NOAD’32 JO11-1

SCG’18 jo11-2 – NOAD’32 jo11-1: 4-0

Vandaag moesten we naar Sint Michielgestel om daar te gaan spelen tegen de jo11-2 van SCG’18. Zij hadden 1 punt meer dan ons dus kan het wel eens een spannend potje worden. Helaas zijn we vandaag niet compleet, Mel is van de trap gevallen en daarbij zijn duim gebroken en een pees beschadigd. Die zijn we dus jammer genoeg een tijdje kwijt ( beterschap Mel !!) Gelukkig was hij er wel bij als supporter/materiaalman. Om tien uur beginnen we redelijk aan de wedstrijd, meestal is ons begin een drama en staan we al snel achter. Deze keer is dit niet, maar SCG is wel de betere ploeg.
We winnen te weinig duels en zijn niet fel genoeg. De tegenstander krijgt dan ook wat kleine kansjes. Van onze kant is er ook een grote kans, het is Jaell die alleen op het doel afgaat. Vorige week nog topscoorder, maar deze keer geeft hij hem af aan Fleur. Die helaas op de keeper schiet en zo gaan we naar de time-out met de brilstand. Er word aangegeven dat er duels gewonnen moeten gaan worden, zodat we beter in de wedstrijd komen. Dit gebeurd niet en net voor de rust weet SCG de verdiende voorsprong te pakken. De rust word snel gedaan op het veld en weer word er op gehamerd om feller te worden en duels te winnen. Maik wil graag weer een keertje voetballen en Jaell wil de tweede helft wel keepen. Het begin van de tweede helft is gelukkig wat beter van onze kant. Achterin staan Jax, Thymo en Stijn goed te verdedigen en Joell en Hidde weten nu ook duels op het middenveld te winnen. Jaell laat met een paar mooie reddingen zien dat hij een goede reserve keeper is. Toch weet SCG nog een keer te scoren(2-0). Dan is er de tweede time-out waarin we de opstelling veranderen. We gaan vol op de aanval spelen om toch nog een puntje mee terug te nemen naar Wijk. Thuis tegen Baardwijk lukte dit geweldig en pakten we zelfs nog drie punten. Vandaag zat het er helaas niet in. Er is nog wel een mooi schot van Guusje, maar dat word gestopt door de keeper. Doordat we vol op de aanval spelen geven we ook veel ruimte weg. Hiervan weet de tegenstander slim te profiteren en nog twee doelpunten te maken. Dan fluit de soms warrige scheidsrechter af en hebben we met 4-0 verloren. Een geflatteerde uitslag die niet had gehoeven. We waren vandaag gewoon niet fel genoeg en hadden niet de werklust die we andere wedstrijden wel hadden. En dat word in deze competitie waar veel gelijkwaardige tegenstanders in zitten keihard afgestraft.

Deze week gaan we weer lekker trainen en volgende week zijn we vrij ivm herfstvakantie.
Wie deden er mee: Maik, Jaell, Jax, Joell, Stijn, Guusje, Fleur, Hidde en Thymo.
Afwezig : Mel (blessure)

Dennis & Mayco

OJC Rosmalen JO11-5 – Noad’32 JO11-1: 3-8 (2-4)

Vandaag kleden we wederom om op ‘t Korenzand, omdat de kleedkamers bij onze tegenstander zijn gesloten ivm Corona. Na het omkleden en de bespreking springen we in de auto op weg naar Rosmalen. Althans, één van de ouders dacht dat we naar Maliskamp moesten, maar gelukkig is dat in dezelfde gemeente en zijn we uiteindelijk allemaal op tijd.

We spelen op kunstgras en het is regenachtig weer, dus iets om rekening mee te houden tijdens de wedstrijd. Uit voorgaande wedstrijden hebben we geleerd dat we vanaf minuut 1 meteen bij de les moeten zijn, anders komen we op achterstand. We zijn een paar minuten bezig als we ook vandaag al tegen een 1-0 achterstand aankijken. Jax wil uitverdedigen, maar ziet zijn schot geblokt door een speler van OJC en de bal caramboleert met hoge snelheid onhoudbaar in de hoek van ons doel. Niets aan de hand, dit kan gebeuren, we hebben nog de hele wedstrijd om er iets aan te doen. Hidde zet goed door op onze rechtse kant, de bal komt bij Fleur en haar inzet gaat net naast. We houden goed druk op de tegenstander en we komen snel op gelijke hoogte door een doelpunt van Joël. Een minuut later komen we verdiend op voorsprong door een bekeken lobje van Hidde. In deze fase van de wedstrijd krijgen we veel mogelijkheden, maar de keeper van OJC staat zijn mannetje op inzetten van Fleur en Hidde. OJC neemt een achterbal die op het middenveld door Joël wordt opgevangen, hij dribbelt naar het doel en haalt verwoestend uit: 1-3. Even later zien we weer een mooie aanval, deze start achterin bij Stijn, wordt door Hidde opgepikt op het middenveld, die passt op Guusje, maar de keeper is net iets eerder bij de bal. OJC kan na de time out nog iets terug doen, waardoor het weer spannend wordt. We brengen het verschil weer terug op 2 door Jaëll die snel indribbelt en de bal tegen het net schiet. Voor rust kan OJC nog een keer gevaarlijk worden door een schot op de lat, maar Maik houdt zijn doel goed dicht vandaag.

Na de rust gaan we verder waar we gebleven waren, namelijk met voetballen en aanvallen. Jax neemt een goede corner en de inlopende Joël hoeft zijn voet maar tegen de bal te zetten: 2-5. Je ziet de koppies bij de tegenstander gaan hangen en daar maken wij goed gebruik van. Jax heeft op het middenveld voldoende loopvermogen om het de tegenstander moeilijk te maken. Hij onderschept de bal, schiet op het doel, maar de bal komt op de paal. Uit de rebound schiet Jaëll de 2-6 binnen. Even later maakt Jaëll ook de 2-7, nadat een inzet van Guusje door de keeper wordt gekeerd. OJC kan nog wat terugdoen, maar de verdediging staat goed bij ons vandaag, Stijn stapt steeds goed voor de verdediging om de bal te onderscheppen, Thymo zit er een paar keer goed tussen, hij speelt zoals we hem kennen rechtsachter zijn tegenstander uit en speelt dan het middenveld in. Mocht de tegenstander er een keer doorkomen, dan hebben we Maik op het doel staan die de ballen pakt. We blijven in de aanval, Mel staat goed vrij voor het doel, wordt aangespeeld door Jax, maar helaas schiet de bal van zijn voet. Fleur maakt het veld voorin goed breed, waardoor Jaëll vrij baan heeft om naar het doel te lopen en de eindstand op het scorebord kan zetten: 3-8. Op het eind stuurt Guusje nog twee spelers van OJC “het bos in” door in de hoek de bal onder haar voet terug te halen.

