NOAD’32 JO11-1

Noad’32 JO12-1 – FC Engelen JO12-1: 4-5

Zo dat was weer even geleden dat we op het veld stonden. We hebben ook weinig kunnen trainen, omdat er zoveel regen viel elke keer dat het bijna geen doen was op de velden.
Maar zaterdag kon er gevoetbald worden. Het was nog best nat, maar het weer was super dus gelukkig gewoon voetballen.
We moeten het natuurlijk nog zonder Sven doen die nog in het gips zit, maar wel kwam kijken bij ons. Heel fijn Sven. Ook Jim kon er niet bij zijn, omdat hij ziek was. Gelukkig konden er 2 meiden (Jesta en Esmee) met ons mee doen, zodat we dan toch 2 wissels hadden.
Om 8:30 begon de wedstrijd. Het liep eigenlijk gelijk wel goed. We kunnen elkaar goed vinden en spelen goed rond. We weten dat Engelen een goed team heeft en ook echt grote jongens, maar wij pakken ook goed door. Daar gaan we richting het doel. Sterre geeft een mooie voorzet op Ruben en die prikt de 1-0 binnen. Zo doorgaan denken we en dat doen we ook en niet veel later is het Luca die de 2-0 maakt.
Engelen is niet van plan om bij ons te verliezen en gaan nu ook feller de duels in.
Voor rust scoort ook Engelen nog 2x en gaan we met een gelijkspel de kleedkamer in.
In de kleedkamer even bijkomen en drinken en waarschuwen dat we echt moeten blijven voetballen.

De 2e helft begint wat rommelig. Het spel gaat op en neer en helaas weet Engelen al snel het net te vinden 2-3. Nu niet de kopjes laten hangen, maar doorgaan. Dat proberen we ook zeker, maar Engelen speelt alles net wat slimmer uit en maakt ook de 2-4 en 2-5. Dat is echt balen. We zijn toch echt niet van plan om het zomaar weg te geven. Myron gaat mee naar voren spelen en dat is bijzonder effectief. Hij scoort namelijk 2x, maar helaas is het net niet genoeg en verliezen we met 4-5.

Volgens mij hebben jullie best een leuke wedstrijd neer gezet jongens en meiden. Mooi om te zien dat jullie door bleven gaan, ondanks de achterstand. Hopelijk kunnen we deze week weer lekker 2x trainen en dan spelen we zaterdag weer een thuiswedstrijd.
Jesta en Esmee bedankt dat jullie met ons mee wilde doen!

De trainers

Noad’32 JO12-1 – ST Alem JO12-1: 1-6

Vandaag de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen. Om 8:30 mogen we beginnen. Stan is er vandaag niet bij, omdat hij is geopereerd. Gelukkig wilde Gijs wel met ons meespelen zodat we toch met 10 man konden beginnen.
Alem zet gelijk veel druk en daar schrikken wij van. We hebben daar even geen antwoord op en voetballen slordig. We komen er al snel achter dat Alem een fysieke ploeg is. Er moet meer rust aan de bal komen en dat is lastig. Alem wil doordrukken en dat lukt, want na 7 minuten komen ze op 0-1 voorsprong.
Zo nu zijn wij aan de beurt. Wij gaan ook meer druk zetten en krijgen wat kansen. Met het druk zetten kan Sven de bal veroveren en ziet dat de keeper te ver voor zijn doel staat en schiet de bal schitterend over de keeper 1-1.

Helaas kon Sven niet lang van zijn doelpunt genieten, want niet lang erna komt een tegenstander echt veel te hard op Sven in en Sven vliegt door de lucht. We weten meteen dat het foute boel is en Sven gaat naar het ziekenhuis. Daar wordt later bekend dat hij zijn onderbeen gebroken heeft! Wat een tegenslag voor Sven. Heel veel beterschap jongen.

