NOAD’32 JO12-1

NOAD’32 JO12-1 – HAARSTEEG JO12-1: 2-1 (RUSTSTAND: 0-1) – 28/04/2018
Benauwde zege NOAD’32 J012
Na twee nederlagen op rij werd het weer eens tijd voor een overwinning. Gelukkig is dat wel gebeurs, maar het was billen knijpen tot het einde. Kort samengevat waren wij de betere partij, tegenstander geen kans gehad, maar als je de kansen niet benut, en dat waren er heel veel, dan valt vaak de goal aan de andere kant. Dit gebeurde dus ook zo en daardoor gingen we dus met een 0-1 achterstand de rust in.
De 2e helft hetzelfde spelbeeld, kansen genoeg, maar de bal wilde er niet zomaar in. Het is veelzeggend dat onze eerste goal juist door de kleinste man van het veld, Jamie, uiteindelijk werd binnen gekopt. De 2-1 liet ook niet lang op zich wachten en na wederom een kopbal, deze keer van Mohammed komen we toch op die verdiende voorsprong. Het spel werd steeds onrustiger en daardoor bleef het spannend tot het einde. Gelukkig klonk het eindsignaal en zo werd deze, onnodig, spannende wedstrijd nipt in ons voordeel beslist.
Wie speelden mee vandaag: Nick Goemaat, Timo van Helvoirt, Miles Sonneveld, Dimar Noorloos, Sylven van Bergeijk, Levi Alberts, Andre de Heer, Mike Lakerveld, Levi Verheij, Dennis Versluijs, Evan van Rijswijk, Jamie van Wijk, Mohammed Yamen en Marcin Grzywacs,
Groeten Gerben en Erwin

NOAD’32 JO12-1 – MVV’58 JO12-1: 4-4 (RUSTSTAND: 3-1)
Deze ochtend wederom een thuiswedstrijd op het programma, tegen een bekende tegenstander. Vorige competitie speelde MVV ook in onze competitie en was toen een van de weinige teams die destijds ons nog enigszins wat weerstand kon bieden. Het begon prima van onze kant en aanvallend kwamen we er goed uit en snel vielen er alweer een paar beste kansen te noteren, maar, ik weet het begint eentonig te worden inmiddels, weer geen goals. Een goal hing daarna nog steeds in de lucht en Mohammed speelde zich tussen twee verdedigers knap vrij en wist de ban te breken door 1-0 te maken. MVV moest zich beperken tot verdedigen en lange halen naar voren. We komen op 2-0 na een prima schot van Jamie, hoog over de keeper en deze was dus ook kansloos. MVV bleef met lange halen hun aanval in stelling te brengen en uit een van die pogingen wist hun snelle buitenspeler door goed naar binnen te snijden de 2-1 te maken. De ruststand werd toch nog met een ruime marge behaald doordat Mohammed weer met een leuke actie de bal binnenschoot, 3-1.
In de rust verteld dat er goed werd gespeeld maar dat onze tegenstander nu het fysieke ging gebruiken om toch nog wat te forceren, dus blijf die bal goed rondspelen. Dat gezegd hebbende was het toch al vrij snel na de aftrap 3-2 en MVV ging er weer in geloven. Ze bleven er goed op zitten bij ons en na een slecht verwerkte bal in de verdediging schoten ze toch knap de 3-3 tegen de touwen. Wat was ons antwoord, nou vrij weinig, want van het spel in de eerste helft was weinig meer terug te zien, de onrust sloop in de ploeg. Helaas was het daarna weer MVV dat scoorde, een houdbaar schot belandde helaas toch in de goal en zo gingen we van een zeker lijkende overwinning naar een achterstand. Het werd toen alles of niks, het leek niks te worden omdat de bal er niet in wilde nadat MVV tot twee keer toe op de doellijn redding wist te brengen. Gelukkig kregen we net op tijd nog een vrije trap en deze werd netjes door Miles in de kruising gedeponeerd en zo kwamen we toch nog op gelijke hoogte. Wat een zekere driepunter leek te worden werd uiteindelijk nog maar net, overigens wel verdiend, een mager puntje!!
Wie speelden mee vandaag: Nick Goemaat, Timo van Helvoirt, Miles Sonneveld, Dimar Noorloos, Sylven van Bergeijk, Levi Alberts, Andre de Heer, Mike Lakerveld, Levi Verheij, Dennis Versluijs, Evan van Rijswijk, Jamie van Wijk en Mohammed Yamen. Afwezig; Marcin Grzywacs, speelde met JO11 mee.
