NOAD’32 JO13-1

NOAD’32 JO13-1 – MEC’07 JO13-1: 2-1 (RUSTSTAND: 0-0) – 19/05/2018
Na donderdagavond weer een thuiswedstrijd. En weer tegen een ploeg die hoger staat, MEC’07 uit Maurik. Ramon en  -Julian waren er vandaag niet bij en Sebas is geblesseerd en kan net als donderdag ook vandaag niet meedoen. Beterschap Sebas! Jarne Smulders was bereid om mee te doen vandaag, bedankt Jarne!
In de eerste helft was NOAD de iets betere ploeg wat in enkele kansen resulteerde, maar de keeper van MEC’07 stak in een goede vorm en behoedde zijn team enkele keren voor een achterstand. Cylian had feitelijk weinig te doen en de rust werd bereikt met een 0-0 stand.
Net als donderdag sloeg NOAD ook vandaag vlak na rust toe. Eerst had de keeper nog gered op een schot van Joël, maar op de volgende poging had ook hij geen antwoord: 1-0 voor NOAD. Daarna kreeg Niels 2 goede kansen maar beiden gingen naast. NOAD was duidelijk beter en dat werd beloond nadat zowel een verdediger als de keeper mistastten op een schot van Jesse en zo staat het 2-0 voor NOAD. Niels krijgt nog een goede kopkans uit een voorzet van Sem maar die gaat naast. Ook Jesse, Sem en Joël krijgen nog schietkansen maar gescoord wordt er niet meer. MEC’07 weet nog wel te scoren. Bij NOAD wordt de bal slecht weggewerkt achterin en daar profiteert MEC’07 optimaal van:2-1. Bij deze stand blijft het en zo boekt NOAD de 5e competitiezege op rij wat jullie op een mooie 3e plaats heeft gebracht en de 2e plek is ook nog haalbaar.
Volgende week nog 2 wedstrijden, op woensdag thuis tegen Beesd en zaterdag uit tegen kampioen Lekvogels en dan zit de competitie erop. NOAD JO13-1 mag als mooie afsluiter van dit seizoen aantreden in de bekerfinale. Tegenstander is Lekvogels JO13-1 die met grote overmacht al kampioen zijn geworden. Deze finale wordt gespeeld op zaterdag 2 juni om 13.00 uur op het complex van vv Alblasserdam. Iedere finale is een wedstrijd op zich waarbij jullie zeker niet kansloos zijn! Als jullie blijven spelen zoals jullie de laatste tijd doen zijn jullie tot veel in staat. Heel veel succes in de komende 3 wedstrijden mannen! Het zou erg leuk zijn als erop 2 juni zoveel mogelijk mensen jullie komen aanmoedigen in Alblasserdam.
Wie deden mee: Cylian de Fijter, Boyd van Krugten, Jens Buinink, Jamie van Zandwijk, Jesse Besemer, Jarne Smulders, Niels van den Bogaard, Joël Strijbis, Sem de Vries, Christiaan Roubos, Nimrod Awet en Ahmad Makkiyah.
Leiders: Leonard van Zandwijk en John van Bergeijk.

NOAD’32 JO13-1 – RODA BOYS JO13-1: 5-1 (RUSTSTAND: 1-1)
Deze wedstrijd moest op donderdagavond worden gespeeld ipv zaterdag 2 juni, omdat NOAD op die dag de bekerfinale moet spelen maar daarover later meer. Roda Boys staat op een mooie 2e plaats. Al gauw is te zien dat er bij Roda Boys een paar goede voetballers rondlopen en dat ze elkaar makkelijk vinden, wat tot enkele kansen leidt voor Roda Boys. Met name hun linksbuiten was echt goed. Hij geeft zijn spits een grote kans, maar deze schiet naast. Niet veel later scoort de linksbuiten met een schitterend schot diagonaal in de verre hoek de 0-1.