We gaan verder met voetballen en niet veel later krijgt Alem een penalty.
Niek staat geconcentreerd te kijken naar de jongen en pakt de penalty super Niek!
Tot de rust wordt er niet meer gescoord en gaan we naar de kleedkamer. In de kleedkamer horen de jongens en meid dat Sven naar het ziekenhuis is.

Daar is iedereen zo van ontdaan dat voetbal even niet meer belangrijk is. De trainers proberen nog om de jongens en meid op te peppen om toch te proberen deze wedstrijd voor Sven te winnen.
Maar eenmaal weer op het veld is het al snel duidelijk dat dat niet meer gaat gebeuren. Alem scoort gelijk en er volgen er nog meer. Uiteindelijk wordt het 1-6.
Jongens en meid dit was overmacht. Heel begrijpelijk dat het voor jullie ook moeilijk was om te zien wat er met Sven is gebeurd. Gelukkig spelen we de eerste wedstrijd pas weer 7 maart. Dan kunnen jullie bijkomen van de schrik en weer gaan trainen voor de volgende wedstrijd. Gijs bedankt voor het meespelen.
De trainers

RKTVC JO12-1 – Noad’32 JO12-1: 0-3

Zaterdag mochten we weer eens een beetje uitslapen! Om 8:50 vertrokken we richting Tiel.
Mooi even de tijd om lekker warm te worden, want het was best frisjes.
Om 10:15 trapte we af. We merkte eigenlijk gelijk al dat dit geen makkelijke partij ging worden. Het was soms best fysiek, maar gelukkig ging ons dat ook goed af. Na 15 minuten kregen we een time-out en was er aan beide kanten nog niet gescoord. We kregen allebei wat kansjes, maar beide keepers stonden goed.

Na de time-out wisten we dat we toch echt die goal moesten gaan maken. Van achteruit weet Myron met een lange bal Ruben te bereiken en die weet de 0-1 binnen te schieten. Nu proberen door te pakken en een ruimere voorsprong te krijgen, maar dat is nog niet zo eenvoudig. De tegenstander staat goed te verdedigen en dat is lastig voetballen voor ons. Dan is Dex het zat en maakt een mooie spurt vanuit het middenveld en speelt iedereen voorbij en scoort met links de 0-2. Dat is dan ook de ruststand. Lekker even naar de kleedkamer om op te warmen en wat te drinken. Ook wat dingen bespreken die goed gaan en minder goed gaan.

Vol goede moed beginnen we aan de 2e helft. Het loopt bij beide partijen een beetje stroef. Voor de time-out weten we allebei niet te scoren. RKTVC krijgt ook wel wat kansen. Ook 2 vrije trappen op mooie afstanden, maar onze keeper staat weer lekker te keepen hoor. Ook onze mannen en vrouw doen er echt alles aan om de punten mee naar huis te nemen. We werken allemaal super hard. Jens verovert de bal achterin goed en loopt er mee naar voren daar ziet hij Ruben vrij lopen en speelt hem naar hem en Ruben maakt hem fraai af 0-3. Zo de buit is binnen. De laatste paar minuten worden uitgespeeld en kunnen we lekker richting de douche.

Het was geen makkelijk wedstrijd jongens en meid, maar jullie hebben het allemaal prima gedaan. Echt weer als team gespeeld. En we weten als we dat doen, we ook lastig te verslaan zijn. Deze week weer lekker trainen met z’n allen en dan komt zaterdag Nivo Sparta op bezoek.

