NOAD’32 JO17-1

NOAD’32 JO17-1 – STEDOCO JO17-1G: 1-0 (RUSTSTAND: 0-0) – 02.12.2017
DE RENTREE VAN MAX
Vandaag op het programma de laatste competitiewedstrijd voor de winterstop tegen Stedoco. Het elftal van Stedoco is een gemengd elftal en de jongens verheugden zich al op de mooie meiden (alleen viel dit vies tegen, er waren er maar twee).
Tristan kon er vandaag niet bij zijn, want door de kou of mist reden er geen treinen. Wel was onze topscoorder Max er na zijn heftige botsing van enkele weken geleden weer van de partij. NOAD heeft moeite om in het spel te komen en de wedstrijd verloopt dan ook erg rommelig, veel onnodig balverlies en we creëren weinig kansen. NOAD kakt steeds verder in en laat de tegenstander een aantal keren op het doel schieten, maar dankzij Corne en een beetje geluk gaan die ballen over of naast en zo staat het met de rust nog maar 0-0.
De tweede helft begint NOAD scherper aan de wedstrijd, onze reservespelers in de dug-out zijn eerst eens een lekker dekentje wezen halen bij Henri Raams voor over de beentjes, want het is toch wel even wennen aan die kou. In de 52e minuut een kans voor Rob, maar die schiet recht op de keeper. Dan enkele minuten later weer een aanval van NOAD. Door een voorzet van Rob is het Eli die over de bal stapt en kan Max de bal binnenschieten. Maar bij de tegenstander staat ook een goede keeper op het doel en deze poging wordt niet verzilverd.
Dan 10 minuten later weet Rob toch nog te scoren op die oude voetbalschoenen van zijn vader (maar goed dat hij die schoenen al die tijd bewaard heeft) en zo staat de stand 1-0 op het scorebord.
NOAD lijkt de wedstrijd onder controle te hebben, maar weinig kansen worden er nog gecreëerd en zo blijft de eindstand 1-0.
Wie speelde mee: Corne Schouten. Sem de Waal. Siebe Bouman. Ralph Besemer. Josha Kuipers. Onno Zeilstra. Tom Branderhorst, Quinten Vos, Eli Teuling, Marc Vervoorn, Max Dekkers. Mika Timmermans. Rob v d Beek.
Groetjes Erica en Michel Timmermans

HAAFTEN JO17-1 – NOAD’32 JO17-1: 0-4 – 25-11-2017
Op deze mooie zaterdagmorgen reizen we af naar Haaften voor onze competitiewedstrijd. Met de dauw die boven het veld hangt en de zon die schijnt is het mooi voetbalweer. Voor Tristan is het bijna een thuiswedstrijd, want die is weer op de fiets. Omdat er vandaag drie afwezigen zijn, zijn we met 12 spelers. We beginnen vandaag met een 4-4-2 opstelling, Sem, Siebe, Ralph en Josha in de verdediging Quinten, Tom, Onno en Marc op het middenveld en Mika en Rob voorin.
We beginnen gelijk aanvallend aan de wedstrijd en het is aan Tom om via een voorzet van Rob in de 7e minuut de 0-1 te scoren.
Dan gaat het gelijk op, wat kleine kansen over en weer, totdat Haaften een keihard schot op de lat schiet en bijna is de stand gelijk. De tegenstander gaat de druk opvoeren, maar dankzij onze verdediging en onze keeper Corne blijft de stand in ons voordeel. NOAD probeert om via een counter, waarin Onno een belangrijke rol speelt, een kans te creëren, maar wordt door de voorhoede nog niet benut. Dan krijgen we vlak voor rust nog een vrije trap tegen, net op het randje van de zestien, maar met heel veel geluk gaat de bal er niet in en zo gaan we rusten met een stand van 0-1.