Groeten Gerben en Erwin

FC TILBURG JO12-1 – NOAD’32 JO12-1: 9-2 (RUSTSTAND: 3-0) – 14.04.2018
Vandaag een bijzonder grote nederlaag voor onze JO12. In de 1e helft gaven we drie doelpunten gewoon weg door persoonlijke fouten, keeper+achterhoede maar creëerden we, middenveld+aanval, zelf ook totaal helemaal niets!
Dan gaan we de tweede helft toch eindelijk wel wat beter luisteren en daardoor kwamen we ook wat meer aan voetballen toe, een onterecht afgekeurde goal en een gemiste penalty van onze kant hadden de uitslag iets dragelijker kunnen maken, maar op het einde van de wedstrijd vond iedereen het wel weer best, tenminste, daar leek het vanaf de zijkant gezien in ieder geval wel op! Vandaar dat de uitslag uiteindelijk een geflatteerde nederlaag werd waar een 6-4 eindstand misschien ook wel had kunnen volstaan. Bij terugkomst in de kleedkamer werd er dan ook terecht opgemerkt door een speler dat het GEHELE team bagger was vandaag…… Volgende week weer goed trainen en die overwinning komt vast wel weer, maar dan zal er toch echt uit een ander vaatje getapt moeten gaan worden.
Wie speelden er mee vandaag: Nick Goemaat, Timo van Helvoirt, Miles Sonneveld, Dimar Noorloos, Sylven van Bergeijk, Levi Alberts, Andre de Heer, Mike Lakerveld, Levi Verheij, Dennis Versluijs, Evan van Rijswijk, Marcin Grzywacs, Jamie van Wijk en Mohammed Yamen.
Groeten Gerben en Erwin

JONGBRABANT JO12-1 – NOAD’32 JO12-1: 6-1 (RUSTSTAND: 4-1) – 11.04.2018
Vanavond een doordeweekse wedstrijd voor de boeg, iedereen was op tijd aanwezig en na een toeristische route toch uiteindelijk in Berkel-Enschot gearriveerd. We wisten dat we een goede ploeg zouden treffen vanavond gezien de ranglijst, maar dat ze de overwinning zo vrij eenvoudig van ons cadeau zouden krijgen, had ook weer niemand verwacht. Al vrij snel staan we op een achterstand na geklungel in de verdediging, maar we weten ook weer rap op gelijke hoogte te komen, een schot van Jamie werd door de keeper tot doelpunt gepromoveerd. Tot zover een redelijk begin, maar wat we daarna te zien kregen is het schrijven eigenlijk niet waard, dus was het voor onze behendige tegenstander een makkie om zo uit te lopen naar een (onnodige) 4-1 ruststand. We hebben zelf nog wel wat kleine kansen gehad, maar het ontbrak aan een goede afronding!
De 2e helft ging niet veel beter van onze kant en we konden niet voorkomen dat er nog twee ballen in onze goal verdwenen. Zo konden we dus vandaag, terecht, met een nederlaag weer terug naar Wijk en Aalburg.
Wie speelden er mee vandaag: Nick Goemaat, Timo van Helvoirt, Miles Sonneveld, Dimar Noorloos, Sylven van Bergeijk, Levi Alberts, Andre de Heer, Mike Lakerveld, Levi Verheij, Dennis Versluijs, Evan van Rijswijk, Marcin Grzywacs, Jamie van Wijk en Mohammed Yamen.
Groeten Gerben en Erwin

DSC JO12-1 – NOAD’32 JO12-1: 1-1 (RUSTSTAND: 1-0) – 31.03.2018
Na een flinke winterstop, onze laatste wedstrijd dateerde alweer van 4 december 2017, kon er eindelijk weer eens gevoetbald gaan worden door onze boys. Na een half seizoen derde klas gaan we het de tweede seizoenshelft een trapje hoger proberen in de tweede klasse. Onze eerste tegenstander is DSC, het was duidelijk dat de lange rustperiode erin had gehakt, want vanaf het beginsignaal was het voor de meesten echt weer even wennen. Na drie minuten lag de bal dan ook al in ons doel na een flinke verdedigingsfout. Voetballend lukte het maar mondjesmaat en we mochten van geluk spreken dat het vizier bij DSC niet op scherp stond, want de ruststand had ook zomaar 3-0 kunnen zijn!
Dan de tweede helft een heel ander spelbeeld, in de rust is er goed geluisterd blijkbaar, want vanaf de aftrap is het NOAD dat het spelbeeld bepaalt en is DSC niet echt meer gevaarlijk geweest. Echter ondanks dat wij meer balbezit hadden leidde dit niet tot echte kansen. De verdiende goal werd dan ook een rommelgoal, uit een corner, maar die tellen ook en het was Levi V die de gelijkmaker op het bord zette en dit werd tevens de eindstand. Al met al een terechte eindstand uiteindelijk, goed gedaan.
