NOAD’32 JO11-2

Noad 32 JO11-2 – HHC’09 JO11-1G: 5-2

Aanwezig : Milan Rietveld Sem Rosenbrand Levi v/d Boom Sem Vos Laurens v/d Ven Pieter Visser Raf Riedijk Esli v Rijswijk Thijs Swart
Afwezig: Lars v Rooy

Iets vroeger aanwezig vandaag om een optimale voorbereiding neer te zetten. De jongens wisten dan ook dat we vandaag tegen de bovenste moesten spelen. Gelukkig was onze hulp in bange dagen Ingmar aanwezig tijdens het omkleden en had zijn geheime wapen meegenomen. De schoenlepel hiermee werd enorme tijdwinst geboekt. Ingmar bedankt!! Aangezien de schrijfster van de stukje toch ook altijd redelijk gespannen is voor een wedstrijd.

Anders dan normaal begonnen we met een wedstrijd bespreking. De taken werden verdeeld. Wederom werd herhaald: op je plek voetballen, voor elkaar en met elkaar hard werken, over de grond en niet door het midden voetballen. En op de vraag waar ligt de ruimte word dan ook hard geroepen door de kleedkamer: “Over de Flanken”! De dril instructeurs zijn tevreden het zit vandaag goed tussen de oren.

Warming up zijn we toch beetje afgeleid we kijken naar de tegenstander en zijn daar dan ook heel druk mee bezig en zijn een beetje onder de indruk. We fluisteren de verdediging in : vandaag word het hard werken gebruik je lichaam en laat je niet wegzetten. Levi en de Semmen knikken en wij weten dit komt goed.

We starten goed er word hard gewerkt en goed gevoetbald maar het scoren lukt niet. We raken een beetje gefrustreerd. We zijn zo zenuwachtig en gedreven. Mooie combi’s Sem R naar Sem V dan naar Pieter. Pieter naar Laurens hij geeft hem voor op Raf. Mis jammer opnieuw. Time out: We willen te graag en wij krijgen te horen mogen we ook zelf een keer schieten ipv steeds over spelen naar elkaar. Ja natuurlijk! Doe maar! Dat mag! Dat is ook de bedoeling! Wat is het spannend en daar komt verlossende 1 0 Esli hij schiet hem prachtig in. Dan komt HHC beetje rommelig 1 1. Aanval van ons en hij komt voor koelbloedige Laurens die hem dan ook mooi afmaakt. We zijn allemaal blij 2 1. Net voordat het rust is 2 2. Gauw wat drinken en wat energie op doen.
Rust: We weten allemaal dat het kan. Wij geven aan dat we rustig moeten doen en dat we nog meer over de flanken moeten spelen en niet door de midden want daar is het te druk. Oke handen op elkaar en we gaan deze klus klaren.
Tweede heflt: Achterin staat het als een huis. Milan pakt allen ballen top! Sem R naar Sem V. Sem V geeft hem langs de lijn op Thijs. Laurens komt vrij op de flank. Laurens geeft hem voor ,de keeper houd hem tegen
, maar niet klem vast, en zo valt de bal voor de rechtervoet van Raf die hem snoeihard in schiet 3-2 . JAAAA We springen in de lucht. En door!!! Via de andere kant Sem R op Pieter. Pieter naar Esli. Esli op Raf. Weer schiet Raf hem hard in 4 2. HHC is het kwijt. Lange bal van Milan. De bal stuitert door mooie combi in de hoek waardoor Raf vrij komt en daar is de hattrick van Raf 5 2. Tjonge jonge wat mooi en goeeeeddddd. De scheids fluit en we zijn door het dolle heen we springen Hatseflats 3 punten blijven op het Korenzand. Jongens super goed gedaan!!!! Wat maken jullie sprongen in je spel. Door goed samen te spelen en voor elkaar te werken hebben jullie dit resultaat neergezet.

Carlo Heidi en schoenlepelveterstrikker Ingmar

Noad 32 jo11 2 Emplina jo11 6: 11 0

Aanwezig Milan Rietveld Sem Rosenbrand Levi van den Boom Sem Vos Pieter Visser Lars van Rooy Thijs Swart Esli van Rijswijk Laurens van de Ven Raf Riedijk
Wat een rare ochtend was dit afgezet worden door je papa of mama( zonder make-up ) door de nieuwe regels. De kleedkamer in wat een drukte gelukkig was Ingmar erbij wat die is toch wel heel goed in veters strikken . Het regende een beetje en nadat Raf de meeuwen op het A veld had verjaagd konden we dan eindelijk de warming up starten. We waren niet helemaal scherp door de onrustig ochtend en dit zag je dan ook in het begin van de wedstrijd.
We voerde niet onze taak uit en liepen maar een beetje te dwalen op het veld. Het duurde even en toen iedereen echt wakker was kwamen we in ons spel.
Corner Levi loopt in en vraagt de bal deze word gespeeld en hij geeft een schot op de goal van een verre afstand en we kijken met zn allen en we zien dat de keeper mis zit 1 0 een prachtig doelpunt van onze Levi heel knap! Nu is het de beurt aan Laurens hij scoort 2 0 en als ik het goed heb onthouden door een mooie eerste assist van Lars. We krijgen Emplina onder controle doordat we gaan voetballen. Dan komt er een mooie bal van Sem V op Thijs hij speelt hem door op Laurens. Laurens geeft een hakje a la Messi op Raf. Raf knalt hem kei hard in de kruising dit was toch wel een van de mooiste tot nu toe.
We gaan door met voetballen en we werken hard. Raf scoort nummer 3 en 4 dan is het Thijs die na een prachtige voorzet van Esli de bal in het netje schiet .
Rust gelukkig weten we zelf heel goed te vertellen dat we niet moeten verslappen deze wedstrijd. We maken duidelijk dat we nog meer moeten over spelen en het maakt niet uit wie er scoort en dat de ruimte aan de buitenkant ligt en niet door het midden spelen.
Tweede helft.
Wederom word er goed over gespeeld zelfs word de bal in een keer doorgespeeld waar wij heel enthousiast van worden. Achter in staat het als een huis Pieter wint al zijn duels. Raf scoort nummer 6 en 7 mede door een goede bal van Milan die vandaag goed en scherp stond te keepen .Dan komt Sem R eraan hij schuift goed mee op vandaag waardoor hij met een echte poeier nummer 8 kan scoren. Doordat er hard word gewerkt en we elkaar wat gunnen kan onze killer Raf nog tweemaal vrij komen en scoort nummer 9 en 10. Het is Thijs die de wedstrijd afsluit met het 11de doelpunt. Goed gespeeld mannen!!! We zien dat jullie allemaal vooruit gaan.
De missie van vandaag was:
Levi geen slidings tenzij dit echt nodig is
Overspelen elkaar gunnen
Verdediging verder opschuiven
0 doelpunten tegen ( lekker Milan)

Sparta 30 jo 11 – Noad 32 jo 11-2 3-3 wat een Thriller

Wat een heerlijke ochtend 10.30 uur pas spelen vele papa’s waren hier zeer over te spreken. Heerlijk uitgeslapen toch een tikkeltje druk konden we op tijd omkleden bij Noad. Aangekomen in Andel zagen we een team reuze uit de kleedkamer komen. Jaha dit zijn ze!! Waar we tegen moesten spelen. Op naar het veld en we starten de ingestudeerde warm up. De koppies beginnen strakker te staan als we vandaag winnen dan gaan we klimmen op de ranglijst.
We starten met Milan Rietveld op de Goal Sem Rosenbrand laatste man rechts Levi van den Boom en Links Sem Vos op het midden Pieter Visser rechts Raf Riedijk links Thijs Swart voorin Esli van Rijswijk
Reserve Laurens van de Ven afwezig Lars van Rooy.
We spraken met elkaar af dat we goed gaan combineren zoals we hebben getraind en dat we positief naar elkaar gaan zijn. Het maakt niet uit wie er scoort als we het maar samen doen. We starten en merken meteen dit word een ander potje en we moeten hard werken. We hebben even moeite met zoeken maar dan staan we goed. We krijgen verschillende kansen maar helaas kunnen we nog niet scoren. Helaas daar gaat Sparta en zij scoren wel 2 0 achter oei dat hebben we nog niet mee gemaakt. Maar dan gaan we opbouwen en door hard werken achterin … komt de bal voorin …een mooie combi en Laurens plaatst hem prachtig en koelbloedig achter in het netje. Rust

In de rust zitten we vol van de wedstrijd en wat er allemaal al gebeurd was. Sem die nekklem had aangelegd gekregen er werd geduwd en de scheids fluit te laat volgens de jongens. Wij als trainers
leggen jullie uit dat we slimmer moeten spelen geen ballen door het midden en de ruimte benutten. Als ze
groter en sterker zijn moeten wij slimmer zijn dus combineren en dat kunnen wij.
Tweede helft en wat word er hard gewerkt de verdediging moet vele malen ingrijpen de beide Semmetjes hebben stevige duels en gelukkig kan Levi toch ook nog een nuttige sliding maken. Een opkomende man van Sparta kan van ver een doelpunt scoren 3 1.
Time-out we zijn boos maar nog steeds fanatiek en gedreven we kijken elkaar aan en Laurens zegt kom op het kan. Esli zegt we kunnen het met zn allen. Daar gaan we!!! Zal het dan toch nog kunnen. Pieter de stormram stoort goed op het midden en pakt de bal af hij geeft een prachtige pass de bal word voorgegeven en komt voor de linkervoet van onze Thijs. Thijs legt hem goed en schiet hem prachtig in Yes 3-2. Supporters hebben inmiddels het zweet op plaatsen die we niet kunnen benoemen en wat is het spannend. We gaan ervoor Sem R schuift goed mee in en we zijn klaar om de 3-3 te maken. Daar gaan we in de aanval en het is killer Raf die hem langs de keeper schuift. Tjonge jonge wat is het spannend inmiddels kunnen Carlo en ik ook niet meer stil staan. We krijgen nog een vrije trap maar helaas net niet raakt en dan is het tijd.