In de rust zetten we wat puntjes op de i, Sem een positie naar voren, zodat we meer gebruik kunnen maken van de snelheid van Quinten. NOAD begint aanvallend aan de tweede helft en creëert enige kansen, maar komt niet tot scoren. Dan een tegenaanval van Haaften, maar die gaat net voorlangs. De tegenstander wordt feller, krijgt weer kansen, maar weet dankzij onze keeper Corne niet te scoren. Dan weer een aanval van NOAD en het is Rob die probeert in de korte hoek te schieten en dit levert een corner op. De corners die altijd door cornerspecialist Quinten worden genomen, schiet de bal over de grond en het is Rob die de voorzet op Mika kan geven en die scoort dan de 0-2. Een belangrijk doelpunt, want hierdoor lijkt de tegenstander te zijn gebroken. NOAD blijft dankzij onze “speedy Gonzales” Sem aanvallen en door een vrije trap die door Quinten wordt genomen, is het Tom die in de rebound de 0-3 scoort. In de laatste minuten volgt er nog een mooie individuele actie van Rob die de 0-4 binnen tikt, wat tevens de eindstand is. Jongens klasse gevoetbald en als team gestreden. Ouders bedankt voor het rijden. Tot volgende week.
Wie speelden mee: Corné Schouten, Sem de Waal, Siebe Bouman (C), Ralph Besemer, Josha Kuipers, Marc Vervoorn, Onno Zeilstra, Tom Branderhorst, Quinten Vos, Mika Timmermans, Tristan van Ballegooijen, Rob vd Beek.
Groetjes, Erica en Michel Timmermans

NOAD’32 JO17-1 – MVV’58 JO17-2: 4-0 (RUSTSTAND: 1-0) – 11.11.2017
LINKERRIJTJE
Na twee vriendschappelijke wedstrijden en een vrije zaterdag (we hadden nog overwogen om op trainingskamp naar Spanje te gaan) mochten onze jongens weer lekker de wei in voor een competitiewedstrijd tegen MVV’58. Doordat we de laatste weken geen competitiewedstrijden hebben gespeeld, staan we nu 7de op de ranglijst en met een zwaar programma in aantocht. We spelen namelijk de komende weken tegen de nummer 2, 3 en 4 en ons elftal zal vol aan de bak moeten, willen we punten pakken. Nu wisten we dat de tegenstander van vandaag vorige week met 24-0 gewonnen had, dus we gingen er al vanuit dat dit geen “makkie” zou worden vandaag
Na enige vertraging (de scheidsrechter vergeet zijn vlaggen en de wedstrijdbal) kunnen we beginnen. We beginnen gelijk scherp aan de wedstrijd en creëren gelijk een kans door een mooie voorzet van Quinten op Max, maar die weet het net nog niet te vinden.
Dan is het de beurt aan de tegenstander, die krijgt een vrije trap net buiten de zestien, maar schiet de bal over het doel.
De wedstrijd verloopt gelijkwaardig, kansen komen er over en weer, maar door een paar goede reddingen van Corne weet de tegenstander niet te scoren.
Dan is het Rob (die eerst een keihard schot op de lat schiet) die een aanval opzet en het is aan onze topscoorder Max om de 1-0 te maken, wat tevens ook de ruststand is. Ook al hebben we nog maar 1 keer gescoord de overtuiging zit er bij de jongens wel in dat we deze wedstrijd toch zeker kunnen winnen.
De tweede helft wordt het voetbal wel wat rommeliger aan de kant van NOAD, maar door weer een mooie aanval van Rob is het aan Tom om zijn eerste doelpunt van het seizoen te maken (2-0). Tom die ook vandaag weer als een echte nr 10 een hele goede wedstrijd gespeeld heeft. De tegenstander wordt grimmiger, maakt veel overtredingen. We krijgen daardoor enkele vrije trappen, maar die worden niet benut. In de tijd dat ik met de wisselspelers de tactiek zit te bespreken, scoort Max de 3-0. Daarna is het Rob die nog met een mooi doelpunt de 4-0 weet te scoren.
Jongens, goed gevoetbald! Volgende week spelen we uit tegen Kerkwijk, maar als we zo doorgaan zullen we zeker een aantal plaatsen stijgen op de ranglijst.Twan Roubos bedankt voor het vlaggen van de eerste helft en het meespelen in de tweede helft en Sven de Jong bedankt voor het vlaggen van de 2de helft (TOP!).
Wie speelden mee: Max Dekkers, Eli Teuling, Rob v Beek, Quinten Vos, Tom Branderhorst, Mika Timmermans, Josha Kuipers, Ralph Besemer, Siebe Bouman(C), Sem de Waal, Corne Schouten, Quint v Krugten, Tristan v Ballegooijen en Twan Roubos.