Wie speelden er mee vandaag: Nick Goemaat, Timo van Helvoirt, Miles Sonneveld, Dimar Noorloos, Sylven van Bergeijk, Levi Alberts, Andre de Heer, Mike Lakerveld, Levi Verheij, Dennis Versluijs, Evan van Rijswijk, Marcin Grzywacs, Jamie van Wijk en Mohammed Yamen.
Groeten Gerben en Erwin

UNO ANIMO JO12-1 – NOAD’32 JO12-1: 0-1 (RUSTSTAND: 0-1)
Dramatische off-day JO12
Tsja wat kunnen we hier over schrijven, laten we het erop houden dat de drie punten het enige positieve was van vandaag. Man.,man, man wat was het slecht vandaag wat de jongens ons voorschotelden. Deze lijn werd vrijdagavond al ingezet, om 21:30uur !!! de 1e afmelding, wat volgens ons, met desbetreffende reden, al veel eerder had gekund, maar goed. Op dit tijdstip nog iemand anders regelen wordt dan een vrij lastige opgaaf. Zaterdagochtend 07:30uur de 2e afmelding, een zieke, dit kan altijd gebeuren. Jesse Besemer was gelukkig nog bereid om ons team te komen versterken en zo konden we toch met 12 spelers op pad, dachten we, echter werden dit er maar 11, omdat een speler zich had verslapen en maar had besloten om dan helemaal maar niet meer te komen blijkbaar…deze manieren van afmelden zijn gewoon niet acceptabel, je zit op een teamsport en dupeert zo je hele team en ook de begeleiding die hier veel vrije uren insteken!
Over de wedstrijd kunnen we kort zijn, gewoon slecht, we weten dat jullie veel beter kunnen en ga ook eens wat beter luisteren allemaal naar de aanwijzingen die jullie onder de wedstrijd en in de rust meekrijgen AUB. Normaal ben ik hier niet zo van, maar vandaag wil ik de enige spelers die wel behoorlijk presteerden even complimenteren Evan, Dimar en Miles, gelukkig wisten deze jongens zich te onttrekken van het vertoonde spel. Deze wedstrijd gauw vergeten en maar hopen dat het slechter niet kan worden.
Wie speelden er mee vandaag: Timo van Helvoirt, Miles Sonneveld, Dimar Noorloos, Sylven van Bergeijk, Levi Alberts, Mike Lakerveld, Levi Verheij, Evan van Rijswijk, Jamie van Wijk en Mohammed Yamen. Jesse bedankt voor het meespelen ondanks dat het kort dag was!
Geblesseerd/ziek: Nick Goemaat en Dennis Versluijs. Afwezig: Marcin Grzywacs en Andrei de Heer.
Groeten Gerben en Erwin

NOAD’32 JO12-1 – ODC JO12-2: 4-0 (RUSTSTAND: 0-0) – 02.12.2017
NOAD’32 JO12 wint topper!
Na een rustperiode van maar liefst 4 weken, lees GEEN wedstrijden ingepland door de KNVB… stond er vandaag meteen een beladen wedstrijd op het programma. Na vanaf de eerste wedstrijd bovenaan te hebben gestaan, zijn we in die ‘rustperiode’ helaas een plaatsje gezakt doordat ODC tussentijds ook alles gewonnen heeft, maar met een veel beter doelsaldo de 1e plaats inmiddels hadden overgenomen. Deze wedstrijd stond dus bol van de spanning tussen twee ongeslagen ploegen dat begrijpen jullie natuurlijk wel, nadeel voor ons was dat we er dus meteen moesten staan na even geen wedstrijden te hebben gespeeld. Dit baarde ons vooraf wel wat zorgen, maar dit bleek achteraf gelukkig onnodig!!
Wat wel fijn was, is dat door de verantwoordelijke, noem hem voor het gemak even de ‘hoofdscheidsrechterregelaar’ van NOAD, de juiste man was geregeld om deze topper in goede banen te kunnen leiden, zodat we ons hier al geen zorgen over hoefden te maken.
Ook stond er lekker veel publiek langs de lijnen van beide teams, altijd leuk.