Jongens wat zijn wij trots op jullie !!! Niet opgegeven altijd doorgaan dat hebben jullie vandaag zeker laten zien. Wat hebben we met zn allen van jullie inzet en gedrevenheid genoten en met elkaar hebben jullie dit resultaat neergezet .
Supporters broertjes en zusjes bedankt voor het aanmoedigen. Op naar volgende week dan gaan we weer een mooie pot neerzetten.

Heidi en Carlo

Noad 32 jo11-2 Woudrichem jo 11-2: 7-3

Vorige week een gelijk spel tegen Elshout, de jongens waren verdrietig er zat meer in dus de hele week hard getraind zodat we vandaag klaar waren om te knallen tegen Woudrichem.

Aanwezig Milan, Sem R, Sem V, Pieter, Thijs, Raf, Esli, Laurens , Lars en onze Levi.
Het weer was prachtig de mat lag er goed bij supporters stonden klaar trainers waren zenuwachtig de jongens konden de klus gaan klaren. We starten vandaag met ik pak elke bal Milan op de goal daarvoor onze slot op het deur Sem R en naast hem ik laat me niet aan de kant zetten Sem V en onze sliding/paprikachipsman Levi. Op het midden controlerende en overzichthoudende Lars naast hem links onze dribbelaar Thijs en rechts killer Raf. Voorin onze overzichtsman en aanspeel punt Laurens . Reserve energieke fanatieke Esli en ons geheime wapen stormram Pieter die vandaag goed gegeten had.
Het fluitsignaal werd gegeven en we gingen goed van start. Er werd goed gecombineerd en we gaven alles. Prachtige combinatie voorin en achterin werd stevig verdedigd . Raf naar Thijs dan weer naar Laurens. Mooie voorzetten waardoor we 5 x keer konden scoren.
Er werd gewisseld Pieter erin Esli erbij en zo zagen wij dat Woudrichem even weg werd gespeeld. We gingen rusten iedereen blij en we waren de punten al aan het tellen…..Maar vorige week stonden we ook goed voor en werd het toch nog een gelijk spel. Carlo zei ook let op en blijf bij de les samen spelen en elkaar wat gunnen.
Keeperswissel Milan in het veld Laurens op de goal.
Oei en daar kwam Woudrichem we waren niet helemaal scherp voerde ook niet helemaal de opdracht uit die we een iedereen hadden geven. Soms vergeten we dat we samen spelen en we elkaar iets moeten gunnen. Woudrichem mocht door ons gerommel drie keer scoren.
Esli riep kom op anders gebeurd hetzelfde als vorige week. De koppen gingen omhoog een prachtig bal van Laurens over rechts die bij Raf uit kwam. Raf liep hard langs de verdediging van Woudrichem en knalde hem zoals we de afgelopen weken hadden getraind diagonaal onder in de hoek. Yes en we gingen door nog een mooie kans voor Esli maar de keeper zat er goed bij. Gelukkig konden we nog een keer scoren en de trainers en ouders konden weer wat ontspannen.
7-3 eindstand doelpunten 2 mooie van Esli 2 voltreffers van Thijs en 3 killers van Raf
Hoppa winst 3 dikke vettte verdiende punten.
Kei knap 2de wedstrijd op een halfveld voor een ieder en wat gaan jullie hard vooruit.

Samen trainen samen winnen samen beter worden op naar volgende week.

Heidi Carlo en Ingmar.

Nemelaer jo11-1 – Noad’32 jo11-1: 2-4

Na de bekerwedstrijd van afgelopen woensdag, was het vandaag weer tijd om ons te richten op de competitie. Deze keer moesten we naar Haaren om daar tegen de jo11-1 van Nemelaer te spelen. Milan was er vandaag niet bij, dus stond Maik weer een keer op het doel. Door een klein ongelukje op het parkeerterrein raakte Guusje geblesseerd en hadden we vandaag 1 wissel. Na een korte warming-up beginnen we om kwart over tien aan de wedstrijd. Alles wat we afgelopen woensdagavond goed deden ging nu verkeerd. We gaven heel veel ruimte weg aan de tegenstander en bij ieder duel waren we een stap te laat. Ook was er niets terug te zien van de felheid die we in de bekerwedstrijd wel hadden. Het was dan ook niet raar dat de beste kansen voor Nemelaer waren. Gelukkig wist Maik een paar keer te redden, maar toch komen we met 1-0 achter. We proberen het wel, maar onder andere een schot van Joell word goed gepakt door de keeper. De tegenstander blijft gevaarlijk en al snel weten ze nog een keer te scoren (2-0) Dan is er gelukkig de time-out, meestal een vervelende onderbreking, maar deze keer kwam hij perfect. Hierdoor konden we de jongens en meid ff wakker schudden en hopelijk dat we dan wat feller gingen worden. Gelukkig luisteren ze goed en gelijk na de time-out zien we een feller noad dat nu wel de duels wint. Al snel krijgen we een vrije trap, Max dribbelt een stukje en haalt dan verwoestend uit en we hebben de aansluitingstreffer te pakken. We blijven nu goed druk zetten en Nemelaer komt er niet meer aan te pas. Helaas fluit dan de goed leidende scheidsrechter voor de rust en word ons ritme verstoort.

Na een snelle rust beginnen we gelukkig weer goed aan de tweede helft. Toch moet Maik zijn eigen nog een keer strekken om ons te behouden voor een grotere achterstand. We blijven hard werken en na goed jagen weet Hidde de bal af te pakken. Hij loopt door en schiet in de korte hoek de verdiende gelijkmaker binnen. Onze honger is nog niet gestild en we willen hier weg gaan met drie puiten. Achterin staat het als een huis met Thymo, Bjorn en Jurgen en daardoor komt de tegenpartij er niet meer aan te pas. Al weken lopen de trainers te hameren op snelle spelhervattingen en eindelijk doen we dat vandaag een keer. Het is een indribbel voor ons, Stijn pakt snel de bal en speelt Hidde in. Deze staat helemaal vrij omdat de tegenstander nog niet is omgeschakeld. Zijn schot word nog tegen gehouden door de keeper, maar gelukkig is Fleur goed meegelopen en weet ons op voorsprong te zetten. Voorin word er al vroeg geprobeerd om de bal te veroveren en daardoor komt de tegenpartij niet meer in hun spel en krijgen wij nog wat kansjes. Het is uiteindelijk Hidde die na een goede pass van Joell ons vierde doelpunt scoort. Daarna gebeurd er weinig meer behalve nog een schot van Nemelaer. Maar Maik weet deze op de paal te tikken en zo word de eindfase niet meer spannend. Dan fluit de scheidsrechter af en kunnen we weer drie punten bijschrijven. Jongens en meid complimenten voor de getoonde veerkracht, want na een slechte eerste kwartier weten jullie door werklust de wedstrijd om te draaien. En uiteindelijk terecht met een overwinning van het veld te gaan.
Deze week hopen we weer twee keer te trainen en zaterdag gaan we naar Tilburg om daar te spelen tegen de jo11 van Zigo
Wie deden er mee : Maik, Joell, Hidde, Bjorn, Max, Jurgen, Stijn, Thymo en Fleur
Afwezig: Milan en Guusje
Dennis & Mayco

Noad’32 JO11-1 – Be ready JO11-2: 3-0 (2-0)
ONZE JO11-1 GAAT DOOR NAAR DE HALVE FINALE VAN DE BEKER!

Spelers: Max, Maik, Stijn, Hidde, Joël, Fleur, Thymo, Jurgen, Bjorn, Milan, Guusje.

Op deze woensdagavond spelen we de kwart finale van de beker thuis tegen de JO11-2 van Be Ready uit Hank. We zetten vanaf het begin meteen veel druk op de tegenstander en weten daardoor kansen te creëren. Hidde schiet net voor het doel langs na een pass van Max. Op het middenveld winnen Stijn Maik zowat alle duels waardoor de tegenstander niet veel verder komt dan het middenveld. Toch moeten we tot de 25ste minuut wachten tot we scoren. Hidde neemt een corner en gooit de bal voor de pot, Joël probeert de bal onder controle te krijgen, maar uit de scrimmage komt de bal bij Max en die weet de bal goed voor zijn rechter voet te leggen en de 1-0 binnen te schieten. Op slag van rust kunnen we de voorsprong verdubbelen, Stijn passt op Joël en die schiet de 2-0 tegen het net. We gaan met een mooie voorsprong rusten.
Na rust staan we onder druk, maar onze verdediging houdt goed stand, Bjorn en Thymo staan steeds op de juiste plaats en Max en Jurgen zorgen voor de rugdekking. Hierdoor komt Be Ready niet tot grote kansen. Schoten op doel worden makkelijk door Milan gekeerd. Halverwege de tweede helft rommelt Joël 3 verdedigers voorbij en schiet de 3-0 binnen waardoor de wedstrijd is gespeeld. Voorin jagen Fleur en Guusje goed door op de bal, waardoor Be Ready niet echt meer tot opbouwen komt en we de wedstrijd rustig uit kunnen spelen.

