SC ELSHOUT JO16-1 – NOAD’32 JO16-1: 1-13 (0-7) – (29.9.2018)
TROTS OP DE MANNEN !!!!!
Vandaag onze eerste wedstrijd voor de competitie. Voor de beker al een paar leuke wedstrijden gespeeld, maar nu gaat het om de echte knikkers. Geheel compleet met 15 man op stap. Andre mocht zelf de wei in dus ondergetekende mocht het zootje ongeregeld temmen (grapje mannen). Ruim op tijd in Elshout en met een stralend zonnetje was het genieten deze middag.
Warming-up en de poppetjes op de juiste plaats gezet en daar gingen we. We begonnen gelijk lekker fel. Iets onrustig aan de bal, maar na balverlies probeerden we het zelf weer op te lossen. Spits van Elshout kreeg iets te veel ruimte maar daar is dan altijd weer Ayrton om het lek te dichten. We waren veel sterker, maar kregen de vele kansen er maar niet in. Gelukkig tilde Julian ons over het dode punt heen. Na een mooie solo pegelde hij de bal over de keeper. Hierna begon het steeds beter te lopen en via den Ostol en Julian en Noah en nogmaals, maar dan in andere volgorde gingen we de rust in met een 7-0 voorsprong.
Na de rust de laatste lijn intact gehouden. Domenik Biniak, Sil en Mano gaven niets weg dus dat was een goed slot op de deur. Kian op voorstopper was lekker fel en kreeg anders hulp van de rest. Hubert had een makkelijk middagje evenals Dylan, Drico, Jarne en Luuk. Ze gingen dus ook steeds vaker mee de aanval in en vergaten daardoor wel eens op de Elshout aanvallers te letten. Maar op het juiste moment verstoorden ze prima de aanvallen van Elshout. Julian speelde achter de spitsen en kon lekker vrijuit passen. Micha, Noah en Ostol kregen kans op kans. Maar het was Kian die de score opende uit een corner. Noah pikte er weer eentje mee en daarna onze Dylan zefs twee. Noah ook nog twee en helaas uit een spaarzame aanval moest Ayrton er toch nog eentje uit het net vissen. Zelfs Martinus had er nog eentje kunnen maken maar kwam net een centimetertje tekort. Jammer joh !!!
Mannen keihard gewerkt zonder te mauwen. Klasse !!! Weer lekker trainen deze week en volgende week pakken we de punten van Beesd. Klos bedankt voor het vlaggen en alle ouders voor het rijden en de support.
Wie speelden er vandaag: Hubert Biniak, Ayrton Versteeg, Sil Colet, Micha Bych, Domenic Ostolski, Domenic Biniak, Drico van Wijk, Dylan van der Velden, Julian Remmers, Noah Timmermans, Mano vd Leij, Kian van Rijswijk, Luuk Versteeg, Jarne Smulders en Martinus Tretu.
Eijmert