Wie deden er mee: Jens Jim Dex Myron Ruben Sven Luca Sterre Niek en Stan

De trainers

Noad’32 JO12-1 – MEC’07 JO12-1: 4-0

Zaterdag om 8:30 mochten we weer lekker een potje voetballen. We spelen tegen MEC die 1 punt onder ons staan dus we verwachten een mooie
pot. We beginnen goed scherp aan de wedstrijd. We spelen goed over en maken mooie acties. Het duurt lang voordat we echt gevaarlijk worden, want ook MEC krijgt zo af en toe wat kansen. Zij spelen best fysiek en daar moeten we even onze weg mee vinden. Onze aanval heeft het daarom best moeilijk om er doorheen te komen. Toch ziet Stan Ruben vrij lopen en die schiet de bal binnen 1-0. Zo dat is lekker. Nu hopelijk doorpakken, maar dat is nog niet zo eenvoudig. Onze verdediging vecht voor iedere bal en dat is mooi om te zien. Elk duel wordt goed aangegaan. Dan krijgt Sterre de bal voor haar voeten en haalt snoeihard uit 2-0.
Met deze stand gaan we rusten.
De 2e helft beginnen we ook goed. We krijgen weer wat kansen. Myron Jim en Jens hebben het achterin goed staan. Dex staat net voor de verdediging en
speelt een dijk van een wedstrijd! Sterre, Stan, Sven, Ruben en Luca bezetten het middenveld, de flanken en de spits positie goed. Zo af en toe
krijgen we ook echt goede kansen. Maar natuurlijk krijgt onze tegenstander ook kansen. We hebben echt af en toe geluk dat ze naast schieten en we
hebben Niek op de goal staan die weer een prima wedstrijd stond te keepen! We bouwen de voorsprong verder uit door een doelpunt van Ruben in de korte hoek en niet veel later komt de bal via Sven weer bij Ruben die eigenlijk op precies dezelfde manier als even daarvoor de 4-0 in de korte hoek schiet.
Dat is dan gelijk de eindstand.
Vandaag weer een leuke wedstrijd gezien. We hebben allemaal weer hard
gewerkt voor en met elkaar. Mooi om te zien jongens en meid.
Volgende week spelen we een uitwedstrijd in Tiel om 10:15.

Wie deden er mee: Luca, Ruben, Sterre, Sven, Stan, Niek, Jim, Dex, Myron en
Jens

De trainers

EMPELINA J012-2 – NOAD’32 JO12-1: 4-6

Na een weekje geen wedstrijd mochten we zaterdag weer een wedstrijdje spelen bij Emplina in Empel. Om 10:00 begon de wedstrijd. Je zou zeggen een mooie tijd dus iedereen is lekker uitgeslapen en is goed wakker om te beginnen, maar niets is minder waar. Het lijkt wel of we allemaal nog staan te slapen. Emplina begint juist scherp aan de wedstrijd en zit er bij elke bal wel bij. We moeten alle zeilen bij zetten om te voorkomen dat ze scoren, maar toch gebeurt dat en komen we op 1-0 achterstand. Pff..dat is balen. Iedereen staat echt te balen, maar we moeten door, want we hebben nog tijd genoeg om dit goed te maken. Helaas komt Emplina ook nog op een 2-0 voorsprong!

Dan is het rust en drinken we wat op het veld. De trainers vragen wat er aan de hand is en dat we echt uit een ander vaatje moeten gaan tappen willen we hier nog winnen. Dan start de 2e helft. We lijken allemaal te beseffen dat het anders moet en gaan druk op de bal zetten. Door een fout van hun keeper scoort Sven de 2-1. Fijn een aansluitingstreffer. Maar al snel weet Emplina ook te scoren en is het weer 3-1. Dan pakken we het goed op en wordt Ruben op de keeper afgestuurd en maakt de 3-2, maar weer is het Emplina die de 4-2 maakt. Nu zijn onze jongens en meid het zat en gaan weer werken zoals ze dat eigenlijk altijd doen. Jens zit overal tussen en zorgt dat Emplina niet meer in hun spel komt. Ook Dex, Jim, Stan, Sterre en Sven doen er alles aan om de bal af te pakken. Zo is het Luca die de 4-3 kan maken. Dan komt Myron in het veld voor Sven en staat hij rechtsbuiten een plek die hem niet bekend is, maar hij pakt het prima op. Samen met Luca zet hij een mooie aanval op en daar scoort Ruben de 4-4 uit. De jongens en meid gaan er weer in geloven! Even later is het Stan die door een mooie bal van Sterre de 4-5 maakt. Yes een voorsprong. Dit moeten we vast houden, maar Emplina is niet van plan om van ons te verliezen natuurlijk ze hebben bijna heel de wedstrijd voor gestaan. Zo krijgt Emplina ook nog wat kansen, maar wij hebben natuurlijk Niek op de goal staan en die is niet van plan om er nog 1 door te laten en laat goed keepers werk zien. Wij willen ook nog graag scoren en dat lukt door een mooie bal van Myron op Luca die via een kopbal de eindstand bepaald 4-6. Nou dit was een zwaar bevochten overwinning jongens en meid. Gelukkig pakten jullie het in de 2e helft goed op en maakte jullie toen het verschil. Zaterdag spelen we thuis tegen MEC en die staan 1 punt onder ons. Hopelijk staan we dan lekker scherp aan het begin van de wedstrijd. Deze week weer lekker trainen.

