NOAD’32 JO16-1 – VV BE READY: 4-1 (0-0) – 30/03/2019
Vandaag speelden wij tegen Be Ready, een ploeg met 0 punten, dus dat betekende dat wij hiertegen zeker de volle buit moeten nemen. Het ritueeltje begon weer en Manus appte alweer dat we ons alvast moesten gaan omkleden. Iedereen was aanwezig behalve Sil. Josha mocht vandaag met ons sterrenelftal meedoen. We begonnen aan de aftrap, maar het ging niet heel best, het leek alsof iedereen hun dieselmotortje nog moest opwarmen. Noah en Ostol waren volgens Manus zo betreurend dat ze halverwege de eerste helft eruit werden gehaald voor Kian en Hubert. Bij beide kanten werd er niet gescoord, dus we begonnen aan de rust met 0-0.
Tijdens de rust kwamen Josha, Tinus en Ostol er weer in. Door een prachtige lange bal van Ayrton wist Ostol heel mooi het net te vinden. Vervolgens kwam al heel snel een 2-0 door een mooi doelpunt van Hubert. We verzwakten weer even en Be Ready kwam terug met 2-1, maar wij wisten ervan te profiteren. Eventjes leek ons team voor een minuut als FC Barcelona na een prachtige tiki taka aanval van Luuk en Ostol die vervolgens op een prachtige wijze de bal bij Noah kreeg en het 3-1 werd. Door een prachtige bal van Josha kwam Julian makkelijk voorbij de verdediging en maakte de 4-1. Na een bedroevende 1e helft hebben wij ons in de 2e helft zeker goed hersteld.
Josha bedankt voor het meedoen met ons sterrenelftal. Volgende week mogen wij aantreden tegen vv Everstein wat zeker geen makkelijke partij zal worden. Houdoe!
Luuk Versteeg

NOAD’32 JO16-1 – SLIEDRECHT JO16-2: 4-4 (1-3) – 23-03-2019

Vandaag mochten we eindelijk na 4 weken weer een wedstrijd spelen. En dat ging vandaag gebeuren tegen Sliedrecht JO16-2. De voorbereidingen gingen weer soepel, want Manus was weer eens te laat, dus we moesten zelf de warming-up doen. De 1e helft waren we erg slap begonnen. We kregen een paar kansjes uit corners, maar het was vooral Sliedrecht dat domineerde, dat leidde ook tot een 0-3 achterstand.
Het leek niet meer goed te maken. maar uit het niets kreeg Noah de bal aan gespeeld van achteruit, passeerde 2 man en gaf een steekpass op Ostol die deze kans natuurlijk afmaakte. Dit gaf ons weer hoop en we werden steeds beter.
In de 2e helft waren wij de betere partij. Dat kwam door Jarne die in rust had aangegeven dat hij zou trakteren op een vette hap na de wedstrijd, omdat hij vorige week jarig was. Dat gaf ons extra hoop, dus we domineerden het spel. Toen we even later in de 2e helft een vrije trap kregen schoot Ostol deze zo hard op doel dat de keeper de bal niet klem had en in het doel liet vallen (2-3). We werden steeds sterker en zetten de tegenstander flink onder druk toen Dylan met een mooie actie het middenveld passeerde, een pass gaf op Ostol en deze schoot hij binnenkant paal geweldig in het doel (3-3). Met nog 5 minuten te spelen kwam Sliedrecht met een mooie counter en scoorde helaas de 3-4.
En toen in de zeventigste minuut en tevens de laatste dachten veel dat de wedstrijd gespeeld was, maar wij zetten nog even aan en toen Niels met een geweldige actie de zijlijn bereikte en een goede voorzet gaf op Noah die hem gemakkelijk binnenkopte stond het weer gelijk 4-4! Toen dacht de vlagger van Sliedrecht even te vlaggen voor buitenspel, maar daar trapte de scheidsrechter niet in. Na een 0-3 achterstand hebben we ons geweldig terug geknokt en mogen we meer dan trots zijn op dit puntje. Jesse en Niels bedankt voor het meedoen, jullie steun was hard nodig.
Volgende week spelen we thuis tegen Be Ready om half 11. En voor nu: houdoe!
Luuk Versteeg

SC ELSHOUT JO16-1 – NOAD’32 JO16-1: 1-13 (0-7) – (29.9.2018)
TROTS OP DE MANNEN !!!!!
Vandaag onze eerste wedstrijd voor de competitie. Voor de beker al een paar leuke wedstrijden gespeeld, maar nu gaat het om de echte knikkers. Geheel compleet met 15 man op stap. Andre mocht zelf de wei in dus ondergetekende mocht het zootje ongeregeld temmen (grapje mannen). Ruim op tijd in Elshout en met een stralend zonnetje was het genieten deze middag.
Warming-up en de poppetjes op de juiste plaats gezet en daar gingen we. We begonnen gelijk lekker fel. Iets onrustig aan de bal, maar na balverlies probeerden we het zelf weer op te lossen. Spits van Elshout kreeg iets te veel ruimte maar daar is dan altijd weer Ayrton om het lek te dichten. We waren veel sterker, maar kregen de vele kansen er maar niet in. Gelukkig tilde Julian ons over het dode punt heen. Na een mooie solo pegelde hij de bal over de keeper. Hierna begon het steeds beter te lopen en via den Ostol en Julian en Noah en nogmaals, maar dan in andere volgorde gingen we de rust in met een 7-0 voorsprong.
Na de rust de laatste lijn intact gehouden. Domenik Biniak, Sil en Mano gaven niets weg dus dat was een goed slot op de deur. Kian op voorstopper was lekker fel en kreeg anders hulp van de rest. Hubert had een makkelijk middagje evenals Dylan, Drico, Jarne en Luuk. Ze gingen dus ook steeds vaker mee de aanval in en vergaten daardoor wel eens op de Elshout aanvallers te letten. Maar op het juiste moment verstoorden ze prima de aanvallen van Elshout. Julian speelde achter de spitsen en kon lekker vrijuit passen. Micha, Noah en Ostol kregen kans op kans. Maar het was Kian die de score opende uit een corner. Noah pikte er weer eentje mee en daarna onze Dylan zefs twee. Noah ook nog twee en helaas uit een spaarzame aanval moest Ayrton er toch nog eentje uit het net vissen. Zelfs Martinus had er nog eentje kunnen maken maar kwam net een centimetertje tekort. Jammer joh !!!
Mannen keihard gewerkt zonder te mauwen. Klasse !!! Weer lekker trainen deze week en volgende week pakken we de punten van Beesd. Klos bedankt voor het vlaggen en alle ouders voor het rijden en de support.
Wie speelden er vandaag: Hubert Biniak, Ayrton Versteeg, Sil Colet, Micha Bych, Domenic Ostolski, Domenic Biniak, Drico van Wijk, Dylan van der Velden, Julian Remmers, Noah Timmermans, Mano vd Leij, Kian van Rijswijk, Luuk Versteeg, Jarne Smulders en Martinus Tretu.
Eijmert