Vandaag hebben we weer de inzet laten zien zoals we dat kunnen en daardoor terecht gewonnen. Als we deze inzet blijven tonen dan gaan er nog mooie wedstrijden komen in de beker en de competitie. Toeschouwers bedankt dat jullie met zoveel zijn komen kijken om onze jongens en meiden aan te moedigen.

Mayco & Dennis

NOAD’32 jo11-1 Haarsteeg jo11-2: 0-1

Ondanks het slechte weer afgelopen week hadden we toch twee keer keihard getraind en wilden we vandaag weer voor de drie punten gaan. Op een druk Korenzand, waar alle velden bezet waren en de nodige vrijwilligers bezig waren met een terras aan te leggen, begonnen we om half negen aan onze wedstrijd tegen Haarsteeg. De tegenstander had beide voorgaande wedstrijden verloren, maar dat wil niets zeggen. Want misschien hadden zij wel de beste ploegen uit de competitie tegen gehad. Milan was er vandaag niet bij, maar gelukkig wilde Maik zijn keepershandschoenen weer aan doen. Vanaf het begin is het een gelijk opgaande wedstrijd en de eerste kans is voor Haarsteeg. Gelukkig weet Maik deze te keren met een mooie redding. Het is van onze kant wel wat rommelig, maar na een mooie pass van Jurgen krijgt Fleur de eerste kans van ons. Ook deze word gered door de keeper. Er worden felle duels uit gevochten en aan beide kanten zijn er weinig kansen te zien. Wij hebben nog een schot van Jurgen dat voorlangs gaat, maar daar blijft het bij. Haarsteeg weet ook nog twee keer op doel te schieten, de eerste keer gooit Bjorn zich er voor en bij de tweede weet Maik met een mooie duik de nul te houden. Dan fluit de scheidsrechter en gaan we met een brilstand rusten.
Na de rust zien we hetzelfde spelbeeld, veel duels maar weinig goed voetbal. We proberen het wel, maar de tegenstander geeft ons geen ruimte en wij andersom ook niet. Zo word het een echt voetbal gevecht. Joell is de tweede helft gaan keepen, maar die heeft net als de keeper van de tegenpartij weinig te doen. Dit omdat bij beide teams de verdediging goed staat. Net voor de time-out gaat het een keertje mis. Een voorzet komt via-via tegen de voet van Thymo en rolt het doel in. Ook deze week dus weer een heel ongelukkig eigen doelpunt. Toch gaan onze kopjes niet hangen en blijven geloven in een goed resultaat. Al snel komt er een grote kans voor ons, maar helaas weet Max niet te scoren. We doen er nog alles aan om de gelijkmaker nog te scoren om zo dit jaar nog ongeslagen te blijven. Maar helaas mocht dit niet lukken en verliezen we met 0-1.

Aankomende week gaan we weer lekker trainen en volgende week zaterdag zijn we vrij ivm met carnaval.
Wie deden er mee: Maik, Joell, Hidde, Bjorn, Max, Jurgen, Stijn, Fleur, Thymo en Guusje
Afwezig : Milan

Dennis & Mayco

Sarto JO11-5 – Noad’32 JO11-1: 2-7 (1-2)
Onze JO11-1 wint ook de tweede wedstrijd in de derde klasse!

Spelers: Max, Maik, Stijn, Hidde, Joël, Fleur, Thymo, Jurgen, Bjorn, Milan, Guusje.

Vandaag reizen we af naar Tilburg voor de wedstrijd tegen de JO11-5 van Sarto, een grote club met aardige mensen. Na het omkleden en de bespreking, zetten we onze spullen in de kast achter slot en grendel en gaan we naar het veld. We spelen op kunstgras, dus is het rekening houden met snelle ballen. We houden het veld goed groot, waardoor we ruimte hebben om te voetballen, maar we houden het tempo te laag, waardoor de tegenstander steeds voldoende tijd heeft om zich weer op te stellen. Een schot van Jurgen is ons eerste wapenfeit, maar wordt door de keeper tegengehouden. Na een kwartier spelen gaat Joël goed door op links, hij houdt de bal net binnen en geeft een voorzet op Maik. Maik laat een hard schot los, de keeper redt, maar in de rebound schiet Maik de bal hard hoog en onhoudbaar in het doel: 0-1. Uit een corner van Max kopt Joël de bal net naast het doel. Even later krijgen we nog een corner van rechts, Jurgen neemt hem, dribbelt de bal snel het veld in, schiet op het doel en de bal valt mooi in de lange hoek in het doel: 0-2. Vlak voor rust doet Sarto nog iets terug door een snelle uitval een doelpunt te maken. Jurgen is nog dicht bij een doelpunt, maar zijn schot spat uiteen op de lat. We gaan met 1-2 rusten.
We spreken in de rust af dat het tempo omhoog moet, vooral bij spelhervattingen. Al snel maken we de 1-3, de aanval begint bij Stijn die Hidde de hoek in stuurt, Hidde geeft de bal voor op de ingekomen Max, hij neemt de bal met rechts aan en schiet met links in het doel. We houden druk op het doel van Sarto en zien schoten van Stijn, Max en Hidde, maar er zit steeds wel een been van de tegenstander, de keeper of de lat en paal tussen. Max onderschept een achterbal, passt op Hidde die met een mooi afstandsschot over de keeper in het doel schiet. Even later valt ook de 1-5 via een eigen doelpunt. Maik neemt een uitbal, geeft de bal goed voor en via het hoofd van een speler van Sarto valt de bal in het doel. In de volgende fase staan we even onder druk en zijn er redelijk wat kansen en doelpogingen van Sarto. Milan zit er steeds met een handje tussen, maar gelukkig helpen paal en lat ons nu ook. Helaas kunnen we niet voorkomen dat een afstandsschot toch in het doel valt. Bjorn en Thymo staan goed te verdedigen. Bjorn speelt een paar keer de tegenstander uit, waardoor de frustraties bij een speler van Sarto gaan opspelen. In het tweede gedeelte van de tweede helft is Fleur dicht bij een doelpunt, maar de keeper tikt hem corner. Even later komt de bal uit een corner bij Max die met een boogbal de 2-6 maakt. Fleur en Guusje blijven voorin goed scoren, waardoor Sarto niet echt meer aan opbouwen toekomt. Het laatste doelpunt is dan ook van ons. Fleur zet goed druk op links, waardoor Stijn in balbezit komt, die geeft een steekpass op Hidde, neemt hem aan met rechts en schiet hem binnen met links.
Vandaag hebben we weer terecht gewonnen, maar inzet en snelheid in het spel houden zijn belangrijk. We gaan zeker nog moeilijkere tegenstanders krijgen, dus deze week weer twee keer trainen en dan wacht zaterdag de thuiswedstrijd tegen Haarsteeg.

Mayco & Dennis

NOAD’32 jo11-1 – vv Baardwijk jo11: 4-1

Na de goede en nuttige oefenwedstrijd van vorige week tegen gvv’63 gaat het vandaag weer voor de punten. Voor de winterstop zijn we kampioen geworden, waardoor we van de 5e naar de 3e klasse zijn gegaan. Kortom een mooie uitdaging voor onze jongens en meiden. Met een complete selectie beginnen we om half negen aan de wedstrijd tegen Baardwijk. De tegenstander zet vanaf het begin druk en even hebben we het moeilijk, maar al snel weten we ons in de wedstrijd te knokken. Het spel golft wat op en neer en de meeste duels vinden plaats op het middenveld. Hier zien we dat Stijn en Joel hun mannetje staan en de meeste duels winnen. Daardoor komen we ook aan positie spel toe en ontstaan er wat kleine kansjes. Toch blijft de tegenstander gevaarlijk en komen er soms snel uit. De eerste grote kans is voor Baardwijk, maar gelukkig weet Maik de bal er net uit te houden bij de tweede paal. Toch is de volgende kans helaas wel een doelpunt. Thymo krijgt de bal verkeerd op zijn voet en hierdoor valt deze in het verkeerde doel. Gelukkig gaan de kopjes niet hangen en onder aanvoering van Max gaan we opzoek naar de gelijkmaker. Na een mooie pass van Fleur is er een kans voor Hidde, maar hij weet het net nog niet te vinden. Dit mede door de goede keeper van de tegenpartij, die ook een goed schot van Joell weet te keren. We schuwen de duels niet en na een mooie pass van Max weet Hidde de gelijkmaker te scoren. Vlak hierna is er weer een schot van Joell, maar weer red de keeper. En zo gaan we met een gelijke stand de rust in.

Na de ranja zien we weer een Noad dat als collectief strijd. Geven de tegenstander geen ruimte en winnen bijna alle duels. Voorin word er goed gejaagd door Fleur en Guusje en dat levert een paar keer balbezit op en wat kansjes voor ons. Als snel is er een goed schot van Jurgen, maar dat gaat jammer genoeg net naast. We blijven het wel proberen, maar ook Fleur krijgt hem niet gemaakt na al weer goed keeperswerk. Het blijft een beetje een-tonig, steeds goede kansen van ons, maar steeds die vervelende keeper. Onze keeper heeft weinig te doen en dat is te danken aan goed verdedigend werk van Bjorn en Thymo. Toch weten we op voorsprong te komen, na een goede onderschepping van Max weet hij deze keer wel de keeper te verschalken met een afstandsschot. We verzwakken niet en al snel is er ook de 3-1. Fleur weet deze binnen te tikken na een mooie pass van Bjorn. Vlak voor het einde is het Stijn die zijn goede wedstrijd bekroond met een doelpunt en zo word de eindstand 4-1.
Vandaag hebben we als team gestreden en laten zien dat we echt wel wat kunnen in de 3e klasse. Deze week gaan we weer lekker trainen en volgende week zaterdag gaan we op bezoek bij Sarto in Tilburg.