Wie deden er mee: Niek, Myron, Sven, Dex, Sterre, Stan, Ruben, Luca, Jim en Jens

De Trainers

Noad’32 JO12-1 – BMC JO12-1: 4-6

Zaterdag mochten we weer om 8:30 een thuiswedstrijd spelen.
Deze keer tegen de koploper in onze competitie BMC.

We wisten dat dit geen makkelijke partij ging worden en dat was vanaf het begin ook duidelijk. We waren niet echt scherp en gingen de duels allemaal slapjes aan. BMC daarin tegen zat goed op de bal en liet mooie acties zien. Ze kregen veel kansen, maar gelukkig stond Niek goed te keepen en hield zijn doel schoon. Dan wordt Ruben weggestuurd en die ging op de keepster af en maakt de bal netjes af 1-0. Dat was eigenlijk een beetje tegen de verhoudingen in, maar wel fijn voor ons. Alleen niet veel later weet ook BMC te scoren 1-1. We komen wat beter in de wedstrijd en af en toe zien we weer het spel wat we willen zien, maar BMC blijft gevaarlijk en maakt ook de 1-2 en niet veel later de 1-3. Met deze tussenstand gaan we rusten. In de kleedkamer wat drinken en bespreken wat er moet veranderen.
De 2e helft beginnen we scherp. Luca speelt Ruben vrij en die maakt de 2-3.
Helaas scoort BMC al snel de 2-4.
Dan krijgen wij het op de heupen. Uit een lange bal van Myron krijgt Ruben hem op zijn schoen en lobt hem over de keepster heen 3-4. Gelijk daarna een mooie combinatie tussen Ruben en Luca en Luca maakt de 4-4! Wat een vreugde bij onze mannen en vrouw. Het kan dus gewoon wel, maar we hebben natuurlijk een hele goede tegenstander en die laat het hier niet bij zitten. Onze verdedigers doen er alles aan, maar helaas maakt BMC de 4-5. Met nog 6 minuten op de klok besluit de trainer om alles of niets te spelen en zet Myron mee in de spits om te proberen de gelijkmaker te maken. Helaas pakt het niet goed uit en maakt BMC de 4-6 en is het afgelopen.
Vandaag was een leerzame wedstrijd. BMC heeft een mooie ploeg en laat goed voetbal zien, maar ook wij hebben ons best gedaan. BMC was een maatje te groot en dat hoort er ook bij. We hebben weer met z’n allen gewerkt en dat is super belangrijk.
Wie deden er mee: Niek, Myron, Jens, Sterre, Stan, Sven, Dex, Luca, Jim en Ruben.

