NOAD’32 JO11-1

NOAD’32 JO11-1 – STEDOCO JO11-1: 3-2 – 13/04/19
Vandaag alweer een thuiswedstrijd op het programma voor onze jongens, deze keer tegen het lager geklasseerde Stedoco. Dit wil niets zeggen, want het niveau in deze klasse is gelijkwaardig. Dus moeten wij iedere week met zijn allen keihard werken om een goed resultaat te behalen. De vorige twee thuiswedstrijden werden nipt verloren, maar drie keer is scheepsrecht. De JO11-2 was vrij vandaag, dus hadden we gevraagd of Sterre ons wilde versterken. Dit wilde ze wel en ze was van grote waarde!! We beginnen om half negen en het is al snel duidelijk dat wij de bal mogen hebben en onze tegenstander loert op de counter. We zien een paar mooie combinaties van onze kant en hieruit komen ook wat kleine kansjes. Het is uiteindelijk Ruben die ons verdiend op voorsprong zet. Een goede uittrap van Niek wordt verlengd door Sven en hierdoor komt de bal bij Ruben, die blijft rustig en scoort. Het betere combinatie spel is van ons, maar het blijft uitkijken voor de lange bal van de tegenstander. Gelukkig weten Myron en Jens deze steeds goed weg te werken en daarna word de strijd op het middenveld meestal gewonnen door Dex, Luca en Jim. Sven heeft er vandaag zin in en weet een paar goede voorzetten af te leveren, helaas doen we hier te weinig mee. Net voor de rust ontsnapt een tegenstander aan de aandacht en deze weet de gelijkmaker te scoren.
In de rust spreken we af dat we gaan voetballen over de zijkant en dat werkt gelijk. Na een goede steekpass van Stan komt de bal bij Sven, die met een goede voorzet Ruben bereikt en zo staan wij weer op voorsprong (2-1). Dan zou je denken blijf zo doorgaan, maar helaas gaan wij hetzelfde doen als de tegenstander. Het wordt erg rommelig en schieten de ballen maar weg, terwijl er genoeg ruimte is om te voetballen. Gelukkig hebben we met Niek een uitstekende keeper, die met een paar mooie reddingen erger voorkomt. Jammer genoeg heeft hij een keer geen antwoord en staat het weer gelijk.
Gelukkig geven onze jongens en meisje niet op en krijgen we weer wat grip op de wedstrijd. We weten nu wel beter de vrije man te vinden en komen ook weer een paar keer gevaarlijk voor het doel. Uiteindelijk is het weer een voorzet van Sven, die ons de voorsprong brengt. Deze keer is het Sterre die afrondt en misschien wel de winnende treffer maakt? Met nog een paar minuten te spelen is het nog even billen knijpen, maar we vechten voor iedere centimeter en vele duels worden gewonnen. Uiteindelijk worden we beloond voor het harde werken en na twee zure verliespartijen zijn er eindelijk weer een keer de drie punten.
Sterre bedankt voor het meedoen, supporters bedankt voor het aanmoedigen. Wie deden mee: Niek van Wijk, Jim van Bergeijk, Myron Sonneveld, Dex Goemaat, Jens van Veen, Luca Verwijs, Stan Verheij, Sven van Veen, Ruben van Wijk en Sterre van den Bogaard.
Mayco van Bergeijk

DEN DUNGEN JO11-2 – NOAD’32 JO11-1: 0-3 – 13/04/19
Na lange tijd eindelijk een keer een uitwedstrijd op het programma. Gelijk een vroege, want het vertrek was al om half acht. Desondanks waren de jongens wel goed wakker en gelijk vanaf het begin zien we een sterk NOAD. We zetten gelijk goed druk op de tegenstander, zodat die niet aan voetballen toe komt. De nodige duels worden gewonnen door Dex en Jim op het middenveld en daarachter staan Myron en Jens nog die er voor zorgen dat Niek niet veel hoeft te doen. Al snel komen we op voorsprong, na een goede bal van Luca komt Sven voor het doel en weet ons op voorsprong te zetten. We werken keihard en het enige wapenfeit van de tegenstander zijn afstandsschoten. Maar Niek laat zich niet verrassen en weet ze steeds te keren. Aan de andere kant zien we ook wat kansjes en het is weer Sven die uit een voorzet van Ruben weet te scoren (0-2). We blijven goed doorgaan en blijven gevaarlijk, vooral met corners. Myron gaat dan steeds mee naar voren en krijgt twee keer de kans om de score te verhogen, maar helaas. Bij de derde corner is het wel raak, deze keer gaat alle aandacht weer naar Myron. Maar het is Sven die zijn hattrick compleet maakt en gaan we met een voorsprong van 0-3 rusten.
Na de rust is hetzelfde spelbeeld, maar verandert er niets meer aan de stand. Wel zien we nog een mooie combinatie tussen Stan en Luca, maar helaas gaat het schot van laatst genoemde net over de lat. Ook nog een gevaarlijke hoekschop van onze kant, maar het is Myron vandaag niet gegund om te scoren. Zelf geven we niets meer weg en weet Niek de “nul” te houden. Dan fluit de scheidsrechter af en kunnen we weer drie punten bijschrijven en komen we op een nette vijfde plek in de stand.
Wie deden er mee : Niek van Wijk, Jim van Bergeijk, Myron Sonneveld, Jens van Veen, Luca Verwijs, Stan Verheij, Dex Goemaat, Sven van Veen en Ruben van Wijk.
Mayco van Bergeijk