Wie deden ermee : Maik, Joell, Hidde, Bjorn, Max, Jurgen, Stijn, Fleur, Thymo, Milan en Guusje.

Dennis & Mayco

GVV’63 JO11-2 – Noad’32 JO11-1: 4-5 (3-3)

Spelers: Max, Maik, Stijn, Hidde, Joël, Fleur, Thymo, Jurgen, Jax, Amber.
Afwezig: Bjorn (ziek), Guusje (geblesseerd), Milan

Als voorbereiding op de start van de voorjaarscompetitie, spelen we vandaag een vriendschappelijke wedstrijd tegen de JO11-2 van GVV’63 in Gameren. We komen al vroeg op een 1-0 voorsprong via Max die een mooi één tweetje opzet met Hidde en daarna de bal tegen het net schiet. Even later zien we weer een mooie aanval van Noad, Stijn schiet de bal breed op Max, die vervolgens Hidde in de hoek aanspeelt, de voorzet van Hidde komt bij Joël die de bal over het doel schiet. Gameren is een voetballende ploeg, schakelen snel om naar de aanval en kunnen daardoor gevaarlijk voor ons doel komen als wij niet snel reageren. Maik redt de eerste inzet, maar in de rebound is Gameren er sneller bij dan wij en maken de 1-1. Even later zien we een schot op ons doel, maar wordt goed gepakt door Maik. Vlak voor de time out komt Gameren toch op 2-1. Maik redt tot drie keer toe, maar we kunnen de bal niet weg krijgen voor ons doel en daar weet Gameren goed gebruik van te maken. Na de time out zetten we meteen weer druk op de tegenstander. Na een goede actie van Hidde krijgen we een corner. Even later komen we op 2-2, een schot van Max verdwijnt via een rug van de tegenstander in het doel. Even later stomen Jurgen en Max samen goed op, Max tikt de bal breed op Jurgen en die tikt de bal binnen. Op slag van rust maakt Gameren toch de 3-3, dus gaan we met een gelijke stand rusten.

Na rust is het van beide kanten een beetje rommelig en gaat het spel over en weer. Jax geeft een mooie pass op Joël en we staan weer op voorsprong. Jurgen stuurt Amber de diepte in, ze dribbelt met de bal naar het doel, maar de keeper redt helaas haar inzet. Achterin is het ook spannend bij ons, Maik tikt een schot net over de lat en even later spelen wij de bal zo in de voeten van de tegenstander en maken ze gelijk. Vlak voor tijd trekken wij toch aan het langste eind en door een doelpunt van Joël winnen we de wedstrijd met 4-5.

Het was een goede wedstrijd om ritme op te doen en het was een mooie gelijkwaardige tegenstander om tegen te oefenen. De concentratie was er nog niet helemaal bij ons, maar daarom spelen we oefenwedstrijden. Deze week twee keer trainen, dan zijn we zaterdag klaar voor de start van de competitie tegen Baardwijk. Jax en Amber bedankt voor het meespelen vandaag, jullie hebben het goed gedaan.

Mayco & Dennis

Noad’32 JO11-1 – DSC JO11-3: 11-0

Nadat onze wedstrijd tegen medekoploper HRC’14 vorige week was afgelast, staat er vandaag een wedstrijd tegen DSC op het programma. Deze willen wij spelen, want misschien word dit wel de laatste van ons seizoen. Gelukkig wordt er door iedereen zo over gedacht en gaan wij als enigiste jeugdwedstrijd door. Onze opdracht was simpel vandaag : winnen met de grootst mogelijke cijfers. Om half negen beginnen we met een volledig fitte selectie aan de wedstrijd. Wij zijn ondanks de kou vanaf het begin goed aanwezig en laten bij vlagen leuk voetbal zien. Na een mooie combinatie tussen Max en Fleur komt de bal voor de voeten van Stijn en die denkt niet na en schiet op het doel. Maar deze word gekeerd door de keeper. En zo zijn er nog wat kansjes, maar de tegenstander beschikt over een goede keeper. Toch weet Hidde ons op voorsprong te zetten na een goede assist van Stijn. Maik en Stijn houden het veld goed breed, waardoor er ruimte komt voor Max en Jurgen om vanaf het middenveld te gaan voetballen. Voorin zijn het Hidde, Joell en Fleur die steeds goed vrijlopen en waardoor de tegenstander zijn handen vol hebben. Verder dan het middenveld komt de tegenpartij meestal niet, want Thymo bijt zich weer vast in zijn tegenstander. En samen met de van een blessure terug gekeerde Bjorn zorgen ze er voor dat Milan niets te doen heeft. We werken hard en na een mooie een/twee tussen Hidde en Max weet laatst genoemde ons op 2-0 te zetten. Om de beurt gaan Max en Jurgen zich bemoeien met de aanval en na een aanval over verschillende schijven komt de bal bij Jurgen. Maar deze ziet zijn afstandsschot gekeerd door de keeper. Toch komen we op 3-0, na een goede pass van Maik blijft Hidde rustig en maakt het af. Net voor de rust weet Joell ons vierde doelpunt te maken, deze keer is het Hidde met de pass.

In de rust spreken we af om zo door te blijven gaan en proberen nog een paar doelpunten extra te maken. Jurgen laat er geen gras over groeien en terwijl de meeste supporters nog in de warme kantine zitten heeft hij de bal al in het netje liggen. We blijven de boven liggende partij en na goed doorgaan van Jurgen weet Joell de 6-0 te maken. Ook de zevende word gemaakt door Joell na goed samenspel tussen Stijn en Fleur. Dan is er de time out en spreken we af om nog een kwartiertje volle bak er voor te gaan en al snel weet Max met zijn chocoladebeen te scoren. Maik is nu gaan keepen en daardoor worden de corners nu genomen door Hidde. Uit een daarvan komt de bal bij de eerste paal en Max is er als de kippen bij om hem binnen te tikken. Dan is er de mooiste aanval van de wedstrijd, na de bal een aantal keer te hebben rond getikt van de ene naar de andere kant van het veld. Komt de bal bij Joell en die schiet ons in de dubbele cijfers. Het slotakkoord is van Hidde, die er na een lobje 11-0 van maakt.

Dan fluit de scheidsrechter af en zijn we nog steeds ongeslagen. Onze directe concurrent heeft ook gewonnen en zo blijven we beide boven aan. Door de vele doelpunten van vandaag hebben we wel een beter doelsaldo en staan we op de eerste plek. Het is nu afwachten wat de KNVB gaat doen met de afgelaste wedstrijd van vorige week. Toch hebben we vast een feestje gevierd, want we hebben met zijn allen een mooie prestatie neergezet.

Aanstaande dinsdagavond is de laatste training en volgende week zaterdag gaan we naar het soccerhome.

Wie deden er mee : Milan, Thymo, Bjorn, Max, Jurgen, Stijn, Maik, Joell, Hidde en Fleur.

Noad’32 JO11-1 – Haarsteeg JO11-1: 5-0 (1-0)

Spelers: Milan, Max, Maik, Stijn, Hidde, Joël, Fleur, Thymo, Jurgen, Guusje.

Vandaag de thuiswedstrijd tegen de JO11-3 van Haarsteeg. Het heeft vannacht gevroren, dus het veld is een beetje hard, maar wel goed bespeelbaar. We zijn veelvuldig aan de bal en krijgen wat kansjes en zijn een paar keer dicht bij een doelpunt, maar de keeper van Haarsteeg zit er steeds goed bij. In een scrimmage zien we een schot van Max, Maik schiet in de rebound en ook Fleur probeert het nog, maar de bal gaat er niet in. Ook proberen we het van afstand, maar schoten van Max, Jurgen en Stijn gaan helaas naast. Onze voorhoede, Fleur, Hidde en Joël zetten voorin goed druk op de tegenstander, waardoor ze er nauwelijks uitkomen. Als Haarsteeg er een keer uitkomt, staan Thymo en Jurgen achterin goed opgesteld om ze op te vangen, waardoor Milan een rustige dag heeft vandaag. Een hard schot van Maik, uit voorzet van Fleur, gaat over. In de time out bespreken we dat we rustiger aan de bal moeten zijn en niet te gehaast willen spelen. Het veld groot/breed houden en geduld hebben, want het doelpunt hangt in de lucht. Na ruim 20 minuten spelen maken we een doelpunt. Joël geeft de bal voor op Max, die neemt de bal aan en schiet de bal hard en hoog in het doel. Voor rust proberen we nog een tweede te maken, maar de keeper van Haarsteeg is echt goed en houdt een schot van Maik uit zijn doel.

