NOAD’32 JO12-1

Noad’32 JO12-1 – BMC JO12-1: 4-6

Zaterdag mochten we weer om 8:30 een thuiswedstrijd spelen.
Deze keer tegen de koploper in onze competitie BMC.

We wisten dat dit geen makkelijke partij ging worden en dat was vanaf het begin ook duidelijk. We waren niet echt scherp en gingen de duels allemaal slapjes aan. BMC daarin tegen zat goed op de bal en liet mooie acties zien. Ze kregen veel kansen, maar gelukkig stond Niek goed te keepen en hield zijn doel schoon. Dan wordt Ruben weggestuurd en die ging op de keepster af en maakt de bal netjes af 1-0. Dat was eigenlijk een beetje tegen de verhoudingen in, maar wel fijn voor ons. Alleen niet veel later weet ook BMC te scoren 1-1. We komen wat beter in de wedstrijd en af en toe zien we weer het spel wat we willen zien, maar BMC blijft gevaarlijk en maakt ook de 1-2 en niet veel later de 1-3. Met deze tussenstand gaan we rusten. In de kleedkamer wat drinken en bespreken wat er moet veranderen.
De 2e helft beginnen we scherp. Luca speelt Ruben vrij en die maakt de 2-3.
Helaas scoort BMC al snel de 2-4.
Dan krijgen wij het op de heupen. Uit een lange bal van Myron krijgt Ruben hem op zijn schoen en lobt hem over de keepster heen 3-4. Gelijk daarna een mooie combinatie tussen Ruben en Luca en Luca maakt de 4-4! Wat een vreugde bij onze mannen en vrouw. Het kan dus gewoon wel, maar we hebben natuurlijk een hele goede tegenstander en die laat het hier niet bij zitten. Onze verdedigers doen er alles aan, maar helaas maakt BMC de 4-5. Met nog 6 minuten op de klok besluit de trainer om alles of niets te spelen en zet Myron mee in de spits om te proberen de gelijkmaker te maken. Helaas pakt het niet goed uit en maakt BMC de 4-6 en is het afgelopen.
Vandaag was een leerzame wedstrijd. BMC heeft een mooie ploeg en laat goed voetbal zien, maar ook wij hebben ons best gedaan. BMC was een maatje te groot en dat hoort er ook bij. We hebben weer met z’n allen gewerkt en dat is super belangrijk.
Wie deden er mee: Niek, Myron, Jens, Sterre, Stan, Sven, Dex, Luca, Jim en Ruben.

Hardinxveld JO12-1 – Noad’32 JO12-1: 0-7

Na twee zaterdagen geen wedstrijd mochten we weer een keer voetballen. Het was wel een hele vroege helaas. Om 7:30 vertrekken vanaf Noad om om 8:45 te beginnen met de wedstrijd tegen Hardinxveld.
Gelijk vanaf de aftrap zitten we goed op de bal. De verdediging met Jens, Myron en Dex staat als een huis. Ze pakken alle ballen van de tegenstander af en zetten zo via Stan,Sterre,Ruben en Luca de aanval op. We krijgen een corner en daaruit weet Sterre mooi te scoren 0-1. Zo de kop is eraf en we gaan weer gelijk vol in de aanval. De bal komt uit bij Luca en die maakt de bal mooi af 0-2. Inmiddels komen Jim en Sven ook binnen de lijnen en gaan vol mee in het goede spel wat we laten zien. De tegenstander is echt niet slecht, maar wij zijn effectiever. De volgende goal wordt een mooie goal van Stan en niet veel later maakt Luca 0-4. We voetballen echt als een team. Ook Hardinxveld krijgt kansen, maar wij hebben natuurlijk Niek op de goal staan die echt geen goal toe zal staan vandaag! Nog voor rust weet Ruben de 0-5 te maken en Stan de 0-6. Zo dat is een mooie stand om te gaan rusten. De jongens komen een beetje verrast het veld af. Is het echt 0-6? Ja het is echt 0-6. Jullie staan heel goed te voetballen en dit is jullie verdienste.

In de kleedkamer gaan we wat drinken en wordt er door de trainers wat dingen vertelt ook dat we wel echt op moeten passen, want 0-6 wil nog niet alles zeggen natuurlijk. We hebben zelf ook al eens meegemaakt dat we ver achter stonden en toch nog wonnen.
Vol goede moed beginnen we aan de 2e helft. We merken wel dat Hardinxveld nog graag een goal wil maken, maar dat willen wij nu juist voorkomen en een keer de nul houden. Na een goede aanval komt de bal bij Ruben en die maakt de bal netjes in de korte hoek af 0-7. Dan komt Hardinxveld ook een paar keer dicht bij de goal, maar ze komen niet voorbij onze verdedigers en mochten ze er langs komen staat daar Niek die een paar mooie reddingen heeft. We proberen toch nog een keer te scoren en dat lukt deze keer via Sven die precies op de goede plaats staat en beheerst binnen schiet 0-8.
Nou dit was tevens de laatste goal van de wedstrijd. Na de time out werd er niet meer gescoord en vonden we het allemaal wel mooi geweest!