NOAD’32 JO11-1 – HRC’14 JO11-1: 2-4 (1-2) – 30/03/2019
Vandaag weer een thuiswedstrijd op het programma. Deze keer tegen HRC’14 die op de tweede plaats staan. Zelf staan we in de middenmoot, maar dat wil niets zeggen. Vorige week tegen Tricht waren we de betere ploeg, maar wisten dit niet om te zetten in doelpunten. Hopelijk gaat dat vandaag wel lukken. Max van de JO11-2 was er vandaag bij, zodat we wat meer wisselmogelijkheden hadden (Max bedankt!).
We beginnen lekker fel aan de wedstrijd en het spel golft heen en weer met aan beide kanten wat kleine kansjes. We spelen goed over en laten ook wat mooie aanvallen zien. Helaas komen we wel op achterstand, maar we laten de kopjes niet hangen en blijven hard werken. We hebben ook wat pech met een schot van Ruben wat op de paal gaat. Toch weet hij de gelijkmaker te scoren. Na een goede interceptie van Myron weet deze Stan te bereiken en die ziet Ruben vrij staan en zo komen we op gelijke hoogte. We blijven goed spelen en werken met z’n allen keihard. Dex, Jim en Luca weten het de tegenstander onmogelijk te maken om te voetballen op het middenveld, waardoor ze veel de lange bal hanteren. Niet erg, want achterin staan Jens en Myron om die te onderscheppen en anders staat Niek er nog. Net voor rust toch een kleine domper: door een foutje in onze verdediging weet HRC’14 toch op voorsprong te komen.
Na de ranja zien we een verbeten NOAD dat op zoek gaat naar de gelijkmaker. Het blijft wel oppassen voor de counter, maar gelukkig weet Niek ons te redden. Daarentegen krijgen we ook aardig wat kansen, maar net als vorige week tegen Tricht wil de bal er niet in. Moet wel vermeld worden dat de tegenstander een goede keeper had, die een paar heel goede reddingen verricht. Tegen het einde gaan we steeds meer risico nemen, waardoor er meer ruimte ontstaat voor de tegenstander. Dan komt de bekende voetbalwet, als je hem zelf niet maakt………doet de tegenstander het. Dit doen ze zelfs twee keer, waarna het ons ook een keer lukt. Na een goede voorzet van Sven weet Luca de eindstand op 2-4 te brengen. Jammer van de verliespartij, maar we hebben allen keihard gewerkt en hadden een gelijkspel verdient. Deze week gaan we weer lekker trainen en volgende week spelen we weer thuis.
Wie deden er mee : Niek van Wijk, Jim van Bergeijk, Jens van Veen, Myron Sonneveld, Dex Goemaat, Luca Verwijs, Stan Verheij, Sven van Veen, Ruben van Wijk en Max Swart.
Mayco

NOAD’32 JO11-1 – VV SLIEDRECHT JO11-2: 2-1 – 09-02-2019
Vandaag de eerste competitiewedstrijd na de winterstop. Na een paar weken goed getraind te hebben, was het vandaag zo ver. Ondanks de harde wind ging de wedstrijd door en om half negen trappen we af. We beginnen met de wind in de rug en er worden felle duels uit gevochten. Het is een gelijk opgaande wedstrijd, waarbij wij wat kleine kansjes weten te creëren. Maar het blijft oppassen voor een uitbraak van de tegenstander. De wind speelt een grote rol en daar hebben we het soms best moeilijk mee. Uiteindelijk is het Sven die na een goede actie de bal op paal schiet en Stan is er als de kippen bij om de rebound binnen te schieten. We blijven keihard werken met zijn allen en weten menig duel te winnen op het middenveld. Hierdoor komen we achterin niet in de problemen. Na een snelle en slimme intrap van Stan komt de bal bij Ruben die alleen voor de keeper komt. Deze blijft rustig en tikt de bal in de verre hoek en zet ons op een 2-0 voorsprong. Het word nu wat onvriendelijker van beide kanten en er wordt fel gestreden om de bal. Gelukkig houden we ons kopje erbij en weten we de voorsprong te behouden tot de rust.
Na de rust hebben wij de wind tegen en is het erg lastig voetballen. We proberen het wel, maar we komen niet tegen de wind in. Toch zien we wat kleine kansjes van onze kant, maar die leveren niets op. De tegenstander zet ons goed onder druk, dit mede doordat ze wind mee hebben. Uiteindelijk weet de tegenstander een keer te scoren, maar daar blijft het gelukkig bij. En zo zijn de eerste drie punten van 2019 een feit. Kortom een prachtig teamresultaat dat we hebben bereikt door met zijn allen keihard te werken en als een team er voor te gaan. Deze week gaan we weer lekker trainen en volgende week spelen we een uitwedstrijd in Rosmalen.
Wie deden ermee : Niek van Wijk, Jim van Bergeijk, Jens van Veen, Myron Sonneveld, Dex Goemaat, Luca Verwijs, Stan Verheij, Sven van Veen en Ruben van Wijk
Mayco