Na rust beginnen we meteen met veel druk zetten. Stijn test de keeper met een schot uit een voorzet van Hidde. Niet veel later maakt Joël de 2-0 uit een assist van Max en nog geen 2 minuten later maakt Max zelf de 3-0 door goed doorgaan terwijl de verdediging van Haarsteeg staat toe te kijken. Het spel gaat nu over en weer, maar we komen achterin niet in de problemen. Max gaat weer goed door op rechts, geeft de bal voor op Hidde, die neemt de bal met rechts aan en schiet de bal beheerst met links in de hoek: 4-0. Haarsteeg krijgt nog een vrije trap op een gevaarlijke plak voor ons doel, maar de bal gaat via Thymo die in de muur staat naast. De dames, Fleur en Guusje, maken het de achterhoede van Haarsteeg lastig door vroeg te storen, waardoor ze de bal niet goed over kunnen spelen. Vlak voor tijd maken we de 5-0. Via Joël op linksachter komt de bal bij Stijn op het middenveld en die speelt Fleur in. Fleur ziet op rechts Maik vrij staan, dus verlegd ze het spel naar rechts, Maik neemt de bal aan en schiet met een bekeken schot in het doel: 5-0 eindstand.

Mooie overwinning vandaag, klasse gedaan heren en dames! Volgende week alweer de één na laatste wedstrijd tegen HRC. Dinsdag allemaal weer lekker trainen en dan gaan we ervoor. Guusje bedankt voor het meespelen.

Mayco & Dennis

RKDVC jo11-4 – NOAD’32 jo11-1: 0-8

Vandaag staat er een uitwedstrijd op het programma bij de nummer 3 van de ranglijst. Bjorn is er vandaag vanwege een blessure niet bij, dus gaan we met 9 spelers op weg naar Drunen. Om kwart voor negen trappen we af en al snel komen we er achter dat het vandaag niet makkelijk word. We hebben wel veel de bal, maar onze tegenstanders zitten er fel op. We houden het veld goed breed en hierdoor krijgen we wat kleine mogelijkheden. Het is steeds Joell die door ons in stelling word gebracht, maar die weet het net nog niet gevonden. Ook Stijn heeft nog een goede schotkans, maar de keeper van de tegenpartij weet hem uit het doel te houden. Achterin staat Thymo weer zijn mannetje en samen met Jurgen zorgen ze er voor dat Milan weinig te doen heeft. Toch hebben we het best moeilijk, omdat RKDVC fysiek speelt. Gelukkig passen wij ons eigen daar op aan en gaan we ook stevig de duels in. Vooral op het middenveld zijn er felle duels, maar Maik, Stijn en Max geven zich zomaar niet gewonnen. Wij mogen de bal hebben van de tegenstander en hun zijn in de omschakeling gevaarlijk. Het geluk is ook aan onze zijde, bij een schot van de tegenstander is Milan kansloos. Maar gelukkig gaat de bal op de paal en word de rebound gemist. Hier komen we goed weg en het mooie is dat Jurgen uit de aanval daarop ons op voorsprong zet. Hij schiet vanaf de zijlijn op het doel en de keeper verkijkt zich op de bal. Zo komen we eerst goed weg en in dezelfde minuut op voorsprong. Vlak voor de rust komen we nog een keer in de problemen, maar gelukkig weet Thymo net op tijd in te grijpen en zo gaan we met een minimale voorsprong rusten.

De tweede helft beginnen we gelijk goed, na een goede pass van Fleur komt Hidde vrij die helaas tegen de keeper schiet. Het spel bij ons is nu beter, waardoor we niet veel in duels komen. We houden het veld goed breed en krijgen zo ook wat kansjes. Uiteindelijk is het een eigen doelpunt wat ons op 0-2 zet. We blijven doordrukken en zien nog een mooi schot van Joell. Ondanks dat de keeper veel loslaat is hij toch moeilijk te passeren. Toch weet Hidde weer een doelpuntje mee te pikken en zet ons op 0-3. Dan gaat het snel, een schot van Stijn word nog gered door de keeper. Maar Joell is er als de kippen bij om de rebound binnen te werken. Dan vind Fleur het tijd om ook weer eens te gaan scoren, na een goede verdedigende actie van Thymo komt de bal bij haar. Vanaf het middenveld begint ze aan een avontuur en net voordat de keeper duikt weet ze de bal onder hem door in het netje te tikken (0-4) Dit smaakt waarschijnlijk naar meer, want ook het volgende doelpunt weet ze te maken na een assist van Joell. Ons zevende doelpunt word gemaakt door Joell. In deze fase zien we ook een paar mooie combinaties, die jammer genoeg geen goals opleveren. Maar wel worden gewaardeerd door leiders en supporters. In de slotfase is onze concentratie wat weg en krijgt de tegenstander wat kansjes. Toch weten we de nul te houden en na een schot van Max wat gestopt worden door de keeper. Weet Hidde de rebound binnen te tikken en zo de eindstand van 0-8 op het bord te zetten.
Uiteindelijk een grote overwinning, maar dat zag er in de eerste helft niet naar uit. Maar door keihard met zijn allen te werken hebben we weer gewonnen en zijn we nog steeds ongeslagen.

Deze week gaan we weer twee keer trainen en volgende week zaterdag komt de jo11 van Haarsteeg bij ons op bezoek.

Wie deden er mee : Milan, Thymo, Max, Jurgen, Stijn, Hidde, Maik, Joell en Fleur
Afwezig: Bjorn (geblesseerd )

Noad’32 JO11-1 – Jan van Arckel JO11-1: 7-1 (5-0)

Spelers: Milan, Bjorn, Max, Maik, Stijn, Hidde, Joël, Fleur, Thymo, Jurgen.

Vandaag staat de thuiswedstrijd tegen de JO11-1 van Jan van Arckel op het programma. We verzamelen op tijd bij het Korenzand, het is koud maar gelukkig windstil, dus mooi voetbalweer. We zijn veel in balbezit en het spel speelt zich voornamelijk op de helft van de tegenstander af. Jan van Arckel is een voetballende ploeg en komen er af en toe goed uit met combinatievoetbal. Onze verdedigers Thymo en Bjorn staan goed opgesteld om de aanvallen tegen te houden. In de achtste minuut neemt Joël een snelle indribbel, speelt op de vrijstaande Hidde en die schiet de 1-0 binnen. Niet veel later zet Joël een één tweetje op met Hidde en maakt de 2-0. Stijn en Maik houden het veld heel goed breed, waardoor we steeds vrije mensen hebben die we kunnen aanspelen. Na de time out zijn we weer effectief bij een spelhervatting, Hidde schiet een corner naar Jurgen en die maakt de 3-0. Max wordt onderuit gehaald en we krijgen een vrije trap rechts van het doel van Jan van Arckel. Jurgen gaat met zijn linkerpoot achter de bal staan, dribbelt naar het doel en schiet hem goed in de lange hoek van het doel. Stijn krijgt een schietkans, maar deze gaat over. Vlak voor rust neemt Jurgen een corner, deze komt tegen een tegenstander aan die hem in het doelt werkt. We gaan met een stand van 5-0 de rust is, beetje geflatteerd wel, maar niet onverdiend. Arina heeft de ranja al klaargezet in de kleedkamer, dus kunnen we meteen de eerste helft doornemen.

In de tweede helft biedt Jan van Arckel iets meer tegenstand. We krijgen kansen, maar helaas gaan deze net naast of worden ze gered door de keeper. Maik neemt een corner en de bal komt terug bij hem in zijn voeten, hij neemt hem aan en schiet hem in de lange hoek in het doel: 6-0. Fleur staat veel vrij en wordt aangespeeld, maar de keeper redt steeds haar inzet. Jan van Arckel doet nog iets terug en ze maken de 6-1. Even later zijn ze weer gevaarlijk, maar Milan redt. Vlak voor het eind van de wedstrijd schiet Maik op het doel, de bal wordt van richting veranderd er verdwijnt in het doel: 7-1 en dat is tevens de eindstand.

Goed gedaan. Vandaag was het weer een team overwinning. Bjorn en Thymo stonden weer goed achterin en er werd goed uitgezakt als Milan de bal had, zodat hij de bal kwijt kon. Stijn en Maik hielden het veld goed breed op het middenveld, waardoor we steeds een aanspeelpunt hadden. Max en Jurgen vangen alle ballen op het middenveld op. Voorin zijn we gevaarlijk met Fleur, Hidde en Joël. Duels winnen is belangrijk op elke positie in het veld. Deze week weer lekker trainen en dan zaterdag de uitwedstrijd tegen RKDVC.

