NOAD’32 JO12-1

NOAD’32 JO12-1 – EMPLINA JO12-2: 4-0 (RUSTSTAND: 1-0) – 07-10-2017
Eerst even terug naar vorige week, helaas geen verslag vanwege afwezigheid van onze notulist, toen Real Lunet onze tegenstander was, het was een wedstrijd met eenrichtingsverkeer richting het doel van onze tegenstander, uiteindelijk hebben we maar liefst 11x weten te scoren een prima uitslag 11-0. Vandaag kwam Emplina op bezoek, deze ploeg had net als wij beide wedstrijden gewonnen, dus mogelijk kon dit een mooie pot worden, helaas is dit het niet helemaal geworden in de zin van dat we onszelf eigenlijk niet optimaal beloond hebben.
We begonnen heel aanvallend aan de wedstrijd en na 1min had Jamie met een prachtig hakje de 1-0 al kunnen maken, jammer genoeg eindigde de paal op de paal, wat een begin met zo’n goal zou dat geweest zijn zeg. Verder kan ik over de 1e helft schrijven dat het spel zich voornamelijk op de helft van Emplina afspeelde en dat de spaarzame uitvallen professioneel door Miles en Timo in de kiem werden gesmoord. Zoals ik al zei, waren we constant in de aanval en ongelooflijk maar waar, kans op kans volgde echter zonder resultaat, prima keeper trouwens ook bij onze tegenstander in de goal! Gelukkig wist Jamie, na zo’n 7x buitenspel te hebben gestaan…..toch de ban te breken, hij maakte met een goeie knal de 1-0. Tot de rust hebben we nog flink wat kansen gehad maar de bal wilde er niet in.
De 2e helft was nog maar net begonnen en de stand werd al verdubbeld, 2-0 door Mohamed, hij reageerde supersnel op een foutieve terugspeelbal en wist simpel de bal in het doel te lopen. We bleven goed doorgaan en op het middenveld wonnen we nu ook steeds de duels, met vallen en opstaan maar dat maakt niet uit, alle balbezit is winst! Mohamed maakte met een knappe goal de 3-0, vanuit een onmogelijke hoek speelde hij zich knap vrij en schoot prima in de korte hoek binnen, keeper kansloos. Marcin beloonde zijn goede spel met een harde knal, door vlak voor tijd de 4-0 binnen te schieten. De wedstrijd was intussen wel wat minder sportief geworden, dus het was maar goed dat de tijd op 60 minuten stond en we weer een prima overwinning hebben gepakt, echter de uitslag had veel hoger kunnen en eigenlijk ook moeten zijn. Volgende wedstrijd spelen we UIT bij Nivo Sparta om 10.00uur.
Wie speelden mee: Nick Goemaat, Timo van Helvoirt, Miles Sonneveld, Dimar Noorloos, Sylven van Bergeijk, Mike Lakerveld, Levi Verheij, Dennis Versluijs, Evan van Rijswijk, Marcin Grzywacs, Jamie van Wijk, Mohammed Yamen en Andrei de Heer. Namens de jongens wensen we Levi Alberts een spoedig herstel toe na zijn stuntje wat hem een gebroken sleutelbeen opleverde, beterschap Levi.
Groeten Gerben en Erwin

BLC JO12-2 – NOAD’32 JO12-1: 0-13 (RUSTSTAND: 0-6)  – 23/09/2017
Het voetbalseizoen voor de JO12-1 is weer begonnen
Nieuwe ronde, nieuwe kansen, voor het eerst in hun voetballoopbaan mochten de jongens aantreden op een groot veld, voor iedereen een groot omschakelpunt, want dat dit heel anders spelen is dan op een half veld is niet misschien! Andere regels, grotere afstanden, meer tegenstanders en ga zo maar door. Ook spelen we nu in een nieuwe samenstelling met spelers uit de JO11-1 en 2 van vorig jaar, dus ook de spelers zelf moeten nog erg aan elkaar wennen. Daarom was het erg lekker dat we vooraf aan de nieuwe competitie eerst 3 (oefen)bekerwedstrijden hebben kunnen spelen om alvast aan eerder genoemde omstandigheden te kunnen wennen.