WSC JO11-2 – NOAD’32 JO11-1: 2-1 (0-1)
Vandaag de laatste uitwedstrijd van dit kalenderjaar. Deze keer vertrekken we al om half acht naar Waalwijk. Aan het begin van het seizoen hadden we ook al tegen WSC gespeeld voor de beker en was de uitslag 4-4. Dus zou het vandaag wel weer eens een spannend potje kunnen worden. Om half negen beginnen we aan de wedstrijd en we zien gelijk dat onze jongens er zin in hebben. We zitten goed fel op de bal en krijgen wat kleine kansjes. We spelen aardig naar elkaar over en vooral Sven is in goede doen aan de rechterkant. Hij weet ons ook op voorsprong te zetten met een diagonaal schot. De tegenstander is gevaarlijk in de omschakeling, maar gelukkig staan Jens en Myron achterin om het gevaar onschadelijk te maken. Het meeste speelt zich af op het middenveld en daar staan Jim, Stan en Dex die de meeste duels winnen. Helaas blijven we dan niet rustig aan de bal en zijn we hem soms snel weer kwijt. We zien nog wat kleine kansjes, maar Ruben weet het net niet te vinden. En ook Luca is vandaag niet gelukkig met zijn afstandsschoten. Dan fluit de scheidsrechter voor de rust en gaan we naar de kleedkamer met een verdiende voorsprong van 0-1.
Na de rust zien we hetzelfde spelbeeld. Keihard werken op het middenveld en krijgen ook weer wat kansjes. Toch blijft het oppassen voor de counter van de tegenpartij. Niek weet een paar keer goed redding te brengen, maar toch is hij een keer kansloos en wordt het 1-1. We laten het er niet bij zitten en gaan toch proberen de drie punten mee te nemen uit Waalwijk. We zien ook nog wat mooie aanvallen van onze kant, maar die worden helaas niet omgezet in doelpunten. Dan is er een schot van een tegenstander en draait Jens met zijn rug naar de bal. Hierbij raakt hij de bal met de hand volgens de scheidsrechter. Je zou zeggen indirecte vrije trap, maar de scheidsrechter legt de bal op de stip! Niek probeert ons voor een achterstand te behouden, maar helaas gaat de bal rakelings langs hem heen. We hebben nog tijd en dus gaan we vol op de aanval om toch nog een puntje te halen. Om onduidelijke redenen fluit de scheidsrechter af en zegt dat het tijd is. Dit kan helemaal niet, want het was nog minstens vijf minuten spelen. Hele discussie, maar de scheidsrechter bepaalt uiteindelijk. Teleurgesteld nemen we het verlies en gaan we maar douchen. De leider van de tegenpartij komt nog wel zijn excuses aanbieden en gaf ons gelijk, maar we hebben er geen drie punten mee.
Deze week gaan we weer lekker trainen en volgende week staat de laatste competitiewedstrijd van dit jaar op het programma. Koploper SVG komt dan naar het Korenzand en ik weet zeker dat we onze huid dan duur gaan verkopen.
Wie deden ermee : Niek van Wijk, Jim van Bergeijk, Jens van Veen, Myron Sonneveld, Dex Goemaat, Luca Verwijs, Stan Verheij, Sven van Veen, Ruben van Wijk.
Mayco

NOAD’32 JO11-1 – FC ENGELEN JO11-2: 5-3 (5-1)
Op deze koude herfstdag kwam de JO11-2 van FC Engelen op bezoek, net als de tegenstander van vorige week staat deze onder ons in de competitie. Maar we hebben vorige week gezien dat dit niets wil zeggen. Dex was weer beter, dus eindelijk hadden we weer eens een complete selectie.
Om half negen beginnen we gelijk lekker fel aan de wedstrijd en al snel zijn er wat kleine kansjes van onze zijde. Deze leveren niets op, maar we hebben wel een duidelijk veldoverwicht. Dit resulteert in een paar hoekschoppen en net als vorige week worden deze genomen door Ruben. Ook Myron is dan van de partij voor het doel, maar vandaag wilde het niet lukken en kwam hij steeds net iets tekort. Toch weten we op voorsprong te komen uit een hoekschop, Ruben schiet de bal voor en een speler van FC Engelen raakt hem helemaal verkeerd en scoort in eigen doel. Een verdiende voorsprong, want we waren de betere ploeg. Al snel wordt de score verdubbeld: na goed werk van Jens komt de bal bij Luca die niet nadenkt en met een hard schot onze tweede maakt. Ook de derde neemt hij voor zijn rekening na een goede actie van Ruben. Het gaat allemaal wat te gemakkelijk en dat sluipt erbij ons in. De tegenstander gaat wat beter spelen en van onze kant wordt het heel slordig. Het is dan ook wachten op een treffer van de tegenstander. Die komt er ook, want na slecht uitverdedigen na een corner kan FC Engelen de 3-1 maken. We herpakken ons gelukkig en na een goede voorzet van Sven weet Stan er 4-1 van te maken. Net voor de rust zien we nog een mooie één/twee tussen Luca en Ruben en hiermee weet Luca zijn hattrick compleet te maken. We gaan dus met een goede tussenstand van 5-1 naar de ranja.
Na de rust valt er weinig meer te vermelden, van onze zijde was het rommelig en erg slordig. De tegenstander weet nog twee keer te scoren en daar tegenover zijn er wat spaarzame uitvallen van onze kant. Gelukkig blijven we wel keihard werken met zijn allen en zo weten we de drie punten op het Korenzand te houden. Net als vorige week werd er de eerste helft goed gespeeld en zakten we de tweede helft terug. Volgende week gaan we naar Waalwijk en gaan we proberen om ook de tweede helft goed te gaan spelen.
Wie deden er mee : Niek van Wijk, Jim van Bergeijk, Jens van Veen, Stan Verheij, Luca Verwijs, Myron Sonneveld, Dex Goemaat, Sven van Veen en Ruben van Wijk.
Mayco