Dan de aftrap op deze frisse ochtend, temperatuur rond het vriespunt met twee teams die vooraf wisten dat dit wel eens de beslissing van de competitie zou kunnen gaan worden, dit was dan de eerste helft ook duidelijk te merken. Toch was het ODC dat beter aan de wedstrijd begon en na 2 minuten al een beste kans kreeg, gelukkig voor ons was Nick alert om zich voor de tegenstander met bal te gooie,n waardoor de bal niet al meteen in het netje lag, minder gelukkig was dat Nick meteen geblesseerd eraf kon met een bloedneus en een zere duim! Evan heeft daarna de keepershandschoenen opgepakt en is gaan keepen, prima gedaan Eev. Verder was het de eerste helft vrij rommelig van beide kanten, het zogenoemde flipperkastvoetbal met bizar weinig kansen,  omdat bij beide teams de achterhoede zeer goed werk verrichte, maar gezien de belangen die op het spel stonden was dit niet echt verrassend te noemen. De ruststand bleef dus staan op 0-0.
De 2e helft is NOAD beter uit de kleedkamer gekomen, want na 5 minuten spelen was het Jamie, die na een goede aanval de 1-0 binnen wist te schieten. Na 10 minuten was het weer raak 2-0 en weer was het Jamie die met een prima schot de keeper verraste, wat een heerlijk begin. ODC bleef wel voetballen, maar was niet bij machte de 2e helft om echt gevaarlijk te worden wat ook niet meevalt natuurlijk tegen onze achterhoede. Hierna was het de beurt aan Mike om een afgeslagen bal binnen te trappen (3-0), dit was kat in het bakkie.
Na een prima actie van Levi V die twee man passeerde en door een derde werd neergehaald, kregen we een vrije trap op een mooie plaats op het veld. Miles gaat achter de bal staan en schiet prima,  echter spat zijn trap op de kruising uiteen, dat had meer verdiend, maar helaas.
Toch komen we richting het eindsignaal nog op 4-0, na een goede voorzet van de zijkant stond Dennis precies op de juiste plaats om de bal binnen te tikken. Kort daarna fluit de prima leidende scheids af en waren de jongens echt blij en stonden ze met zijn allen te springen, want door deze overwinning staan ze weer bovenaan. Voor de wedstrijd was het afwachten wat deze pot zou gaan brengen, eerdere wedstrijden werden ruim gewonnen, vandaag was het een echte krachtmeting tegen de enige gelijkwaardige tegenstander deze competitie, maar ook hier hebben jullie je prima staande gehouden en is deze overwinning dan ook meer dan verdiend, klasse boys.
Volgende week spelen we onze laatste wedstrijd en wel om 11.00uur UIT tegen Emplina, hoewel deze ploeg onderaan staat verwachten wij als trainers van jullie dat er deze week wel goed en serieus getraind gaat worden en mag deze ploeg zeker niet onderschat worden; alleen bij een overwinning weten jullie wat de beloning is en wel het Kampioenschap….. dus ga ervoor als een team.
Wie speelden er mee vandaag: Nick Goemaat, Timo van Helvoirt, Miles Sonneveld, Dimar Noorloos, Sylven van Bergeijk, Levi Alberts, Andre de Heer, Mike Lakerveld, Levi Verheij, Dennis Versluijs, Evan van Rijswijk, Marcin Grzywacs, Jamie van Wijk en Mohammed Yamen.
Groeten Gerben en Erwin

NOAD’32 MO11-1 – RHELICO MO11-1: 4-1 (RUSTSTAND: 2-0) / 04-11-2017
MOEIZAME MAAR VERDIENDE WINST MEIDEN NOAD IN SPANNENDE TOPPER
Wie speelden mee: Sanne Bok, Sara Timmermans, Yaquira Boxman, Julia van Tilborg, Annika v.d. Ley, Shanay Vos, Jesta Vos en Roos Timmermans.
Vandaag de wedstrijd tussen nrs 1 en 2. Beide 4 gespeeld, 4 gewonnen en dus 12 punten, alleen wij hebben een beter doelsaldo. Dus zal het weleens spannend en gelijk op kunnen gaan. We beginnen vrij goed en laten zien dat we willen winnen. We spelen vrij veel op de helft van Rhelico en krijgen mooie mogelijkheden om kansen te creëren. Helaas was vaak de eindpass net niet zuiver genoeg. Daar tegenover stonden de gevaarlijke uitvallen van Rhelico die door onze verdediging heel goed in de kiem werden gesmoord. Gelukkig weet Shanay de score te openen en zo toch wel de verdiende 1-0 op scorebord te zetten. Het blijft spannend en we spelen goed, maar ook Rhelico laat zich van zijn beste kant zien waardoor het spel op en neer golft. Dus wordt de ouders en supporters een mooie wedstrijd voorgeschoteld. Beide teams knokken voor elke bal en we zien mooie duels. Soms op het scherpst van de snede. Vooral Rhelico gebruikt het fysieke gedeelte (lees: goed lichaam gebruiken) en daar hebben de meiden even een beetje moeite mee. Dit ook omdat wij zelf enkele weken geleden bij Everstein uit om elk lichaamscontact werden afgefloten. Maar al snel zetten wij ook onze fysieke kracht erin. Neemt niet weg dat dit bij voetbal hoort en komt zeker in deze wedstrijd ten goede, want daardoor ontstaat er een echt mooi potje voetbal. Annika heeft inmiddels de stand op 2-0 gezet waar Sanne juist een goede redding verricht zodat we met een 2-0 gaan rusten. Conclusie in de rust. Spannend, leuk om te zien en qua kansen denk ik een magere score. Want we hebben nog een paar mooie kansen gekregen om de score te uitbreiden, maar helaas.
