NOAD’32 JO11-1

LEERDAM SPORT’55 JO11-1 – NOAD’32 JO11-1: 6-0 (2-0) – 03/11/2018
Wie deden mee: Joël, Stijn, Jurgen, Milan, Sterre, Björn, Gijs, Fenne, Max en Fleur.
Na het verzamelen, vertrekken we richting Leerdam. Snel omkleden en met wat tips gaan we de grasmat op, even een warming-up en dan kunnen we aan de slag.
De scheidsrechter geeft het startsein. NOAD mag beginnen en vrijwel direct zien we dat Leerdam een pittige tegenstander is. Het gaat nog redelijk gelijk op, we doen ons uiterste best, maar hebben het zwaar. Sterre krijgt een vrije trap mee, maar deze gaat helaas net over. We staan onder druk.
Jurgen mag ook een vrije trap nemen, maar die wordt knap verdedigd. De omschakeling van NOAD komt traag op gang en na 15 minuten spelen maakt Leerdam daar gebruik van, de 1-0 wordt werkelijkheid. Gijs en Fleur hebben het zwaar, Max moet hard werken. Ondanks de inzet maken we wel wat fouten, uittrappen door het midden. Het niet snel genoeg omschakelen maakt dat we net voor rust wederom een tegengoal krijgen: 2-0 is een feit.
In de rust een flinke peptalk gehouden dat het maar in heel kleine dingen zit, maar dat ze van cruciaal belang zijn om terug te komen in de wedstrijd.
Met frisse moed het veld weer op, Leerdam heeft ook gepraat met hun toppers. We proberen van alles, Joël loopt op veel ballen. Milan heeft ook een paar mooie reddingen, maar het is allemaal niet genoeg. Het uitspelen door het midden en niet goed opbouwen wordt bestraft. Binnen een paar minuten hebben we 3-0 en de 4-0 op de teller staan.
Jurgen is goed op weg en probeert het, een redding van de keeper houdt ons helaas op de 0 stand. Weer is Leerdam ons te slim af door voor de man te komen, onze opbouw te verstoren en te bestraffen, de 5-0 staat genoteerd. Fenne doet lekker mee en geeft zich niet zomaar gewonnen, Björn heeft ook een aantal mooie ballen onderschept en daar lijkt NOAD iets van te zien, we zitten op de helft bij Leerdam. Max schiet helaas op de paal. Sterre geeft een pass naar Stijn, deze wordt helaas gered. We hebben verloren, 6-0 is de eindstand. Ondanks de inzet van onze TOPPERS zijn we strijdend ten onder gegaan, Leerdam was een maatje te groot voor ons zaterdag. Iedereen bedankt voor jullie inzet !!
De Trainers

OJC ROSMALEN JO11-3 – NOAD’32 JO11-1: 7-2 (5-1)
Na de vrije zaterdag van vorige week, mochten we vandaag de wei weer in. Helaas zonder Myron die geblesseerd was, maar na overleg met de leider van de JO9 was dit personele probleem snel opgelost. Maik ging met ons mee en zo gingen we om kwart voor acht met negen spelertjes richting Rosmalen.
Ondanks het vroege tijdstip hadden de jongens er zin in. Al vrij vroeg in de wedstrijd is het duidelijk : wij mogen de bal hebben en voetballen en moeten uitkijken voor de gevaarlijke counter. We spelen niet slecht, maar ieder balverlies en foutje worden keihard afgestraft door OJC. Zo kijken we al snel tegen een 3-0 achterstand aan, terwijl we helemaal niet slecht spelen en zelfs wat kansjes hebben gehad. Uiteindelijk is het Stan die ons van de nul afhelpt met een mooi afstandsschot. We zien nog een paar mooie voorzetten van Sven op Maik, die ze wel weet te koppen, maar helaas niet richting doel. Voor de rust weet de tegenstander nog twee keer te scoren en gaan we met een 5-1 achterstand rusten.
Geen man overboord, want we hebben de nodige kansen gehad. En als de tegenstander er vijf weet te scoren moet dat ons ook wel lukken. Na de rust hetzelfde spelbeeld en de nodige kansen voor ons. Steeds weet de keeper goed redding te brengen of raken we de lat en de paal. We gaan wel wat gehaaster spelen, waardoor het wat rommelig wordt en OJC weet twee keer te profiteren. Gelukkig geven onze jongens niet op en weet Ruben de 7-2 te maken. Even later is het weer raak en uit een voorzet van Luca maakt Sven de 7-3. We zijn nu echt los en er volgen nog de nodige kansen, maar het lukt niet meer om te scoren en zo hebben we weer een uitwedstrijd niet gewonnen.
Na het laatste fluitsignaal zijn er de complimenten van de leiders van de tegenpartij, omdat wij de beste voetballende tegenstander die ze tot nu toe tegen hebben gehad. We krijgen er geen punten voor, maar we mogen er wel trots op zijn. Volgende week gaan we proberen om weer hetzelfde spel te spelen en hopelijk weten we het net dan wel vaker te vinden.
Wie deden ermee : Niek van Wijk, Jim van Bergeijk, Jens van Veen, Stan Verheij, Luca Verwijs, Sven van Veen, Ruben van Wijk, Dex Goemaat en Maik van Bergeijk. Afwezig : Myron Sonneveld (geblesseerd).
Mayco

