NOAD’32 JO12-1

NOAD’32 JO12-1 – RKDVC J012-4: 7-2 (11/05/2019)
Afgelopen zaterdag speelden we onze zesde competitiewedstrijd. Deze keer thuis tegen RKDVC uit Drunen. RKDVC staat onderaan in onze competitie. Dat is op zich niet vreemd. Ze hebben 4 teams in de JO12. Iedere speler die nieuw binnenkomt, begint in dit team en schuift dan door omhoog als hij dit aankan. Het is dus een team dat geen vaste groep is. Dat is bij ons gelukkig anders. Om acht uur konden we constateren dat we helemaal compleet waren. Snel omkleden en dan beginnen aan de warming-up; die was weer als vanouds. Jongens, met zo’n tempo zijn ze met de middag wel warm; kom op, jongens, dat kan de volgende keer beter. Het moet beter.
Omdat we compleet zijn hebben we 3 wissels, eigenlijk te veel. Jeroen en Jari beginnen als wissel. Ook Marcin begint als wissel (en hij weet wel waarom). Netjes op tijd begonnen we aan de wedstrijd. Na een aantal minuten ging Luuk goed door op links en maakte het eerste doelpunt. Even later volgde de 2-0. Wat er daarna allemaal gebeurden, snapten wij als leiders helemaal niets van. Het was zo slap, geen inzet . . . .
Het was door RKDVC dat verdiend de 2-1 maakte. En nog steeds stonden vele jongens van ons nog in de slow-motion stand. Er lukte weinig meer en zo kwamen we aan de rust. André en ik waren niet boos, maar wel teleurgesteld. Hoe komt het jongens dat er geen inzet is? Hebben jullie er geen plezier meer in? Laten we de tweede helft eens beginnen met elkaar beter aan te spelen en meer te bewegen, oké? Laat eens zien dat je wilt winnen!
De tweede helft ging dan ook eens stuk beter. We zagen een paar mooie aanvallen en zo liepen we uit naar 4-1. De verdediging met George, Jari en Sjors deden het prima, maar konden niet voorkomen dat RKDVC wat terug deed: 4-2. Daarna begon het bij ons pas echt goed te lopen. Op het middenveld (Jeroen, Luca, Sylven) werd er meer bewogen. Er werd prima overgespeeld, geen egoïstische handelingen meer, maar één-tweetjes. Het mooiste doelpunt kwam deze morgen van Sylven. Er was een mooie actie tussen Seth en Marcin. Marcin gaf een mooie voorzet van links en al duikend kopte Sylven de bal binnen. De eindstand was daarmee gekomen op 7-2. De doelpuntenmakers waren Luuk (2x), Sylven (2x) en Marcin (3x).
Deze week weer allemaal trainen en dan spelen we zaterdag aanstaande tegen HHC’09 in Heusden; tijdstip 10.15 uur.
Wie speelden mee: Ian Brans, Sjors Kuijer, George Maqdesie, Jari Groenenveld, Sylven van Bergeijk, Jeroen van Tilborg, Marcin Grzywacs, Seth Versteeg, Luuk Versluys, Luca Rosenbrand en Arno de Waal. Leiders: André Groenenveld en Jetse van Tilborg.
Jetse van Tilborg

HAARSTEEG JO12-4 – NOAD’32 JO12-1: 1-12
Na 3 weken geen wedstrijden moesten we afgelopen zaterdag aantreden voor de competitie. Hoe zou het gaan vandaag? Er was de week vooraf praktisch niet getraind door allerlei redenen: vakanties, COOP-dagen bij de buren. Gelukkig waren we zaterdagmorgen allemaal present. We vertrokken met maar liefst 11 spelers richting Haarsteeg. Haarsteeg is niet zomaar een clubje, het is een club van bijna 1.000 leden! Bovendien beschikken ze over prachtige accommodatie met 5 velden en 20 kleedkamers.
Als je dan ook nog beseft dat de jeugd op zaterdag speelt en de senioren op zondag, dan besef je hoe ruim men daar zit. We hoefden dan ook niet al heel vroeg te beginnen. De aanvangstijd voor ons was 11.30 uur. Dat is voor ons heel ongewoon.
We waren dan ook lekker op tijd en hadden genoeg tijd voor de warming-up. Maar werd deze wel serieus gedaan? Het was rekken, ehh rekken van tijd of spieren? Het is wel de bedoeling dat je warm wordt en dan pas gaat rekken en strekken !!!! Om half 12 precies begon de wedstrijd. Nou ja, wedstrijd? Na 5 minuten was het eigenlijk al gelopen. We stonden in no-time met 0-2 voor en Haarsteeg was nog niet op onze helft geweest. Het verschil was veel te groot om het een wedstrijd te noemen. Dat is eigenlijk wel jammer. Aan de andere kant moeten we zeggen dat onze jongens netjes bleven voetballen, goed bleven over spelen.
Kwam Haarsteeg dan helemaal aan de bal. Toch wel, soms moest Ian echt even aan de bak. En dat deed hij dan ook prima. Hij hield netjes de nul. Ik weet niet meer hoeveel het was met de rust, maar we stonden in ieder geval dik voor.
Dan is het rust. We krijgen drinken op het veld en het weer valt reuze mee. In de verte donkere wolken, maar bij ons de zon! André heeft toch wel het één en ander te zeggen. We laten het speelveld veel te groot worden. Dat moeten we echt verbeteren. Dus de achterhoede mee opschuiven, en de voorhoede mee terug verdedigen, niet alleen afwachten!
De tweede heft begint en er wordt goed gecombineerd. Er worden diverse doelpunten gescoord. We krijgen er echter ook ééntje tegen. We zullen het maar zeggen dat dit komt door het vele wisselen. Daarmee kwam de eindstand op 1-12.
Wie scoorden er allemaal: Seth 2x, Luuk 3x, Sylven 1x, Sjors 1x, George 1x en Marcin 4x.
Jongens, komende week hadden we tegen Achilles moeten spelen, maar deze wedstrijd is opnieuw verzet, nu naar 22 mei. We kunnen deze week weer gewoon trainen en we verwachten jullie dan ook allemaal. Dan wacht ons zaterdag weer een thuiswedstrijd tegen RKDVC.
Wie speelden mee: Ian Brans, Sjors Kuijer , George Maqdesie , Jari Groenenveld, Sylven van Bergeijk, Jeroen van Tilborg, Marcin Grzywacs, Seth Versteeg, Luuk Versluys, Luca Rosenbrand en Arno de Waal. Leiders: André Groenenveld en Jetse van Tilborg
Jetse van Tilborg