Goed gedaan dames en heren. Vandaag hebben we verdiend gewonnen, de inzet was goed en duels werden gewonnen. Belangrijk ook vandaag is dat we hebben gevoetbald, de bal naar elkaar overgespeeld in plaats van lopen met de bal. Deze week weer twee keer trainen en komende zaterdag spelen we uit tegen de JO11-2 van SCG in Sint Michielsgestel. Arina bedankt voor de koffie!
Wie speelden vandaag mee: Joël, Stijn, Maik, Guusje, Jax, Mel, Jaëll, Hidde, Thymo, Fleur.

Mayco en Dennis

Noad’32 jo11-1 – vv Baarwijk jo11-1: 4-3
JO11-1 toont veerkracht !!

Na het grote verlies vorige week in Vught staat er vandaag een thuiswedstrijd op het programma. Tegenstander is de jo11-1 van Baardwijk, die al 6 punten heeft, vijf meer dan ons. De afgelopen week was er goed getraind en we hadden goede hoop op een goed resultaat. Om half negen beginnen we aan de wedstrijd en alle plannen kunnen gelijk het bekende putje in. Al na drie minuten weet een tegenstander het middenveld over te steken en met een afstandsschot Maik te verschalken. Kortom weer een dramatisch begin van onze zijde, wat bij ons helaas wel vaker gebeurd. We proberen ons wel in de wedstrijd te knokken en al snel is er ook een goed kans van ons. Mel pakt de bal goed af op het middenveld en weet Joell te bereiken, deze zet met een mooie pass Fleur alleen voor de keeper. Helaas weet ze de kans niet te benutten. Dan is er een misverstand tussen Thymo en Maik, beide raken de bal niet en er zit een tegenstander tussen die er 0-2 van weet te maken. Net voor de time-out weet Hidde iets terug te doen na weer een goede pass van Joell(1-2) In de time-out spreken we af om er voor te zorgen dat we sneller druk gaan zetten en proberen de tegenstander niet te laten schieten. Jammer genoeg zijn we even niet bij de les en na uitverdedigen door de midden weten de bezoekers uit Waalwijk er 1-3 van te maken. Gelukkig pakken we het weer goed op en zien we een mooie wedstrijd tussen twee ploegen die gelijkwaardig zijn, alleen de tussenstand is in ons nadeel. Toch weten we net voor rust de aansluitingstreffer te maken. Na een goede corner van Hidde die slecht wordt verwerkt door de keeper komt de bal bij Jax. Die denkt niet na en geeft een poeier, helaas spat deze uit een op de lat. Gelukkig komt de bal bij Jaell die met een bekeken schot de 2-3 binnen schiet. Dan fluit de scheidsrechter voor de rust en hebben we het nodige om na te praten in de kleedkamer.
Na de ranja vliegen we er gelijk op, wat we eigenlijk aan het begin van de wedstrijd hadden moeten doen. We krijgen ook wat kansen, maar die zijn nog niet aan ons besteed. De tegenstander wordt wat irritanter en begint wat na te trappen en te schelden. Onze jongens en meiden houden het hoofd koel en blijven gewoon voetballen. De tijd begint te dringen om er nog een goed resultaat uit te halen. Er is nog een echte scrimmage voor het doel van de tegenpartij, maar het zit ons vandaag ook niet echt mee. De bal rolt rakelings langs de paal en ook als Fleur alleen op de keeper af gaat na een goede pass van Jaell weten we niet te scoren. Maik heeft de tweede helft een stuk minder te doen en dit komt door goed
verdedigend werk van Stijn en Thymo. Dan is er al weer de tweede time-out en hebben we nog 15 minuten om iets aan de achterstand te gaan doen. In de time-out volgen er wat wisselingen, we gaan vol op de aanval spelen. Stijn en Joell bliven achterin en het middenveld wordt gevormd door Jax en Hidde. Voorin moet het gaan gebeuren met Mel, Fleur en Jaell. We zijn nu niet meer te stoppen en al snel valt de gelijkmaker. Het is Jax die hem maakt na een vrije trap van Hidde (3-3)
Er is nog wat tijd over en wat gaan onze jongens en meiden doen? Gaan ze voor een gelijkspel of zitten we in de goede flow en gaan voor de drie-punter? Dat laatste is het geval, we blijven keihard knokken en Jaell heeft nog een goede kans om de winnende te maken, maar jammer genoeg schiet hij de bal net naast het doel. Toch weten we het potje er nog uit te halen. Fleur wordt vandaag de matchwinner, nadat ze na een goede pass van Joell de 4-3 op het scorebord zet. Met nog 3 minuten te spelen mogen we dit niet meer uit handen geven. De tegenstander wordt nog wel een paar keer gevaarlijk, maar we knokken voor iedere bal en uiteindelijk fluit de scheidsrechter af en is onze eerste winstpartij een feit.
Jammer dat we vandaag weer slecht beginnen aan de wedstrijd, gelukkig konden we het vandaag recht zetten. Maar er zullen ook wedstrijden zijn waar dat niet bij kan.
Als leiders zijn wij supertrots op de jongens en meiden die vandaag rustig bleven en met keihard werken de drie punten hebben verdiend. In één woord : KLASSE !!
Rest ons nog om Jan Dekker te bedanken voor de goede leiding en de ouders voor de support.
Deze week gaan we weer goed trainen en volgende week gaan we opnieuw proberen om drie punten te pakken in Rosmalen.
De strijders van vandaag waren : Maik, Stijn, Thymo, Guusje, Hidde, Joell, Jaell, Mel, Jax en Fleur

Zwaluw JO11-4 – Noad’32 JO11-1: 9-3 (4-1)

Vandaag kleden we om op ‘t Korenzand, want de kleedkamers bij de tegenstander zijn gesloten. Dan reizen we af naar Vught om tegen de JO11-4 te spelen van Zwaluw. Het is een grote club, ze hebben hier maar liefst zeven JO11 teams.
Vorige week hebben we laten zien dat we ons terug kunnen knokken in de wedstrijd als we niet goed aan de wedstrijd zijn begonnen. Hier moeten we lering uit trekken, dus spreken we af om vandaag meteen scherp aan de wedstrijd te beginnen. Dat betekent dat we vanuit onze eigen posities moeten voetballen, duels moeten winnen, omschakelen bij balverlies en de bal het werk laten doen. Maar, helaas kijken we ook deze week al na 7 minuten weer tegen een achterstand aan van 2-0. We hebben moeite met de 3 spitsen van Zwaluw die voorin blijven hangen. Gelukkig kunnen we heel snel al iets terug doen. Joël zet met een splijtende pass, door het midden, Hidde alleen voor de keeper en die twijfelt geen moment en schiet de 2-1 binnen. Kunnen we dit doorzetten en hetzelfde doen als vorige week? Vanaf de aftrap gaat Zwaluw meteen in de aanval en binnen een minuut weet Zwaluw het verschil weer op 2 te zetten. We zien een schot van Hidde wat over het doel gaat, maar voordat we ranja gaan drinken wordt het nog 4-1. Er is wat onduidelijkheid wie van ons de bal weg moet schieten, waarvan de spits van Zwaluw slim gebruik weet te maken.