NIEUWKUIJK JO11-1 – NOAD’32 JO11-1: 2-4 (0-4) – 17/11/2018
Op deze koude herfstdag gaan we proberen de drie punten uit Nieuwkuijk mee te nemen. Helaas zijn we weer niet compleet, deze keer is Dex er niet, omdat hij ziek is. Gelukkig hebben we in de persoon van Gijs de Fijter van de JO11-2 een vervanger gevonden en gaan we om negen uur starten aan de wedstrijd. De tegenstander van vandaag staat voorlaatste, maar dat wil bij ons in de competitie weinig zeggen. Ze hadden ook steeds met een minimaal verschil verloren, dus het zou vandaag weer een spannend potje kunnen worden. Onze jongens hadden er zin in en gelijk vanaf de aftrap zitten we goed in de wedstrijd. We jagen de tegenstander goed op en er volgen ook wat kansjes. We komen erachter dat Nieuwkuijk een goede keeper heeft, want die weet een paar keer goed te redden op schoten van Luca en Stan. Op het middenveld en achterin word keihard gewerkt en daardoor krijgt Niek maar sporadisch een bal. Toch weet hij twee goede reddingen te doen na counters van de tegenstander. Nieuwkuijk probeert steeds van achteruit te voetballen, maar door goed jagen van ons gaat dit soms fout en krijgen wij de kansen. Het is Ruben die weet te profiteren van een foutje en zet ons verdiend op voorsprong. Even later is het weer Ruben die na een goede actie en voorzet van Sven de 0-2 tegen de touwen schiet. Achterin staat het goed met Gijs en Jens en als die er toch niet in slagen om de tegenstander te stoppen, staat Jim er nog als slot op de deur. Zoals iedere week gaat Myron met alle hoekschoppen mee naar voren, vorige week had hij drie kansen om de bal binnen te werken en lukte het niet. Deze week gaat hij ook weer mee en heeft hij meer geluk. Na een corner van Ruben maakt hij ons derde doelpunt. Luca speelt een goede wedstrijd op het middenveld, maar heeft wat pech met zijn afstandsschoten. Het is steeds de keeper of hij raakt de paal of lat. Gelukkig is Sven alert als de bal terug komt van de lat en weet hij de 0-4 te scoren uit de rebound. Net voor de rust zien we nog een mooie aanval uit het boekje en is het uiteindelijk Stan die de bal inschiet. Helaas word dit niet beloond met een doelpunt, want het is weer de keeper die het voorkomt. Jammer, maar we gaan wel rusten met een 0-4 voorsprong.
Omdat Myron wat last heeft van een blessure en Niek graag weer eens een helft wil voetballen gaat Myron de tweede helft keepen en Niek gaat zijn voetbalkwaliteiten laten zien in het veld. De eerste helft hebben we keihard gewerkt en dat heeft de nodige kracht gekost. Dit is de tweede helft te zien, we krijgen het niet meer voor elkaar om de tegenstander op te jagen en zien dan ook dat Nieuwkuijk best aardig kan voetballen. We zakken wat in en de tegenstander krijgt ook wat kansen. Wij komen er een paar keer gevaarlijk uit met een counter, maar we weten het net niet meer te vinden. We werken keihard met zijn allen voor een goed resultaat. Door de vermoeidheid is het op het laatst meer tegenhouden als voetballen. Achterin weten Jim, Jens en Gijs de nodige ballen tegen te houden, maar uiteindelijk weet Nieuwkuijk nog twee doelpunten te scoren. Dan fluit de goed leidende scheidsrechter af en nemen we met keihard werken de verdiende drie punten mee naar Wijk en Aalburg. Gijs de Fijter bedankt dat je ons wilde helpen. Deze week gaan we weer lekker trainen en zaterdag gaan we er voor zorgen dat de punten op het Korenzand blijven. We spelen dan tegen de JO11-2 van FC Engelen.
Wie deden er mee: Niek van Wijk, Jim van Bergeijk, Jens van Veen, Myron Sonneveld, Stan Verheij, Luca Verwijs, Sven van Veen, Ruben van Wijk en Gijs de Fijter. Afwezig : Dex Goemaat (ziek).
Mayco