NOAD’32 JO11-1 – ZWALUW VFC JO11-3: 6-3   06/10/18
Vandaag alweer de derde competitiewedstrijd. Deze keer thuis op het eigen Korenzand tegen de JO11-3 van Zwaluw uit Vught. Na de slechte start van vorige week waren de jongens vandaag erop gebrand om goed te beginnen. We zagen dus ook een felle warming-up onder een lekker herfstzonnetje. Om half negen beginnen we en dit is het begin wat je als leiders graag wil zien. We zitten er fel op en laten de tegenstander niet voetballen. Hierdoor krijgen we ook wat kansen en het is Stan die de verdiende openingstreffer weet te scoren na goed terugleggen van Myron. Even later is het Luca die goed doorjaagt en beheerst de tweede van onze kant maakt. Daarna is de tegenstander wakker en weten ze ook wat kansjes te creëren. Ze hebben twee snelle spelers voorin staan en Jens en Jim hebben de grootste moeite om het achterin dicht te houden. Na een corner weet Zwaluw toch te scoren. Gelukkig gaan de kopjes niet hangen en weet Ruben de 3-1 te maken. We maken het ons erg moeilijk door vaak te bal verliezen op het middenveld waardoor de tegenstander gevaarlijk kan worden met de snelle spitsen. Niek heeft een paar keer een goede redding, maar kan toch niet voorkomen dat de 3-2 word gescoord. Net voor de rust weet Ruben er nog 4-2 van te maken als hij een hoekschop in een keer binnenschiet.
Na de ranja zien we hetzelfde spel als in het begin van de wedstrijd. Toch krijgen we eerst nog een doelpunt tegen. We geven niet op en na een slechte uittrap van de keeper weet Stan de 5-3 te maken met een mooi lobje. Het laatste doelpunt van vandaag komt op naam van Sven die na een goede pass van Dex rustig blijft en de keeper weet te passeren.
Aankomende dinsdag spelen we een vriendschappelijke wedstrijd thuis tegen BZC’14 en donderdag trainen we. Vrijdagavond gaan we naar RKC waar we zijn uitgenodigd om shoot-outs te doen.
Zaterdag spelen we een uitwedstrijd bij Essche boys. Kortom een druk voetbalweekje voor de boeg.
Wie deden ermee : Niek van Wijk, Jim van Bergeijk, Jens van Veen, Myron Sonneveld, Dex Goemaat, Luca Verwijs, Stan Verheij, Sven van Veen en Ruben van Wijk. Leiders Mayco en Geralde.
Mayco

SHOOT OUTS BIJ RKC WAALWIJK
Vrijdag a.s. speelt onze JO11-1 in de rust van de wedstrijd RKC Waalwijk tegen Top Oss een shoot-out wedstrijd in het Mandemakers Stadion tegen vv Nieuwkuijk. Kom ze aanmoedigen!!

VV BOXTEL JO11-1 – NOAD’32 JO11-1: 6-3 (2-0) – (29.9.2018)
Vandaag de tweede wedstrijd van de competitie, deze keer uit naar Boxtel. Om negen uur vertrekken we vanaf het Korenzand met een volledige selectie. Het begin van onze kant is erg slap en we winnen weinig duels. Ondanks het late tijdstip staan we soms nog te slapen en de tegenstander weet hiervan te profiteren. En zo gaan we rusten met een 2-0 achterstand.
Na de rust zien we gelukkig een ander NOAD. We zitten er nu wel kort op en krijgen dan ook wat kansjes. Helaas staat het vizier vandaag niet op scherp en na een mislukte corner van onze kant weet de tegenstander de 3-0 te scoren uit de counter. Onze jongens geven niet op en na goed doorgaan van Luca weet Sven te scoren. We gaan nu beter voetballen en Sven weet ook de 3-2 te maken uit een vrije trap. De gelijkmaker hangt in de lucht en het is Dex die deze maakt met een afstandsschot. Hangt er dan toch een sensatie in de lucht? Helaas is er weer een moment van niet opletten en hierdoor weet de tegenstander weer op voorsprong te komen. We gaan nu alles of niets spelen en krijgen nog wel wat kansen, maar weten niet meer te scoren. Hierdoor geven we wel ruimte weg en Boxtel weet hier optimaal van te profiteren. Uiteindelijk weten ze er nog twee te scoren en worden we getrakteerd op een 6-3 nederlaag. Dit had niet gehoeven als we maar niet zo slecht waren begonnen. Aankomende week gaan we weer lekker trainen en zaterdag gaan we proberen de eerste helft wel scherp te beginnen.
Wie deden ermee :Niek van Wijk, Jim van Bergeijk, Jens van Veen, Myron Sonneveld, Stan Verheij, Luca Verwijs, Sven van Veen, Dex Goemaat en Ruben van Wijk.
Mayco