Groetjes,Erica en Michel Timmermans

NOAD’32 JO17-1 – O.N.I JO17-1: 5-2 (RUSTSTAND: 2-0)  – 29/10/2017
VOETBALANALIST
Vandaag voor ons elftal weer geen competitiewedstrijd, maar een vriendschappelijke, tegen een voor ons onbekende tegenstander  ONI uit ’s Gravenmoer. NOAD begint gelijk fel aan de wedstrijd en komt meteen na aftrap van de tegenpartij in scoringspositie, maar het is aan Onno die dan na 5 minuten weet te scoren (1-0).
We hadden de wind tegen, dus zou je denken hou die ballen laag, want door de lucht komen ze niet goed aan, maar ja, er zijn er altijd een paar die eigenwijs zijn en het toch blijven proberen. Na een kwartier spelen is het Josha die een mooie voorzet geeft en de tegenstander die de bal terug wil spelen op de keeper tikt hem in eigen doel (2-0). De rest van de eerste helft verloopt vrij rustig, de tegenstander heeft wat moeite om op deze kleigrond te spelen, zijn natuurlijk het zand gewend.  Zo blijft de ruststand 2-0 op het scorebord. Inmiddels is Tristan ook gearriveerd, want hij komt iedere week met de trein en bus helemaal uit Geldermalsen en kan gelijk warm gaan lopen, zodat hij de tweede helft nog kan meespelen. Wij gaan eerst even in de kleedkamer om op te warmen, want “Winter is coming” en krijgen van Jelle Lobregt een lekker bakkie koffie. Bedankt; daar waren we wel aan toe.
Na de rust krijgen we vrij snel een penalty door een handsbal mee, en het is aan Mika om de bal in het net te schieten en het staat 3-0. Omdat het hier om een vriendschappelijke wedstrijd ging en iedereen een keer als wissel op de bank moet zitten, hadden wij als coaches bedacht om dan onze laatste man Siebe na de rust ook een keer reserve te zetten. Dat deze wissel een verkeerde keuze was, werd al vrij snel duidelijk, want achterin waren we compleet de weg kwijt. Het werd rommelig achterin, er is niemand die de boel aanstuurt en zo krijgen we in een paar minuten tijd twee goals tegen en het staat dan opeens (3-2). Door Siebe er weer in te brengen (en die had het gelijk achterin weer onder controle) konden we weer lekker gaan aanvallen.
Het is Ralph die de aanval opzet, speelt in op Rob en Rob schiet -na wat kappen en draaien en nog eens kappen en draaien – de bal in het doel (4-2). Dan nog een laatste aanval van Mika, die helemaal van rechts komt en naar binnen draait. Vervolgens schiet hij met links de bal binnen ( het lijkt wel op zo’n actie als van Arjan Robben) en het staat 5-2, wat tevens de eindstand is. En laten we Eli niet vergeten, die als hij op de bank zit heel de wedstrijd zit te analyseren; hij kan zo na zijn voetbalcarrière aan de slag bij Studio Sport als voetbalanalist.
Jongens, goed gevoetbald en volgende week zaterdag zijn we waarschijnlijk vrij. Desley de Wit bedankt voor het vlaggen.
Wie speelden mee: iedereen behalve Quint van Krugten.
Groetjes, Erica en Michel Timmermans

RODA BOYS JO17-2 – NOAD’32 JO17-1: 0-4 (RUSTSTAND: 0-3)  – 21-10-2017
EEN MOOIE POT VOETBAL
Vandaag voor ons geen beker/competitiewedstrijd op het programma, maar een vriendschappelijk oefenpotje tegen de buren uit Aalst. De wedstrijd is vooral bedoeld om de negatieve gedachte van vorige week te vergeten en om wat nieuwe dingen uit te proberen. Door enkele afmeldingen en een zieke keeper stelde Twan Roubos zich weer beschikbaar om met ons mee op pad te gaan.