Hardinxveld JO12-1 – Noad’32 JO12-1: 0-7

Na twee zaterdagen geen wedstrijd mochten we weer een keer voetballen. Het was wel een hele vroege helaas. Om 7:30 vertrekken vanaf Noad om om 8:45 te beginnen met de wedstrijd tegen Hardinxveld.
Gelijk vanaf de aftrap zitten we goed op de bal. De verdediging met Jens, Myron en Dex staat als een huis. Ze pakken alle ballen van de tegenstander af en zetten zo via Stan,Sterre,Ruben en Luca de aanval op. We krijgen een corner en daaruit weet Sterre mooi te scoren 0-1. Zo de kop is eraf en we gaan weer gelijk vol in de aanval. De bal komt uit bij Luca en die maakt de bal mooi af 0-2. Inmiddels komen Jim en Sven ook binnen de lijnen en gaan vol mee in het goede spel wat we laten zien. De tegenstander is echt niet slecht, maar wij zijn effectiever. De volgende goal wordt een mooie goal van Stan en niet veel later maakt Luca 0-4. We voetballen echt als een team. Ook Hardinxveld krijgt kansen, maar wij hebben natuurlijk Niek op de goal staan die echt geen goal toe zal staan vandaag! Nog voor rust weet Ruben de 0-5 te maken en Stan de 0-6. Zo dat is een mooie stand om te gaan rusten. De jongens komen een beetje verrast het veld af. Is het echt 0-6? Ja het is echt 0-6. Jullie staan heel goed te voetballen en dit is jullie verdienste.

In de kleedkamer gaan we wat drinken en wordt er door de trainers wat dingen vertelt ook dat we wel echt op moeten passen, want 0-6 wil nog niet alles zeggen natuurlijk. We hebben zelf ook al eens meegemaakt dat we ver achter stonden en toch nog wonnen.
Vol goede moed beginnen we aan de 2e helft. We merken wel dat Hardinxveld nog graag een goal wil maken, maar dat willen wij nu juist voorkomen en een keer de nul houden. Na een goede aanval komt de bal bij Ruben en die maakt de bal netjes in de korte hoek af 0-7. Dan komt Hardinxveld ook een paar keer dicht bij de goal, maar ze komen niet voorbij onze verdedigers en mochten ze er langs komen staat daar Niek die een paar mooie reddingen heeft. We proberen toch nog een keer te scoren en dat lukt deze keer via Sven die precies op de goede plaats staat en beheerst binnen schiet 0-8.
Nou dit was tevens de laatste goal van de wedstrijd. Na de time out werd er niet meer gescoord en vonden we het allemaal wel mooi geweest!

Wat hebben jullie weer mooie dingen laten zien vandaag jongens en meid. Het was weer een genot om naar jullie te kijken. Zo zie je maar als je als team speelt hoeveel je dan kan bereiken. Iedereen is belangrijk. Jullie doen alles samen en dat is heel mooi.
Volgende week wacht de koploper! Dan spelen we om 8:30 thuis. Deze week dus weer lekker trainen.

De trainers

Noad’32 JO12-1 – BZC’14 JO12-1: 8-4

Voor de beker mochten we ook al tegen BZC spelen en wonnen toen met 4-2 dus hopelijk gaat het vandaag ook zo goed.
We starten gelijk fel. We zetten goed druk op de bal en hebben daardoor veel balbezit.
Onze verdedigers staan goed op hun plek Jens, Jim en Dex houden het goed dicht achterin.

Ook op het middenveld loopt het lekker. Mooie combinaties worden er gespeeld en zo komt Luca voor de goal en maakt hem mooi af 1-0. Kijk dat is de verdienste van ons harde werken. Niet veel later komt Myron goed mee op en geeft een prachtige voorzet op Luca die de bal binnen tikt 2-0.
Dan ruiken we dat er meer in zit. Weer gaat Myron mee naar voren en bedient nu Ruben die de bal binnen schiet 3-0. Sterre Sven en Stan zorgen dat de spitsen voorin de ballen krijgen en zo stuurt Luca Ruben weg en die maakt de bal mooi af 4-0.We krijgen een uit bal aan de zijlijn en Ruben ziet dat er een gaatje bij de keeper is en zo scoort hij de 5-0. Tsjonge dat gaat lekker zo. We spelen prima samen en dat is prachtig om te zien. Zowel verdedigend als aanvallend werken we goed samen.
Zo nu even rusten en lekker wat drinken, want dat hebben we nodig.