NOAD’32 JO11-1 – NEVELO JO11-1: 2-7 (1-5)
Vandaag staat er een zware wedstrijd op het programma, koploper Nevelo komt op bezoek op het Korenzand. De tegenstander uit Oisterwijk is nog ongeslagen en hopelijk kunnen wij hier verandering in brengen.
Eerst gaan we op de foto met de sponsor om hem te bedanken voor de nieuwe outfit en om half negen beginnen we aan de wedstrijd. Vorige week waren we erg slap begonnen aan de wedstrijd en daardoor ook verloren, de hoop was er dat we daar van geleerd hadden, maar helaas. Weer een erg slap begin van onze kant en we hebben veel teveel ontzag voor de tegenstander. We hebben ook wel een goede ploeg tegen, die niet voor niets bovenaan staat. Maar doordat wij ze ruimte geven lijkt het net of wij er niets van kunnen. Al snel staan we dus verdiend op achterstand en gaat het erg snel met de score. Ieder foutje van onze kant wordt hard afgestraft en zo is het 0-4. Dan komt er eindelijk wat vuur in de wedstrijd van onze kant. We gaan feller het duel in en vooral Jim en Dex spelen nu op het randje. Hier kan de tegenstander niet tegen en hierdoor krijgen we ook wat kleine kansjes. We gaan er ook wat meer in geloven en net voor de rust weet Ruben te scoren. Jammer genoeg Nevelo ook nog en zo gaan we met een 1-5 achterstand naar de ranja.
In de rust spreken we af om op dezelfde voet door te gaan en bij het begin van de tweede helft zien we weer een lekker fel NOAD’32. Al snel weet Luca de 2-5 te scoren en wordt het weer wat spannender. We blijven keihard werken met zijn allen en krijgen hierdoor ook nog wat kansen. Helaas weten we deze niet te verzilveren en is het uiteindelijk Nevelo dat nog twee keer weet te scoren en verliezen we voor de tweede keer op rij met 7 doelpunten tegen. Jammer van het slappe begin in de eerste helft, want in de tweede helft deden we echt niet onder voor de koploper.
Wie deden er mee : Niek van Wijk, Jim van Bergeijk, Jens van Veen, Myron Sonneveld, Stan Verheij, Dex Goemaat, Luca Verwijs, Sven van Veen en Ruben van Wijk.
Mayco

NOAD’32 JO11-1 – DEN DUNGEN JO11-1: 2-2 (1-2)
Weer een thuiswedstrijd op het programma vandaag, deze keer tegen de JO11 van Den Dungen. Deze tegenstander staat net boven ons en na twee verliespartijen op rij, was het nu wel weer een keer tijd voor een driepunter. Vandaag zonder onze keeper Niek, die een weekendje weg was. Luca ging vandaag de eerste helft keepen en Myron neemt de tweede voor zijn rekening. Hierdoor hadden we geen wissel, maar na overleg met de leiders van de JO9 was dit snel opgelost. Maik zou de eerste helft met de JO9 meedoen en daarna bij ons aansluiten en na de wedstrijd van de JO9 konden we ook nog rekenen op Hidde.
Om half negen beginnen we aan de wedstrijd en al snel zijn onze bedoelingen duidelijk. Wij gaan voor de winst vandaag. Eindelijk beginnen we weer eens een keer goed aan de wedstrijd, want dat was de afgelopen weken wel anders. We zien wat kansjes van onze kant, maar we stuiten steeds op de goede keeper van de tegenpartij. We blijven het proberen, maar we moeten wel blijven uitkijken voor de gevaarlijke counters. Helaas gaat dit een keer verkeerd en door een verdedigingsfout komt Den Dungen tegen de verhouding op voorsprong. Gelukkig geven we niet op en blijven aandringen bij het doel van de tegenpartij. Ondanks de kansen wil de bal er maar niet in. Ook zien we een paar goede corners van Ruben, maar Myron komt steeds net tekort. De tegenstander komt nu ook wat beter en de wedstrijd en we zien een mooie wedstrijd die op en neer golft. Door een ongelukkig moment bij ons weet Den Dungen te scoren en zo staan we met 0-2 achter. Net voor rust is er een goede voorzet van Sven en weet Ruben ons ook op het scorebord te zetten.
Na de ranja zien we hetzelfde spelbeeld. Wij spelen de bal rond en krijgen wat kansen, maar we moeten uitkijken voor de gevaarlijke uitbraken van Den Dungen. Gelukkig weten Jens en Jim het nodige te voorkomen en kunnen we steeds weer snel aan aanvallen denken. Er zijn een paar mooie aanvallen bij van onze kant en we zien een paar aardige doelpogingen van Maik en Stan. Toch gaan deze er niet in, want zoals eerder gemeld blijkt de tegenstander over een goede keeper te beschikken. Uiteindelijk weten we toch nog de verdiende gelijkmaker te scoren, het is Dex die een vrije trap hoog in het doel schiet en daardoor de keeper kansloos laat. Er zijn nog een paar minuten te spelen en we gaan nog voor de volle winst, maar de tegenstander probeert dit ook en zo is er nog een spannende slotfase waarbij aan beide kanten nog een doelpunt zou kunnen vallen. Dit gebeurt niet meer en zo kunnen we na twee verliespartijen eindelijk weer een keer een puntje bijschrijven. We hebben vandaag weer keihard gewerkt met zijn allen en volgende week gaan we proberen de drie punten mee te nemen uit Nieuwkuijk.
Maik en Hidde bedankt dat jullie ons wilde helpen !!
Wie deden er mee : Luca Verwijs, Jim van Bergeijk, Jens van Veen, Dex Goemaat, Stan Verheij, Myron Sonneveld, Sven van Veen, Ruben van Wijk, Maik van Bergeijk en Hidde Smulders. Afwezig : Niek van Wijk
Mayco