NOAD’32 JO12-1 – BLC JO12-2: 15-2 (5-1) – 13/04/19
Afgelopen zaterdag stond onze vierde competitiewedstrijd op het programma. We moesten aantreden tegen BLC uit Den Bosch. Helaas moest onze keeper Ian zich afmelden. hij had last van zijn enkel. Wel jammer, dat je er niet bij was om je eigen team aan te moedigen. Op vrijdagavond was er onduidelijkheid of Arno wel of niet mee deed. Uiteindelijk kwam er een bericht dat hij wel zou komen. Ook was al bekend dat Luca het weer wilde proberen na maanden niet getraind en gespeeld te hebben. Dat was dan wel positief !
Om acht uur misten we toch nog iemand. Waar is Arno? Niemand wist het. Hij zou toch komen? Desondanks waren we toch nog met negen man, dus één reserve. Om precies half negen begon de wedstrijd onder leiding van Luuk Versteeg. We begonnen met Sylven op doel. Jari, George en Sjors als verdedigers. Marcin en Jeroen op het middenveld. Luuk en Seth in de aanval. Luca begon als reserve.
Na een paar minuten was wel duidelijk dat dit eigenlijk geen wedstrijd zou worden. Het overwicht was te groot. Het duurde een paar minuten voordat het eerste doelpunt viel: 1-0. Daarna ging het allemaal van een leien dakje. Jeroen was weer fanatiek bezig om hun beste speler uit te schakelen. En als hij het niet kon, dan werd hij wel geholpen door de verdedigers. De doelpunten werden gemaakt door Luuk, Marcin en Luca. Soms werd men ook wat laconiek, waardoor we een tegendoelpunt moesten incasseren. De ruststand was daarmee op 5-1 gekomen.
In de rust had André toch wel wat te zeggen: jongens, blijf op je plek lopen en probeer te combineren/over te spelen. En soms mag het wel wat fanatieker, feller op de bal. Er werd ook gewisseld in de rust. Luca kwam voor Luuk. Maar wat gebeurde er direct na rust ? Er kon een speler van BLC zomaar, ongehinderd op doel afgaan en scoren. Het leek wel of iedereen stond te slapen. We hadden nog zo gezegd om fel te beginnen! Nou, gelukkig was daarna iedereen weer bij de les. Er werd weer prima overgespeeld en we zagen soms best leuke combinaties. Marcin en Seth vonden elkaar prima en er zaten echt leuke aanvallen tussen.
Daarna kwam Luuk er weer in. Menigmaal ging hij er goed langs en zette prima voor of scoorde zelf. De doelpunten vielen als rijpe appels. Daarmee kwam de einduitslag op maar liefst 15-2. De doelpunten makers waren Luuk, Seth, Luca en Marcin.
Wie speelden er mee: Sylven van Bergeijk, George Maqdesie , Sjors Kuijer, Jari Groenenveld, Jeroen van Tilborg, Marcin Grzywacs, Seth Versteeg, Luuk Versluys en Luca Rosenbrand. Afgemeld: Ian Brans. Niet afgemeld: Arno de Waal.
Leiders: André Groenenveld en Jetse van Tilborg
Jetse van Tilborg

VV BAARDWIJK JO12-2 – NOAD’32 JO12-1: 1-7 – 30/03/2019

Na een aantal weken van rust moesten we vandaag afreizen naar Wolluk. We moesten om kwart voor tien aantreden tegen de koploper van de competitie. Baardwijk had al 9 punten uit 3 wedstrijden, wij 6 uit 2 wedstrijden. Bij winst zouden we de koppositie kunnen overnemen. Maar het belangrijkste vinden we toch wel dat we genieten en met plezier voetballen en dat iedereen doet waar hij goed in is. En als je dat doet, dan kunnen we wedstrijden winnen.
Nou het genieten was niet zo moeilijk deze morgen. Het was (eindelijk) heerlijk weer om te voetballen. Je zag alles en iedereen genieten van het weer. De jongens hadden er ook zin in. Ze keken wel een beetje op tegen de tegenstander, met name toen ze zagen wat voor warming-up ze deden. Het leken wel professionals. Niet naar kijken, gewoon doen wat wij altijd doen. Wij zijn zoals we zijn.
De wedstrijd begon wat later dan gepland. Waren zij al moe van de warming up of zo? Vanaf de eerste minuut was wel duidelijk dat de tegenstanders een paar goede voetballertjes had. Dat hadden ze bij ons wel snel door. Gelukkig hebben wij ook spelers die wat kunnen en dat lieten ze dan ook direct zien. Luuk en Marcin waren voorin zeer actief en alles wat ze deden lukte gewoon. De eerste beste kans van Luuk was dan ook direct raak: 0-1. Even later ging NOAD weer goed door en het was 0-2 door Marcin. Ik denk dat Baardwijk dit niet verwacht had. De leider mopperde wat en onderling riepen ze ook woorden die niet in het woordenboek staan. Sylven speelde vandaag op het middenveld, maar liep veelvuldig voorin. Ook hij deed nog even een duit in het zakje en scoorde 0-3. Kreeg Baardwijk dan geen kansen? Nee, eigenlijk niet. De verdediging Sjors-George-Jari werkten goed samen en gaven niks weg. Op het middenveld was Jeroen druk bezig met het uitschakelen van de beste speler van Baardwijk. Die jongen kon aardig ballen, maar Jeroen gaf niet op en kwam meestal als winnaar uit de duels.
Luuk had er vanmorgen écht zin. Keer op keer ging hij er goed langs. Hij scoorde dan ook de 0-4 en 0-5. Dat was ook de ruststand (we hadden inmiddels al wel 35 minuten gespeeld).
In de rust werden weer de nodige tips gegeven. Er werd ook gewisseld: Seth voor Marcin, Arno voor Jari. De tweede helft begon. We begonnen wel wat minder te spelen. De ruimtes werden groter. Toch werd daar weinig mee gedaan, sommigen blijven dan toch te gehaast voetballen. Ik bedoel daarmee dat ze te veel in keer willen. Als je zoveel ruimte krijgt, kun je de bal rustig aannemen en goed passen.
Dan zie je dat Seth dat wel beheerst. Hij gaf dan ook geweldige pass waaruit Luuk nummer 4 scoorde: 0-6. Toch werd het gaande wedstrijd steeds minder. Sommigen denken dan aan eigen succes, of gaan dan uit hun positie lopen. Dat is jammer (wel begrijpelijk bij die stand), maar het spel wordt daar niet beter van. We maken uiteindelijk ook nog de 0-7 door Sylven. In de tussentijd was Jari verhuisd naar het middenveld en nam Arno zijn plek over. Zowel Arno als Jari deden het prima op een voor hun ‘vreemde’ plek. Ook was Jeroen zijn tegenstander kwijt geraakt. Zijn tegenspeler kon het niet zo goed verkroppen dat er vandaag niet gewonnen werd. Geeft maar weer eens aan dat je met talent alleen het niet gaat redden.
Aan het einde moesten we toch nog een tegendoelpunt incasseren. Dit lag niet aan de verdediging, maar aan de middenvelders, die niet zo actief meer waren. Jammer voor Ian, om dan toch een doelpunt tegen te krijgen. Zo eindigde de wedstrijd in 1-7. Iets wat wij niet verwacht hadden, maar achteraf gezien wel dik verdiend was!
Na de wedstrijd was er een traktatie van André. Hij mocht weer een jaartje bijtellen aan zijn leeftijd! Je kon wel zien dat hij écht geniet van al die belangstelling !
Jongens, deze week weer trainen en jullie weten wat we afgesproken hebben na de wedstrijd. Hou je daar aan !
Wie speelden mee: Ian Brans , Arno de Waal, George Maqdesie , Sjors Kuijer, Jari Groenenveld, Sylven van Bergeijk, Jeroen van Tilborg, Seth Versteeg, Luuk Versluys, Marcin Grzywacs. Afgemeld: Luca Rosenbrand.
Leiders: André Groenenveld en Jetse van Tilborg
Jetse