In de tweede helft proberen we de schade te repareren, maar het is Zwaluw die 3 doelpunten weet te maken en uitloopt naar 7-1. Fleur zit voorin steeds kort op de tegenstander en zet Jax vrij voor het doel, maar zijn inzet gaat net naast. Even later zien we Mel kort op de tegenstander zitten, waardoor de bal weer bij Jax komt, maar zijn inzet gaat weer naast. We zitten nu even in een goede fase en weten druk te houden op het doel van Zwaluw. Hidde stuurt Fleur de diepte in, die ineens op het doel schiet, maar de keeper redt. Vijf minuten voor tijd weten we twee keer te scoren. Een pass van Fleur op Hidde, die op de achterlijn staat, op het doel schiet en de bal via de keeper in het doel ziet verdwijnen. Een minuut later stuurt Joël Hidde de hoek in, zijn voorzet komt bij Fleur en die maakt haar verdiende doelpunt. Helaas weet Zwaluw in de resterende speeltijd ook nog twee keer te scoren wat de eindstand op 9-3 brengt.

We hebben onze stijgende lijn niet voort weten te zetten. ook konden we het tij niet meer keren tijdens de wedstrijd. Vandaag was niet onze beste wedstrijd, maar het mooie aan voetbal is dat de volgende wedstrijd weer met 0-0 begint en we kunnen laten zien wat we kunnen. Deze week allemaal weer 2x trainen en spelen we volgende week thuis tegen Baardwijk. Ouders bedankt voor jullie steun.

Mark en Dennis

NOAD’32 jo11-1 –  FC Engelen jo11-2

Na het zure verlies van vorige week in de laatste seconde staat er vandaag de eerste thuiswedstrijd op het programma. En wat voor èèn, de koploper fc Engelen komt naar het Korenzand. Die hadden vorige week met flinke cijfers gewonnen en daar van waren onze jongens en meiden van onder de indruk. Om half negen beginnen we aan de wedstrijd en op het veld is nog te zien dat we teveel respect hebben voor de tegenstander.Duels die we normaal winnend afsluiten worden nu verloren omdat we niet fel genoeg zijn. Hierdoor is Engelen sterker in de openingsfase en krijgen die ook wat kansjes. Toch lukt het ons om een paar keer goed druk te zetten en hierdoor zijn er ook twee goede kansen van onze kant. Het is twee keer Jax die na goed doorgaan alleen voor de keeper komt, maar twee keer is de keeper hem de baas. Toch verliezen we teveel duels en na vijf minuten kijken we tegen een achterstand aan (0-1) Twee minuten later word het erger en weet de tegenstander de 0-2 te scoren. Dit kan weleens een moeilijke ochtend worden. Gelukkig gaan bij ons de kopjes niet hangen en blijven we hard werken tot aan de time-out. Hierin spreken we af dat we gelijk gaan jagen voorin en we feller gaan worden in de duels. Dit was niet tegen dovemansoren gezegd, want na de time-out wordt er voor elke bal gevochten.

Doordat Fleur en Guusje gaan storen voorin krijgt onze achterhoede met Mel en Thymo het wat makkelijker. Hierdoor krijgen we ook wat betere kansen en na een lange bal van Joell is het Fleur die alleen voor de keeper komt, maar helaas weet ze niet te scoren. De volgende kans is weer voor Fleur, na een goede èèn/twee met Guusje komt ze weer vrij voor de keeper. Maar die weet haar weer van het scoren af te houden. Toch weten we de aansluitingstreffer te maken, na goed druk zetten komt de bal bij Jax. Die blijft rustig en schiet ons terug in de wedstrijd (1-2) We blijven doorgaan en na een goede hoekschop van Hidde hebben we de pech dat de bal van Joell op de paal gaat. Thymo is ook weer terug van zijn blessure en is weer als vanouds aan het verdedigen en weet met een mooie pass Jaell vrij voor de keeper te zetten. Toch is het weer die dekselse keeper die ons van de gelijkmaker houdt. Toch is het Jaell die ons op gelijke hoogte schiet, na een goede assist van Hidde. Heel knap van onze jongens en meiden om zo op strijd terug te komen van 0-2 naar 2-2 en de wedstrijd is nog lang niet afgelopen. Net voor rust is er een handsbal van fc Engelen. Maik neemt de vrije trap snel en weet Jaell te bereiken. Deze denkt niet na en met een mooi schot over de keeper schiet hij ons op voorsprong. Zo gaan we na een slechte start toch met een voorsprong van 3-2 naar de ranja.

In de rust spreken we af om door te gaan zoals we zijn gestopt. En dat gaat ook gelijk goed, na het beginsignaal van de tweede helft is het gelijk Stijn die de bal goed veroverd. Die speelt hem naar Hidde, die Jaell weet te bereiken en heel rustig zijn derde van vandaag weet te scoren.(4-2) Daarna volgen er nog wat kansen van onze zijde , we zien o.a. een mooie actie van Jax en goede schoten van Joell en Thymo. Toch blijft het opletten, want fc Engelen heeft twee goede spitsen en zijn gevaarlijk in de omschakeling. Daar tegenover hebben wij natuurlijk goede verdedigers met Mel en Thymo en anders staat Maik er altijd nog achter. De vermoeidheid begint nu ook wel wat parten te spelen, dat is natuurlijk niet gek omdat we keihard werken met zijn allen. Helaas maken we toch weer de fout om door de midden uit te verdedigen en dit word keihard afgestraft (4-3) Het word een spannende slotfase en hier weet fc Engelen de 4-4 te scoren. Met nog vijf minuten te spelen kan het alle kanten op. Het zal ons toch niet weer gebeuren om net als vorige week in de laatste seconde te verliezen? Onze jongens en meiden knokken voor iedere bal Stijn en Joell zitten er een paar keer goed tussen en er is ook nog een mooie redding van Maik. Ook wij hebben nog wat kleine kansjes, maar de tegenstander heeft ook een goede keeper op het doel. Dan fluit de goed leidende Ingmar Vos af en zijn we van de hatelijke nul af in de competitie stand.

Vandaag was het een leuke en leerzame gelijk opgaande wedstrijd die geen winnaar verdiende. En zijn wij trots als trainers op onze jongens en meiden die met hard werken dit mooie resultaat hebben behaald. Natuurlijk kunnen we nog dingen verbeteren, daar gaan we dinsdag en donderdag op trainen. Ouders bedankt voor het supporteren en hopelijk zien we jullie volgende week weer in Vught. Waar we gaan proberen drie punten te gaan halen in de wedstrijd tegen de jo11 van Zwaluwe vfc.