De eerste helft was het aan Mika om het doel te verdedigen, wat hem goed afging. Die paar keer dat hij in actie moest komen, waren nog goede reddingen ook. We hadden van te voren afgesproken dat we vooral op de helft van de tegenstander zouden gaan voetballen en dat lukte dan ook goed de eerste helft. In de 15e minuut is het Twan die onderuit wordt gehaald in de 16, en het is aan Max om de penalty te benutten (0-1). Halverwege de eerste helft is er enig oponthoud, want de scheidsrechter kampt met een blessure en moet het veld verlaten (hij kon ons tempo niet bijbenen). In de 30e minuut is het Max die een voorzet op Twan geeft, die schiet in eerste instantie tegen de keeper aan, maar dan rolt de bal toch nog in het doel (0-2). Het is aan Max om nog voor de rust de 3-0 te scoren. Mede dankzij onze verdediging die bestond uit Tristan/Ralph/Siebe/Josha en Sem in zijn nieuwe rol als voorstopper, wist de tegenstander weinig kansen te creëren.
In de tweede helft begonnen we met Twan op het doel en Mika weer in het veld. Noad begint fel en zet gelijk weer druk op de helft van de tegenstander. Door de drukte in de zestien (en bij Roda Boys hebben ze ook de keeper gewisseld) gaat de bal nog niet in het netje.
Toch weet Roda Boys toch een paar keer uit te breken, maar onze vliegende keeper Twan die gewoon meevoetbalde, voorkomt dat ze kunnen scoren.
Dan is het Onno die de voorzet op Quinten geeft en die de 0-4 weet te scoren. De wedstrijd wordt dan iets grimmiger en vooral de tegenstander van Rob (die vandaag ook weer een goede pot gevoetbald heeft) raakt gefrustreerd en zo ontstaat er nog een opstootje. Dan is het aan Marc om door een goede voorzet van Mika nog te scoren, maar dit schot gaat in de handen van de keeper, helaas volgende keer beter.
Marc die vandaag ook een goede wedstrijd heeft gespeeld, maar hij vraagt aan Sinterklaas voetbal-schoenen met klittenband, want hij heeft wel tig keer zijn veters moeten strikken. Zo blijft de eindstand 0-4.
Jongens, jullie hebben vandaag goed gevoetbald en goed overgespeeld, goed gecommuniceerd naar elkaar en veel duels gewonnen, een welverdiende overwinning. Twan bedankt voor je inzet en Corwin Lagrouw bedankt voor het vlaggen.
Wie speelden mee: Quinten Vos, Eli Teuling, Rob vd Beek, Mika Timmermans, Max Dekkers, Marc Vervoorn, Onno Zeilstra, Sem de Waal, Tristan v Ballegooijen, Siebe Bouman (C), Josha Kuipers, Twan Roubos en Ralph Besemer.
Groetjes Erica en Michel Timmermans

NOAD’32 JO17-1 – BEESD JO17-2: 2-2 (RUSTSTAND: 0-0) –   07-10-2017
Vandaag spelen we thuis tegen een tegenstander uit Beesd, ze zijn net als ons begonnen aan de competitie met een wedstrijd verloren en gewonnen. Door de monsterzege van vorige week hebben de jongens er veel zin in en zijn dan ook van plan om dit Beest (d) te verslaan. NOAD komt goed uit de startblokken en begint gelijk met druk te zetten. Toch duurt het zeker 15 minuten voordat we een serieuze kans creëren. De wedstrijd verloopt gelijkwaardig en heel veel kansen worden er door beide kanten niet gecreëerd, zelfs de wisselspelers in de dug-out vinden de wind die door de bomen waait aan de overkant van het veld interessanter dan de wedstrijd.
Na een half uur spelen krijgen we nog een kans uit een corner, maar ook die gaat er niet in en zo blijft het tot de rust 0-0. In de kleedkamer proberen we de jongens te overtuigen dat er toch meer in moet zitten dan deze stand van 0-0.
De tweede helft begint NOAD slordiger en hebben we onnodig veel balverlies. Dit uit zich dan ook in een tegen goal (0-1). Onze jongens lijken weer wat wakker geschud en beginnen gelijk weer met een aanval, maar deze eindigt met een zwak schot op doel.
De volgende kans is er een op leeg doel en zelfs die gaat er niet in, maar vechtlust wordt dan toch beloond en het is aan Max om de (1-1) te scoren. NOAD wordt weer wat sterker, maar laat ook wat gaten vallen en zo scoort de tegenstander 5 minuten later de 1-2. Heel lang kunnen ze hier echter niet van genieten, want het is wederom Max die de stand weer gelijktrekt met een mooie kopbal vanuit een corner (2-2). De laatste minuten zijn nog spannend, maar het blijft 2-2.