De tweede helft moeten we gefocust blijven natuurlijk, want er is nog niets gespeeld en daar kwamen we achter! Binnen 10 minuten stond het 5-3! We komen niet goed uit de kleedkamer. Er vallen teveel gaten en zo kan de tegenstander weer dichterbij komen. Gelukkig staat onze keeper Niek goed te keepen en houdt ons op de been met een paar goeie reddingen.
Nu krijgen we een corner die precies op het hoofd van Myron valt en die kopt goed binnen. Gelukkig 6-3. We gaan er weer in geloven en zetten weer een tandje bij. Nu mag Sterre richting de goal en schiet mooi binnen 7-3. Dit mogen we echt niet meer weggeven en dat doen we ook niet. Het is Sterre die Luca bedient en die maakt er 8-3 van. In de laatste minuut maakt BZC er nog 8-4 van en dat is ook meteen de uitslag. Weer een hele mooie overwinning heren en dame. Wat hebben we mooie aanvallen gezien en hebben onze verdedigers hard gevochten voor elke bal. Top!!
Nu even twee weekjes geen wedstrijd.
Wie deden er mee: Myron, Sterre, Stan, Sven, Jim, Jens, Dex, Luca, Niek en Ruben.

De trainers

GJS JO12-2 – Noad’32 JO12-1: 6-7

Afgelopen zaterdag moesten we al vroeg uit ons bed. Om half 8 vertrekken vanaf Noad om om half 9 te spelen tegen GJS.
Myron is helaas geblesseerd, maar gelukkig wilde Jesta met ons meespelen.
In de kleedkamer even een praatje van de trainers hoe we moesten gaan spelen en daarna even warmlopen en om 8:30 de aftrap.
We beginnen weer echt goed. We maken mooie aanvallen en ook de verdediging staat goed. Na 8 minuten wordt dat ook beloont met een doelpunt. De bal gaat hard voor de goal en iemand van de tegenstander trapt hem in eigen doel. Enkele ogenblikken later is het Luca die de 0-2 maakt. Er lijkt geen vuiltje aan de lucht, maar dat is te makkelijk. We laten wat steekjes vallen en daar is dan eigenlijk uit het niets de 1-2.
GJS ruikt kansen en zet ons onder druk. We blijven toch nog best goeie aanvallen maken, maar het is allemaal wat rommelig en GJS weet de 2-2 te maken.
Dan weten we echt even niet wat we aan het doen zijn en binnen 10 minuten staan we 5-2 achter!
Dat is echt tegen de verhoudingen in, maar ja daar hebben we weinig aan. Met deze stand gaan we ook rusten.

De trainers moeten echt even zeggen dat we uit een ander vaatje moeten tappen, want dit is niet de bedoeling. We doen het helemaal niet zo slecht, maar er vallen teveel gaten. Iedereen gelooft dat het nog goed kan komen dus we gaan er vol voor.

Maar we zijn nog maar koud de tweede helft begonnen of GJS scoort weer 6-2!
Pfff..nu wordt het wel echt lastig. Maar onze jongens en meiden tonen zich van hun beste kant. Wat wordt er hard gevochten door iedereen voor elke bal. Jesta mag op de keeper af en via een been van de tegenstander gaat de bal binnen 6-3. Dan mag Ruben op de keeper af 6-4 en gelijk erna Luca weer 6-5. Ja het zit er toch echt in om nog die overwinning te pakken. GJS weet nu even niet waar ze het moeten zoeken en wij blijven druk op de bal zetten en dat werpt zijn vruchten af, want weer wordt er een eigen doelpunt gemaakt door GJS 6-6. Zo dat is in ieders geval al een puntje, maar onze jongens en meiden willen meer en dat wordt beloont. Weer die druk op de bal wordt GJS teveel en via een been van de tegenstander wordt het 6-7 en dat is gelijk de eindstand.
Wat hebben we hard gewerkt vandaag. Met z’n allen een heerlijke overwinning binnen gesleept. De ontlading was ook groot bij allemaal.
Goed gedaan allemaal. Jesta bedankt voor het meespelen.
Wie deden er mee: Niek, Dex, Stan, Jim, Sven, Ruben, Sterre, Jens, Luca en Jesta.