LEERDAM SPORT’55 JO11-1 – NOAD’32 JO11-1: 6-0 (2-0) – 03/11/2018
Wie deden mee: Joël, Stijn, Jurgen, Milan, Sterre, Björn, Gijs, Fenne, Max en Fleur.
Na het verzamelen, vertrekken we richting Leerdam. Snel omkleden en met wat tips gaan we de grasmat op, even een warming-up en dan kunnen we aan de slag.
De scheidsrechter geeft het startsein. NOAD mag beginnen en vrijwel direct zien we dat Leerdam een pittige tegenstander is. Het gaat nog redelijk gelijk op, we doen ons uiterste best, maar hebben het zwaar. Sterre krijgt een vrije trap mee, maar deze gaat helaas net over. We staan onder druk.
Jurgen mag ook een vrije trap nemen, maar die wordt knap verdedigd. De omschakeling van NOAD komt traag op gang en na 15 minuten spelen maakt Leerdam daar gebruik van, de 1-0 wordt werkelijkheid. Gijs en Fleur hebben het zwaar, Max moet hard werken. Ondanks de inzet maken we wel wat fouten, uittrappen door het midden. Het niet snel genoeg omschakelen maakt dat we net voor rust wederom een tegengoal krijgen: 2-0 is een feit.
In de rust een flinke peptalk gehouden dat het maar in heel kleine dingen zit, maar dat ze van cruciaal belang zijn om terug te komen in de wedstrijd.
Met frisse moed het veld weer op, Leerdam heeft ook gepraat met hun toppers. We proberen van alles, Joël loopt op veel ballen. Milan heeft ook een paar mooie reddingen, maar het is allemaal niet genoeg. Het uitspelen door het midden en niet goed opbouwen wordt bestraft. Binnen een paar minuten hebben we 3-0 en de 4-0 op de teller staan.
Jurgen is goed op weg en probeert het, een redding van de keeper houdt ons helaas op de 0 stand. Weer is Leerdam ons te slim af door voor de man te komen, onze opbouw te verstoren en te bestraffen, de 5-0 staat genoteerd. Fenne doet lekker mee en geeft zich niet zomaar gewonnen, Björn heeft ook een aantal mooie ballen onderschept en daar lijkt NOAD iets van te zien, we zitten op de helft bij Leerdam. Max schiet helaas op de paal. Sterre geeft een pass naar Stijn, deze wordt helaas gered. We hebben verloren, 6-0 is de eindstand. Ondanks de inzet van onze TOPPERS zijn we strijdend ten onder gegaan, Leerdam was een maatje te groot voor ons zaterdag. Iedereen bedankt voor jullie inzet !!
De Trainers

OJC ROSMALEN JO11-3 – NOAD’32 JO11-1: 7-2 (5-1)
Na de vrije zaterdag van vorige week, mochten we vandaag de wei weer in. Helaas zonder Myron die geblesseerd was, maar na overleg met de leider van de JO9 was dit personele probleem snel opgelost. Maik ging met ons mee en zo gingen we om kwart voor acht met negen spelertjes richting Rosmalen.
Ondanks het vroege tijdstip hadden de jongens er zin in. Al vrij vroeg in de wedstrijd is het duidelijk : wij mogen de bal hebben en voetballen en moeten uitkijken voor de gevaarlijke counter. We spelen niet slecht, maar ieder balverlies en foutje worden keihard afgestraft door OJC. Zo kijken we al snel tegen een 3-0 achterstand aan, terwijl we helemaal niet slecht spelen en zelfs wat kansjes hebben gehad. Uiteindelijk is het Stan die ons van de nul afhelpt met een mooi afstandsschot. We zien nog een paar mooie voorzetten van Sven op Maik, die ze wel weet te koppen, maar helaas niet richting doel. Voor de rust weet de tegenstander nog twee keer te scoren en gaan we met een 5-1 achterstand rusten.
Geen man overboord, want we hebben de nodige kansen gehad. En als de tegenstander er vijf weet te scoren moet dat ons ook wel lukken. Na de rust hetzelfde spelbeeld en de nodige kansen voor ons. Steeds weet de keeper goed redding te brengen of raken we de lat en de paal. We gaan wel wat gehaaster spelen, waardoor het wat rommelig wordt en OJC weet twee keer te profiteren. Gelukkig geven onze jongens niet op en weet Ruben de 7-2 te maken. Even later is het weer raak en uit een voorzet van Luca maakt Sven de 7-3. We zijn nu echt los en er volgen nog de nodige kansen, maar het lukt niet meer om te scoren en zo hebben we weer een uitwedstrijd niet gewonnen.
Na het laatste fluitsignaal zijn er de complimenten van de leiders van de tegenpartij, omdat wij de beste voetballende tegenstander die ze tot nu toe tegen hebben gehad. We krijgen er geen punten voor, maar we mogen er wel trots op zijn. Volgende week gaan we proberen om weer hetzelfde spel te spelen en hopelijk weten we het net dan wel vaker te vinden.
Wie deden ermee : Niek van Wijk, Jim van Bergeijk, Jens van Veen, Stan Verheij, Luca Verwijs, Sven van Veen, Ruben van Wijk, Dex Goemaat en Maik van Bergeijk. Afwezig : Myron Sonneveld (geblesseerd).
Mayco