De eerste wedstrijd speelden we tegen Engelen JO12-2, een wedstrijd met 2 gezichten, de 1e helft was voor Engelen, waarin zij 4x wisten te scoren echter de 2e helft waren de rollen compleet omgedraaid en was de NOAD’32 de bovenliggende partij, buitenspel is nieuw voor de jongens en dit stonden we dan ook heel vaak, maar dit toont aan dat we veel in de aanval waren, de beloning kwam uiteindelijk, want we wisten 1x te scoren. Uitslag 4-1
De 2e partij was tegen Well JO12-1, ook in deze wedstrijd wisten de jongens goed partij te geven, helaas een geflatteerde uitslag van 7-4 in ons nadeel.
De 3e en tevens laatste bekerwedstrijd speelden we thuis tegen Haarsteeg JO12-1, deze tegenstander had net als wij ook nog wat moeite met het spelen op een heel veld, maar omdat wij veel beter overspeelden was onze eerste overwinning een feit. Uitslag 8-2.
Tsja wat kun je gaan verwachten nu de indelingen door de KNVB zijn gemaakt, we zouden gaan beginnen met een competitie van 12 teams, dit werden er steeds minder tot een aantal van 6 een week voor de competitie zou starten, afgelopen week zijn er toch weer 3 teams ergens vandaan geplukt, dus er van uitgaande dat ze nu wel tot een uiteindelijke beslissing zijn gekomen, spelen we in een competitie van 9 teams, dit is jammer, want nu is er elke week 1 team verplicht vrij en mochten er gedurende het seizoen weer afgelastingen komen en die komen er gegarandeerd kan dit dus weer veel gedoe gaan opleveren om iedereen evenveel wedstrijden te laten spelen! Maar goed, dus nu het bekeravontuur ten einde is, kunnen we aanvangen voor de competitie, de aftrap werd genomen in den Bosch, tegenstander BLC JO12-2.
We merkten al vrij snel dat dit team een mindere tegenstander was dan die we tegen zijn gekomen in de afgelopen bekerwedstrijden, maar dit neemt niets weg aan de prestaties vandaag van de jongens, met vlagen werd er echt leuk gespeeld met regelmatig een prima opbouw van achteruit, een middenveld wat de druk flink op de ketel hield en onze spitsen die steeds hun snelheid benutten op de flanken van het veld. Natuurlijk ging er ook genoeg mis, maar BLC was niet bij machte om hiervan te profiteren en zo wonnen we de 1e wedstrijd (te) gemakkelijk met 0-13. Doelpunten gemaakt door; Jamie 5x, Mohammed 2x, Levi 1x, Mike 1x, Marcin 1x en BLC 3x in eigen doel.
Toch altijd weer een goed gevoel om met een overwinning te starten. Jongens, vooral veel en goed blijven trainen, plezier houden en dan proberen we er een leuk seizoen van te gaan makken oke….
Tevens presenteren wij onze vlagger voor dit seizoen; Edwin van Wijk, Edwin alvast bedankt namens iedereen. Het rode jasje staat je beter dan dat gele ding haha.
Aanstaande zaterdag spelen we THUIS om 08.45uur tegen Real Lunet JO12-1.
Wie speelden er mee: Nick Goemaat, Timo van Helvoirt, Miles Sonneveld, Dimar Noorloos, Sylven van Bergeijk, Mike Lakerveld, Levi Verheij, Dennis Versluijs, Evan van Rijswijk, Marcin Grzywacs, Jamie van Wijk en Mohammed Yamen. Geblesseerd; Levi Alberts en Andre de Heer.
Groeten Gerben en Erwin