NOAD’32 JO17-1 –HHC’09 JO17-1
Ruststand: 0 – 0 Eindstand: 2-0

Vandaag speelde wij tegen HHC, een ploeg waar wij al meerdere malen in het verleden hebben gespeeld en hebben we altijd wel gewonnen. Toch merkte het ons op dat er een aantal spelers bij zaten die we nooit tegen gehad hebben waardoor wij toch op onze hoede bleven, HHC begon de wedstrijd fel en maakte in het begin meteen een onnodige overtreding op Drico, maar Drico liet zich niet kennen en pakte hem zeker later in de wedstrijd terug! Voor de rest ging het spel op z’n gangetjes en waren wij voornamelijk de dominante in het spel, toch merkte wij dat het scoren lastiger was omdat de verdediging van HHC sterk stond en we miste 2 spelers met scorend vermogen namelijk Niels & Hubert. Ingmar had weinig tot niets te doen in de 1e helft en onze verdediging stond als een huis, 0-0 bij rust dus. In de 2e helft ging Drico eruit voor Misha en kwam later Martinus erin voor Luuk, waardoor Kian naar linksback schoof en onze törjager Martinus kwam in de spits, Noah kreeg het opeens in de voetjes en tikte even dankzij 2 mooie assists van onze el capitano Josha 2 goals strak in de lange hoeken, Dylan viel nog later geblesseerd uit waardoor Luuk nog op de linkshalf positie kwam die bijna niks meer hoefde te doen.

Na de wedstrijd rustig uitgespeeld te hebben waren wij verrast dat wij na 4 jaar onder Manus & Barry een keer bovenaan staan, wel maar voor 30 minuten maar dat maakt niet uit. Na dit moment gelooft ieder in het team wel een beetje in het kampioenschap! Volgende week spelen wij om 10:45 uit bij Sparta ’30 uit Andel, daar gaan wij ons avontuur voortzetten.

Luuk & Noah