NOAD laat zich zeker niet onbetuigd. Niels krijgt een goede schietkans maar stuit op de keeper. Jesse laat een schot los van grote afstand dat op de lat uitéén spat. Ondertussen is Miles Sonneveld ingevallen voor de geblesseerde Jens. Als Roda Boys niet goed uitverdedigt en NOAD druk zet komt de bal bij Ramon die schuin voor het doel komt en met links heel beheerst 1-1 scoort. Op zich verdiend want de ploegen zijn aan elkaar gewaagd.
In de 2e helft is Christiaan ingevallen. Na lang geblesseerd te zijn geweest kan hij gelukkig weer voetballen. Fijn dat je weer terug bent! In de eerste 5 minuten na de rust gebeurt er veel. Niels scoort eerst 2-1 op aangeven van Joël en even later is Joël wederom de aangever, Niels stapt over de bal en zo kan Nimrod 3-1 scoren. Zijn eerste doelpunt voor NOAD! Roda Boys is helemaal de kluts kwijt en bakt er weinig meer van. Ze krijgen nog 1 kans maar die gaat naast. NOAD heeft meer geluk schieten op doel. De Roda Boys keeper liet zowel een schot van Julian als een schot van Joël door z’n handen glippen en zo liep NOAD uit naar een 5-1 voorsprong. Gezien de 2e helft zeker verdiend.
Wederom viel op dat NOAD veel duels won en dat er bij vlagen ook echt goed gevoetbald werd. Als jullie dit iedere wedstrijd kunnen opbrengen en als jullie bereid zijn om elkaars fouten op te knappen hoeven jullie van niemand te verliezen. Groot compliment voor Miles Sonneveld die bijna de hele wedstrijd heeft meegedaan en dat heel goed heeft gedaan. Bedankt Miles!
Wie deden mee: Cylian de Fijter, Boyd van Krugten, Jens Buinink, Jamie van Zandwijk, amon Eggebeen, Jesse Besemer, Julian van Giessen, Niels van den Bogaard, Joël Strijbis, Sem de Vries, Miles Sonneveld, Nimrod Awet, Ahmad Makkiyah en Christiaan Roubos. Leiders: Leonard van Zandwjk, John van Bergeijk en Erik van Giessen.
Andre vd Boogaard

TEISTERBANDERS JO13-1 – NOAD’32 JO13-1: 2-3 (RUSTSTAND: 0-1)
Allereerst verdient dit team een groot compliment voor het bereiken van de bekerfinale afgelopen week. Op donderdagavond werd in Dordrecht met 2-4 gewonnen van GSC/ODS JO13-1 in een regelrechte thriller. Anderhalve dag later alweer de wei en weer een verre uitwedstrijd, nu in Kerk-Avezaath bij Tiel. Gezien de stand, Teisterbanders staat 2e en NOAD 10e, een lastige wedstrijd. Maarrrrr…..
NOAD JO13-1 lijkt zich hervonden te hebben de laatste weken. De eerste 3 wedstrijden gingen verloren, vooral door een gebrek aan de juiste wedstrijdmentaliteit met als dieptepunt de wedstrijd tegen RKTVC 2 weken geleden.
Vorige week is die opgaande lijn ingezet met een 3-1 overwinning op Ophemert en dus de gewonnen bekerpot op donderdagavond. NOAD toonde vanaf de eerste minuut heel veel inzet en geen ontzag voor de tegenstander. Veel duels werden gewonnen en van enig verschil tussen beide ploegen was totaal geen sprake.
Jamie stond vandaag in het doel in plaats van Cylian, die aan donderdag een lichte blessure had overgehouden. Jamie heeft een puike partij staan keepen vandaag. In zijn enthousiasme kwam hij een paar keer met een sliding uit zijn doel wat altijd link is als keeper. Bij de 2e keer floot de scheids voor een penalty. Discutabel, maar goed, hij gaf hem. Jamie maakte zijn “fout” meer dan goed door de penalty te stoppen.