Mayco & Dennis

Noad’32 jo11-1 – BLC jo11-4: 10-2

Op deze koude zaterdagochtend was BLC onze tegenstander. Milan was vandaag verhinderd en na zijn goede optreden van vorige week wilde Maik vandaag ook wel keepen. Hierdoor hadden we wel een speler minder, maar gelukkig hebben we Guusje die al een paar weken mee traint en die wilde wel een keertje mee doen. BLC staat onderaan, maar dat wil niets zeggen. Vorige week tegen Elshout maakte we het ons eigen ook heel moeilijk in de eerste helft. Hopelijk hebben we daar van geleerd en ging het nu beter. Helaas was dit niet het geval, we hielden het veld niet breed en de meeste gingen voor eigen succes. Terwijl er andere in betere positie staan om te scoren. Ook is het erg onrustig van onze kant met veel balverlies. Toch hebben we de bal weer snel veroverd en heeft Maik niets te doen. Na de time-out zijn er wat omzettingen en gaat het wat beter. Er zijn wat kansjes voor ons, maar de tegenstander beschikt over een aardige keeper. Toch weet Joell hem met een mooi schot te verschalken. Jurgen is vandaag van de hoekschoppen en weet de bal steeds goed voor het doel te brengen. Helaas weten we daar weinig mee te doen, totdat hij een keer Fleur weet te bereiken bij de tweede paal. Die twijfelt niet en maakt de 2-0. Onze verdedigers Thymo en Bjorn zitten er kort op, waardoor BLC niet in de aanval komt en kunnen nu ook de bal aan de zijkant kwijt omdat we het veld breed houden. Hierdoor komen er ook een paar goede voorzetten van Stijn en Max. Toch besluit Stijn om een keer voor eigen succes te gaan en dat gaat goed. Met een mooi schot van afstand scoort hij ons derde doelpunt. Guusje valt aardig in en na goed doorjagen van haar komt de bal bij Stijn. Die met een goede voorzet Max bereikt en het is 4-0. Ook de vijfde word gemaakt door Max, deze keer is het een voorzet van Hidde. Met deze stand gaan we naar de ranja.
Na de rust hebben we weer het overwicht, maar het blijft rommelig. Dat heeft ook met de tegenstander te maken die constant door wisselt. Kansen zijn er weer genoeg, maar het duurt even voordat we scoren. Het is uiteindelijk Joell die na een pass van Hidde weet te scoren(6-0) Hidde heeft nu al een paar assist op zijn naam, maar heeft zelf niet gescoord. Daar komt verandering in na een goede actie van hem. Ook de 8-0 komt van Hidde, na goed voorbereidend werk van Bjorn. Dan is de concentratie weg bij ons en schakelen we slecht om bij balverlies. BLC weet hiervan te profiteren en scoort de eretreffer. Ook weten ze nog een tweede te maken na wat foutjes van ons. Tegen het einde van de wedstrijd weet Hidde zijn hattrick compleet te maken na een pass van Max. De eindstand word bepaald door Fleur, die na een voorzet van Hidde haar tweede van vandaag weet te maken(10-2)
Kortom de drie punten zijn binnen en we zijn nog ongeslagen, maar het spel was vandaag niet best. Aankomende week gaan we weer lekker trainen en zaterdag komt Jan van Arkel naar het Korenzand.

Wie deden ermee : Maik, Joell, Hidde, Bjorn, Max, Jurgen, Stijn, Fleur, Thymo en Guusje

Elshout JO11-1 – Noad’32 JO11-1: 1-9 (0-0)

Spelers: Milan, Bjorn, Max, Maik, Stijn, Hidde, Joël, Fleur, Thymo, Jurgen.

Vandaag spelen we uit tegen Elshout. Dit is geen onbekende van ons, want daar hebben we voor de beker ook tegen gespeeld en ruim gewonnen. Het is slecht weer als we aan de warming up beginnen en het blijft regenen tot het einde van de eerste helft. We zijn veel aan de bal, maar komen niet echt tot veel uitgespeelde kansen, we spelen te gehaast en laten de bal niet het werk doen. Jurgen laat een poeier los, maar die wordt vakkundig door de keeper over getikt. Als we de bal op doel schieten staat de keeper steeds goed opgesteld om zijn doel schoon te houden. Aan onze kant grijpen Thymo en Bjorn een paar keer goed in als Elshout er snel uitkomt en wij te langzaam omschakelen, anders gaan we zomaar met een achterstand de rust in.

In de rust stopt het met regenen en gaat de zon schijnen. We spreken voor de tweede helft af dat we het veld groot houden, meer rust aan de bal moeten hebben en de bal meer en beter rond moeten spelen. Al in de tweede minuut hebben we resultaat en maakt Max de 0-1. Hij neemt snel een uitbal aan de rechtse kant op de helft van de tegenstander, dribbelt naar het doel en schiet de bal hard hoog in de korte hoek in het doel. We komen verdiend op voorsprong en snel daarna maakt Jurgen de 0-2 met een hard schot vanaf links. Max laat een schot los en het is Joël die de bal op de doellijn het laatste zetje geeft. Elshout komt er een keer uit met een snelle counter en maakt de 1-3. De hoop van Elshout wordt snel teniet gedaan door Stijn die zich goed vrijspeelt op het middenveld en met een bekeken schot de bal in de lange hoek in het doel schiet. Er wordt een overtreding gemaakt op Max, hij gaat zelf achter de bal staan en schiet de bal via de rug van de tegenstander in het doel. Hidde pikt vandaag ook verdiend zijn doelpunt mee. Fleur staat een paar keer goed vrij en wordt aangespeeld, maar kan de bal helaas niet genoeg vaart geven om de doelman te verrassen. Tegen het einde van de wedstrijd zien we Bjorn nog een mooie solo maken, maar zijn inzet wordt helaas door de keeper gekeerd. Joël laat het net ook nog een keer bollen en Milan schuift de bal uit een rebound over de grond in het doel. Het laatste woord is aan Jurgen die de eindstand op 1-9 brengt.

Maik heeft in de tweede helft gekeept, omdat Milan na de wedstrijd meteen weg moest en volgende week afwezig is. Hij heeft niet veel te doen gehad, maar heeft met de penalty’s alle ballen tegengehouden, dus klaar om volgende week onder de lat te staan. Op basis van de tweede helft hebben we meer dan verdiend gewonnen. Het mag nog een keer gezegd worden dat we onze verdedigers een compliment moeten geven, zeker voor de eerste helft. Het was vandaag weer een teamprestatie en daar mogen we trots op zijn.

Mayco & Dennis

Noad’32 jo11-1 – vv Boxtel jo11-3: 14-0

Vandaag stond er weer een thuiswedstrijd op het programma, deze keer tegen de nummer drie: vv Boxtel. Onze enige meid Fleur was er vandaag niet bij, maar we hadden Jax Broekhuizen bereid gevonden om na zijn wedstrijd bij de jo10 bij ons aan te sluiten ( bedankt Jax) Onze tegenstander had maar zeven spelertjes en na overleg werd er besloten dat wij gewoon met 8 zouden spelen. Om half negen beginnen we erg slordig aan de wedstrijd en hebben veel balverlies. We voetballen veel te gehaast en daardoor maken we het ons eigen moeilijk. Toch krijgen we wel wat kansjes, maar hierin zijn we ook te gehaast en ipv het doel verdwijnt mening bal in het kanaal. Na ongeveer een kwartier gaan we beter spelen en gaan we eindelijk de buitenkanten benutten.
Milan heeft vandaag weer weinig te doen, dit komt mede doordat Thymo en Bjorn het goed dicht houden achterin.

We zien nu ook een paar leuke aanvallen en na een 1-2tje met Hidde komt Max alleen voor de keeper. Deze blijft rustig en tikt de bal beheerst in de hoek, eindelijk de voorsprong. Al snel is er een goede voorzet van Maik en door een slim tikje weet Hidde de kans te geven aan Joell. Deze heeft er vandaag al een paar gemist, maar deze keer schiet hij hem hoog in het doel binnen. Na een goede onderschepping van Bjorn, die vandaag lekker in de wedstrijd zijn, komt de bal bij Maik. Die heeft weer een goede voorzet en Hidde scoort de 3-0. Net voor rust weet Maik zelf de vierde te maken, na een goede actie tikt hij de bal met links binnen.
Na de ranja blijven we gewoon doorgaan en al snel zien we een schot van Stijn wat door de tegenstander van richting word veranderd en zo het doel in vliegt.
De zesde is ook van Stijn, maar deze keer zonder hulp van de tegenstander. De tweede helft is goed van Stijn,want na een goede voorzet van hem weet Hidde met een schitterend hakje te scoren. Daarna gaat het hard en na een hard schot van Jurgen word het 8-0. Intussen heeft Jax ons versterkt en na een pass van hem weet Joell te scoren. Dan is het weer tijd voor Stijn, na een 1-2tje met Maik weet hij ons in de dubbele cijfers te schieten. Onze honger is nog niet gestild en we willen graag Jax bedanken door hem te laten scoren. Hij heeft er een paar kansen voor nodig, maar uiteindelijk lukt het toch. En zelfs twee keer achter elkaar. Maik weet er nog 13-0 van te maken en het laatste doelpunt is van Jurgen.

Zo blijven we ongeslagen, deze week gaan we weer lekker trainen en volgende week gaan we naar Elshout.
Wie deden er mee : Milan, Thymo, Bjorn, Max, Jurgen, Stijn, Maik, Joell, Hidde en Jax
Afwezig : Fleur

Noad’32 JO11-1 – BZC’14 JO11-1 2-1 (0-1)

Spelers: Milan, Bjorn, Max, Maik, Stijn, Hidde, Joël, Fleur, Thymo, Jurgen.