De strijders van vandaag waren : Maik van Bergeijk, Joell de Kock, Jaell van Giessen, Hidde Smulders, Fleur van Masbergen, Stijn Hus, Jax Broekhuizen, Thymo Thur, Mel Broekhuizen en Guusje Koot

Dennis & Mayco

Nieuwkuijk JO11-1 – Noad’32 JO11-1 3-2 (2-2)

Na een paar weken trainen, spelen we vandaag onze eerste wedstrijd van het seizoen tegen de JO11-1 van Nieuwkuijk. De laatste wedstrijd die we hebben gespeeld dateert alweer van 7 maart, dus op twee dagen ná hebben we een half jaar geen wedstrijd gespeeld.
Allereerst heten we onze nieuwe spelers welkom in het team: Jax, Mel en Jaëll komen ons dit seizoen versterken. Fleur (vakantie) en Thymo (geblesseerd) kunnen vandaag niet meedoen en om dit gemis op te vangen, hebben we twee gastspelers; Laurens en Finn.
In het begin van de wedstrijd golft het spel op en neer, beide teams krijgen enkele kansjes. We zien Jax goed doorgaan, waardoor de bal bij Jaëll komt, maar zijn inzet gaat helaas naast het doel. Laurens staat een paar keer op de juiste plek om schoten van Nieuwkuijk tegen te houden. Even later stuurt Maik Jaëll weg, maar ook deze inzet gaat naast via de keeper. We komen op een 1-0 voorsprong door een corner van Jax die voor de voeten van Joel komt en de bal tegen het net werkt. Guusje en Jaëll jagen voorin op de tegenstander. Even later speelt Finn zich goed vrij, na een pass van Hidde, en schiet met links tegendraads op het doel: 0-2. Nieuwkuijk komt daarna snel op 1-2 via een schot wat van richting wordt veranderd. Voor rust wordt het ook nog 2-2.

Na rust zien we eigenlijk hetzelfde beeld als in eerste helft. Stijn, Mel en Joel staan met man en macht te verdedigen en houden heel veel tegen. Als er toch een speler doorkomt, staat Maik goed te keepen. We krijgen verschillende kansen, maar we krijgen de bal niet tussen de palen. Een mooie aanval van ons begint bij Maik die de bal breed speelt op Laurens, die de bal langs de zijlijn naar Hidde speelt en die stuurt Finn weg, maar zijn inzet gaat net naast het doel. Ook Nieuwkuijk krijgt enkele goede kansen, maar aan onze kant haalt Stijn een bal van de doellijn en we zien weer een goede redding van Maik. Finn schiet de bal nog een keer op de paal en dan is het eigenlijk tijd. De scheidsrechter heeft zijn fluit al in de mond om af te fluiten maar laat de laatste aanval van Nieuwkuijk nog doorgaan. De bal rolt tergend langzaam bij ons voor het doel langs en komt bij een speler van Nieuwkuijk voor zijn voeten die hem binnenschiet en de scheidsrechter fluit af. De wedstrijd had eigenlijk geen winnaar verdiend, 2-2 was meer op zijn plaats geweest, maar wij hadden gewoon pech. We hebben vandaag ontzettend goed ons best gedaan, complimenten aan iedereen voor deze eerste wedstrijd. Deze week weer lekker trainen en dan komt zaterdag de JO11-2 van Engelen bij ons op bezoek.
Als dit het niveau is van onze klasse (derde) dan gaan we een mooie competitie tegemoet. Laurens en Fin, bedankt dat jullie vandaag met ons mee wilden doen, jullie hebben het goed gedaan. Ouders bedankt voor jullie aanmoedigingen.

Wie speelden mee: Joel, Stijn, Maik, Guusje, Jax, Mel, Jaëll, Hidde, Finn, Laurens.

Mayco & Dennis

Noad’32 JO12-1 – FC Engelen JO12-1: 4-5

Zo dat was weer even geleden dat we op het veld stonden. We hebben ook weinig kunnen trainen, omdat er zoveel regen viel elke keer dat het bijna geen doen was op de velden.
Maar zaterdag kon er gevoetbald worden. Het was nog best nat, maar het weer was super dus gelukkig gewoon voetballen.
We moeten het natuurlijk nog zonder Sven doen die nog in het gips zit, maar wel kwam kijken bij ons. Heel fijn Sven. Ook Jim kon er niet bij zijn, omdat hij ziek was. Gelukkig konden er 2 meiden (Jesta en Esmee) met ons mee doen, zodat we dan toch 2 wissels hadden.
Om 8:30 begon de wedstrijd. Het liep eigenlijk gelijk wel goed. We kunnen elkaar goed vinden en spelen goed rond. We weten dat Engelen een goed team heeft en ook echt grote jongens, maar wij pakken ook goed door. Daar gaan we richting het doel. Sterre geeft een mooie voorzet op Ruben en die prikt de 1-0 binnen. Zo doorgaan denken we en dat doen we ook en niet veel later is het Luca die de 2-0 maakt.
Engelen is niet van plan om bij ons te verliezen en gaan nu ook feller de duels in.
Voor rust scoort ook Engelen nog 2x en gaan we met een gelijkspel de kleedkamer in.
In de kleedkamer even bijkomen en drinken en waarschuwen dat we echt moeten blijven voetballen.

De 2e helft begint wat rommelig. Het spel gaat op en neer en helaas weet Engelen al snel het net te vinden 2-3. Nu niet de kopjes laten hangen, maar doorgaan. Dat proberen we ook zeker, maar Engelen speelt alles net wat slimmer uit en maakt ook de 2-4 en 2-5. Dat is echt balen. We zijn toch echt niet van plan om het zomaar weg te geven. Myron gaat mee naar voren spelen en dat is bijzonder effectief. Hij scoort namelijk 2x, maar helaas is het net niet genoeg en verliezen we met 4-5.

Volgens mij hebben jullie best een leuke wedstrijd neer gezet jongens en meiden. Mooi om te zien dat jullie door bleven gaan, ondanks de achterstand. Hopelijk kunnen we deze week weer lekker 2x trainen en dan spelen we zaterdag weer een thuiswedstrijd.
Jesta en Esmee bedankt dat jullie met ons mee wilde doen!

De trainers

Noad’32 JO12-1 – ST Alem JO12-1: 1-6

Vandaag de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen. Om 8:30 mogen we beginnen. Stan is er vandaag niet bij, omdat hij is geopereerd. Gelukkig wilde Gijs wel met ons meespelen zodat we toch met 10 man konden beginnen.
Alem zet gelijk veel druk en daar schrikken wij van. We hebben daar even geen antwoord op en voetballen slordig. We komen er al snel achter dat Alem een fysieke ploeg is. Er moet meer rust aan de bal komen en dat is lastig. Alem wil doordrukken en dat lukt, want na 7 minuten komen ze op 0-1 voorsprong.
Zo nu zijn wij aan de beurt. Wij gaan ook meer druk zetten en krijgen wat kansen. Met het druk zetten kan Sven de bal veroveren en ziet dat de keeper te ver voor zijn doel staat en schiet de bal schitterend over de keeper 1-1.