Niet veel later maakte Niels op rechts een goede actie, maar werd in het strafschopgebied hard op zijn kuit getrapt. De scheids geeft een penalty voor NOAD. Voor Niels is het helaas einde wedstrijd en hij wordt gewisseld. Ramon wordt aangewezen om de penalty te nemen en schiet hem feilloos raak en zo is het 0-1. Teisterbanders krijgt nog een kans uit een indirecte vrije trap, maar Jamie redt 2x knap. NOAD krijgt ook nog enkele kansjes, maar gescoord wordt er niet meer voor de rust.
De 2e helft is het aanzien meer dan waard. NOAD knokt voor iedere meter, niemand verzaakt en voetballend komen ze er vaak goed uit. Toch weet Teisterbanders een snelle counter mooi af te ronden en zo staat het 1-1. Lang kunnen ze daar niet van genieten, want binnen 5 minuten scoort Jesse 1-2 met een magistraal afstandsschot. Geluk of niet, het was een schitterend doelpunt!
Teisterbanders gaat natuurlijk op zoek naar de gelijkmaker en die komt er ook. Weer gaat Jamie met een sliding naar een speler, die gaat liggen en weer fluit de scheids voor een penalty. Deze keer is Jamie kansloos en staat het 2-2. NOAD schuwt de duels niet en ze grijpen overal stevig in. Dit tot zichtbare en hoorbare frustratie van spelers, leiders en toeschouwers van Teisterbanders.
Gelukkig blijven onze jongens koel en beheerst en blijven ze knokken tot de laatste minuut. Als iedereen zich al heeft neergelegd bij een gelijkspel is daar vlak voor tijd de beloning voor NOAD, want uit een scrimmage schiet Joël de 2-3 binnen. Dat is de beloning waar jullie vandaag als team recht op hadden, want de overwinning was verdiend! Wij als supporters hebben genoten van jullie. Zoals jullie deze week gespeeld hebben, zo kennen we jullie weer!
Zonder iemand tekort te doen wil ik even een speciale vermelding voor Mike Lakerveld uit JO12-1 die donderdag de hele wedstrijd heeft meegedaan en ook nog gescoord heeft, klasse Mike! En voor deze wedstrijd mag zeker ook vermeld worden dat de verdedigers en middenvelders een dikke duim verdienen, vooral Sem, Boyd en Nimrod. Klasse jongens!
Volgende week zijn jullie vrij en op 5 mei spelen jullie thuis tegen Beesd om 9.45 uur. Waar en wanneer de bekerfinale wordt gespeeld is nog niet bekend.
Wie deden er mee: Jamie van Zandwijk, Sem de Vries, Jens Buinink, Boyd van Krugten, Ramon Eggebeen, Nimrod Awet, Julian van Giessen, Niels van den Bogaard, Joël Strijbis, Ahmad Makkiyah, Jesse Besemer, Sebas Nieuwkoop en Cylian de Fijter. Leiders: Leonard van Zandwijk en Erik van Giessen( tevens assistent scheidsrechter)
André van den Bogaard

GVV’63 JO13-1 – NOAD’32 JO13-1: 0-11 (RUSTSTAND: 0-6) – 18-11-2017
Op deze koude ochtend moesten onze jongens om 9.00 uur al voetballen in Gameren. GVV staat met 0 punten laatste en het is duidelijk dat ze ook weinig punten gaan halen deze competitie. NOAD begon met Sem als extra middenvelder in plaats van laatste man, zodat Jens en Ramon  1 op 1 stonden achterin. Niet dat ze veel te doen hadden, maar ze deden dat goed en als de kans er was om mee aan te vallen, deden ze dat ook en zakte Sem terug. Als de bal bij Cylian kwam, werd er steeds rustig opgebouwd van achteruit.
Het is lastig om tegen een zwakke tegenstander goed te blijven voetballen, maar NOAD deed dat goed door goed te combineren en veel over de zijkanten aan te vallen. Over links via Jens, Christiaan en Joël en over rechts via Ramon, Sebas, Sem en Niels met Julian en Jesse als spelverdelers.  Vele kansen werden zo gecreëerd, waarvan er veel niet benut werden, maar toch gingen ze de rust in met een mooie 0-6 voorsprong.