Jongens goed gevoetbald, we hebben het beest niet kunnen verslaan, maar kunnen toch tevreden zijn met een punt. Onze vlagger van vandaag Twan Roubos bedankt; scheidsrechter Andries v Bergeijk ook bedankt en jongens lekker trainen van de week met onze nieuwe trainers en tot volgende week zaterdag.
Wie speelden mee: Corne Schouten, Ralph Besemer, Quinten Vos, Siebe Bouman, Josha Kuipers, Sem de Waal, Eli Teuling, Max Dekkers, Marc Vervoorn, Onno Zeilstra, Rob van den Beek, Mika Timmermans, Tristan van Ballegooijen en Tom Branderhorst.
Groet Erica en Michel Timmermans

TRICHT JO17-2 – NOAD’32 JO17-1: 2-1 DE BETUWEROUTE – 23-09-2017
Vandaag staat op het programma onze eerste wedstrijd voor de competitie. We vertrekken om 9.15u vanaf het Korenzand richting Tricht. Na het verlaten van de snelweg komen we op deze mooie zonnige zaterdagochtend op een mooie route lang de Linge. De bloesem is dan wel van de bomen, maar de omgeving is dan ook prachtig.
Wie reden er allemaal mee op op deze mooie tocht: de opa van Marc Marc, Eli, Sem, Rob, Max, de vader van Max, Quinten, Onno, Yosha, Siebe, Ralph, de vader van Ralph, Tom, Mika en Corne (jammer voor Tristan, want die was op de fiets).
Eenmaal aangekomen bij vv Tricht moesten we even ! wachten, want alle kleedkamers zitten vol, nadat we eenmaal omgekleed zijn en de warming-up hebben voltooid, staan we klaar (en de scheidsrechter ook ) om te beginnen moet de tegenstander opeens nog op de foto en weg waren ze. Gaf ons nog wel de gelegenheid om de tactiek nog even door te nemen.
Na de aftrap brak Tom door de verdediging en kwam in scorende positie, maar scoorde net niet. NOAD begon gelijk met druk te zetten en had duidelijk de overhand. Na wat over en weer gevoetbald, krijgt de tegenstander een grote kans, maar de bal wordt met een sliding door Sem van de achterlijn gehaald. Enkele minuten later weet Tricht toch door onze defensie te breken en scoort de 1-0, wat tevens ook de ruststand is.
Na de rust creëren we gelijk weer een grote kans met een naar binnen trekkende Quinten, maar de bal gaat er net niet in. Het levert wel een corner op en die wordt benut door onze topscoorder Rob en het staat 1-1. Onze jongens krijgen weer wat overtuiging en gelijk is het Mika die net in het zijnet schiet. De tegenstander begint de druk op te voeren, maar toch creëren we nog enkele kansen. Tricht schiet op de lat, maar Corne (die ook deze wedstrijd weer goed heeft staan keepen) vangt de bal op, de druk wordt groter, het lijkt soms wel een gatenkaas en een tegengoal hangt in de lucht. Onze jongens hebben hard gevochten, maar helaas net voor tijd weet Tricht toch nog te scoren; eindstand 2-1.
En voor ons eigen elftal: jongens a.s zaterdag spelen we onze eerste thuiswedstrijd en hopen jullie allemaal weer fris en fruitig te begroeten.
Erika en Michel Timmermans

RODA BOYS JO17 -2 – NOAD’32 JO17-1: 2-1  – 16/09/2017
ALS TEAM GESPEELD
Het voetbalseizoen is al enkele weken geleden begonnen en ons elftal heeft er nog steeds maar één training op zitten (is er dan echt geen trainer beschikbaar voor de dinsdagavond ?). Misschien heeft Frank de Boer wel interesse … want hij schijnt ook weer vrij te zijn. Vandaag staat op het programma de bekerwedstrijd Roda Boys uit Aalst. Na wat afmeldingen en een speler die we verhuurd hadden aan de A1 maakten we met 12 man de grote oversteek naar Aalst. Het was even puzzelen met de opstelling. We speelden 4-4-2 en de 12e man Onno was de vlagger in de eerste helft. De eerste 10 minuten is even aftasten, er wordt weinig gecreëerd, maar ook niks weggegeven. In de 12e minuut komt Quinten van linksbuiten, trekt naar binnen en schiet de bal net voorlangs, NOAD is strijdvaardig en fel, maar het ontbreekt aan zuiverheid. In de 24e minuut slaat toch het noodlot toe: Roda Boys maakt de 1-0. NOAD pakt de draad weer op, wordt feller en creërt kansen, maar helaas de bal wil niet in het netje. Doordat de conditie en fitheid nog niet optimaal is (was bij Sem niks van te merken, want die heeft wat meters mee opgelopen) kan NOAD niet voorkomen dat de tegenstander 2-0 maakt. Het was een heel korte rust, we konden wel wat langer gebruiken…. maar de scheidsrechter zal wel haast hebben gehad.