De trainers

NOAD’32 JO12-1 – THEOLE JO12-1: 3-3

Zaterdag mochten we om 8:30 aantreden tegen Theole JO12-1.
We begonnen de wedstrijd erg goed. Goed overspel en mooi voetbal. Theole wist echt niet waar ze het moesten zoeken. We creëerde kansen, maar helaas lukte het scoren niet.
Na de time out kwam Theole ook beter in hun spel en wisten het net wel te vinden 0-1.
Dat is een tegenvaller, want wij spelen goed. Na weer een aantal goede kansen die mis gingen was er dan toch de goal. Stan wist na een mooie aanval de 1-1 te maken.
Na de gelijkmaker is het gelijk rust. Even wat drinken en kijken wat we kunnen veranderen om de tweede helft hopelijk de winst te pakken.

Na de rust golft het spel op en neer. Aan beide kanten ontstaan kansen. Theole weet de eerste kans te benutten en we staan weer achter 1-2.Elkaar weer even oppeppen niks aan de hand wij kunnen ook scoren.
Het duurt wel lang maar daar scoort Ruben dan toch de 2-2.We laten wat meer steekjes vallen en dan wordt het toch wel spannend. Nog een kwartiertje spelen.Net voor het einde weet Theole de 2-3 nog te maken. Nee toch. We verdienen zeker wel een puntje.
Echt net voor tijd krijgen we nog een corner. Die valt voor de voeten van Jim en die schiet snoeihard met links de bal binnen! Pff..gelukkig toch nog een puntje 3-3.Mooie wedstrijd om te zien hoorde we ook uit het publiek.Dat was het zeker jongens en meid. Jullie hebben hard gevochten voor dit punt.
Volgende week spelen we om 8:30 uit bij GJS.
Weer lekker trainen van de week.
Wie deden er mee: Sven, Jens, Jim, Niek, Sterre, Luca, Ruben, Dex, Myron en Stan.

De trainers

NOAD’32 JO12-1 – BZC’14 JO12: 4-2

Op deze mooie zaterdagochtend mogen we een lekker vroeg wedstrijdje spelen tegen BZC’14. Het is onze 2e wedstrijd in de beker en om door te gaan moeten we zeker winnen. Maar zoals in de kleedkamer al gezegd tegen onze jongens en meid is de beker vooral om te leren en lekker samen te spelen.
We hebben er allemaal zin in. We zien er uitgeslapen uit ondanks het vroege tijdstip.
Om 8:30 fluit de scheidsrechter voor het begin. We gaan gelijk vol in de aanval. We spelen goed over en laten goed spel zien. Ook onze verdediging staat als een huis.
Daar gaan we weer in de aanval. Vanuit een goed lopend middenveld met Jim, Stan, Luca en Sterre komt de bal bij Ruben en die schiet de 1-0 tussen de palen. Dat is mooi.
BZC trapt af en we zetten gelijk druk op de bal. Over en weer zijn er nu kansen. Onze keeper Niek staat puik te keepen en de verdediging met Myron, Jens, Dex en gastspeler Max staat goed. Van achteruit komt de bal weer naar voren en met goed overspel komt de bal voor de voeten van Sven en die rond netjes af. En dat is 2-0.
Wat mooi om te zien hoe we dit met z’n allen doen. BZC komt even later op 2-1 en dat is ook de rust stand.
Even naar de kleedkamer om wat te drinken en met nog wat instructies van Erwin en Jan.
Zo de tweede helft gaat beginnen. BZC komt veel feller uit de kleedkamer. Ze zetten gelijk veel druk en is fel aan de bal. Daar hebben wij even geen antwoord op en ze komen daardoor op gelijke hoogt 2-2.
Niets aan de hand. We moeten nu alleen wel even ons spelletje weer gaan spelen. Dat lukt gelukkig. Uit
Vervolg JO12-1