NOAD’32 JO12-1 – WSV WELL JO12-1: 6-1 – 16/02/2019
Vandaag stond onze tweede competitiewedstrijd op het programma. De Wellse sportvereniging kwamen we in de najaarscompetitie ook tegen. Dat was toen een ongekend spannend potje voetbal. Weten jullie het nog? Met 8 man, geen wissels, uit achterstand terugkwamen tot 2-3 en zo de wedstrijd wonnen? Vandaag stonden we helaas weer met 8 man. We weten dat Sjors en Luca er voorlopig niet bij zijn. Maar we wisten niet dat George ziek was en dus niet bij kon zijn. Het is toch een kleine moeite om dan af te melden???????
André maakten de jongens duidelijk niet te smijten met hun krachten. Er zijn géén wissels, dus je moet het volhouden tot het einde toe. Dus maak het veld niet groot en zorg dat je op tijd terugkomt om weer mee te verdedigen.
Om half negen, onder een héérlijk zonnetje, begon de wedstrijd. De scheidsrechter was vandaag Arno van den Berg. Hij was wel een beetje laat, maar hij was wel lekker uitgeslapen!
Van het begin af aan begonnen onze jongens sterk. Er werd goed gecombineerd met elkaar. Maar er waren ook spelers bij die wat onrustig waren aan de bal. De eerste helft waren we duidelijk sterker. Het eerste doelpunt werd gemaakt door Marcin, de tweede door die prima doorging en prima afrondde.
In de verdediging was er één moment dat men even niet oplette. Zelf kregen we genoeg kansen om de wedstrijd helemaal te beslissen, maar het lukte gewoonweg niet. Zodoende werd de rust bereikt met een 2-1 stand. In de rust werden weer de nodige aanwijzingen gegeven door André.
De tweede helft was qua voetbal misschien wat minder, maar daar stond tegenover dat de kansen nu wel werden benut. De ruimtes op het veld werden ook steeds groter. Daar wisten Luuk en Marcin wel raad mee. We zagen dan ook hartstikke leuke aanvallen. Daarbij moeten we niet vergeten dat Jeroen al zijn energie gaf op het middenveld. En Seth, hij speelde een zeer goede wedstrijd;was rustig aan de bal en speelde keer op keer de voorhoede prima aan.
Well kreeg niet veel kansen, omdat Arno, Sylven en Jari hun mannetje stonden. Als de één zijn duel niet kon winnen, was er altijd wel steun van de ander ! Dat maakte dat Well weinig kansen kreeg. We scoorden de tweede helft nog 4x. De doelpunten makers waren Sylven, Luuk en Marcin (2x). Zodoende werd de eindstand 6-1.
Wie waren aanwezig: Ian Brans , Arno de Waal, Jari Groenenveld, Sylven van Bergeijk, Jeroen van Tilborg, Seth Versteeg, Luuk Versluys, Marcin Grzywacs. Afgemeld: Sjors Kuijer, Luca Rosenbrand.
Niet afgemeld: George Maqdesie. Leiders: André Groenenveld en Jetse van Tilborg.
Jetse van Tilborg

OJC ROSMALEN JO12-7 – NOAD’32 JO12-1: 2–8 (1-4) – 09/02/2019
Afgelopen zaterdag zijn we begonnen aan de nieuwe voorjaarscompetitie. In deze competitie komen we weer ‘oude’ bekende tegen, maar ook nieuwe tegenstanders. OJC is voor ons geen onbekende meer. In december hebben we ook tegen dit team gespeeld. Deze morgen stond bij de leiders nog in hun geheugen gegrift. Waarom? We stonden toen met 0-4 voor met de rust, maar we verloren met 6-4. De spelers waren dit eigenlijk al weer vergeten . . . . Heerlijk is dat, blijf dat volhouden.
Vandaag zijn Sjors en Luca er niet bij. Van Sjors hopen we dat hij weer snel mee kan doen. Luca is een ander verhaal. Luca loopt met krukken (horen zeggen) en het is nog afwachten wat het precies is. Luca zal er dus langere tijd niet bij zijn. Sjors en Luca, beiden beterschap toegewenst namens de gehele groep !
Daar tegen over staat dat we er een nieuw lid bij hebben. Arno de Waal traint sinds december met ons mee en mag vandaag voor het eerst mee doen. Een paar spelers geven voor de wedstrijd aan niet echt fit te zijn. De één is net beter, en de ander begint te net verkouden te worden. Om 10.00 uur trappen we af. Luuk begint als reserve. De rest staat op zijn eigen plek en Arno neemt de plek van Sjors in. We gaan direct voortvarend van start. We komen al snel voor met 0-1 door Marcin en vlak daarop de 0-2 door Sylven. De wind heeft heel veel invloed op het spel. Sommige ballen gaan veel te hard. Het is gewoon verdraaid lastig.
Er wordt achterin even niet opgelet en daar is de 1-2. Toch zijn we duidelijk de betere deze morgen. Wat we zien is dat de acties soms te ver werden doorgevoerd, terwijl afgeven, of een voorzetje beter had geweest.
Toch gaan we rusten met een 1-4 tussenstand, wat veel hoger had kunnen zijn. Rusten doen we overigens op het veld. Lekker met dat weer? Nou, niet echt.
Gelukkig gaan we snel verder, want de scheids vindt het ook niet aangenaam om lang stil te staan. De verdediging deed de tweede helft prima z’n best. Als jullie (Arno, George en Jari) elkaar goed helpen en waarschuwen, dan geven jullie de tegenstander heel weinig kansen. Hou dat vol ! In de tweede helft zien we ook heel mooie aanvallen. Er wordt prima overgespeeld, met name Seth weet zijn ploeggenoten goed te vinden. De gangmaker is vandaag Sylven, ondersteund door Jeroen. Samen maken ze heel wat meters met die harde wind. Ook Luuk kreeg mooie kansen, maar helaas was hij niet zo trefzeker. De tweede helft werd er nog 4 keer gescoord door Sylven (1x), Marcin (2x) en Jeroen (1x).
De eindstand kwam hiermee op 2-8. Dik verdiend en wat een verschil met de vorige keer !
Wie waren aanwezig: Ian Brans , Arno de Waal, George Maqdesie, Jari Groenenveld, Sylven van Bergeijk, Jeroen van Tilborg, Seth Versteeg, Luuk Versluys, Marcin Grzywacs. Afgemeld: Sjors Kuijer, Luca Rosenbrand. Leider: André Groenenveld en Jetse van Tilborg
Jetse van Tilborg