Wat hebben jullie weer mooie dingen laten zien vandaag jongens en meid. Het was weer een genot om naar jullie te kijken. Zo zie je maar als je als team speelt hoeveel je dan kan bereiken. Iedereen is belangrijk. Jullie doen alles samen en dat is heel mooi.
Volgende week wacht de koploper! Dan spelen we om 8:30 thuis. Deze week dus weer lekker trainen.

De trainers

Noad’32 JO12-1 – BZC’14 JO12-1: 8-4

Voor de beker mochten we ook al tegen BZC spelen en wonnen toen met 4-2 dus hopelijk gaat het vandaag ook zo goed.
We starten gelijk fel. We zetten goed druk op de bal en hebben daardoor veel balbezit.
Onze verdedigers staan goed op hun plek Jens, Jim en Dex houden het goed dicht achterin.

Ook op het middenveld loopt het lekker. Mooie combinaties worden er gespeeld en zo komt Luca voor de goal en maakt hem mooi af 1-0. Kijk dat is de verdienste van ons harde werken. Niet veel later komt Myron goed mee op en geeft een prachtige voorzet op Luca die de bal binnen tikt 2-0.
Dan ruiken we dat er meer in zit. Weer gaat Myron mee naar voren en bedient nu Ruben die de bal binnen schiet 3-0. Sterre Sven en Stan zorgen dat de spitsen voorin de ballen krijgen en zo stuurt Luca Ruben weg en die maakt de bal mooi af 4-0.We krijgen een uit bal aan de zijlijn en Ruben ziet dat er een gaatje bij de keeper is en zo scoort hij de 5-0. Tsjonge dat gaat lekker zo. We spelen prima samen en dat is prachtig om te zien. Zowel verdedigend als aanvallend werken we goed samen.
Zo nu even rusten en lekker wat drinken, want dat hebben we nodig.

De tweede helft moeten we gefocust blijven natuurlijk, want er is nog niets gespeeld en daar kwamen we achter! Binnen 10 minuten stond het 5-3! We komen niet goed uit de kleedkamer. Er vallen teveel gaten en zo kan de tegenstander weer dichterbij komen. Gelukkig staat onze keeper Niek goed te keepen en houdt ons op de been met een paar goeie reddingen.
Nu krijgen we een corner die precies op het hoofd van Myron valt en die kopt goed binnen. Gelukkig 6-3. We gaan er weer in geloven en zetten weer een tandje bij. Nu mag Sterre richting de goal en schiet mooi binnen 7-3. Dit mogen we echt niet meer weggeven en dat doen we ook niet. Het is Sterre die Luca bedient en die maakt er 8-3 van. In de laatste minuut maakt BZC er nog 8-4 van en dat is ook meteen de uitslag. Weer een hele mooie overwinning heren en dame. Wat hebben we mooie aanvallen gezien en hebben onze verdedigers hard gevochten voor elke bal. Top!!
Nu even twee weekjes geen wedstrijd.
Wie deden er mee: Myron, Sterre, Stan, Sven, Jim, Jens, Dex, Luca, Niek en Ruben.

De trainers

GJS JO12-2 – Noad’32 JO12-1: 6-7

Afgelopen zaterdag moesten we al vroeg uit ons bed. Om half 8 vertrekken vanaf Noad om om half 9 te spelen tegen GJS.
Myron is helaas geblesseerd, maar gelukkig wilde Jesta met ons meespelen.
In de kleedkamer even een praatje van de trainers hoe we moesten gaan spelen en daarna even warmlopen en om 8:30 de aftrap.
We beginnen weer echt goed. We maken mooie aanvallen en ook de verdediging staat goed. Na 8 minuten wordt dat ook beloont met een doelpunt. De bal gaat hard voor de goal en iemand van de tegenstander trapt hem in eigen doel. Enkele ogenblikken later is het Luca die de 0-2 maakt. Er lijkt geen vuiltje aan de lucht, maar dat is te makkelijk. We laten wat steekjes vallen en daar is dan eigenlijk uit het niets de 1-2.
GJS ruikt kansen en zet ons onder druk. We blijven toch nog best goeie aanvallen maken, maar het is allemaal wat rommelig en GJS weet de 2-2 te maken.
Dan weten we echt even niet wat we aan het doen zijn en binnen 10 minuten staan we 5-2 achter!
Dat is echt tegen de verhoudingen in, maar ja daar hebben we weinig aan. Met deze stand gaan we ook rusten.