De 2e helft kwamen Boyd en Jamie samen achterin te staan. NOAD was iets minder scherp, maar toch bleven ze goed voetballen, waarbij de paal en de lat een paar keer in de weg stond. Uiteindelijk bleef de teller steken op 0-11 en dan kwam  GVV er nog genadig van af. Bijna allemaal goed uitgespeelde goals  met veel assists van de buitenspelers.
Als ik me niet vergis waren dit de doelpuntenmakers: Joël  4x, Julian 3x, Gijs, Niels, Sem en Jens 1x.
Wie deden mee: Cylian de Fijter, Ramon Eggebeen, Jens Buinink, Sem de Vries, Julian van Giessen, Boyd van Krugten, Jamie van Zandwijk, Niels van den Bogaard, Gijs Kuijer, Christiaan Roubos, Joël Strijbis, Sebas Nieuwkoop en Jesse Besemer. Leiders: Leonard van Zandwijk en John van Bergeijk.
André van den Bogaard

NOAD’32 JO13-1 – WILHELMINA JO13-2: 4-4 (RUSTSTAND: 2-3) / 04-11-2017
Na vorige week heel knap 2-2 te hebben gespeeld uit bij koploper OSC’45 uit Den Bosch was vandaag Wilhelmina, ook uit Den Bosch, te gast in Wijk en Aalburg. NOAD staat 5e en Wilhelmina staat 3e met 4 punten meer. Vanaf het eerste fluitsignaal was duidelijk waarom.
Als deze jongens de ruimte krijgen om te voetballen, zijn ze gewoon goed. En die ruimte kregen ze in de 1e helft volop van NOAD.
Wilhelmina combineerde goed en scoorde al in de 3e minuut 0-1 door een goed afstandsschot. NOAD had moeite om elkaar goed te vinden en fatsoenlijke aanvallen op te zetten waardoor regelmatig de lange bal werd gehanteerd in de hoop de spitsen te bereiken. Nadat Wilhelmina had verzuimd 0-2 te scoren stond het plotseling 1-1. Niels liep heel goed door op een terugspeelbal waardoor de keeper tegen hem aan schoot en Niels de bal in het lege doel kon schuiven. Voetballend blijft Wilhelmina de betere ploeg en creëert ook enkele goede mogelijkheden. Als hun keeper de bal een lel naar voren geeft staat de verdediging van NOAD niet op te letten. Doordat er ook geen rugdekking is, kan de spits van Wilhelmina vrij makkelijk 1-2 scoren. Niet veel later komt Wilhelmina na een goed uitgespeelde aanval op 1-3. Gezien het wedstrijdbeeld terecht. NOAD komt er wel een aantal keren goed door. Op links met Jens, Julian en Joël en op rechts met Boyd, Sebas en Niels, maar het is buitenspel of de laatste pass is niet goed.
Bij NOAD komen Gijs en Christiaan in het veld voor Ramon en Joël. Op slag van rust maakt Christiaan een goede actie op links en geeft een goede voorzet waaruit Julian 2-3 scoort. Het is daarna gelijk rust.
Na rust zien we een feller NOAD. Feller in de duels, de tegenstander krijgt aanzienlijk minder ruimte dan in de 1e helft. Als Niels diep wordt gestuurd door Sebas heeft hij 2 opties. Zelf schieten of afleggen op Julian. Hij schiet zelf, maar raakt snoeihard de paal. Wilhelmina komt er af en toe goed uit en scoort op gelukkige wijze, via Cylian, de 2-4. Het siert NOAD dat ze de koppies niet laten hangen, maar met zijn allen de schouders er onder zetten en verbeten op jacht gaan naar doelpunten. Al snel is het Niels die beheerst de 3-4 binnenschiet.