OJC ROSMALEN JO12-7 – NOAD’32 JO12-1: 6–4 (0-4)
Wat je niet voor mogelijk houdt, gebeurt toch . . . . . . . . . . . . .
Afgelopen zaterdag zijn we afgereisd naar Odi Juliana Combinatie, beter bekend als OJC Rosmalen, een cluppie met maar 2.300 leden. Ze hebben maar 7 teams in de JO12 categorie. We moesten omkleden in kleedkamer 24 (huh?). Dan denk je: je zal maar de kleedkamers schoon moeten maken, ben je net klaar, kan je vooraan weer beginnen!
We waren afgereisd zonder Ian, hij moet een paar weekjes rust houden. Net zoals vorige week stond Luca vandaag weer op doel. Voor de rest stond iedereen op zijn eigen plek. Als wissel begon Luuk. We begonnen om kwart voor negen. Onze jongens gingen goed van start. Het eerste kwartier kwam OJC er niet aan te pas. We kwamen snel op 0-1, zelfs 0-2. Na twintig minuten stonden we zelfs met 0-4 voor. We dachten dat het een eenvoudige morgen zou worden. Net voor de rust maakte OJC nog een doelpunt. We rustten op het veld, kregen drinken en daarna snel weer verder.
De tweede helft begon. Wij als leiders en ouders konden niet geloven wat er daarna allemaal gebeurde. Of moet zeggen wat er niet gebeurde. Het werd slechter en slechter. Bij ons ging echt alles fout. Het leek wel of ze er totaal geen zin meer in hadden. Sommige spelers gingen van hun positie af en speelden ook nog eens egoïstisch. Anderen vertikten het om mee terug te verdedigen en wandelden meer over het veld. En OJC scoorde er in die tijd lustig op los. Het werd 2-4, 3-4, 4-4, weliswaar met hulp van de scheidsrechter, maar dat was niet de reden dat OJC gelijk kon maken. Dat hadden we toch echt aan ons zelf te danken. Dan de kleine mini-pauze. Je denkt dan nog, ach het komt wel goed. Ze beseffen het nu zelf toch ook wel? We kregen nog kansen, dus we kunnen het potje nog wel uithalen. Maar het overspelen werd minder en minder. OJC had inmiddels wel door dat Luca geen echte keeper was. Onze spelers lieten bovendien de tegenstander gewoon lopen en ze mochten vrij prijsschieten op Luca. Ja, dan is er voor Luca ook geen houden meer aan. OJC scoorde dan ook nog de 5-4 en 6-4. De laatste minuten van de wedstrijd kregen wij nog zeker 3 goede kansen, maar het was gewoon niet goed genoeg om te scoren. Verdiend verloren? Ja. Was het nodig? Nee. Gaan we er iets van leren? Dat hopen we maar.
Wie waren aanwezig: Sjors Kuijer, George Maqdesie, Jari Groenenveld, Sylven van Bergeijk, Luca Rosenbrand, Jeroen van Tilborg, Seth Versteeg, Luuk Versluys, Marcin Grzywacs. Afgemeld: Ian Brans. Leiders: André Groenenveld en Jetse van Tilborg
Jetse

NOAD’32 JO12 – FC DRUNEN JO12: 9-1 (4-0)
Vandaag moesten de strijders aantreden tegen FC Drunen. Na de dikke nederlaag vorige week tegen Achilles Veen werd er deze week extra hard getraind om de neuzen weer dezelfde kant op te krijgen. Maar eerst even slikken na het nieuws dat wij onze keeper Ian een tijdje moeten missen, omdat hij een blessure heeft en het rustig aan moet doen. Luca R. zal de komende weken dus zijn plaats innemen, waar wij heel blij mee zijn.
Zaterdagochtend 08:00 uur. Het is koud en amper licht. Eén van de kornuiten kon zijn bed niet uit en kwam een kwartier te laat. Dat betekent automatisch een rol op de reservebank. Afspraak is afspraak.
De scheids blaast voor de aftrap van de 1e helft. Ik weet niet wat er gegeten was op vrijdagavond, maar het zorgde er in ieder geval voor dat er met de juiste instelling aan de wedstrijd werd begonnen. Binnen een mum van tijd stonden wij met 3-0 voor. Maar wat ik nog veel belangrijker vond, is dat wij als team aan het knokken waren en dat er ontzettend goed werd gevoetbald. De bal werd goed rond gespeeld. Er werd goed vrij gelopen. Het omschakelen van balbezit naar balverlies en andersom werd heel goed uitgevoerd. Luca stond zijn mannetje in het doel, de achterhoede stond als een huis. George stuurde Sjors en Jari goed aan, waardoor er goed werd opgebouwd van achteruit. Het middenveld, onder leiding van pitbull Jeroen, was goed in beweging en waren voor de achterhoede goed aanspeelbaar. Ook de aansluiting naar de voorhoede was prima. Dit zorgde ervoor dat de voorhoede bij balbezit voldoende afspeelmogelijkheden had waardoor er ontzettend veel kansen kwamen om te scoren. Het middenveld en voorhoede werd gevormd door Marcin, Luuk, Seth, Sylven en Jeroen die in wisselende samenstellingen ten strijde trokken naar het doel van FC Drunen.
De rust brak aan en het was even tijd om wat op te warmen en elkaar de oren van de kop te kletsen. Dit ging dus ook door, nadat de scheids had gefloten voor de aftrap van de 2e helft. Hierdoor scoorde FC Drunen al binnen één minuut de 4-1. Hierna was iedereen wel weer bij de les en ging het goede voetballen ook in de 2e helft netjes door met ontzettend goed samenspel. Er werd nog een aantal keren gescoord en zo kwam de wedstrijd ten einde met een eindstand van 9-1 (volgens mijn eigen statistieken). Doelpuntenmakers waren Marcin 4x, Seth 2x, George, Sylven en Jeroen allen 1x.
Wat een heerlijk begin van de zaterdag om jullie zo, als echte krijgers, tekeer te zien gaan op dat veld. Wat mij ook trots maakte is dat wij van FC Drunen het compliment kregen dat er op een heerlijke sportieve manier werd gevoetbald. Deze week weer 2 keer vol aan de bak op de training en dan hopen dat wij deze goede lijn door kunnen trekken volgende week in de uitwedstrijd tegen OJC Rosmalen.
Aanwezig: Luca, George, Sjors, Jari, Sylven, Jeroen, Seth, Marcin, Luuk
Leiders: Ian en André (Jetse afwezig)
André Groeneveld