De trainers moeten echt even zeggen dat we uit een ander vaatje moeten tappen, want dit is niet de bedoeling. We doen het helemaal niet zo slecht, maar er vallen teveel gaten. Iedereen gelooft dat het nog goed kan komen dus we gaan er vol voor.

Maar we zijn nog maar koud de tweede helft begonnen of GJS scoort weer 6-2!
Pfff..nu wordt het wel echt lastig. Maar onze jongens en meiden tonen zich van hun beste kant. Wat wordt er hard gevochten door iedereen voor elke bal. Jesta mag op de keeper af en via een been van de tegenstander gaat de bal binnen 6-3. Dan mag Ruben op de keeper af 6-4 en gelijk erna Luca weer 6-5. Ja het zit er toch echt in om nog die overwinning te pakken. GJS weet nu even niet waar ze het moeten zoeken en wij blijven druk op de bal zetten en dat werpt zijn vruchten af, want weer wordt er een eigen doelpunt gemaakt door GJS 6-6. Zo dat is in ieders geval al een puntje, maar onze jongens en meiden willen meer en dat wordt beloont. Weer die druk op de bal wordt GJS teveel en via een been van de tegenstander wordt het 6-7 en dat is gelijk de eindstand.
Wat hebben we hard gewerkt vandaag. Met z’n allen een heerlijke overwinning binnen gesleept. De ontlading was ook groot bij allemaal.
Goed gedaan allemaal. Jesta bedankt voor het meespelen.
Wie deden er mee: Niek, Dex, Stan, Jim, Sven, Ruben, Sterre, Jens, Luca en Jesta.

De trainers

NOAD’32 JO12-1 – THEOLE JO12-1: 3-3

Zaterdag mochten we om 8:30 aantreden tegen Theole JO12-1.
We begonnen de wedstrijd erg goed. Goed overspel en mooi voetbal. Theole wist echt niet waar ze het moesten zoeken. We creëerde kansen, maar helaas lukte het scoren niet.
Na de time out kwam Theole ook beter in hun spel en wisten het net wel te vinden 0-1.
Dat is een tegenvaller, want wij spelen goed. Na weer een aantal goede kansen die mis gingen was er dan toch de goal. Stan wist na een mooie aanval de 1-1 te maken.
Na de gelijkmaker is het gelijk rust. Even wat drinken en kijken wat we kunnen veranderen om de tweede helft hopelijk de winst te pakken.

Na de rust golft het spel op en neer. Aan beide kanten ontstaan kansen. Theole weet de eerste kans te benutten en we staan weer achter 1-2.Elkaar weer even oppeppen niks aan de hand wij kunnen ook scoren.
Het duurt wel lang maar daar scoort Ruben dan toch de 2-2.We laten wat meer steekjes vallen en dan wordt het toch wel spannend. Nog een kwartiertje spelen.Net voor het einde weet Theole de 2-3 nog te maken. Nee toch. We verdienen zeker wel een puntje.
Echt net voor tijd krijgen we nog een corner. Die valt voor de voeten van Jim en die schiet snoeihard met links de bal binnen! Pff..gelukkig toch nog een puntje 3-3.Mooie wedstrijd om te zien hoorde we ook uit het publiek.Dat was het zeker jongens en meid. Jullie hebben hard gevochten voor dit punt.
Volgende week spelen we om 8:30 uit bij GJS.
Weer lekker trainen van de week.
Wie deden er mee: Sven, Jens, Jim, Niek, Sterre, Luca, Ruben, Dex, Myron en Stan.