NOAD’32 JO11-1 – JONG BRABANT JO11-2: 4-2 – (22-9-2018)
Vandaag de eerste competitiewedstrijd en we beginnen met een thuiswedstrijd. Net voordat we moeten verzamelen, hebben we te maken met een afmelding. Dex is er vandaag niet bij, maar gelukkig is Maik van de JO9-1 al op het Korenzand. Na een telefoontje naar de leider van de JO9 is het geregeld en hebben we toch een wisselspeler. Om half negen beginnen we aan de wedstrijd en gaan voortvarend van start. We zitten gelijk goed in de wedstrijd en we zijn de betere ploeg. Ook zijn er wat kleine kansjes van onze zijde, maar Jong Brabant heeft een goede keeper staan. Die weet de nodige reddingen te verrichten, mede doordat wij vergeten om de bal laag over de grond te schieten bij deze lange keeper. Van de tegenstander hebben we tot nu toe weinig te vrezen, er zijn wat gevaarlijke voorzetten, maar die worden door Niek onschadelijk gemaakt. Uiteindelijk weet Luca de
verdiende openingstreffer te maken na een goede pass van Ruben. Luca krijgt daarna nog een grote kans, maar weet twee keer de paal te raken. Net voor rust staan we niet goed op te letten en krijgen we de bal niet weggewerkt. Een ouderwetse scrimmage vlak voor het doel bij ons en uiteindelijk gaat de bal in het doel en gaan we met een gelijke stand rusten (1-1).
Na de ranja gaan we er weer volle moed tegenaan, maar toch komen we op achterstand. Gelukkig gaan de kopjes niet hangen en al snel weet Ruben de gelijkmaker te maken na een mooie bal van Luca. We gaan nu ook beter overspelen en krijgen wat kansen met Maik, Sven en Stan. Uiteindelijk is het Ruben die ons verdiend op voorsprong zet, nadat Luca goed doorzet bij een duel. Achterin geven we niets meer weg, doordat Jens, Myron en Jim alles tegenhouden. We zien nog een paar mooie aanvallen die misschien wel een beter lot verdienen en weten na een vrije trap van Stan nog een doelpunt te scoren (4-2). Zo is de eerste overwinning van de competitie een feit. Maik, bedankt voor het meedoen!
Aankomende week gaan we weer lekker trainen en volgende week gaan we weer voor de drie punten in Boxtel.
Wie deden ermee: Niek van Wijk, Jim van Bergeijk, Jens van Veen, Myron Sonneveld, Stan Verheij, Luca Verwijs, Sven van Veen, Ruben van Wijk en Maik van Bergeijk. Afwezig : Dex Goemaat.
Mayco

NOAD’32 JO11-1 – GRC’14 JO11-1: 2-6 (8-9-2018)
Na het knappe gelijkspel van vorige week in Waalwijk, staat er vandaag een thuiswedstrijd op het programma tegen GRC’14. Dit team speelt een klasse hoger dan ons, dus een mooie maatstaf. De voorbereiding is rommelig, doordat er spelers te laat komen, maar om 08.30 uur beginnen we aan de wedstrijd. Vanaf het begin is al duidelijk dat we vandaag een goede tegenstander hebben. Van onze kant is het erg rommelig en zijn er veel verkeerde passes. Ook zijn er veel aannames die verkeerd gaan en doordat de tegenstander er kort op zit, krijgen zij de nodige kansen. Gelukkig weten Myron en Jim een paar aanvallen onschadelijk te maken. Ook Niek weet de nodige ballen uit zijn doel te houden. Toch weet GRC er drie te maken en zo gaan we net als vorige week met een 3-0 achterstand rusten.
Vorige week wisten we na de rust dit al snel gelijk te trekken, zal dat deze week weer lukken? Het begin van de tweede helft is goed en al snel weet Sven te scoren (1-3). We zitten nu wat beter in de wedstrijd en krijgen nog wat kansen. Deze worden niet door ons verzilverd en door onoplettendheid bij een hoekschop weet GRC hun vierde doelpunt te maken. Dan is het bij sommige jongens bij ons over en weet de tegenstander ondanks goed keeperswerk van Niek toch nog twee keer te scoren. Uiteindelijk is het Sven die de eindstand bepaald op 2-6. Jammer van de verliespartij, maar wel terecht. GRC is gewoon beter dan wij.
Deze week gaan we weer dingen leren bij de training en volgende week spelen we een uitwedstrijd bij vv Almkerk en gaan we het weer opnieuw proberen.
Wie deden ermee: Niek van Wijk, Myron Sonneveld, Jim van Bergeijk, Jens van Veen, Stan Verheij, Dex Goemaat, Sven Veen, Luca Verwijs en Ruben van Wijk.
Mayco