Vervolgens wordt het een echte spannende pot die alle kanten op kan gaan. Julian heeft pech met zijn schoten die net over of naast gaan. Wilhelmina claimt een penalty, maar krijgen die niet. Cylian redt geweldig op een goed schot en houdt NOAD in de wedstrijd. Vijf minuten voor tijd mag NOAD een corner nemen. Niels geeft hard voor bij de 1e paal waar iemand van Wilhelmina de bal in zijn eigen doel loopt en zo staat het 4-4. De laatste minuten zijn echt spannend. NOAD krijgt de ultieme kans op 5-4 als Niels voorgeeft. De keeper is uit z’n goal, maar helaas kan Gijs er net niet goed bij. Aan de andere kant krijgt Wilhelmina nog enkele corners te nemen, maar NOAD houdt het doel schoon en daarmee eindigt deze wedstrijd in 4-4.
We hebben vooral van de 2e helft genoten. Van jullie strijdlust en zeker ook van het goede spel wat jullie lieten zien. Uiteindelijk was een gelijkspel een juiste afspiegeling van de wedstrijd.
Een compliment is op zijn plaats voor scheidsrechter Robin Jonker. Hij floot voor het eerst en deed dat goed. Ondanks wat er gezegd werd, bleef hij rustig en correct.
Rest mij jullie, spelers en leiders, nog een groot compliment te geven voor vorige week. Als je bij koploper OSC’45 in Orthen lang met 1-2 voorstaat en als spelers, leiders en ouders zo geïntimi-deerd wordt als jullie daar vorige week overkomen is, dan kun je alleen maar trots zijn dat zulke wanordelijkheden, die niets met voetbal te maken hebben, bij NOAD niet voorkomen. Jullie zijn daar met een punt en opgeheven hoofd weggegaan.
Jongens, blijf lekker voetballen zoals jullie nu doen. Jullie hoeven van niemand in deze competitie te verliezen. Als jullie spelen als vandaag in de 2e helft komt het goed! Volgende week staat er weer een thuiswedstrijd op het programma tegen Jan van Arckel JO13-1 om 9.45 uur.
Wie deden er mee: Cylian de Fijter, Sem de Vries, Jamie van Zandwijk, Boyd van Krugten, Jens Buinink, Ramon Eggebeen, Sebas Nieuwkoop, Julian van Giessen, Jesse Besemer, Joël Strijbis, Niels van den Bogaard, Christiaan Roubos en Gijs Kuijer. Leider: Leonard van Zandwijk en assistent scheidsrechter: John van Bergeijk.
André

OJC ROSMALEN JO13-4 – NOAD’32 JO13-1: 2-5 (RUSTSTAND: 1-1) – 07-10-2017
Vandaag moesten onze jongens voetballen in Rosmalen, bij de “voetbalfabriek”OJC. Met 12 spelers op pad, want Jamie is nog geblesseerd en Danley Vos is jammer genoeg gestopt met voetballen. Duidelijk was dat onze jongens wat sterker en groter waren dan de spelers van OJC. Voetballend kwam OJC er soms aardig uit, maar NOAD was de betere partij. Het was soms wat onrustig met onnodig balverlies, maar waar het kon werd de bal goed rondgespeeld en kwamen er wat kansen. Vaak was de laatste pass dan net niet zuiver of werden rushes te ver doorgevoerd en was het gevaar weer weg. Ondanks dat het niet echt meezat, bleef NOAD er als team keihard voor knokken. Ze wilden elke bal hebben en dat is de enige juiste instelling. Wij als toeschouwers hebben daar zeker van genoten. Aanvallers verdedigden mee, slidings werden ingezet (gelukkig werd er op echt gras gespeeld) en vele duels werden uitgevochten.
Uit het niets komt OJC op voorsprong. Cylian redt op een goede vrije trap, maar in de rebound is hij kansloos en staat het 1-0. NOAD recht de ruggen en gaat nog feller de duels aan, waarbij vermeldt dient te worden dat de scheidsrechter goed floot en de wedstrijd prima aanvoelde. Op slag van rust, als iedereen denkt dat we met een achterstand gaan rusten, legt Julian de bal terug op Niels en die haalt verwoestend uit. Van ver buiten het strafschopgebied vliegt de bal over de keeper in de verre hoek: 1-1. Gelijk daarna is het rust. Toch lekker om zo te gaan rusten.