NOAD’32 JO11-1 – ZWALUW VFC JO11-3: 6-3   06/10/18
Vandaag alweer de derde competitiewedstrijd. Deze keer thuis op het eigen Korenzand tegen de JO11-3 van Zwaluw uit Vught. Na de slechte start van vorige week waren de jongens vandaag erop gebrand om goed te beginnen. We zagen dus ook een felle warming-up onder een lekker herfstzonnetje. Om half negen beginnen we en dit is het begin wat je als leiders graag wil zien. We zitten er fel op en laten de tegenstander niet voetballen. Hierdoor krijgen we ook wat kansen en het is Stan die de verdiende openingstreffer weet te scoren na goed terugleggen van Myron. Even later is het Luca die goed doorjaagt en beheerst de tweede van onze kant maakt. Daarna is de tegenstander wakker en weten ze ook wat kansjes te creëren. Ze hebben twee snelle spelers voorin staan en Jens en Jim hebben de grootste moeite om het achterin dicht te houden. Na een corner weet Zwaluw toch te scoren. Gelukkig gaan de kopjes niet hangen en weet Ruben de 3-1 te maken. We maken het ons erg moeilijk door vaak te bal verliezen op het middenveld waardoor de tegenstander gevaarlijk kan worden met de snelle spitsen. Niek heeft een paar keer een goede redding, maar kan toch niet voorkomen dat de 3-2 word gescoord. Net voor de rust weet Ruben er nog 4-2 van te maken als hij een hoekschop in een keer binnenschiet.
Na de ranja zien we hetzelfde spel als in het begin van de wedstrijd. Toch krijgen we eerst nog een doelpunt tegen. We geven niet op en na een slechte uittrap van de keeper weet Stan de 5-3 te maken met een mooi lobje. Het laatste doelpunt van vandaag komt op naam van Sven die na een goede pass van Dex rustig blijft en de keeper weet te passeren.
Aankomende dinsdag spelen we een vriendschappelijke wedstrijd thuis tegen BZC’14 en donderdag trainen we. Vrijdagavond gaan we naar RKC waar we zijn uitgenodigd om shoot-outs te doen.
Zaterdag spelen we een uitwedstrijd bij Essche boys. Kortom een druk voetbalweekje voor de boeg.
Wie deden ermee : Niek van Wijk, Jim van Bergeijk, Jens van Veen, Myron Sonneveld, Dex Goemaat, Luca Verwijs, Stan Verheij, Sven van Veen en Ruben van Wijk. Leiders Mayco en Geralde.
Mayco

SHOOT OUTS BIJ RKC WAALWIJK
Vrijdag a.s. speelt onze JO11-1 in de rust van de wedstrijd RKC Waalwijk tegen Top Oss een shoot-out wedstrijd in het Mandemakers Stadion tegen vv Nieuwkuijk. Kom ze aanmoedigen!!

VV BOXTEL JO11-1 – NOAD’32 JO11-1: 6-3 (2-0) – (29.9.2018)
Vandaag de tweede wedstrijd van de competitie, deze keer uit naar Boxtel. Om negen uur vertrekken we vanaf het Korenzand met een volledige selectie. Het begin van onze kant is erg slap en we winnen weinig duels. Ondanks het late tijdstip staan we soms nog te slapen en de tegenstander weet hiervan te profiteren. En zo gaan we rusten met een 2-0 achterstand.
Na de rust zien we gelukkig een ander NOAD. We zitten er nu wel kort op en krijgen dan ook wat kansjes. Helaas staat het vizier vandaag niet op scherp en na een mislukte corner van onze kant weet de tegenstander de 3-0 te scoren uit de counter. Onze jongens geven niet op en na goed doorgaan van Luca weet Sven te scoren. We gaan nu beter voetballen en Sven weet ook de 3-2 te maken uit een vrije trap. De gelijkmaker hangt in de lucht en het is Dex die deze maakt met een afstandsschot. Hangt er dan toch een sensatie in de lucht? Helaas is er weer een moment van niet opletten en hierdoor weet de tegenstander weer op voorsprong te komen. We gaan nu alles of niets spelen en krijgen nog wel wat kansen, maar weten niet meer te scoren. Hierdoor geven we wel ruimte weg en Boxtel weet hier optimaal van te profiteren. Uiteindelijk weten ze er nog twee te scoren en worden we getrakteerd op een 6-3 nederlaag. Dit had niet gehoeven als we maar niet zo slecht waren begonnen. Aankomende week gaan we weer lekker trainen en zaterdag gaan we proberen de eerste helft wel scherp te beginnen.
Wie deden ermee :Niek van Wijk, Jim van Bergeijk, Jens van Veen, Myron Sonneveld, Stan Verheij, Luca Verwijs, Sven van Veen, Dex Goemaat en Ruben van Wijk.
Mayco