Dan de 2e helft. We beginnen weer heel sterk en krijgen gelijk 2 dotten van kansen die eigenlijk verzilverd moesten worden. Maar dat gebeurt niet en Rhelico ruikt hun kans. Ze zetten nog een tandje bij en we krijgen het even moeilijk. Zeker nadat ze de achterstand verkleinen tot 2-1. Die dan ook verdiend is. Dan wordt het echt spannend en het tempo ligt hoog. Het gaat op en neer. Beide teams krijgen echt wel kansen, maar de 2-2 zit eerder in de lucht als de 3-1. Wij vergeten gewoon eerder te schieten of op het juiste moment over te spelen, waardoor al eerder de beslissing gevallen was. Echter we maken het onszelf op deze manier moeilijk, zodat het lang spannend blijft. Dan valt een minuut of 4 voor tijd de beslissing en weet Shanay met een mooi schot in de verre hoek de stand op een bevrijdende 3-1 te zetten. Net voor tijd weet ook Julia nog te scoren en zo 4-1 te maken en op het allerlaatst weet Sanne nog met een katachtige redding een doelpunt te voorkomen. En zo winnen we moeizaam, maar verdiend deze topper.
We weten dat we nog beter kunnen gezien de 2e helft, maar goed gedaan meiden. Klasse gevoetbald, achterin was het weer ouderwets verdedigen. Middenveld zeer goede werklust en voorin vaak heel gevaarlijk. Dit was een mooi potje voetbal en daar doen we het voor, dit kwam ook door de zeer goed fluitende scheidsrechter die veel door liet gaan en op juiste momenten consequent floot. Daardoor ontstond er een leuke wedstrijd, Siegfried bedankt. Denk vandaag even de juiste man op de juiste plaats. Nou meiden, we hebben een mooie stap gezet, maar we zijn er nog lang niet. We gaan vrolijk door en er komen nog een paar leuke wedstrijden aan. Zet hem op. Deze week weer lekker trainen.
Groeten Ferdi en Gerben

FC ENGELEN JO12-3 – NOAD’32 JO12-1: 1-7 (RUSTSTAND: 1-3) / 04-11-2017
Onder het genot van een lekker zonnetje speelden we vandaag in den Bosch tegen FC Engelen. Ondanks een armoedige warming-up begonnen we toch geweldig aan de wedstrijd, de aftrap was voor ons en werkelijk twee minuten!!! later stond het al 0-2, 2x Mohamed. Een wisselspeler merkte op; dat gaat denk een monsterscore worden, dat gezegd hebbende was daar toch Engelen die deze woorden meteen wist af te straffen en onze eerste tegengoal in deze competitie was een feit, 1-2; even zelf niet bij de les en voor Nick onhoudbaar. De wedstrijd was toen nog geen vijf minuten oud! Vrijwel de gehele eerste helft speelde zich daarna weer af op de helft van de tegenstander, vooral via de rechterkant zagen we een paar prima ballen van Dimar richting voorhoede. Helaas wilde de bal er niet in, paal, lat en de keeper stonden steeds een doelpunt in de weg. Mohamed besloot uiteindelijk het toch maar op een andere manier te proberen en met een simpel tikje rolde de bal uiteindelijk toch de goal in op slag van rust. Een magere en moeizame ruststand dus van 1-3.
De 2e helft diverse omzettingen gedaan om nog meer druk naar voren te kunnen geven wat ook inhield dat sommige jongens op een andere positie kwamen te staan dan ze gewend zijn, om ook wat ervaring op te doen op de verschillende plaatsen in het veld. Gelukkig pakte dit goed uit, dit is tenslotte toch altijd maar weer afwachten, maar weer leverden de vele doelpogingen geen goals op. Goed om te zien was dat er goed werd overgespeeld de 2e helft en we een paar prachtige passes zagen die precies door hun verdediging heen sneden. Hoewel we verzuimden de dubbele cijfers te halen, wisten we wel nog vier goals te maken, Mohamed 3x en Miles 1x.