Helaas kon Sven niet lang van zijn doelpunt genieten, want niet lang erna komt een tegenstander echt veel te hard op Sven in en Sven vliegt door de lucht. We weten meteen dat het foute boel is en Sven gaat naar het ziekenhuis. Daar wordt later bekend dat hij zijn onderbeen gebroken heeft! Wat een tegenslag voor Sven. Heel veel beterschap jongen.

We gaan verder met voetballen en niet veel later krijgt Alem een penalty.
Niek staat geconcentreerd te kijken naar de jongen en pakt de penalty super Niek!
Tot de rust wordt er niet meer gescoord en gaan we naar de kleedkamer. In de kleedkamer horen de jongens en meid dat Sven naar het ziekenhuis is.

Daar is iedereen zo van ontdaan dat voetbal even niet meer belangrijk is. De trainers proberen nog om de jongens en meid op te peppen om toch te proberen deze wedstrijd voor Sven te winnen.
Maar eenmaal weer op het veld is het al snel duidelijk dat dat niet meer gaat gebeuren. Alem scoort gelijk en er volgen er nog meer. Uiteindelijk wordt het 1-6.
Jongens en meid dit was overmacht. Heel begrijpelijk dat het voor jullie ook moeilijk was om te zien wat er met Sven is gebeurd. Gelukkig spelen we de eerste wedstrijd pas weer 7 maart. Dan kunnen jullie bijkomen van de schrik en weer gaan trainen voor de volgende wedstrijd. Gijs bedankt voor het meespelen.
De trainers

RKTVC JO12-1 – Noad’32 JO12-1: 0-3

Zaterdag mochten we weer eens een beetje uitslapen! Om 8:50 vertrokken we richting Tiel.
Mooi even de tijd om lekker warm te worden, want het was best frisjes.
Om 10:15 trapte we af. We merkte eigenlijk gelijk al dat dit geen makkelijke partij ging worden. Het was soms best fysiek, maar gelukkig ging ons dat ook goed af. Na 15 minuten kregen we een time-out en was er aan beide kanten nog niet gescoord. We kregen allebei wat kansjes, maar beide keepers stonden goed.

Na de time-out wisten we dat we toch echt die goal moesten gaan maken. Van achteruit weet Myron met een lange bal Ruben te bereiken en die weet de 0-1 binnen te schieten. Nu proberen door te pakken en een ruimere voorsprong te krijgen, maar dat is nog niet zo eenvoudig. De tegenstander staat goed te verdedigen en dat is lastig voetballen voor ons. Dan is Dex het zat en maakt een mooie spurt vanuit het middenveld en speelt iedereen voorbij en scoort met links de 0-2. Dat is dan ook de ruststand. Lekker even naar de kleedkamer om op te warmen en wat te drinken. Ook wat dingen bespreken die goed gaan en minder goed gaan.

Vol goede moed beginnen we aan de 2e helft. Het loopt bij beide partijen een beetje stroef. Voor de time-out weten we allebei niet te scoren. RKTVC krijgt ook wel wat kansen. Ook 2 vrije trappen op mooie afstanden, maar onze keeper staat weer lekker te keepen hoor. Ook onze mannen en vrouw doen er echt alles aan om de punten mee naar huis te nemen. We werken allemaal super hard. Jens verovert de bal achterin goed en loopt er mee naar voren daar ziet hij Ruben vrij lopen en speelt hem naar hem en Ruben maakt hem fraai af 0-3. Zo de buit is binnen. De laatste paar minuten worden uitgespeeld en kunnen we lekker richting de douche.

Het was geen makkelijk wedstrijd jongens en meid, maar jullie hebben het allemaal prima gedaan. Echt weer als team gespeeld. En we weten als we dat doen, we ook lastig te verslaan zijn. Deze week weer lekker trainen met z’n allen en dan komt zaterdag Nivo Sparta op bezoek.

Wie deden er mee: Jens Jim Dex Myron Ruben Sven Luca Sterre Niek en Stan

De trainers

Noad’32 JO12-1 – MEC’07 JO12-1: 4-0

Zaterdag om 8:30 mochten we weer lekker een potje voetballen. We spelen tegen MEC die 1 punt onder ons staan dus we verwachten een mooie
pot. We beginnen goed scherp aan de wedstrijd. We spelen goed over en maken mooie acties. Het duurt lang voordat we echt gevaarlijk worden, want ook MEC krijgt zo af en toe wat kansen. Zij spelen best fysiek en daar moeten we even onze weg mee vinden. Onze aanval heeft het daarom best moeilijk om er doorheen te komen. Toch ziet Stan Ruben vrij lopen en die schiet de bal binnen 1-0. Zo dat is lekker. Nu hopelijk doorpakken, maar dat is nog niet zo eenvoudig. Onze verdediging vecht voor iedere bal en dat is mooi om te zien. Elk duel wordt goed aangegaan. Dan krijgt Sterre de bal voor haar voeten en haalt snoeihard uit 2-0.
Met deze stand gaan we rusten.
De 2e helft beginnen we ook goed. We krijgen weer wat kansen. Myron Jim en Jens hebben het achterin goed staan. Dex staat net voor de verdediging en
speelt een dijk van een wedstrijd! Sterre, Stan, Sven, Ruben en Luca bezetten het middenveld, de flanken en de spits positie goed. Zo af en toe
krijgen we ook echt goede kansen. Maar natuurlijk krijgt onze tegenstander ook kansen. We hebben echt af en toe geluk dat ze naast schieten en we
hebben Niek op de goal staan die weer een prima wedstrijd stond te keepen! We bouwen de voorsprong verder uit door een doelpunt van Ruben in de korte hoek en niet veel later komt de bal via Sven weer bij Ruben die eigenlijk op precies dezelfde manier als even daarvoor de 4-0 in de korte hoek schiet.
Dat is dan gelijk de eindstand.
Vandaag weer een leuke wedstrijd gezien. We hebben allemaal weer hard
gewerkt voor en met elkaar. Mooi om te zien jongens en meid.
Volgende week spelen we een uitwedstrijd in Tiel om 10:15.

Wie deden er mee: Luca, Ruben, Sterre, Sven, Stan, Niek, Jim, Dex, Myron en
Jens

De trainers

EMPELINA J012-2 – NOAD’32 JO12-1: 4-6

Na een weekje geen wedstrijd mochten we zaterdag weer een wedstrijdje spelen bij Emplina in Empel. Om 10:00 begon de wedstrijd. Je zou zeggen een mooie tijd dus iedereen is lekker uitgeslapen en is goed wakker om te beginnen, maar niets is minder waar. Het lijkt wel of we allemaal nog staan te slapen. Emplina begint juist scherp aan de wedstrijd en zit er bij elke bal wel bij. We moeten alle zeilen bij zetten om te voorkomen dat ze scoren, maar toch gebeurt dat en komen we op 1-0 achterstand. Pff..dat is balen. Iedereen staat echt te balen, maar we moeten door, want we hebben nog tijd genoeg om dit goed te maken. Helaas komt Emplina ook nog op een 2-0 voorsprong!