We veranderen na rust de speelwijze naar 4-3-3, de tegenstander begon gelijk druk te zetten en wij moesten even wennen aan het nieuwe systeem. In de 45e minuut schoot Quinten met een indraaiende corner op de paal. Deze speelwijze ligt de jongens duidelijk beter, we werden sterker en de tegenpartij is de weg kwijt. Na een overtreding krijgen we een vrije trap mee (jammer Tom, goed schot, maar ging er net niet in).
Siebe heeft tot dan toe samen met Sem, Ralph en Josha achterin de wedstrijd onder controle, maar dan gebeurt het… Siebe ligt met kramp in 2 benen op de grond en kan echt niet verder en moet het veld verlaten. Mede dankzij Arno Vos, die de tweede helft wilde vlaggen en goed heeft mee staan coachen aan de andere kant van het veld (super bedankt) hadden we Eli nog op de bank die inmiddels weer wat was uitgerust. Eli voorin en Mika als laatste man. Het is inmiddels het laatste kwartiertje, hard werken wordt dan toch beloond: onze gelegenheids laatste man Mika komt mee op, geeft de bal aan Max en in de rebound is het aan Rob om te scoren. Tijd om te juichen  is er nauwelijks, want het is alles of niets. We krijgen nog een corner en een vrije trap, maar helaas het mocht niet zo zijn. Einde wedstrijd: 2-1 verloren, maar wel één om trots op te zijn (plus we hebben een nieuwe topscorer Rob). Jongens, allemaal TOP gespeeld tot volgende week.
Wie speelden mee: Sem, Siebe, Ralph, Josha, Corne, Onno, Eli, Mika, Max, Tom, Quinten, Rob.
Groet Michel en Erica Timmermans

HHC’09 JO17-1 – NOAD’32 JO17-1: 0-2  – 06/09/2017
DE EERSTE KENNISMAKING
Woensdag 6 september voor onze eerste (beker)wedstrijd richting Heusden. Voor ons als leiders ook een uitdaging, want sommigen hadden er nog maar één training op zitten en anderen kenden we alleen nog maar van naam.  Nadat we de juiste nummers bij de juiste poppetjes hadden gezet, konden we eindelijk beginnen. De eerste minuten verlopen gelijkwaardig. Onze jongens moeten even een beetje wennen aan elkaar, maar we creëerden de eerste 20 minuten toch drie kansen. Na onderling wat schuiven en wat vers bloed erbij  wordt NOAD toch sterker. Maar bij de tegenstander lopen ook goede voetballers en zo creëerde HHC een grote kans, maar onze keeper slaat de bal uit de kruising met gevaar voor eigen leven. Onze jongens worden wat vermoeider, de verdedigers kregen het zwaar te verduren en hebben een druk avondje gehad. Vlak voor rust kreeg HHC nog een kans uit een afstandsschot  en het stond 1-0.
Na rust was de tegenstander net wat feller, we kregen zelf ook nog kansen, maar konden niet voorkomen dat HHC de 2-0 maakte. De vermoeidheid begint toe te slaan, we probeerden nog wat te wisselen, maar dat mocht niet baten. Al met al hebben onze jongens goed gevoetbald, we hebben mooie aanvallen gezien: een sterke verdediging en een goede keeper. En als de conditie eenmaal op peil is, komen de punten vanzelf. Met deze inzet en wilskracht komt het wel goed!
Ook willen we hierbij Janoah v Eembergen bedanken voor het vlaggen. En natuurlijk de ouders  voor het rijden en support.
Wie speelde mee: Max, Quint, Mika, Tristan, Rob, Sem, Quinten, Wessel, Ralph, Josha, Corne, Eli, Corwin en Pieter.
Groet Michel en Erica Timmermans