Aanstaande zaterdag en (onder voorbehoud) de eerstkomende weken spelen we NIET, omdat de KNVB blijkbaar geen fatsoenlijk programma kan maken in een competitie van 9 teams, echt te schandalig voor woorden dit. Als voorbeeld haal ik aan dat wij er nu 6 gespeeld hebben en andere teams pas 2 of 3, heel raar allemaal. Toch gaan we proberen om zelf maar wat te schuiven en anders misschien een vriendschappelijke wedstrijd te regelen, want zoals het er nu naar uit ziet spelen we op 2 december pas weer onze eerste wedstrijd en dat is meteen dan de belangrijke wedstrijd van dit seizoen THUIS tegen ODC, deze ploeg is gezien hun uitslagen onze grootste concurrent voor de 1e plaats in deze competitie. WORDT VERVOLGD….
Wie speelden er mee vandaag: Nick Goemaat, Timo van Helvoirt, Miles Sonneveld, Dimar Noorloos, Sylven van Bergeijk, Levi Alberts, Andre de Heer, Mike Lakerveld, Levi Verheij, Dennis Versluijs, Evan van Rijswijk, Marcin Grzywacs, Jamie van Wijk en Mohammed Yamen.
Groeten Gerben en Erwin

NOAD’32 JO12-1 – MVV’58 JO12-1: 4-0 (RUSTSTAND: 1-0) – 29/10/2017
Deze morgen speelden we tegen onze naaste concurrent voor de bovenste plaats, namelijk MVV’58 uit Meteren. Van te voren hadden we er rekening mee gehouden dat dit weleens een mooie gelijk opgaande pot kon worden. Fysiek was MVV zeker in het voordeel ten opzichte van onze jongens maar dat dit niet altijd iets wil zeggen werd vandaag maar weer eens duidelijk. Voetballend – en daar draait het uiteindelijk om – waren wij toch beter dan onze tegenstander, veel balbezit en MVV kwam maar mondjesmaat over de middellijn. Hoewel we makkelijker voetbalden, resulteerde dit niet echt in vele kansen, mede door de goed opgestelde verdediging van onze tegenstander. Toch wisten we onszelf nog voor rust te belonen met een goal, na een goede actie van Mike was Mohamed er als de kippen bij om de 1-0 tegen de touwen te schieten. Met deze stand gingen we rusten.
Begin van de 2e helft kwam MVV wat meer richting onze 16 meter lijn, maar werden steeds tegengehouden door onze verdedigers. Daar de vorige wedstrijden steeds de aanvallers alle credits kregen, waren het vandaag toch echt onze verdedigers Dimar, Silvan, Levi A en Miles die vandaag echt prima speelden, de tegenstanders kregen gewoon niet de kans om op goal te schieten. Ballen werden steeds afgepakt en onderschept en daarna weer netjes ingeleverd bij de middenvelders en aanvallers. Helaas voor Nick leverde dit voor hem weer weinig balcontacten op, op een gegeven moment besloot Nick daarom om zomaar zijn doel uit te lopen om een bal te onderscheppen, wat denk je raakte hij nog de bal niet, maar wel een been, zodat ie geblesseerd terug naar zijn doel strompelde. Toch kreeg hij in de laatste minuut zijn moment of fame nog en met een prima redding wist hij zijn doel voor de 5e keer op rij schoon te houden, wordt dit voor het eerste elftal een prima prestatie genoemd, nou voor onze jeugd mag dit ook zeker een prima prestatie worden genoemd, klasse boys! Bleef het dan 1-0, nee we wisten de score nog prima uit te breiden naar een verdiende 0-4 overwinning, doelpunten gemaakt door Mike 2x en Dennis 1x.
Volgende week spelen we UIT om 09.45uur in den Bosch bij FC Engelen.
Wie speelden mee: Nick Goemaat, Miles Sonneveld, Dimar Noorloos, Sylven van Bergeijk, Levi Verheij, Andrei de Heer, Evan van Rijswijk, Marcin Grzywacs, Jamie van Wijk Mohammed Yamen, Levi Alberts, Dennis Versluijs en Mike Lakerveld. Geblesseerd; Timo van Helvoirt.