Dan is het rust en drinken we wat op het veld. De trainers vragen wat er aan de hand is en dat we echt uit een ander vaatje moeten gaan tappen willen we hier nog winnen. Dan start de 2e helft. We lijken allemaal te beseffen dat het anders moet en gaan druk op de bal zetten. Door een fout van hun keeper scoort Sven de 2-1. Fijn een aansluitingstreffer. Maar al snel weet Emplina ook te scoren en is het weer 3-1. Dan pakken we het goed op en wordt Ruben op de keeper afgestuurd en maakt de 3-2, maar weer is het Emplina die de 4-2 maakt. Nu zijn onze jongens en meid het zat en gaan weer werken zoals ze dat eigenlijk altijd doen. Jens zit overal tussen en zorgt dat Emplina niet meer in hun spel komt. Ook Dex, Jim, Stan, Sterre en Sven doen er alles aan om de bal af te pakken. Zo is het Luca die de 4-3 kan maken. Dan komt Myron in het veld voor Sven en staat hij rechtsbuiten een plek die hem niet bekend is, maar hij pakt het prima op. Samen met Luca zet hij een mooie aanval op en daar scoort Ruben de 4-4 uit. De jongens en meid gaan er weer in geloven! Even later is het Stan die door een mooie bal van Sterre de 4-5 maakt. Yes een voorsprong. Dit moeten we vast houden, maar Emplina is niet van plan om van ons te verliezen natuurlijk ze hebben bijna heel de wedstrijd voor gestaan. Zo krijgt Emplina ook nog wat kansen, maar wij hebben natuurlijk Niek op de goal staan en die is niet van plan om er nog 1 door te laten en laat goed keepers werk zien. Wij willen ook nog graag scoren en dat lukt door een mooie bal van Myron op Luca die via een kopbal de eindstand bepaald 4-6. Nou dit was een zwaar bevochten overwinning jongens en meid. Gelukkig pakten jullie het in de 2e helft goed op en maakte jullie toen het verschil. Zaterdag spelen we thuis tegen MEC en die staan 1 punt onder ons. Hopelijk staan we dan lekker scherp aan het begin van de wedstrijd. Deze week weer lekker trainen.

Wie deden er mee: Niek, Myron, Sven, Dex, Sterre, Stan, Ruben, Luca, Jim en Jens

De Trainers

Noad’32 JO12-1 – BMC JO12-1: 4-6

Zaterdag mochten we weer om 8:30 een thuiswedstrijd spelen.
Deze keer tegen de koploper in onze competitie BMC.

We wisten dat dit geen makkelijke partij ging worden en dat was vanaf het begin ook duidelijk. We waren niet echt scherp en gingen de duels allemaal slapjes aan. BMC daarin tegen zat goed op de bal en liet mooie acties zien. Ze kregen veel kansen, maar gelukkig stond Niek goed te keepen en hield zijn doel schoon. Dan wordt Ruben weggestuurd en die ging op de keepster af en maakt de bal netjes af 1-0. Dat was eigenlijk een beetje tegen de verhoudingen in, maar wel fijn voor ons. Alleen niet veel later weet ook BMC te scoren 1-1. We komen wat beter in de wedstrijd en af en toe zien we weer het spel wat we willen zien, maar BMC blijft gevaarlijk en maakt ook de 1-2 en niet veel later de 1-3. Met deze tussenstand gaan we rusten. In de kleedkamer wat drinken en bespreken wat er moet veranderen.
De 2e helft beginnen we scherp. Luca speelt Ruben vrij en die maakt de 2-3.
Helaas scoort BMC al snel de 2-4.
Dan krijgen wij het op de heupen. Uit een lange bal van Myron krijgt Ruben hem op zijn schoen en lobt hem over de keepster heen 3-4. Gelijk daarna een mooie combinatie tussen Ruben en Luca en Luca maakt de 4-4! Wat een vreugde bij onze mannen en vrouw. Het kan dus gewoon wel, maar we hebben natuurlijk een hele goede tegenstander en die laat het hier niet bij zitten. Onze verdedigers doen er alles aan, maar helaas maakt BMC de 4-5. Met nog 6 minuten op de klok besluit de trainer om alles of niets te spelen en zet Myron mee in de spits om te proberen de gelijkmaker te maken. Helaas pakt het niet goed uit en maakt BMC de 4-6 en is het afgelopen.
Vandaag was een leerzame wedstrijd. BMC heeft een mooie ploeg en laat goed voetbal zien, maar ook wij hebben ons best gedaan. BMC was een maatje te groot en dat hoort er ook bij. We hebben weer met z’n allen gewerkt en dat is super belangrijk.
Wie deden er mee: Niek, Myron, Jens, Sterre, Stan, Sven, Dex, Luca, Jim en Ruben.

Hardinxveld JO12-1 – Noad’32 JO12-1: 0-7

Na twee zaterdagen geen wedstrijd mochten we weer een keer voetballen. Het was wel een hele vroege helaas. Om 7:30 vertrekken vanaf Noad om om 8:45 te beginnen met de wedstrijd tegen Hardinxveld.
Gelijk vanaf de aftrap zitten we goed op de bal. De verdediging met Jens, Myron en Dex staat als een huis. Ze pakken alle ballen van de tegenstander af en zetten zo via Stan,Sterre,Ruben en Luca de aanval op. We krijgen een corner en daaruit weet Sterre mooi te scoren 0-1. Zo de kop is eraf en we gaan weer gelijk vol in de aanval. De bal komt uit bij Luca en die maakt de bal mooi af 0-2. Inmiddels komen Jim en Sven ook binnen de lijnen en gaan vol mee in het goede spel wat we laten zien. De tegenstander is echt niet slecht, maar wij zijn effectiever. De volgende goal wordt een mooie goal van Stan en niet veel later maakt Luca 0-4. We voetballen echt als een team. Ook Hardinxveld krijgt kansen, maar wij hebben natuurlijk Niek op de goal staan die echt geen goal toe zal staan vandaag! Nog voor rust weet Ruben de 0-5 te maken en Stan de 0-6. Zo dat is een mooie stand om te gaan rusten. De jongens komen een beetje verrast het veld af. Is het echt 0-6? Ja het is echt 0-6. Jullie staan heel goed te voetballen en dit is jullie verdienste.

In de kleedkamer gaan we wat drinken en wordt er door de trainers wat dingen vertelt ook dat we wel echt op moeten passen, want 0-6 wil nog niet alles zeggen natuurlijk. We hebben zelf ook al eens meegemaakt dat we ver achter stonden en toch nog wonnen.
Vol goede moed beginnen we aan de 2e helft. We merken wel dat Hardinxveld nog graag een goal wil maken, maar dat willen wij nu juist voorkomen en een keer de nul houden. Na een goede aanval komt de bal bij Ruben en die maakt de bal netjes in de korte hoek af 0-7. Dan komt Hardinxveld ook een paar keer dicht bij de goal, maar ze komen niet voorbij onze verdedigers en mochten ze er langs komen staat daar Niek die een paar mooie reddingen heeft. We proberen toch nog een keer te scoren en dat lukt deze keer via Sven die precies op de goede plaats staat en beheerst binnen schiet 0-8.
Nou dit was tevens de laatste goal van de wedstrijd. Na de time out werd er niet meer gescoord en vonden we het allemaal wel mooi geweest!

