens de training op oefenen. We spelen over, gaan het duel aan en verdedigen mee terug bij balverlies. Natuurlijk gaat er wel eens iets fout, maar dat is helemaal niet erg, want daar leren we weer van. Een verdiende overwinning mannen, Gefeliciteerd!
Luca, bedankt dat je met ons mee wilde doen. Toeschouwers bedankt voor jullie aanwezigheid.
Dennis

GRC JO10-2 – NOAD’32 JO10-2: 1-5 (RUSTSTAND: 1-1) – 21-10-2017
Spelers: Milan Beverloo, Joel de Kock, Stijn Hus, Jaëll van Giessen, Bjorn den Dekker, Maik van Bergeijk, Max Swart, Myron Sonneveld, Jimmy den Dekker.
Vandaag de uitwedstrijd tegen GRC. Ze hebben één punt meer dan ons en een wedstrijd minder gespeeld, dus op papier een sterkere tegenstander. We gaan voortvarend van start en al in de eerste minuut schiet Myron de bal op de lat. Max raakt de paal en een inzet van Jaëll wordt door de keeper tegengehouden. We spelen voornamelijk op de helft van de tegenstander, maar na twintig minuten spelen komt GRC op voorsprong. Kort daarna begaat GRC een overtreding, de vrije trap wordt genomen door Myron en schiet de bal mooi in de hoek buiten bereik van de keeper: 1-1. Dit is tevens de ruststand.
Ook de tweede helft beginnen we goed. Jimmy schiet al snel op de paal. Na goed doorgaan van Joel en Stijn komt de bal bij Myron die de 1-2 binnenschiet. Even later geeft Jimmy goed voor op Myron, die de bal aanneemt en met links de bal via de paal tegen het net werkt. Na een achterbal onderschept Myron de bal en maakt de 1-4 en kort voor tijd weer een voorzet van Jimmy die Myron ook afmaakt.
We hebben vandaag laten zien dat we als team een goed resultaat neer kunnen zetten. Milan stond goed te keepen en kwam op de juiste momenten uit. Max, Maik en Bjorn hebben laten zien dat het lastig is om door onze verdediging te komen. Jimmy, Joel en Myron waren de baas op het middenveld. Stijn en Jaëll storen vroeg af en spelen de bal goed op de vrijstaande mensen.
Klasse gevoetbald vandaag, mannen. We moeten nog meer naar de zijkanten proberen uit te verdedigen en daar zullen we ook op gaan trainen. Het positiespel is ook verbeterd. Het resultaat van vandaag is een teamprestatie.
Maik en Myron, bedankt dat jullie met ons mee wilden doen. Toeschouwers bedankt voor jullie aanwezigheid.
Dennis

GJS JO10-6 – NOAD’32 JO10-2: 6-0 (RUSTSTAND: 3-0) – 07-10-2017
Spelers: Milan Beverloo, Joel de Kock, Stijn Hus, Jaell van Giessen, Bjorn den Dekker, Sven van Veen, Jens van Veen.
De tweede competitiewedstrijd is tegen de JO10-6 van GJS in Dalem. Jimmy is ziek, Max doet met de JO10-1 mee, maar Sven en Jens van Veen doen met ons mee, dus hebben we toch net genoeg spelers. We beginnen aanvallend aan de wedstrijd, maar de ballen gaan er niet in. Ze gaan helaas naast of over en als de bal op het doel is, staat er een hele goede keeper bij GJS in het doel. GJS komt de eerste helft niet al te veel bij ons doel, maar als ze er komen, zijn ze trefzeker. We gaan met een ruststand van 3-0 ranja drinken.
In de rust spreken we af dat ons middenveld niet te diep moet gaan spelen. Eerst de verdedigende taak, dan aanvallend. Ook in de tweede helft gaan we een paar keer goed door, maar vinden de keeper op ons pad. We krijgen ook nog een penalty, maar die gaat helaas over. GJS weet nog wel 3 keer het net te vinden.
Jammer dat we verloren hebben jongens. De positieve dingen van deze wedstrijd nemen we mee en gaan deze week weer lekker trainen voor de wedstrijd van aankomende zaterdag. Jens en Sven, bedankt dat jullie met ons mee wilden doen.
Dennis

NOAD’32 JO10-2 – SPARTA’30 JO10-1: 6-1 (1-1) 18-09-2017
Spelers: Milan Beverloo, Niek van Wijk, Joel de Kock, Stijn Hus, Jaell van Giessen, Jimmy den Dekker, Stan Verheij, Bjorn den Dekker, Jim van Bergeijk.
Maandagavond 18 september stond de inhaalbekerwedstrijd tegen Sparta ingepland. Dit is de laatste wedstrijd voordat we aan de competitie gaan beginnen. In de eerste helft zijn we veelvuldig in de aanval, maar we kunnen de kansen niet omzetten in doelpunten. Uiteindelijk weet Niek toch het net te vinden na een voorzet van Jimmy. Sparta is niet gevaarlijk, maar ze komen vlak voor rust toch op gelijke hoogte. We zien nog een mooi schot van Niek op de kruising uiteenspatten en we gaan met 1-1 rusten.