Groeten Gerben en Erwin

NIVO SPARTA JO12-2 – NOAD’32 JO12-1: 0-9 (RUSTSTAND: 0-4)  – 21/10/2017
Vandaag hadden we mede vanwege de herfstvakantie helaas te maken met drie afmeldingen, met precies 11 man vertrokken we richting Zaltbommel naar het mooie nieuwe complex van Nivo. Er stond een flinke wind op de open vlakte waarop gespeeld werd, dit deerde onze jongens vrij weinig want met de rust stond er al een 0-4 voorsprong op de teller en dit hadden er 10 moeten zijn. Man, man wat kregen we een kansen en wat sprongen we er onzorgvuldig mee om de eerste helft. Goals 1e helft; Mohamed 2x, Andrei en Marcin ieders 1x.
De 2e helft hetzelfde spelbeeld, een tegenstander die niet bij machte is het ons lastig te maken dus weer volle bak richting de keeper van Nivo. We wisten nog 5x te scoren. Doelpuntenmakers 2e helft; Mohammed weer 2x, Miles, Jamie en Marcin namen de overige goals voor hun rekening.
Goede overwinning, volgende week komt MVV uit Meteren op bezoek en tegen deze ploeg zullen jullie het zeker niet cadeau krijgen gezien hun uitslagen, ook veel scoren en maar 1 goal tegen.
Wie speelden er mee: Nick Goemaat, Timo van Helvoirt, Miles Sonneveld, Dimar Noorloos, Sylven van Bergeijk, Levi Verheij, Andrei de Heer, Evan van Rijswijk, Marcin Grzywacs, Jamie van Wijk en Mohammed Yamen. Afgemeld: Levi Alberts, Dennis Versluijs en Mike Lakerveld.
Groeten Gerben en Erwin

NOAD’32 JO12-1 – EMPLINA JO12-2: 4-0 (RUSTSTAND: 1-0) – 07-10-2017
Eerst even terug naar vorige week, helaas geen verslag vanwege afwezigheid van onze notulist, toen Real Lunet onze tegenstander was, het was een wedstrijd met eenrichtingsverkeer richting het doel van onze tegenstander, uiteindelijk hebben we maar liefst 11x weten te scoren een prima uitslag 11-0. Vandaag kwam Emplina op bezoek, deze ploeg had net als wij beide wedstrijden gewonnen, dus mogelijk kon dit een mooie pot worden, helaas is dit het niet helemaal geworden in de zin van dat we onszelf eigenlijk niet optimaal beloond hebben.
We begonnen heel aanvallend aan de wedstrijd en na 1min had Jamie met een prachtig hakje de 1-0 al kunnen maken, jammer genoeg eindigde de paal op de paal, wat een begin met zo’n goal zou dat geweest zijn zeg. Verder kan ik over de 1e helft schrijven dat het spel zich voornamelijk op de helft van Emplina afspeelde en dat de spaarzame uitvallen professioneel door Miles en Timo in de kiem werden gesmoord. Zoals ik al zei, waren we constant in de aanval en ongelooflijk maar waar, kans op kans volgde echter zonder resultaat, prima keeper trouwens ook bij onze tegenstander in de goal! Gelukkig wist Jamie, na zo’n 7x buitenspel te hebben gestaan…..toch de ban te breken, hij maakte met een goeie knal de 1-0. Tot de rust hebben we nog flink wat kansen gehad maar de bal wilde er niet in.
De 2e helft was nog maar net begonnen en de stand werd al verdubbeld, 2-0 door Mohamed, hij reageerde supersnel op een foutieve terugspeelbal en wist simpel de bal in het doel te lopen. We bleven goed doorgaan en op het middenveld wonnen we nu ook steeds de duels, met vallen en opstaan maar dat maakt niet uit, alle balbezit is winst! Mohamed maakte met een knappe goal de 3-0, vanuit een onmogelijke hoek speelde hij zich knap vrij en schoot prima in de korte hoek binnen, keeper kansloos. Marcin beloonde zijn goede spel met een harde knal, door vlak voor tijd de 4-0 binnen te schieten. De wedstrijd was intussen wel wat minder sportief geworden, dus het was maar goed dat de tijd op 60 minuten stond en we weer een prima overwinning hebben gepakt, echter de uitslag had veel hoger kunnen en eigenlijk ook moeten zijn. Volgende wedstrijd spelen we UIT bij Nivo Sparta om 10.00uur.
Wie speelden mee: Nick Goemaat, Timo van Helvoirt, Miles Sonneveld, Dimar Noorloos, Sylven van Bergeijk, Mike Lakerveld, Levi Verheij, Dennis Versluijs, Evan van Rijswijk, Marcin Grzywacs, Jamie van Wijk, Mohammed Yamen en Andrei de Heer. Namens de jongens wensen we Levi Alberts een spoedig herstel toe na zijn stuntje wat hem een gebroken sleutelbeen opleverde, beterschap Levi.