Op een regenachtige ochtend mogen we thuis aantreden tegen de JO11-1 van BZC’14 voor de tweede ronde van de beker.
We beginnen aan de wedstrijd door veel druk te zetten op de tegenstander. Brakel heeft een paar handige voetballers en het is snel duidelijk dat ze de lange bal hanteren om hun voorhoede aan het werk te zetten. Fleur en Hidde zetten meteen goed druk op de achterhoede van Brakel, waardoor ze niet aan voetbal toekomen. Omdat we aanvallend voetballen komt er bij ons achterin natuurlijk ook ruimte, maar daar weten Thymo en Bjorn goed mee om te gaan, door op de juiste momenten in te stappen. Ook Milan moet af en toe optreden om zijn doel schoon te houden. Eén keer dreigt de bal dan toch in ons doel te gaan, maar het is Thymo die de bal van de lijn haalt met een uiterste krachtinspanning. Na de time-out mag Brakel 3 corners nemen en bij de derde corner zitten we er in eerste instantie nog goed bij, maar dan komt de bal voor de voeten van een speler van Brakel en schuift de bal over de grond in het doel. Wij blijven aanvallen maar alle pogingen worden door de keeper van Brakel uit het doel gehouden en tot corner verwerkt, gaan op de paal, over of naast. We zien schoten van Jurgen, Max, Joël en Maik, maar de bal gaat er niet in. Brakel komt er voor rust nog een keer goed uit, maar Milan redt. We gaan met een ruststand van 0-1 rusten, maar als we zo blijven voetballen, gaan we zeker nog scoren in de tweede helft.

Na rust is het gestopt met regenen. In de tweede helft beginnen we weer fel en zorgen ervoor dat Brakel geen tijd heeft en krijgt om te voetballen. We zijn meteen weer gevaarlijk voor het doel van Brakel via schoten van Jurgen, maar de bal gaat er (nog) niet in. Dan maken we de verdiende gelijkmaker, Max dribbelt van achteruit met de bal over het middenveld, passt de bal op links naar Jurgen, die de bal voorzet op Joël en die schiet de bal hard tegen de touwen. Even later heeft Hidde zich goed vrijgespeeld en kan hij zo doorlopen op de keeper maar hij wordt gehaakt door een speler van Brakel: penalty! Max gaat achter de bal staan, de keeper van Brakel redt in eerste instantie nog, maar het is Joël die in de rebound een doelpunt maakt en dus staan we voor de time out al met 2-1 voor. Brakel probeert de gelijkmaker te maken en ze zijn daar ook een paar keer dichtbij. Ze krijgen ook nog een paar corners, maar gelukkig lukt het hen niet, omdat wij alles op alles zetten om de overwinning over de streep te trekken. Vlak voor tijd krijgen we nog een kans om de 3-1 te maken, Maik speelt de bal diep op Fleur, die geeft hem goed voor op de vrijstaande Stijn, maar zijn schot gaat via de keeper corner. We winnen verdiend met 2-1 en dat is een mooie team prestatie. Klasse!

Deze week twee keer trainen en dan gaan we komende zaterdag weer verder in de competitie thuis tegen Boxtel en dat belooft weer een mooie potte worden, want dat is de nummer 2 tegen de nummer 3 in de ranglijst. Supporters en toeschouwers, bedankt en leuk dat jullie in grote getalen zijn komen kijken om onze jongens aan te moedigen.

Mayco & Dennis

FC Engelen JO11-4 Noad’32 JO11-1: 2-12

Na de gezellige vrijwilligersavond op vrijdag, hadden de leiders er wel wat moeite mee dat er vroeg verzameld moest worden. Gelukkig waren de jongens en meisje wel dol enthousiast om vandaag weer drie punten te gaan halen. Om half negen beginnen we goed aan de wedstrijd en zetten gelijk druk op onze tegenstander. Vorige week hadden we wel gewonnen, maar was ons spel niet best. Iedereen wilde toen scoren en we hielden het veld niet breed. Afgelopen dinsdag hadden we hierop dus ook getraind en wij als trainers waren blij dat we het vandaag terug zien. Doordat Stijn en Maik het veld goed breed houden komt er ruimte voor Max en Jurgen op het middenveld. Waardoor Thymo, Bjorn en Milan de bal makkelijk kunnen inspelen.Hierdoor zien we ook een paar mooie combinaties, wat resulteert in een paar goede schoten van Hidde en Maik. Het is uiteindelijk Hidde die ons verdiend op voorsprong zet. (0-1) Achterin staat het als een huis met Bjorn en Thymo, dus hebben we weinig problemen met de tegenstander. De tweede van ons is een beauty, na goed samenspel komt de bal bij Max die hem met zijn chocoladebeen (links) vol in de kruising schiet. Na een goede actie van Hidde komt de 0-3 op het scorebord en zijn we helemaal los. Na goed doorjagen van Hidde komt de bal bij Fleur, die goed Het overzicht bewaard en er voor zorgt dat Jurgen de 0-4 maakt. Hidde is vandaag in vorm en na een goede pass van hem weet Maik de vijfde te maken. Net voor de rust weet Joell nog te scoren en zo gaan we met een ruime voorsprong aan de ranja.
In de rust word afgesproken dat we op dezelfde manier verder gaan, alleen dat we er voor gaan zorgen dat Fleur ook haar doelpuntje mee pikt.
Ook na de rust houden we het veld goed breed en komen er weer goede voorzetten en daaruit weet Joell gelijk te scoren na de rust. Onze honger naar goals is nog niet voorbij en na een corner komt de bal bij Stijn. Die blijft rustig en legt de bal beheerst in de hoek (0-8).
Dan is er een prachtig doelpunt van fc Engelen, helaas wel in het verkeerde doel. Hierdoor komen we al op negen, maar nog steeds niet voldaan aan de opdracht om Fleur te laten scoren. De kansen krijgt ze wel, maar steeds zit er wel een tegenstander tussen om het scoren te beletten. De concentratie is wel wat weg bij ons en na een vrije trap van Engelen staan we niet op te letten. Ook Milan vergeet de bal te raken als hij uit komt en zodoende krijgen we bij de eerste kans van de tegenstander een doelpunt tegen. Al snel weet Joell ons in de dubbele cijfers te schieten. Toch weet ook Engelen nog te scoren, na slecht optreden van onze kant. Tegen het einde van de wedstrijd weet Max nog te scoren uit een corner van Hidde. En net voor tijd weet ook Fleur te scoren en is de missie volbracht.
Samenvattend een goede wedstrijd van onze kant, met mooie combinaties en het was goed om te zien dat we de dingen waar we door de week op trainen vandaag was terug te zien. Minpuntje was wel de doelpunten die we erg makkelijk weggaven. Deze week gaan we weer lekker trainen en volgende week zaterdag genieten van een vrije dag.
Wie deden er mee : Milan, Thymo, Bjorn, Max, Jurgen, Stijn, Hidde, Maik, Joell en Fleur.
Dennis & Mayco

Noad’32 JO11-1 – Nieuwkuijk JO11-3: 8-0 (6-0)

Spelers: Milan, Bjorn, Max, Maik, Stijn, Hidde, Joël, Fleur, Thymo, Jurgen.
Na de mooie overwinning van vorige week tijdens de openingswedstrijd tegen Kerkwijk, komt vandaag de JO11-3 van Nieuwkuijk bij ons op bezoek. Er waren drie wedstrijden om 08:30 uur op het B-veld, dus het was gezellig druk. Het veld ligt er uitermate goed bij, dus complimenten voor de vrijwilligers die zich daar mee bezig houden.

Vanaf het begin zetten we meteen goed druk op de tegensander en het spel speelt zich dan ook voornamelijk af op de helft van Nieuwkuijk. Al vroeg in de wedstrijd komen we verdiend op een 1-0 voorsprong door een kopbal van Joël uit een corner van Maik. We proberen veelvuldig op het doel te schieten en zien schoten van Jurgen en Stijn op de paal en de keeper staat goed te keepen. Vlak voor de time out neemt Maik een corner, waaruit we steeds gevaarlijk zijn, en dit keer verdwijnt de bal via de keeper in het doel. Tijdens de time out geven we kort en snel wat aanwijzingen. We houden het veld te klein, waardoor we te weinig profiteren van ons overwicht. Niet teveel van afstand gaan schieten ook al is de keeper klein. Vrij snel maakt Jurgen de 3-0 uit een tikkie breed van Joël. Fleur test de keeper, maar deze staat op de juiste plaats. Achterin hebben Max, Bjorn en Thymo niet veel te doen en als ze een keer moeten ingrijpen stappen ze op het juiste moment in. Door de druk krijgen we weer enkele corners. Maik neemt hem van de linker kant, dribbelt naar binnen en schiet de bal mooi in de lange hoek over de keeper in het doel. Vanaf de aftrap zet Fleur meteen druk, de bal komt bij Stijn en passt op Joël die de 5-0 binnenschiet. Voor rust maken we ook nog de 6-0 via Jurgen die vanaf de middellijn een mooie slalom maakt naar het doel.

Na rust is het wat rommelig van onze kant, we lopen teveel uit positie en maken het onszelf onnodig moeilijk. Nieuwkuijk heeft een andere keeper op doel staan en die is zeker niet slechter, want hij pakt veel ballen. Ook deze helft hebben we overwicht, maar kan Nieuwkuijk een paar keer gevaarlijk counteren, maar onze verdediging staat goed. Ook staat Milan goed ver voor zijn doel, waardoor hij eerder bij de lange ballen van de tegenstaander is dan hun spitsen. Voorin schiet Stijn op de paal en even later is het Hidde die verdiend een doelpunt maakt uit de rebound van een schot van Max. Ook Max krijgt loon naar werken met een
doelpunt uit een rebound van een schot van Stijn. Joël laat nog een poeier los die uiteenspat op de lat. Stijn schiet nog maar een keer op de paal. Joël vergeet zijn voet nog tegen de bal te zetten bij een voorzet en aan het eind zien we Fleur nog alleen op de keeper afgaan, maar de keeper redt.