ACHILLES VEEN JO12-1 – NOAD’32 JO12-1: 4-1 (1-1) – 17/11/2018
De slechtste wedstrijd van dit seizoen ……
Om 10.00 uur moesten we in Veen aantreden. We waren er allemaal, er waren immers geen afmeldingen. Helaas was dat niet de echte waarheid. Voor de wedstrijd werd duidelijk dat Marcin niet mee kon spelen. Hij had te veel pijn aan zijn knie en heup. Ook Ian gaf aan niet helemaal fit te zijn. Hij had een zere enkel, opgelopen bij school. Maar hij ging het toch proberen. Hierdoor hadden dus maar één wissel. Het eerste kwartier stond Jari reserve, geen pleziertje met de koude wind die er stond.
We begonnen met iedereen op zijn vertrouwde plek. Dan verwacht je ook dat iedereen weet wat hij moet doen. Echter dat was deze ochtend niet het geval. Het eerste kwartier was zeer rommelig. Iedereen deed maar wat. Trucjes, hakballetje, terugdraaien naar de tegenstander. Zo kan ik nog wel een paar dingen opsommen. Het was dan ook volkomen terecht dat Achilles voor kwam met 1-0. Intussen had Ian al wel de nodige reddingen gedaan en zag je dat het niet goed ging met zijn voet. Het uittrappen ging steeds moeilijker.
Toch kwamen onze jongens terug in de wedstrijd met een mooi geplaatst schot van Sylven, na een prima één-tweetje met Seth. Daarna kregen we nog wel enkele mogelijkheden. Je denkt dan dat de wedstrijd nog niet verloren is.
In de rust gaf Ian aan dat hij echt niet meer verder kon. Gelukkig was Luca bereid om te keepen.
We beginnen aan de tweede helft. Je hoopt dan dat ze doorgaan waar ze de einde eerste helft mee bezig waren. Maar helaas, we vielen heel ver terug. Het was allemaal heel paniekerig. De bal wegtrappen met het idee van weg is weg, verdedigers die maar blijven kappen en draaien. Onze middenvelders die te lang met de bal blijven lopen, en onze aanvallers die pas bewogen als ze bal kregen. Dit alles samen, maakte dat Achilles gewoon sterker werd. Gelukkig had Luca een paar prima reddingen. Hij verweerde zich goed, met adviezen van Ian die achter het doel stond. Jeroen begon inmiddels ook al moeilijker te lopen. Zijn teen was blijkbaar toch gekneusd en voelde pijnlijk aan. Je zag dan ook dat NOAD steeds meer ging verdedigen in plaats van aanvallen.
Een paar prima schoten van Achilles – waarop Luca begrijpelijk geen antwoord had – deed ons de nek om. Achilles liep dan ook uit naar 3-1. In de laatste minuut viel zelfs nog de 4-1.
Ook in de tweede helft kregen nog wel paar mogelijkheden, geen grote kansen, maar het was allemaal te slap wat vertoond werd. We maakten er geen wedstrijd van. Het verlies was dan ook een feit. Komt het dan door de blessures? Ja, dat speelt mee, maar was niet de reden van het verlies . Wat we vandaag vertoond hebben, was gewoon niet goed. En dat weten we allemaal. We weten dat beter kunnen en moeten.
Jongens, deze week weer allemaal komen trainen, goed luisteren naar de trainers, dan weet ik zeker dat we zaterdag weer gaan winnen.
Wie waren aanwezig: Ian Brans, Sjors Kuijer, George Maqdesie, Jari Groenenveld, Sylven van Bergeijk, Luca Rosenbrand, Jeroen van Tilborg, Seth Versteeg, Luuk Versluys, Marcin Grzywacs. Afgemeld: André Groenenveld. Leider: Jetse van Tilborg.
Jetse van Tilborg