Wat hebben jullie weer mooie dingen laten zien vandaag jongens en meid. Het was weer een genot om naar jullie te kijken. Zo zie je maar als je als team speelt hoeveel je dan kan bereiken. Iedereen is belangrijk. Jullie doen alles samen en dat is heel mooi.
Volgende week wacht de koploper! Dan spelen we om 8:30 thuis. Deze week dus weer lekker trainen.

De trainers

Noad’32 JO12-1 – BZC’14 JO12-1: 8-4

Voor de beker mochten we ook al tegen BZC spelen en wonnen toen met 4-2 dus hopelijk gaat het vandaag ook zo goed.
We starten gelijk fel. We zetten goed druk op de bal en hebben daardoor veel balbezit.
Onze verdedigers staan goed op hun plek Jens, Jim en Dex houden het goed dicht achterin.

Ook op het middenveld loopt het lekker. Mooie combinaties worden er gespeeld en zo komt Luca voor de goal en maakt hem mooi af 1-0. Kijk dat is de verdienste van ons harde werken. Niet veel later komt Myron goed mee op en geeft een prachtige voorzet op Luca die de bal binnen tikt 2-0.
Dan ruiken we dat er meer in zit. Weer gaat Myron mee naar voren en bedient nu Ruben die de bal binnen schiet 3-0. Sterre Sven en Stan zorgen dat de spitsen voorin de ballen krijgen en zo stuurt Luca Ruben weg en die maakt de bal mooi af 4-0.We krijgen een uit bal aan de zijlijn en Ruben ziet dat er een gaatje bij de keeper is en zo scoort hij de 5-0. Tsjonge dat gaat lekker zo. We spelen prima samen en dat is prachtig om te zien. Zowel verdedigend als aanvallend werken we goed samen.
Zo nu even rusten en lekker wat drinken, want dat hebben we nodig.

De tweede helft moeten we gefocust blijven natuurlijk, want er is nog niets gespeeld en daar kwamen we achter! Binnen 10 minuten stond het 5-3! We komen niet goed uit de kleedkamer. Er vallen teveel gaten en zo kan de tegenstander weer dichterbij komen. Gelukkig staat onze keeper Niek goed te keepen en houdt ons op de been met een paar goeie reddingen.
Nu krijgen we een corner die precies op het hoofd van Myron valt en die kopt goed binnen. Gelukkig 6-3. We gaan er weer in geloven en zetten weer een tandje bij. Nu mag Sterre richting de goal en schiet mooi binnen 7-3. Dit mogen we echt niet meer weggeven en dat doen we ook niet. Het is Sterre die Luca bedient en die maakt er 8-3 van. In de laatste minuut maakt BZC er nog 8-4 van en dat is ook meteen de uitslag. Weer een hele mooie overwinning heren en dame. Wat hebben we mooie aanvallen gezien en hebben onze verdedigers hard gevochten voor elke bal. Top!!
Nu even twee weekjes geen wedstrijd.
Wie deden er mee: Myron, Sterre, Stan, Sven, Jim, Jens, Dex, Luca, Niek en Ruben.

De trainers

GJS JO12-2 – Noad’32 JO12-1: 6-7

Afgelopen zaterdag moesten we al vroeg uit ons bed. Om half 8 vertrekken vanaf Noad om om half 9 te spelen tegen GJS.
Myron is helaas geblesseerd, maar gelukkig wilde Jesta met ons meespelen.
In de kleedkamer even een praatje van de trainers hoe we moesten gaan spelen en daarna even warmlopen en om 8:30 de aftrap.
We beginnen weer echt goed. We maken mooie aanvallen en ook de verdediging staat goed. Na 8 minuten wordt dat ook beloont met een doelpunt. De bal gaat hard voor de goal en iemand van de tegenstander trapt hem in eigen doel. Enkele ogenblikken later is het Luca die de 0-2 maakt. Er lijkt geen vuiltje aan de lucht, maar dat is te makkelijk. We laten wat steekjes vallen en daar is dan eigenlijk uit het niets de 1-2.
GJS ruikt kansen en zet ons onder druk. We blijven toch nog best goeie aanvallen maken, maar het is allemaal wat rommelig en GJS weet de 2-2 te maken.
Dan weten we echt even niet wat we aan het doen zijn en binnen 10 minuten staan we 5-2 achter!
Dat is echt tegen de verhoudingen in, maar ja daar hebben we weinig aan. Met deze stand gaan we ook rusten.

De trainers moeten echt even zeggen dat we uit een ander vaatje moeten tappen, want dit is niet de bedoeling. We doen het helemaal niet zo slecht, maar er vallen teveel gaten. Iedereen gelooft dat het nog goed kan komen dus we gaan er vol voor.

Maar we zijn nog maar koud de tweede helft begonnen of GJS scoort weer 6-2!
Pfff..nu wordt het wel echt lastig. Maar onze jongens en meiden tonen zich van hun beste kant. Wat wordt er hard gevochten door iedereen voor elke bal. Jesta mag op de keeper af en via een been van de tegenstander gaat de bal binnen 6-3. Dan mag Ruben op de keeper af 6-4 en gelijk erna Luca weer 6-5. Ja het zit er toch echt in om nog die overwinning te pakken. GJS weet nu even niet waar ze het moeten zoeken en wij blijven druk op de bal zetten en dat werpt zijn vruchten af, want weer wordt er een eigen doelpunt gemaakt door GJS 6-6. Zo dat is in ieders geval al een puntje, maar onze jongens en meiden willen meer en dat wordt beloont. Weer die druk op de bal wordt GJS teveel en via een been van de tegenstander wordt het 6-7 en dat is gelijk de eindstand.
Wat hebben we hard gewerkt vandaag. Met z’n allen een heerlijke overwinning binnen gesleept. De ontlading was ook groot bij allemaal.
Goed gedaan allemaal. Jesta bedankt voor het meespelen.
Wie deden er mee: Niek, Dex, Stan, Jim, Sven, Ruben, Sterre, Jens, Luca en Jesta.

De trainers

NOAD’32 JO12-1 – THEOLE JO12-1: 3-3

Zaterdag mochten we om 8:30 aantreden tegen Theole JO12-1.
We begonnen de wedstrijd erg goed. Goed overspel en mooi voetbal. Theole wist echt niet waar ze het moesten zoeken. We creëerde kansen, maar helaas lukte het scoren niet.
Na de time out kwam Theole ook beter in hun spel en wisten het net wel te vinden 0-1.
Dat is een tegenvaller, want wij spelen goed. Na weer een aantal goede kansen die mis gingen was er dan toch de goal. Stan wist na een mooie aanval de 1-1 te maken.
Na de gelijkmaker is het gelijk rust. Even wat drinken en kijken wat we kunnen veranderen om de tweede helft hopelijk de winst te pakken.