Milan mag tijdens de penalty’s na de wedstrijd laten zien wat hij kan, want de verdediging heeft ervoor gezorgd dat hij niet veel te doen heeft gehad. We winnen deze wedstrijd verdiend. Deze week weer lekker trainen en dan op naar de volgende wedstrijd in Engelen.

Mayco en Dennis

Kerkwijk JO11-1 Noad’32 JO11-1: 0-5

Nadat we vorige week de volgende ronde van de beker hadden gehaald, is het vandaag tijd om aan de competitie te beginnen. Met een volledige selectie gaan we op pad naar Kerkwijk om daar te proberen om drie punten vandaan mee te nemen. Vanaf het begin zitten we gelijk goed in de wedstrijd en al snel zien we wat afstandsschoten van onze kant. Vooral Maik en Jurgen proberen het, maar steeds zit er wel iemand tussen.Grote kansen komen er nog niet, dit komt mede doordat we het veld niet breed houden en het hierdoor erg druk voor het doel word. De tegenstander komt er soms gevaarlijk uit, maar verdedigend staat het goed bij ons. Een keer gaat het bijna fout, maar gelukkig weet Milan ons voor een achterstand te behoeden. Dan eindelijk een uitgespeelde aanval van onze zijde, na een mooie pass van Fleur komt Hidde alleen voor de keeper. Helaas weet deze redding te brengen en houden we een hoekschop over. Deze wordt genomen door Maik en binnen gewerkt door Joell en komen we verdiend op voorsprong. Na de time out word er ook beter gespeeld door ons, de jongens en meisje hadden goed geluisterd naar de trainers en houden het veld nu goed breed. Daardoor komt er meer ruimte en ook wat kansjes. Een goed afstandsschot van Jurgen belandde op de paal, maar toch weten we op 0-2 te komen. Na weer een goede corner van Maik, word de bal in eigen doel geschoten en hebben we de score verdubbeld. Kerkwijk is alleen nog maar gevaarlijk met corners, die wij soms wel heel makkelijk weggeven. Bij vlagen spelen we het goed uit en na een pass van Fleur is het weer Hidde die voor gevaar sticht. Jammer genoeg weet hij vandaag het net niet te vinden. Net voor rust hebben we geluk, een hoekschop van Kerkwijk gaat via de lat en de paal en uiteindelijk is het Thymo die de bal vlak voor de doellijn weg weet te werken. Zo gaan we rusten met een 0-2 voorsprong.
Na de rust is het even heel rommelig van onze kant en hierdoor krijgt de tegenstander ook wat kansjes, maar Thymo en Bjorn weten het achterin dicht te houden. Wij zorgen voor gevaar met afstandsschoten van Joell en Max. Het is daarna Jurgen die zorgt dat we op 0-3 komen. Na een 1-2tje met Hidde blijft hij rustig en scoort beheerst. Kerkwijk blijft aanzetten, maar dan een domme actie van de tegenstander. Na een duel met Max is de beste speler van Kerkwijk het zat en schopt na. Hierdoor moet hij het veld uit en gelukkig blijven wij rustig. De vrije trap die hier bij hoort word snel genomen door Milan en via Hidde komt de bal bij Joell. Die twijfelt niet en maakt er 0-4 van. Daarna zijn we helemaal los en zien we goede combinaties. Stijn probeert het nog met een mooi schot, maar de keeper van Kerkwijk heeft een knappe redding in huis. De eindstand word toch 0-5, na een goede aanval weet Jurgen zijn tweede van vandaag te scoren.
Kortom een goede overwinning waar we mee verder kunnen.
Deze week gaan we weer lekker trainen en zaterdag spelen we de eerste thuiswedstrijd van het seizoen.
Wie deden er mee : Milan, Thymo, Bjorn, Max, Jurgen, Stijn, Hidde, Maik, Joell en Fleur

Elshout JO11-1 – Noad’32 JO11-1: 0-17 (0-4)

Spelers: Milan, Bjorn, Max, Maik, Stijn, Hidde, Joël, Jim, Niek
Afwezig: Fleur, Thymo, Jurgen
Vandaag staat de tweede bekerwedstrijd op het programma in en tegen Elshout. Vorig seizoen hebben we ook tegen deze tegenstander gespeeld en hebben we verloren, dus zijn we vandaag extra gemotiveerd. Het wordt een doelpuntenfestijn deze morgen! We beginnen goed aan de wedstrijd en zetten meteen druk op de tegenstander. We weten elkaar goed te vinden en spelen de bal over, waardoor we al snel op een 1-0 voorsprong komen. Stijn speelt Hidde op rechts in de hoek aan, die geeft de bal voor het doel en Joël kan de bal binnen tikken. Stijn ziet een schot via de buitenkant van de paal naast gaan. Even later zien we een mooi steekpassje van Niek door het midden op Hidde, die de bal tegen het net schiet. Nog voor de time out komen we op 3-0 door een lange pass van Max op Niek, die de bal breed tikt op de meegelopen Hidde en de bal in het doel tikt. In het tweede gedeelte van de eerste
helft weten we één keer te scoren via Joël die de bal voor zijn voeten krijgt uit de rebound van een
inzet van Hidde. Achterin houden Bjorn, Max, Jim en Maik alles goed onder controle, zodat Milan een rustige eerste helft heeft. Bjorn probeert nog een afstandsschot, maar die gaat helaas naast.

In de tweede helft doen we er nog een schepje bovenop. We spreken in de rust af dat we de bal meer rond gaan spelen, het veld breed houden en aanspeelbaar zijn. Elshout heeft in tweede helft totaal geen grip meer op de wedstrijd. Wij spelen het goed uit en weten maar liefst 13x te scoren in de tweede helft. Max weet 3x de lat te raken. Als het 0-12 staat komt Elshout er een keer doorheen, maar Milan komt goed uit zijn doel en voorkomt zo dat er een tegendoelpunt komt. Gelukkig hebben we na de wedstrijd penalty’s, zodat Milan ook wat te doen krijgt.
Doelpuntenmakers van vandaag: Joël 6x, Niek 3x, Hidde 3x, Jim 1x, Maik 2x, Stijn 1x, Bjorn 1x. Vandaag hebben we goed gevoetbald mannen. Let er wel op dat het in de competitie niet zo makkelijk zal gaan. Jim en Niek, bedankt dat jullie met ons mee wilden doen.

Mayco en Dennis

RKDVC JO11-5 – NOAD’32 JO11-1: 2-5

Op deze zomerse dag staat de eerste bekerwedstrijd op het programma. Na de mooie resultaten van vorig week in de Altena cup, was het vandaag tijd om de stijgende lijn voor te zetten. Om acht uur vertrekken we met een volledig fitte selectie op weg naar Drunen. De tegenstander speelt net als ons in de 5e klasse, dus wordt vandaag een leuke krachtmeting. Onze jongens schieten uit de startblokken en al snel weten we op voorsprong te komen. Na een snelle uitbraak komt de bal bij Fleur die hem netjes afgeeft aan Jurgen die op zijn beurt de keeper kansloos laat. (0-1) We blijven met veel druk naar voren voetballen en hierdoor komt er weinig gevaar van de tegenstander. Vooral Thymo en Bjorn zitten kort op de tegenstander, waardoor Milan een rustige 1e helft heeft. Al snel valt ook de 0-2, na een intrap van Maik komt de bal bij Joell. Die het eerst probeert met een omhaal, maar de bal gaat de lucht in, maar weet deze dan zelf in te koppen. We blijven keihard werken met zijn allen en dit resulteert in de 0-3. Weer een assist van Maik en deze keer is het Hidde die scoort. Net voor rust weet Max de bal te onderscheppen als linksachter, loopt door naar voren en er volgt een hard schot in de verre hoek. En zo word de ruststand 0-4 in ons voordeel.
Na de pauze word het wat rommelig van onze kant, we raken ook wat vermoeid en daardoor komt de tegenpartij beter in het spel. Al snel weten ze hier ook van te profiteren en kan het nog een spannend potje worden. RKDVC weet ook een 2e te scoren na geklungel van onze achterhoede die een bal door de midden wegwerkt. We krijgen zelf ook wel wat kansjes, maar de tegenstander heeft van keeper gewisseld en deze is beter als degene in de 1e helft. Het spel golft nu op en neer en we zien wat kansjes aan beide kanten. Na een goede redding van Milan, gaan we weer in de aanval. Deze komt uiteindelijk bij Stijn die het probeert met zijn chocolade been. Helaas zit er niet genoeg kracht achter het schot. Toch weten we nog te scoren in de 2e helft. Na wat gerommel voor het doel van Joell, komt de bal voor de voeten van Hidde. Die denkt niet na en schiet zijn 2e tegen de touwen. Dan gaan de kopjes hangen bij de tegenpartij en volgen er nog wat gevaarlijke momenten. We krijgen ook nog een strafschop na een handsbal. Normaal is Max de aangewezen persoon, maar deze keer krijgt Thymo de kans om zijn goede wedstrijd te bekronen met een doelpunt. Helaas voor hem weet de keeper hem te stoppen en word de eindstand 2-5.
We hebben vandaag met zijn allen keihard gewerkt en hierdoor ook een mooi resultaat behaald. Deze week gaan we weer lekker trainen en volgende week zijn we tot nu toe vrij. De week daarna gaat ons beker avontuur verder in Elshout.
Wie deden ermee: Milan, Thymo, Bjorn, Max, Jurgen, Stijn, Maik, Fleur, Joell en Hidde.

Dennis & Mayco