NOAD’32 JO12-1 – BAARDWIJK JO12-2: 3-1
Afgelopen zaterdag moesten we aantreden tegen Baardwijk uit Waalwijk, een club die komend jaar 100 jaar bestaat!
We waren vandaag helemaal compleet. George was er ook weer bij, nadat hij zo’n 5 weken geleden is geopereerd. Dat betekende dus wel dat we vandaag 2 wissels hadden, wat het soms wel lastiger maakt. We beginnen met George als laatste man en daardoor mag Sylven naar het middenveld. Als wissel beginnen Marcin en Sjors.
We begonnen netjes op tijd. De scheidsrechter was Arno van den Berg. Hij loopt een soort stage voor zijn studie. Hij fluit diverse wedstrijden en doordeweeks helpt hij bij de trainingen bij verschillende
jeugdteams. De eerste minuten van de wedstrijd waren niet onze beste minuten. Baardwijk had veelvuldig de bal en speelde goed rond. Er stonden een paar spelertjes bij die voetbaltechnisch goed waren, maar fysiek toch te kort kwamen. Dat is een bewuste keuze die die club maakt. Doordat wij fysiek sterker waren, bleef het lang 0-0. Ook wil vermelden dat Ian een paar goede reddingen had, want anders hadden we echt op achterstand gestaan.
Na een kwartier kwamen de eerste kansen voor ons. Luuk ging een aantal malen goed door op links, gebruikte zijn snelheid goed, maar miste dan toch weer de echte power om een goed schot af te geven. Even later ging Marcin goed door, gaf de bal netjes voor en daar stond Luuk om de bal binnen te schieten: 1-0. We komen zelfs voor rust nog op 2-0 door een prima schot van Marcin.
In de rust krijgen onze jongens nog wat technische aanwijzingen van André. De tweede helft zijn we de bovenliggende partij, al wordt het er gaande de wedstrijd niet beter op. De passes worden onnauwkeuriger, het veld wordt groter en groter. Helaas heb ik niet gezien wie de 3-0 maakte. Ik mocht de bal gaan halen in het water en dan denk je: wanneer komt er eindelijk eens een hek? Men vertelde mij dat Sylven had gescoord. Een paar minuten voor tijd maakte Baardwijk nog 3-1. Dat vond ik een verdiend doelpunt voor dat spelertje. Hij was klein, maar wel de beste speler van het veld.
We hebben dus met een 3-1 gewonnen, een terechte uitslag denk ik. We hebben nog een paar wedstrijden te gaan, waarvan er ééntje tegen de bovenste. Er is dus nog van alles mogelijk jongens.
Komende week allemaal weer goed trainen, goed luisteren wat er gezegd wordt door de trainers. Maar het belangrijkste is dat we goed met elkaar omgaan en dat we een team zijn.
Wie speelden er mee: Ian Brans, Sjors Kuijer, George Maqdesie, Jari Groenenveld, Sylven van Bergeijk, Luca Rosenbrand, Jeroen van Tilborg, Seth Versteeg, Luuk Versluys, Marcin Grzywacs. Leider: André Groenenveld en Jetse van Tilborg
Jetse van Tilborg

H.H.C’09 – NOAD’32 JO12-1: 2-4 – 03/11/2018
Een dik verdiende overwinning !
Deze zaterdag moesten we aantreden in Heusden op sportpark de Oosters tegen HHC’09. HHC stond boven ons op de ranglijst. Wat zou het worden vandaag? De wedstrijd begon om 10.15 uur. We begonnen met Sjors als reserve. Luca nam de plaats in van Sjors en rest stond op zijn eigen vertrouwde plaats. We namen direct het initiatief. Het eerste kwartier waren we HHC echt de baas. Toch was het HHC dat de score opende, maar dan wel in eigen doel. Luuk gaf de bal netjes voor en een speler van HHC schoot hem hard in eigen doel: 0-1.
Daarna zagen we nog een hele mooie kans voor Seth, die het te mooi wilde doen met een hakballetje. Jammer, deze had er in gemoeten. Even later was het toch raak. Seth en Luuk combineerden goed door de verdediging en Marcin rondde prima af in de lange hoek: 0-2.
In de minipauze werd Sjors gewisseld voor Seth. Opnieuw zagen we een leuke combinatie tussen Jeroen en Marcin, die hem netjes voor gaf. Luuk stond op de goede plaats om de voorzet binnen te tikken: 0-3.
Het is rust. Als leiders hebben we weinig op te merken. Ga zo door, blijf inzet tonen, dan komt het goed.
Direct na de rust zagen we hele mooie pass van Seth. Met deze pass kon Marcin op doel af gaan: 0-4. Daarna werd HHC toch sterker, of was het om wij de duels niet meer wonnen? We werden ook wat slordiger. Het overspelen werd minder. Door wat foutjes bij ons, kon HHC scoren: 1-4. Kort daarop was het weer raak : 2-4. Marcin werd gewisseld voor Jeroen. De laatste 10 minuten herstelde onze jongens zich prima. Er werd niets meer weggegeven. De verdediging was in orde. Met name Sjors en Jari waren in deze fase heel goed. Maar ook Sylven, die af en mee op kwam, maar ook op tijd terug was bij balverlies. Het was dan ook een dikverdiende overwinning!
Wie speelden mee: Ian Brans, Sjors Kuijer, Jari Groenenveld, Sylven van Bergeijk, Luca Rosenbrand, Jeroen van Tilborg, Seth Versteeg, Luuk Versluys, Marcin Grzywacs. Afgemeld: George Maqdesie. Leider: André Groenenveld en Jetse van Tilborg.
Jetse van Tilborg

RODA BOYS JO12-1 – NOAD’32 JO12-1: 6-1 (2-0)  – 06/10/18
Een complete off-day…….we verliezen van ons zelf……..
Met bovenstaande woorden kan ik het verslag beginnen en gelijk eindigen. Veel meer valt er eigenlijk niet te vertellen, maar ik ga het toch proberen. De wedstrijd was een uurtje later dan we gewend zijn. We hebben lekker kunnen uitslapen en het is 10.00 uur en gewoon aangenaam lekker weer. Op de pont is het heerlijk met een prachtig uitzicht. Dan besef je pas in wat voor mooie omgeving we wonen! We zijn ook lekker op tijd, we kunnen een goede warming-up doen, denk je, maar daar viel al op dat ze er weinig zin in hadden. Waarom moet je ze aan aansporen om warm te lopen? We beginnen en binnen 10 minuten hebben we al 3 keer paal geraakt. Het was Luuk die niet het geluk aan zijn zijde had.
Roda Boys daarentegen wel. Het eerste schot dat echt op doel was, was ook meteen raak. Daarna krijgen we nog diverse kansen, maar het zat ook niet mee. We gaan rusten met een 2-0 achterstand. Nog niets aan de hand. Gezien de mogelijkheden die we kregen, is alles nog mogelijk.
In de rust hebben we met elkaar gesproken wat vandaag niet goed ging en vorige week juist wel! Ik dacht dat ze het begrepen hadden, maar na 10 minuten in de tweede helft blijkt dit toch niet het geval te zijn. Onze jongens oogden af en toe gewoon lamlendig, andere woorden kan ik er niet voor vinden. Dan wordt het lastig om een wedstrijd om te keren. We hebben geprobeerd iets te forceren door Sylven naar het midden te door te schuiven en met 2 man te gaan verdedigen. Het pakte echter verkeerd uit. De laatste minuten liep de score behoorlijk op.
De eindstand werd dan ook volkomen terecht 6-1 voor Roda Boys. Het doelpunt van NOAD werd gemaakt door Sylven.
Jongens, dit soort wedstrijden kun je altijd hebben. Als je 6 keer in de wedstrijd de paal raakt, dat je dan het gevoel krijgt dat deze dag niets lukt. Dat is normaal. Maar het moet niet zo zijn, dat er dan maar niets meer aan doen. Als je verliest, ga dan in ieder geval strijdend ten onder. Dat je met een gevoel van het veld loopt: we hebben er alles aan gedaan, maar de tegenstander was gewoon beter. Dat was vandaag echt niet geval.
Wie speelden mee: Ian Brans, Sjors Kuijer, Jari Groeneveld, Sylven van Bergeijk, Luca Rosenbrand, Marcin Grzywacs, Jeroen van Tilborg, Seth Versteeg en Luuk Versluys. Afgemeld: George Maqdesie. Leider: Jetse van Tilborg.
Jetse