De 2e helft heeft NOAD de wind mee en daar profiteren ze goed van. Al vrij snel is het Ramon die zijn duel wint, zelf heel goed doorgaat en met een schitterend afstandsschot NOAD op een 1-2 voorsprong zet. Ze hebben dan de smaak te pakken. We zien mooie combinaties, lange rushes met goede voorzetten. Uit een afgeslagen aanval weet Joël, na een pass van Ramon, met rechts 1-3 te scoren. Julian heeft pech met een schot op de paal en een goede redding van de OJC keeper in een 1 tegen 1 na een splijtende pass van Joël.
Julian stuurt Niels goed diep en die maakt oog in oog met de keeper beheerst de 1-4. Julian mist nog een mooie kopkans, maar maakt even later wel fraai 1-5 (met links).
NOAD krijgt nog een aantal corners te nemen. Hieruit wordt niet meer gescoord, al was Niels er dichtbij, maar zijn schot wordt van de lijn gekopt. Enkele minuten voor tijd scoort OJC nog 2-5, wat tevens de eindstand wordt. Dikverdiende overwinning jongens! We hebben vandaag echt een team aan het werk gezien dat er hard voor gewerkt heeft maar ook nog goed kan voetballen.
Wie deden er mee: Cylian de Fijter, Boyd van Krugten, Sem de Vries, Jens Buinink, Ramon Eggebeen, Sebas Nieuwkoop, Jesse Besemer, Christiaan Roubos, Joël Strijbis, Niels van den Bogaard,Gijs Kuijer en Julian van Giessen. Geblesseerd: Jamie van Zandwijk. Leiders: Leonard van Zandwijk en Erik van Giessen (tevens assistent-scheidsrechter).
André van den Bogaard

NOAD’32 JO13 1 – ALMKERK JO13 1: 7-2 (RUSTSTAND: 2-0)  – 6-5-2017
Een spannende dag voor JO13-1, want het kampioenschap kon behaald worden vandaag. Concurrent BLC had al gewonnen dus een gelijkspel of winst zou betekenen dat onze jongens kampioen zouden zijn. Helaas missen we op deze mooie dag onze leider Leonard van Zandwijk en speler Jamie van Zandwijk vanwege vakantie. Via de app werden ze echter op de hoogte gehouden van het wedstrijdverloop. Onder een heerlijk zonnetje en onder grote belangstelling werd er om 13.00 uur afgetrapt nadat de boys onder begeleiding van het nodige vuurwerk het veld hadden betreden. Van zenuwen was weinig te merken, want NOAD begon goed aan de wedstrijd en creëerde met goed voetbal enkele goede kansen waarbij de Almkerk-keeper enkele goede reddingen verrichtte.  Na zo’n 10 minuten speelde Joël zich fraai vrij en knalde onhoudbaar de 1-0 binnen. Niet lang daarna scoorde Julian de 2-0 na een mooie aanval. Almkerk kreeg in de 1e helft eigenlijk niet één kans, wat een compliment is voor de verdediging onder leiding van Cylian en Sem.
In de 2e helft ging NOAD voortvarend van start, want binnen 10 minuten stond het 4-0 door doelpunten van Julian en Christiaan. Na slordig balverlies counterde Almkerk op fraaie wijze naar 4-1.
NOAD blijft echter goed voetballen en kansen creëren en krijgt een penalty na een handsbal. Danley neemt de penalty, maar de keeper stopt hem. Julian is echter heel attent en schiet de bal alsnog tegen het net en dat betekent 5-1.
Almkerk scoort door middel van een schitterende vrije trap 5-2. Het laatste woord is echter aan NOAD dat op 6-2 komt door een doelpunt van Niels na mooi voorbereidend werk van Christiaan.
Het wordt ook nog 7-2 doordat de Almkerk keeper een corner van Niels in z’n eigen doel slaat. Als de scheidsrechter affluit barst het feest los. Vuurwerk, champagne, kampioensshirts, een rondrit op de platte kar met André Smulders, frietjes eten…. kortom alles werd uit de kast getrokken om dit dikverdiende kampioenschap uitbundig te vieren. Jongens van harte gefeliciteerd!!