Groeten Gerben en Erwin

BLC JO12-2 – NOAD’32 JO12-1: 0-13 (RUSTSTAND: 0-6)  – 23/09/2017
Het voetbalseizoen voor de JO12-1 is weer begonnen
Nieuwe ronde, nieuwe kansen, voor het eerst in hun voetballoopbaan mochten de jongens aantreden op een groot veld, voor iedereen een groot omschakelpunt, want dat dit heel anders spelen is dan op een half veld is niet misschien! Andere regels, grotere afstanden, meer tegenstanders en ga zo maar door. Ook spelen we nu in een nieuwe samenstelling met spelers uit de JO11-1 en 2 van vorig jaar, dus ook de spelers zelf moeten nog erg aan elkaar wennen. Daarom was het erg lekker dat we vooraf aan de nieuwe competitie eerst 3 (oefen)bekerwedstrijden hebben kunnen spelen om alvast aan eerder genoemde omstandigheden te kunnen wennen.
De eerste wedstrijd speelden we tegen Engelen JO12-2, een wedstrijd met 2 gezichten, de 1e helft was voor Engelen, waarin zij 4x wisten te scoren echter de 2e helft waren de rollen compleet omgedraaid en was de NOAD’32 de bovenliggende partij, buitenspel is nieuw voor de jongens en dit stonden we dan ook heel vaak, maar dit toont aan dat we veel in de aanval waren, de beloning kwam uiteindelijk, want we wisten 1x te scoren. Uitslag 4-1
De 2e partij was tegen Well JO12-1, ook in deze wedstrijd wisten de jongens goed partij te geven, helaas een geflatteerde uitslag van 7-4 in ons nadeel.
De 3e en tevens laatste bekerwedstrijd speelden we thuis tegen Haarsteeg JO12-1, deze tegenstander had net als wij ook nog wat moeite met het spelen op een heel veld, maar omdat wij veel beter overspeelden was onze eerste overwinning een feit. Uitslag 8-2.
Tsja wat kun je gaan verwachten nu de indelingen door de KNVB zijn gemaakt, we zouden gaan beginnen met een competitie van 12 teams, dit werden er steeds minder tot een aantal van 6 een week voor de competitie zou starten, afgelopen week zijn er toch weer 3 teams ergens vandaan geplukt, dus er van uitgaande dat ze nu wel tot een uiteindelijke beslissing zijn gekomen, spelen we in een competitie van 9 teams, dit is jammer, want nu is er elke week 1 team verplicht vrij en mochten er gedurende het seizoen weer afgelastingen komen en die komen er gegarandeerd kan dit dus weer veel gedoe gaan opleveren om iedereen evenveel wedstrijden te laten spelen! Maar goed, dus nu het bekeravontuur ten einde is, kunnen we aanvangen voor de competitie, de aftrap werd genomen in den Bosch, tegenstander BLC JO12-2.
We merkten al vrij snel dat dit team een mindere tegenstander was dan die we tegen zijn gekomen in de afgelopen bekerwedstrijden, maar dit neemt niets weg aan de prestaties vandaag van de jongens, met vlagen werd er echt leuk gespeeld met regelmatig een prima opbouw van achteruit, een middenveld wat de druk flink op de ketel hield en onze spitsen die steeds hun snelheid benutten op de flanken van het veld. Natuurlijk ging er ook genoeg mis, maar BLC was niet bij machte om hiervan te profiteren en zo wonnen we de 1e wedstrijd (te) gemakkelijk met 0-13. Doelpunten gemaakt door; Jamie 5x, Mohammed 2x, Levi 1x, Mike 1x, Marcin 1x en BLC 3x in eigen doel.
Toch altijd weer een goed gevoel om met een overwinning te starten. Jongens, vooral veel en goed blijven trainen, plezier houden en dan proberen we er een leuk seizoen van te gaan makken oke….
Tevens presenteren wij onze vlagger voor dit seizoen; Edwin van Wijk, Edwin alvast bedankt namens iedereen. Het rode jasje staat je beter dan dat gele ding haha.
Aanstaande zaterdag spelen we THUIS om 08.45uur tegen Real Lunet JO12-1.
Wie speelden er mee: Nick Goemaat, Timo van Helvoirt, Miles Sonneveld, Dimar Noorloos, Sylven van Bergeijk, Mike Lakerveld, Levi Verheij, Dennis Versluijs, Evan van Rijswijk, Marcin Grzywacs, Jamie van Wijk en Mohammed Yamen. Geblesseerd; Levi Alberts en Andre de Heer.
Groeten Gerben en Erwin