WELL JO12-1 – NOAD’32 JO12-1: 2-3 – (29.9.2018)
Een teamprestatie van formaat die beloond wordt!
Afgelopen donderdag ontving ik een telefoontje dat George in het ziekenhuis lag en inmiddels ook al geopereerd was. Ik schrok er wel van. Hopelijk komt het toch allemaal goed George. We wensen je beterschap. We zullen je de komende weken missen. Dan is het vrijdagavond heb ik mijn twijfels. Is de Eilandsedijk nu wel of niet afgesloten? Aha, we raadplegen van VanAnaarBeter.nl. Gelukkig op de dijk zijn er geen werkzaamheden! Het is zaterdagmorgen en we vertrekken rond 08.15 uur. Vijf minuten later wisten we dat wat op internet staat niet altijd de waarheid is. De dijk was wel degelijk afgesloten. Via de pont naar Bokhoven, door naar Nieuwkuijk, dan naar Hedel, Ammerzoden en zo kwamen we aan in Well. Gelukkig waren we nog op tijd en konden we nog een korte warming-up doen.
Luuk had ook afgemeld, dus we hadden vandaag geen wissels. De ‘tactiek’ moest vandaag aangepast worden. Jongens wees zuinig met je krachten, blijf op je positie en ga niet als een gek op iedere bal lopen.
Dat deden ze vandaag wonderbaarlijk goed. De eerste kans was wel voor Well. Twee jongens konden heel goed schieten, dat was al duidelijk geworden bij de warming-up van Well.
Toch was het NOAD dat op voorsprong kwam, dachten wij…… Jeroen leverde een prima schot af. Volgens de toeschouwers pakte de keeper de bal achter de lijn terug. De scheids kon het niet zien, dus werd er gewoon doorgespeeld. Jammer, dat kan gebeuren.
Even later was het dan toch raak. Marcin ging goed door en deze zat er wel goed in. Zelfs de scheids zag het nu ook! Het 1-0. We krijgen nog een aantal kansen, maar de keeper van Well pakt veel.
Daarna kregen we het toch lastiger. Well begon meer aan te dringen. De 1-1 kon niet uitblijven. Even later werd het zelfs 2-1. Dan is het is rust.
De koppies stonden niet zo vrolijk. “Het was een doelpunt, hij zat er echt in, en dan was het nu nog 2-2”. Ja dat klopt, maar het is toch echt 2-1 voor Well. Maar we hebben toch nog niet verloren? We kunnen winnen als iedereen doet wat hij moet doen. We spreken duidelijk af dat iedereen zijn stinkende best gaat doen. Iedereen blijft mee terug verdedigen en geeft ALLES. Ik denk dat Jeroen en Seth voorop gingen in die strijd. Deze twee heren hebben wat meters afgelegd vandaag! Well komt er soms nog door heen maar weet niet te scoren, omdat onze verdedigers Sjors, Sylven en Jari zich als kerels gedroegen. Zo’n vijf minuten voor tijd weten we Marcin goed te bereiken deze rondt prima af en trekt de stand gelijk 2-2. Dat was een verdiende uitslag gezien de kansen die beiden teams krijgen. Daar dachten onze jongens toch iets anders over. De inzet was echt geweldig. Alle 8 gingen ze ervoor. Er werd gestreden over het hele veld. Met de laatste krachten werd er nog een aanval opgezet door Jeroen en Luca. Uiteindelijk kwam Marcin in stelling die hard binnenschoot. De vreugde was groot. De eindstand werd 2-3 voor ons!
Jongens nu ik dit zit te schrijven ben ik nog apetrots op jullie. Je ziet dat als je allemaal je best doet, je heel ver kan komen!
Wie speelden er mee: Ian Brans,, Sjors Kuijer, Jari Groeneveld, Sylven van Bergeijk, Luca Rosenbrand, Marcin Grzywacs, Jeroen van Tilborg, Seth Versteeg
Afgemeld: George Maqdesie, Luuk Versluys. Leider: Jetse van Tilborg.
Jetse van Tilborg

NOAD’32 JO12-1 – HAARSTEEG JO12-3: 8-2 (22-9-2018)
Afgelopen zaterdag zijn we begonnen aan de competitie met als eerste tegenstander Haarsteeg. Iets voor half negen werd er al afgetrapt onder leiding van Noah Timmermans.
Op doel staat Ian, in de verdediging Jari, George en Sjors. Op het middenveld Jeroen en Sylven. Voorin Marcin en Luca.
We hadden afgesproken dat iedereen zou proberen op zijn positie te blijven spelen. Naar voren mag altijd, maar bij balverlies direct terug naar de positie. Sommigen lukt dat al aardig, sommigen hebben daar toch moeite mee. De eerste fase van de wedstrijd hadden we het best lastig. Haarsteeg combineerde prima, veel één-tweetjes en zij kwamen zo tot diverse kansen. Ik denk dat we in het begin best veel geluk gehad hebben. Voor hetzelfde geld hadden we ruim achter kunnen staan. Geheel volgens de verhouding nam Haarsteeg dan ook de leiding: 1-0, al mag wel gezegd worden dat Ian de bal niet goed kon verwerken. Daarom vind ik zo jammer dat hij nog steeds geen aparte keeperstraining krijgt. Je ziet gewoon dat hij dat mist. Hopelijk komt er snel een oplossing!
Even later had hij wel een heel goede uittrap vanaf de grond richting Sylven. Dat was de basis van de aanval die er op volgde. Marcin rondde prima af en het stond weer gelijk. Vanaf dat moment waren we ook sterker aan het worden. Nog voor rust kwamen we zelfs op 2-1.
Na rust was er eigenlijk hetzelfde spelbeeld. Voetballend was Haarsteeg soms beter, maar fysiek waren wij duidelijk sterker. Gaandeweg de wedstrijd gaf dat ook de doorslag. We zagen dan ook prima aanvallen, soms over links, maar ook via rechts via Luuk en Luca. De uiteindelijke uitslag werd 8-2.
Wie speelden er mee: Ian Brans, George Maqdesie, Sjors Kuijer, Jari Groeneveld, Sylven van Bergeijk, Luca Rosenbrand, Marcin Grzywacs, Jeroen van Tilborg, Luuk Versluijs, Seth Versteeg. Afgemeld: André Groeneveld. Leider: Jetse van Tilborg.
Jetse van Tilborg