een snelle corner die slim genomen wordt stond Sven goed voor de goal en maakt de 3-2. Nu moeten we
doordrukken en de voorsprong houden. Niek heeft een paar goede reddingen en houd zijn doel schoon. Wij maken dan zelfs nog de 4-2 via Ruben en die voorsprong gaan we niet meer weggeven.
Wat fijn om deze wedstrijd te winnen. Hard gewerkt allemaal en je ziet als we het met z’n allen doen hoe goed we kunnen voetballen. Tuurlijk zijn er altijd dingen die beter kunnen, maar daar gaan we gewoon op trainen.
We eindigen nu als 2e in de beker dus waarschijnlijk gaan we niet door, maar we hebben alvast 2 mooie wedstrijden gehad als voorbereiding op de competitie.
Zaterdag staat die eerste competitie wedstrijd al op het programma en spelen we om 8:30 weer lekker thuis.
Goed trainen deze week en dan gaan we zaterdag weer knallen.Max bedankt voor het meedoen vandaag.
Wie deden er mee: Niek, Myron, Luca, Jim, Sven, Ruben, Sterre, Jens, Dex, Stan

Nivo Sparta JO12-1 – Noad’32 JO12-1: 5-4

Om 10:15 moesten we spelen in Zaltbommel.
We waren mooi op tijd aanwezig, zodat we lekker even konden omkleden en even warm lopen.
We begonnen goed. Goed overspel. Iedereen stond goed op zijn plaats. Overspel was prima. Uit een corner kopt Myron de bal mooi in. Zo dat is even lekker 0-1 voor! Maar dat was helaas maar van korte duur. Nivo speelde elke keer lange ballen vanaf de keeper en daar hadden wij slecht antwoord op. Daaruit viel ook de 1-1 en snel erna ook de 2-1. Nu proberen de koppies niet te laten hangen en gewoon doorspelen.
Er werd over en weer goed gespeeld. Wij hebben het fysiek af en toe nog best moeilijk, want daar moeten we echt aan wennen. Met een goal van Ruben komen we weer op gelijke hoogte. De verdediging moet vol aan de bak, want ze hebben goeie spelers voorin. Myron, Jens en Jim doen er alles aan om het achterin zo goed mogelijk dicht te houden, maar daar valt dan toch weer die bal en wordt het 3-2 net voor rust. Nu even lekker wat drinken in de kleedkamer en wat peptalk van Jan en kunnen we weer fris aan de 2e helft beginnen. Helaas valt al snel de 4-2 en dan wordt het even doorbijten, want we doen het echt niet slecht. Luca, Stan, Sterre en Dex hebben het op het midden ook lastig, maar er komt ook echt wel mooi spel uit. Zo wordt Ruben weer weggestuurd en scoort de 4-3. Gelukkig weer een vervolg JO12
aansluitingstreffer. Niet veel later wordt Sven de diepte ingestuurd en maakt de 4-4! Yes dat is even ‘
vervolg JO12

lekker! Helaas heeft onze keeper Niek heel de wedstrijd al last van zijn knie en moeten we wisselen. Luca neemt zijn plaats over in het doel voor de laatste 8 minuten ongeveer. Daar komt weer een gevaarlijke corner voor hun. Heel ongelukkig valt die bal in de goal en daarmee wordt de eindstand bepaalt. Helaas met 5-4 verloren. Jullie hebben allemaal hard gewerkt hoor. Jammer dat het net de verkeerde kant op viel het had ook andersom kunnen zijn! Deze week weer goed trainen en nog wat dingen leren uit deze wedstrijd dan kunnen we zaterdag weer fris aan de slag.
Wie deden er mee: Niek, Myron,Jens,Jim,Stan,Sterre,Dex,Sven,Ruben en Luca.

De trainers