Na de rust golft het spel op en neer. Aan beide kanten ontstaan kansen. Theole weet de eerste kans te benutten en we staan weer achter 1-2.Elkaar weer even oppeppen niks aan de hand wij kunnen ook scoren.
Het duurt wel lang maar daar scoort Ruben dan toch de 2-2.We laten wat meer steekjes vallen en dan wordt het toch wel spannend. Nog een kwartiertje spelen.Net voor het einde weet Theole de 2-3 nog te maken. Nee toch. We verdienen zeker wel een puntje.
Echt net voor tijd krijgen we nog een corner. Die valt voor de voeten van Jim en die schiet snoeihard met links de bal binnen! Pff..gelukkig toch nog een puntje 3-3.Mooie wedstrijd om te zien hoorde we ook uit het publiek.Dat was het zeker jongens en meid. Jullie hebben hard gevochten voor dit punt.
Volgende week spelen we om 8:30 uit bij GJS.
Weer lekker trainen van de week.
Wie deden er mee: Sven, Jens, Jim, Niek, Sterre, Luca, Ruben, Dex, Myron en Stan.

De trainers

NOAD’32 JO12-1 – BZC’14 JO12: 4-2

Op deze mooie zaterdagochtend mogen we een lekker vroeg wedstrijdje spelen tegen BZC’14. Het is onze 2e wedstrijd in de beker en om door te gaan moeten we zeker winnen. Maar zoals in de kleedkamer al gezegd tegen onze jongens en meid is de beker vooral om te leren en lekker samen te spelen.
We hebben er allemaal zin in. We zien er uitgeslapen uit ondanks het vroege tijdstip.
Om 8:30 fluit de scheidsrechter voor het begin. We gaan gelijk vol in de aanval. We spelen goed over en laten goed spel zien. Ook onze verdediging staat als een huis.
Daar gaan we weer in de aanval. Vanuit een goed lopend middenveld met Jim, Stan, Luca en Sterre komt de bal bij Ruben en die schiet de 1-0 tussen de palen. Dat is mooi.
BZC trapt af en we zetten gelijk druk op de bal. Over en weer zijn er nu kansen. Onze keeper Niek staat puik te keepen en de verdediging met Myron, Jens, Dex en gastspeler Max staat goed. Van achteruit komt de bal weer naar voren en met goed overspel komt de bal voor de voeten van Sven en die rond netjes af. En dat is 2-0.
Wat mooi om te zien hoe we dit met z’n allen doen. BZC komt even later op 2-1 en dat is ook de rust stand.
Even naar de kleedkamer om wat te drinken en met nog wat instructies van Erwin en Jan.
Zo de tweede helft gaat beginnen. BZC komt veel feller uit de kleedkamer. Ze zetten gelijk veel druk en is fel aan de bal. Daar hebben wij even geen antwoord op en ze komen daardoor op gelijke hoogt 2-2.
Niets aan de hand. We moeten nu alleen wel even ons spelletje weer gaan spelen. Dat lukt gelukkig. Uit
Vervolg JO12-1

een snelle corner die slim genomen wordt stond Sven goed voor de goal en maakt de 3-2. Nu moeten we
doordrukken en de voorsprong houden. Niek heeft een paar goede reddingen en houd zijn doel schoon. Wij maken dan zelfs nog de 4-2 via Ruben en die voorsprong gaan we niet meer weggeven.
Wat fijn om deze wedstrijd te winnen. Hard gewerkt allemaal en je ziet als we het met z’n allen doen hoe goed we kunnen voetballen. Tuurlijk zijn er altijd dingen die beter kunnen, maar daar gaan we gewoon op trainen.
We eindigen nu als 2e in de beker dus waarschijnlijk gaan we niet door, maar we hebben alvast 2 mooie wedstrijden gehad als voorbereiding op de competitie.
Zaterdag staat die eerste competitie wedstrijd al op het programma en spelen we om 8:30 weer lekker thuis.
Goed trainen deze week en dan gaan we zaterdag weer knallen.Max bedankt voor het meedoen vandaag.
Wie deden er mee: Niek, Myron, Luca, Jim, Sven, Ruben, Sterre, Jens, Dex, Stan

Nivo Sparta JO12-1 – Noad’32 JO12-1: 5-4

Om 10:15 moesten we spelen in Zaltbommel.
We waren mooi op tijd aanwezig, zodat we lekker even konden omkleden en even warm lopen.
We begonnen goed. Goed overspel. Iedereen stond goed op zijn plaats. Overspel was prima. Uit een corner kopt Myron de bal mooi in. Zo dat is even lekker 0-1 voor! Maar dat was helaas maar van korte duur. Nivo speelde elke keer lange ballen vanaf de keeper en daar hadden wij slecht antwoord op. Daaruit viel ook de 1-1 en snel erna ook de 2-1. Nu proberen de koppies niet te laten hangen en gewoon doorspelen.
Er werd over en weer goed gespeeld. Wij hebben het fysiek af en toe nog best moeilijk, want daar moeten we echt aan wennen. Met een goal van Ruben komen we weer op gelijke hoogte. De verdediging moet vol aan de bak, want ze hebben goeie spelers voorin. Myron, Jens en Jim doen er alles aan om het achterin zo goed mogelijk dicht te houden, maar daar valt dan toch weer die bal en wordt het 3-2 net voor rust. Nu even lekker wat drinken in de kleedkamer en wat peptalk van Jan en kunnen we weer fris aan de 2e helft beginnen. Helaas valt al snel de 4-2 en dan wordt het even doorbijten, want we doen het echt niet slecht. Luca, Stan, Sterre en Dex hebben het op het midden ook lastig, maar er komt ook echt wel mooi spel uit. Zo wordt Ruben weer weggestuurd en scoort de 4-3. Gelukkig weer een vervolg JO12
aansluitingstreffer. Niet veel later wordt Sven de diepte ingestuurd en maakt de 4-4! Yes dat is even ‘
vervolg JO12

lekker! Helaas heeft onze keeper Niek heel de wedstrijd al last van zijn knie en moeten we wisselen. Luca neemt zijn plaats over in het doel voor de laatste 8 minuten ongeveer. Daar komt weer een gevaarlijke corner voor hun. Heel ongelukkig valt die bal in de goal en daarmee wordt de eindstand bepaalt. Helaas met 5-4 verloren. Jullie hebben allemaal hard gewerkt hoor. Jammer dat het net de verkeerde kant op viel het had ook andersom kunnen zijn! Deze week weer goed trainen en nog wat dingen leren uit deze wedstrijd dan kunnen we zaterdag weer fris aan de slag.
Wie deden er mee: Niek, Myron,Jens,Jim,Stan,Sterre,Dex,Sven,Ruben en Luca.

De trainers