De trainers

NOAD’32 JO12-1 – BZC’14 JO12: 4-2

Op deze mooie zaterdagochtend mogen we een lekker vroeg wedstrijdje spelen tegen BZC’14. Het is onze 2e wedstrijd in de beker en om door te gaan moeten we zeker winnen. Maar zoals in de kleedkamer al gezegd tegen onze jongens en meid is de beker vooral om te leren en lekker samen te spelen.
We hebben er allemaal zin in. We zien er uitgeslapen uit ondanks het vroege tijdstip.
Om 8:30 fluit de scheidsrechter voor het begin. We gaan gelijk vol in de aanval. We spelen goed over en laten goed spel zien. Ook onze verdediging staat als een huis.
Daar gaan we weer in de aanval. Vanuit een goed lopend middenveld met Jim, Stan, Luca en Sterre komt de bal bij Ruben en die schiet de 1-0 tussen de palen. Dat is mooi.
BZC trapt af en we zetten gelijk druk op de bal. Over en weer zijn er nu kansen. Onze keeper Niek staat puik te keepen en de verdediging met Myron, Jens, Dex en gastspeler Max staat goed. Van achteruit komt de bal weer naar voren en met goed overspel komt de bal voor de voeten van Sven en die rond netjes af. En dat is 2-0.
Wat mooi om te zien hoe we dit met z’n allen doen. BZC komt even later op 2-1 en dat is ook de rust stand.
Even naar de kleedkamer om wat te drinken en met nog wat instructies van Erwin en Jan.
Zo de tweede helft gaat beginnen. BZC komt veel feller uit de kleedkamer. Ze zetten gelijk veel druk en is fel aan de bal. Daar hebben wij even geen antwoord op en ze komen daardoor op gelijke hoogt 2-2.
Niets aan de hand. We moeten nu alleen wel even ons spelletje weer gaan spelen. Dat lukt gelukkig. Uit
Vervolg JO12-1

een snelle corner die slim genomen wordt stond Sven goed voor de goal en maakt de 3-2. Nu moeten we
doordrukken en de voorsprong houden. Niek heeft een paar goede reddingen en houd zijn doel schoon. Wij maken dan zelfs nog de 4-2 via Ruben en die voorsprong gaan we niet meer weggeven.
Wat fijn om deze wedstrijd te winnen. Hard gewerkt allemaal en je ziet als we het met z’n allen doen hoe goed we kunnen voetballen. Tuurlijk zijn er altijd dingen die beter kunnen, maar daar gaan we gewoon op trainen.
We eindigen nu als 2e in de beker dus waarschijnlijk gaan we niet door, maar we hebben alvast 2 mooie wedstrijden gehad als voorbereiding op de competitie.
Zaterdag staat die eerste competitie wedstrijd al op het programma en spelen we om 8:30 weer lekker thuis.
Goed trainen deze week en dan gaan we zaterdag weer knallen.Max bedankt voor het meedoen vandaag.
Wie deden er mee: Niek, Myron, Luca, Jim, Sven, Ruben, Sterre, Jens, Dex, Stan

Nivo Sparta JO12-1 – Noad’32 JO12-1: 5-4

Om 10:15 moesten we spelen in Zaltbommel.
We waren mooi op tijd aanwezig, zodat we lekker even konden omkleden en even warm lopen.
We begonnen goed. Goed overspel. Iedereen stond goed op zijn plaats. Overspel was prima. Uit een corner kopt Myron de bal mooi in. Zo dat is even lekker 0-1 voor! Maar dat was helaas maar van korte duur. Nivo speelde elke keer lange ballen vanaf de keeper en daar hadden wij slecht antwoord op. Daaruit viel ook de 1-1 en snel erna ook de 2-1. Nu proberen de koppies niet te laten hangen en gewoon doorspelen.
Er werd over en weer goed gespeeld. Wij hebben het fysiek af en toe nog best moeilijk, want daar moeten we echt aan wennen. Met een goal van Ruben komen we weer op gelijke hoogte. De verdediging moet vol aan de bak, want ze hebben goeie spelers voorin. Myron, Jens en Jim doen er alles aan om het achterin zo goed mogelijk dicht te houden, maar daar valt dan toch weer die bal en wordt het 3-2 net voor rust. Nu even lekker wat drinken in de kleedkamer en wat peptalk van Jan en kunnen we weer fris aan de 2e helft beginnen. Helaas valt al snel de 4-2 en dan wordt het even doorbijten, want we doen het echt niet slecht. Luca, Stan, Sterre en Dex hebben het op het midden ook lastig, maar er komt ook echt wel mooi spel uit. Zo wordt Ruben weer weggestuurd en scoort de 4-3. Gelukkig weer een vervolg JO12
aansluitingstreffer. Niet veel later wordt Sven de diepte ingestuurd en maakt de 4-4! Yes dat is even ‘
vervolg JO12

lekker! Helaas heeft onze keeper Niek heel de wedstrijd al last van zijn knie en moeten we wisselen. Luca neemt zijn plaats over in het doel voor de laatste 8 minuten ongeveer. Daar komt weer een gevaarlijke corner voor hun. Heel ongelukkig valt die bal in de goal en daarmee wordt de eindstand bepaalt. Helaas met 5-4 verloren. Jullie hebben allemaal hard gewerkt hoor. Jammer dat het net de verkeerde kant op viel het had ook andersom kunnen zijn! Deze week weer goed trainen en nog wat dingen leren uit deze wedstrijd dan kunnen we zaterdag weer fris aan de slag.
Wie deden er mee: Niek, Myron,Jens,Jim,Stan,Sterre,Dex,Sven,Ruben en Luca.

De trainers