Gerben Sonneveld was bereid om vandaag onze grensrechter te zijn. Jerry heeft als scheids-rechter een goede wedstrijd geleid: Gerben en Jerry bedankt daarvoor!
De kampioenen zijn: Cylian de Fijter, Sem de Vries, Boyd van Krugten, Jens Buinink, Ramon Eggebeen, Jamie van Zandwijk, Jesse Besemer, Jarne Smulders, Danley Vos, Julian van Giessen, Joël Strijbis, Gijs Kuijer, Niels van den Bogaard, Sebas Nieuwkoop en Christiaan Roubos. Leiders zijn Erik van Giessen en Leonard van Zandwijk.
Kampioenen-trainer is Gerard van der Velden en als Gerard niet kon werd hij vervangen door John van Bergeijk, Siegfried de Fijter of Jeroen Verschuren. Trainers en leiders bedankt voor jullie inzet!!
André van den Bogaard

NOAD’32 JO13-1 – KERKWIJK JO13-1: 7-0 (RUSTSTAND: 4-0) – 15-04-2017
Twee weken geleden hadden we Kerkwijk uit als tegenstander, deze wedstrijd ging redelijk gelijk op, maar toch wisten we in Kerkwijk te winnen met 3-1. Het was dus vooraf bekend dat dit geen gemakkelijke wedstrijd zou kunnen worden. Dit hadden de heren dus goed begrepen en ze gingen gelijk vol in de aanval, wat na een aantal minuten resulteerde in een corner. De corner werd genomen door Niels en hij draaide de bal rechtstreeks het doel in, 1-0. Gelijk na de aftrap van Kerkwijk ging Kerkwijk in de aanval, maar onze verdediging onder leiding van bulldozer Sem stond heel goed op zijn plaats vandaag (eigenlijk doet de verdediging het altijd wel goed maar vandaag was het uitmuntend). Mooi om te zien hoe er steeds meer overlegd wordt door de spelers wie welke man moet pakken. Er kwam geen Kerkwijk-speler doorheen en als er al een bal op ons doel kwam, dan stand Cylian daar altijd nog. Hij had niet veel te doen vandaag, maar wat hij moest doen deed hij goed. Daarna een mooie aanval van NOAD: vanuit de verdediging werd de bal op Gijs gespeeld, hij speelde gelijk door naar Yoël en hij tikte gelijk door naar Niels, die het keurig af maakte (2-0). Het volgende doelpunt werd na een run gemaakt door Christiaan (3-0). Het volgende doelpunt was een mooie combinatie met Julian, Jesse en Niels, 4-0. Voor de rust kwam Kerkwijk er nog een keer uit, maar dit werd vakkundig opgelost door Cylian, Sem en Jens.
Na de rust gingen de heren gewoon verder met aanvallen waarna het Yoël was die er na een rommelpot in het 5 metergebied van Kerkwijk 5-0 van maakte. Kerkwijk kwam er niet meer aan te pas en uit een mooie voorzet van Christiaan was het Julian, die er met een geplaatste kopbal 6-0 van maakte. Even later was het weer Julian met een kopbal via de paal, 7-0. Het was een genot om deze wedstrijd (en de voorgaande trouwens ook, waarvan geen verslag) te zien.
De volgende wedstrijd tegen Almkerk kunnen ze kampioen worden. Het is op het moment van het schrijven van dit verslag nog niet bekend wanneer deze wedstrijd is, dit ivm afwezigheid van een aantal spelers bij ons en ook bij Almkerk.
Wie deden er mee: Iedereen was weer aanwezig, dwz: Cylian de Fijter, Boyd van Krugten, Sem de Vries, Jamie van Zandwijk, Ramon Eggebeen, Jens Buijnink, Sebas Nieuwkoop, Danley Vos, Jarne Smulders, Christiaan Roubos, Jesse Besemer, Niels van den Boogaard, Julian van Giessen, Gijs Kuijer en Yoël Strijbis. Arno Vos bedankt voor het vlaggen.
Groeten, Erik van Giessen en Leonard van Zandwijk