In de tweede helft zetten we meteen vanaf de aftrap druk op de tegenstander. Niek en Joel laten schoten los op het doel van Sparta, maar deze gaan helaas net naast of de keeper zit er goed bij. Na ruim 5 minuten spelen komen we op 2-1 na een corner van Niek die Joel binnentikt. Een minuut later maakt Niek de 3-1 na goed overspelen van Jim, Bjorn en Stan. Weer een minuut later schiet Stan de 4-1 binnen via de binnenkant van de paal. Als Sparta er een keer doorheen komt, hebben we altijd nog onze keeper Milan die deze wedstrijd goed staat te keepen. Even later gaat Stijn goed door met de bal en speelt deze naar Niek die de 5-1 binnenschiet. Aan het eind van de wedstrijd maakt Niek een solo vanaf het middenveld en maakt het laatste doelpunt van de wedstrijd. We winnen met 6-1.
Goed gevoetbald jongens, dit was een mooie oefenwedstrijd voor het begin van de competitie. Jim en Niek bedankt voor het meespelen. Supporters bedankt voor jullie aanmoedigingen.
Dennis

NOAD’32 JO10-2 VECHT ALS LEEUWEN!!   – 23/09/2017
Spelers: Milan Beverloo, Joel de Kock, Stijn Hus, Jaell van Giessen, Jimmy den Dekker, Bjorn den Dekker, Max Swart.
Vandaag staat de eerste competitiewedstrijd op het programma tegen Right ‘Oh uit Geertruidenberg. Hopelijk kunnen we de lijn van de laatste wedstrijd doortrekken. Na de foto beginnen we met onze vaste keeper Milan op doel, Max en Bjorn vormen de verdediging, Joel en Jimmy staan op het middenveld, Jaell en Stijn staan voorin. Voordat we aan de wedstrijd beginnen heeft Max al gezien dat de tegenstander een kleine keeper heeft. Dit betekent dat we op doel moeten schieten als we de kans krijgen. De wedstrijd is 10 minuten bezig als Jimmy ons met een mooi afstandsschot op 1-0 zet. Max en Jaell schieten ook van afstand, maar de keeper redt en de paal voorkomt ons tweede doelpunt. 5 minuten voor rust gaat Jimmy goed door op rechts en geeft de bal voor, Joel is goed meegelopen voor het doel en kan zo de 2-0 binnentikken. Twee minuten later schiet Joel ook de 3-0 binnen. Op slag van rust letten we even niet goed op en komt Right’Oh op 3-1. We gaan met een mooie voorspong rusten.
Na rust komt Right’Oh eerst op 3-2 voordat wij weer gaan aanvallen. Jaell maakt een mooie solo vanaf de middellijn en schiet de 4-2 tegen de touwen. Even later gaat Max alleen door naar de keeper, maar op het moment als hij wil schieten zit er net een been tussen van de tegenstander. Stijn pikt de afgeslagen bal op en speelt hem op Jimmy die met een afstandsschot de 5-2 binnenschiet. Max schiet even later weer op doel, maar de keeper maakt er een corner van. Max neemt een vrije trap en schiet hem hard op de lat. 5 minuten voor tijd schiet Milan de bal naar voren met een lange trap, Max pikt de bal op en schiet de 6-2 binnen. Een minuut later is het weer Max die scoort na goed storen van Stijn en Jaell. Weer een minuut later is het Jimmy die de bal hoog in het doel schiet. Ook in de tweede helft maakt Right’Oh het laatste doelpunt. WE WINNEN MET 8-3!!
Jongens, vandaag hebben jullie laten zien dat jullie willen vechten voor de bal. Sommige spelers waren een kop groter, maar daar waren we niet bang voor. Klasse gevoetbald vandaag. Supporters bedankt voor jullie aanwezigheid.
Dennis

 