NOAD’32 JO12-1 – ACHILLES VEEN JO12-2: 8-4 (RUSTSTAND: 1-3) (15-9-2018)
Deze week kregen we 2 berichten te horen. Het eerste bericht is dat Johan van de Wetering ons team op maandagavond gaat trainen. Johan, van harte welkom! We hopen dat je veel plezier mag beleven met onze groep. Het andere bericht is dat André inmiddels geopereerd is aan zijn voet. We hopen dat het snel mag genezen ! Het betekent wel dat André de komende weken geen training kan geven, maar dat wordt wel opgelost, althans we gaan er alles doen om toch te kunnen trainen.
Dan de wedstrijd. Afgelopen zaterdag stond onze laatste bekerwedstrijd op het programma tegen Achilles Veen JO12-2. Iedereen was lekker op tijd en dan denk je dat iedereen klaar is voor de wedstrijd. Het warmlopen ging echter niet van een leien dakje. Na drie oefeningen waren er al jongens die tegen de reclameborden hingen. Ja, daar wordt je niet warm van jongens. Warmlopen betekent warmlopen. Dat moet de volgende keer echt serieuzer.
De wedstrijd begon netjes op tijd. We begonnen met Marcin en Luca als reserve. Een paar jongens van ons dachten dat ze het wel heel rustig aan konden doen, sommigen stonden zelfs te slapen. Het was dan ook Achilles Veen dat de score opende.
Binnen 15 minuten stonden we met 0-3 achter. Niet omdat Veen nu zo goed was, maar simpelweg omdat men bij ons er werkelijk niets aan deed. Daarna kregen we zelf ook nog een paar kansen, maar men was te gehaast of slordig met het schieten op doel. Als je schiet, moet het op doel zijn. Je kan wel hard schieten, maar als de bal niet tussen de palen en lat is, heeft het echt geen zin. Het was Jeroen die de score voor rust nog iets draaglijker maakte: 1-3.
Nu houd ik niet van zogenaamde ‘donderspeeches’, maar dat er dingen besproken zijn in rust, dat mag duidelijk zijn. Ze beseften zelf toch ook wel dat het heel erg slap was wat ze hadden laten zien. De tweede helft begon en gelukkig kwam iedereen de afspraken na. Ze gingen voetballen op de plek waar ze neergezet waren. Prima als je naar voren gaat, maar ook zorgen dat je terugkomt op het middenveld. Een verdediger mag best wel eens naar voren, maar direct terug bij balverlies.
Het begon dan ook te lopen en in een paar minuten kantelde de wedstrijd. Sylven scoorde een prima doelpunt en Marcin deed waar hij goed in is. Hij scoorde maar liefst 4 keer. Ook Seth maakte een prima doelpunt. Ook Achilles Veen kreeg nog een paar goede kansen, maar Ian stond goed te keepen. Hij had een paar prima reddingen. De eindstand was dan ook 8-4. Achilles Veen kon het niet meer opbrengen om de penalties te nemen. Dat is jammer, ik vraag mij dan ook af of dat nu de wens van spelers was of van de leiding.
Wie speelden mee: Ian Brans, George Maqdesie, Sjors Kuijer, Jari Groeneveld, Sylven van Bergeijk, Luca Rosenbrand, Marcin Grzywacs, Jeroen van Tilborg, Luuk Versluijs, Seth Versteeg. Afgemeld: André Groeneveld. Leider: Jetse van Tilborg
Jetse van Tilborg

WNC JO12-1 – NOAD’32 JO12-1: 1-14 (8-9-2018)
Afgelopen zaterdag speelden we onze tweede bekerwedstrijd. We moesten uit naar WNC in Waardenburg. Wat zal het vandaag worden? Vorige week hadden we een tegenstander die een maatje te groot was en waren we zelf niet in allerbeste doen.
De wedstrijd begon op 09.00 uur op een heerlijke grasmat, zo strak en egaal, fantastisch gewoon. Wat minder was het feit dat WNC nog niet kon voldoen aan de nieuwe regels die voor de JO12 gelden. “We zijn er nog niet klaar voor” , was de reactie. Dat deed bij mij de wenkbrauwen fronsen, wetende dat deze club in de eerste klasse van het zaterdagvoetbal acteert! We voetbalden dus over een heel half veld (?) , maar wel met de nieuwe regels. Deze nieuwe regels worden in no-time aangeleerd door onze jongens. In die zin heeft KNVB wel gelijk. De kinderen zijn sneller aan de regels gewend dan de begeleiders en ouders.
Na een paar minuten was het al duidelijk dat dit geen wedstrijd zou worden. Het was binnen een paar minuten al 0-3 voor ons. WNC heeft de bal praktisch niet geraakt. Ik had beloofd dat als we met 0-10 voor zouden komen dat Ian dan mocht gaan voetballen. Deze stand was voor de rust al bereikt. Eigenlijk hadden we nog veel meer doelpunten moeten maken. Er werd soms te wild of te haastig geschoten.
Belofte maakt schuld, dus Ian mocht gaan voetballen in de tweede helft. De jongens die normaal bij ons de doelpunten maken, mochten nu reserve staan. We maakten er nog 4. WNC kreeg ook nog een kans die er prompt inging. Dat was op zich wel jammer, maar aan de andere kant wel begrijpelijk. De concentratie was er niet meer en sommige spelers vergaten hun taken. Er vielen maar 4 doelpunten
meer, omdat er minder werd overgespeeld, men ging meer voor eigen kansen. Op zich niet erg. Ook hiermee kun je vertrouwen opbouwen na zo’n nederlaag als vorige week.
Volgende week spelen we onze laatste bekerwedstrijd, thuis tegen Achilles Veen. Ik denk dat dit een gelijkwaardige tegenstander zal zijn. Dus, deze week allemaal weer trainen en laat dan maar eens op zaterdagmorgen zien wat je kunt!
Wie speelden er mee: Ian Brans, Sjors Kuijer, George Maqdesie Elias, Luca Rosenbrand, Jeroen van Tilborg, Sylven van Bergeijk, Marcin Grzywacs, Seth Versteeg en Luuk Versluijs. Leider: Jetse van Tilborg. Afgemeld: Jari en André Groeneveld
Jetse van Tilborg