NOAD’32 JO11-1 – JONG BRABANT JO11-2: 4-2 – (22-9-2018)
Vandaag de eerste competitiewedstrijd en we beginnen met een thuiswedstrijd. Net voordat we moeten verzamelen, hebben we te maken met een afmelding. Dex is er vandaag niet bij, maar gelukkig is Maik van de JO9-1 al op het Korenzand. Na een telefoontje naar de leider van de JO9 is het geregeld en hebben we toch een wisselspeler. Om half negen beginnen we aan de wedstrijd en gaan voortvarend van start. We zitten gelijk goed in de wedstrijd en we zijn de betere ploeg. Ook zijn er wat kleine kansjes van onze zijde, maar Jong Brabant heeft een goede keeper staan. Die weet de nodige reddingen te verrichten, mede doordat wij vergeten om de bal laag over de grond te schieten bij deze lange keeper. Van de tegenstander hebben we tot nu toe weinig te vrezen, er zijn wat gevaarlijke voorzetten, maar die worden door Niek onschadelijk gemaakt. Uiteindelijk weet Luca de
verdiende openingstreffer te maken na een goede pass van Ruben. Luca krijgt daarna nog een grote kans, maar weet twee keer de paal te raken. Net voor rust staan we niet goed op te letten en krijgen we de bal niet weggewerkt. Een ouderwetse scrimmage vlak voor het doel bij ons en uiteindelijk gaat de bal in het doel en gaan we met een gelijke stand rusten (1-1).
Na de ranja gaan we er weer volle moed tegenaan, maar toch komen we op achterstand. Gelukkig gaan de kopjes niet hangen en al snel weet Ruben de gelijkmaker te maken na een mooie bal van Luca. We gaan nu ook beter overspelen en krijgen wat kansen met Maik, Sven en Stan. Uiteindelijk is het Ruben die ons verdiend op voorsprong zet, nadat Luca goed doorzet bij een duel. Achterin geven we niets meer weg, doordat Jens, Myron en Jim alles tegenhouden. We zien nog een paar mooie aanvallen die misschien wel een beter lot verdienen en weten na een vrije trap van Stan nog een doelpunt te scoren (4-2). Zo is de eerste overwinning van de competitie een feit. Maik, bedankt voor het meedoen!
Aankomende week gaan we weer lekker trainen en volgende week gaan we weer voor de drie punten in Boxtel.
Wie deden ermee: Niek van Wijk, Jim van Bergeijk, Jens van Veen, Myron Sonneveld, Stan Verheij, Luca Verwijs, Sven van Veen, Ruben van Wijk en Maik van Bergeijk. Afwezig : Dex Goemaat.
Mayco

NOAD’32 JO11-1 – GRC’14 JO11-1: 2-6 (8-9-2018)
Na het knappe gelijkspel van vorige week in Waalwijk, staat er vandaag een thuiswedstrijd op het programma tegen GRC’14. Dit team speelt een klasse hoger dan ons, dus een mooie maatstaf. De voorbereiding is rommelig, doordat er spelers te laat komen, maar om 08.30 uur beginnen we aan de wedstrijd. Vanaf het begin is al duidelijk dat we vandaag een goede tegenstander hebben. Van onze kant is het erg rommelig en zijn er veel verkeerde passes. Ook zijn er veel aannames die verkeerd gaan en doordat de tegenstander er kort op zit, krijgen zij de nodige kansen. Gelukkig weten Myron en Jim een paar aanvallen onschadelijk te maken. Ook Niek weet de nodige ballen uit zijn doel te houden. Toch weet GRC er drie te maken en zo gaan we net als vorige week met een 3-0 achterstand rusten.
Vorige week wisten we na de rust dit al snel gelijk te trekken, zal dat deze week weer lukken? Het begin van de tweede helft is goed en al snel weet Sven te scoren (1-3). We zitten nu wat beter in de wedstrijd en krijgen nog wat kansen. Deze worden niet door ons verzilverd en door onoplettendheid bij een hoekschop weet GRC hun vierde doelpunt te maken. Dan is het bij sommige jongens bij ons over en weet de tegenstander ondanks goed keeperswerk van Niek toch nog twee keer te scoren. Uiteindelijk is het Sven die de eindstand bepaald op 2-6. Jammer van de verliespartij, maar wel terecht. GRC is gewoon beter dan wij.
Deze week gaan we weer dingen leren bij de training en volgende week spelen we een uitwedstrijd bij vv Almkerk en gaan we het weer opnieuw proberen.
Wie deden ermee: Niek van Wijk, Myron Sonneveld, Jim van Bergeijk, Jens van Veen, Stan Verheij, Dex Goemaat, Sven Veen, Luca Verwijs en Ruben van Wijk.
Mayco