RWB JO10-3 – NOAD’32 JO10-2 4-1 (RUSTSTAND: 1-1)  16/09/2017
Spelers: Joel de Kock, Jimmy den Dekker, Bjorn den Dekker, Max Swart, Stijn Hus, Luca Verwijs, Jaell van Giessen, Maik van Bergeijk.
Vandaag staat de tweede wedstrijd op het programma tegen RWB in Waalwijk. Omdat Milan niet aanwezig ivm met ziekte start Joel op doel. De wedstrijd gaat gelijk op en wij zijn een paar keer gevaarlijk voor het doel van RWB. Een schot van Jaell wordt gestopt door de keeper. Even later zijn we weer in de aanval en komt de bal via Jimmy en Stijn bij Max, die een schot loslaat op het doel en onhoudbaar is voor de keeper. We staan met 1-0 voor. We gaan lekker door met voetballen, Bjorn verdedigt goed uit, we schieten meerdere malen op het doel van RWB via Jimmy en Luca, maar de keeper zit er steeds goed bij: RWB heeft een goede keeper! Onze keeper Joel weet ook twee keer te voorkomen dat de tegenstander kan scoren. RWB wordt nog een keer gevaarlijk en maakt voor rust nog de 1-1.
Na rust wordt RWB wat sterker en na een klein kwartiertje maken ze de 2-1. Wij vinden steeds weer de keeper in het doel. Uit een strakke corner van Luca schiet Jimmy de bal richting de kruising, maar ook die pakt de keeper eruit. Björn staat inmiddels op het doel en die maakt een goede redding. Een harde vrije trap van Max gaat er helaas ook niet in. RWB weet nog twee keer te scoren waardoor de einduitslag 4-1 wordt.
Jongens, vandaag hebben we goed gevoetbald. We proberen naar elkaar over te spelen en vrij te lopen. We mogen wel wat feller op de bal zijn en minder afwachtend zijn als de tegenstander de bal heeft. De keeper van RWB heeft vandaag het verschil gemaakt.
Maik en Luca, bedankt voor het meespelen. Supporters, bedankt voor jullie aanwezigheid.
Dennis

WELL J010-1 – NOAD’32 JO10-2: 4-2 (RUSTSTAND: 1-0)  – 02/09/2017
Spelers: Milan Beverloo, Max Swart, Joel de Kock, Bjorn den Dekker, Jimmy den Dekker, Stijn Hus, Jaell van Giessen, Ruben de Waal, Jim van Bergeijk.
Vandaag staat de eerste wedstrijd op het programma voor de beker tegen de JO10-1 van Well. Milan begint op doel, Max en Joel in de verdediging, Bjorn en Jimmy op het middenveld en Stijn en Jaell vormen de voorhoede. De wedstrijd gaat in het begin gelijk op. Well is gevaarlijk bij enkele corners, maar onze keeper Milan zit er steeds goed bij met zijn vuisten. Als Well een keer voorin komt, zorgt Max ervoor dat ze niet bij ons doel kunnen komen. Jimmy, onze stofzuiger op het middenveld, gaat goed de duels aan. Na ruim 10 minuten spelen, komen we helaas op achterstand door een afstandsschot. Wij kunnen ook enkele keren gevaarlijk worden via onder andere Jaell en Jimmy, maar de bal gaat naast het doel of de keeper van Well pakt de bal.
Na rust scoort Well eerst 2-0 en 3-0 beide uit een corner, waarna wij iets terug kunnen doen. In nog geen twee minuten tijd komen we op 3-2 en is het opeens weer spannend. Beide doelpunten worden gemaakt door Ruben. De eerste tikt Ruben bij de eerste paal binnen. De tweede begint achterin door goed verdedigen van Max, die de bal op Jim speelt, Jim neemt de bal vervolgens mee en speelt hem op Ruben die met een mooi afstandsschot raak schiet. Even later maakt Well nog een doelpunt waardoor het 4-2 wordt. Joel en Jim schieten nog een keer op het doel, maar de keeper van Well pakt ze. Einduitslag 4-2.
Goed gevoetbald vandaag jongens. Zorg dat je naar elkaar overspeelt en de beweging zonder bal is ook belangrijk, zodat je vrij komt te staan. Denk ook aan de omschakeling bij balverlies. Deze week gaan we weer lekker trainen en aankomende zaterdag staat de thuiswedstrijd tegen Sparta’30 op het programma.
Jim en Ruben bedankt voor het meespelen. Toeschouwers bedankt voor jullie aanwezigheid.
Dennis