WILHELMINA JO19-4 – NOAD’32 JO19-2: 3-3   – 23-09-2017
Het vervolg: na het douchen gingen we met Tom en Mika richting den Bosch om NOAD’32 JO19-2 bij te staan. Eerst even langs de MacDonalds voor wat versnaperingen.
Na een fikse wandeling langs de velden en het parkeerterrein kan de warming-up beginnen. De wedstrijd verloopt aardig en NOAD komt al naar 8 minuten op voorsprong (0-1). Heel lang kunnen ze deze voorsprong niet behouden, want 4 minuten later maakt de tegenstander gelijk. Zo verloopt het ook de hele wedstrijd. NOAD komt 3x op voorsprong en de tegenstander maakt 3x gelijk.
We hebben met vlagen mooi voetbal gezien en met een keeper op doel die eigenlijk laatste man is, maar hij heeft het toch voortreffelijk gedaan. Er had misschien iets meer in gezeten, maar de eerste punt is toch maar binnen.
Jongens, succes met de verdere verloop van jullie competitie Tom en Mika bedankt voor jullie hulp en inzet. En voor ons eigen elftal: jongens a.s zaterdag spelen we onze eerste thuiswedstrijd en hopen jullie allemaal weer fris en fruitig te begroeten.
Groetjes Erica en Michel Timmermans

SPARTA’30 JO19-1 – NOAD’32 JO19-2: 2-1  – 09/09/2017
Deze zaterdag de tweede bekerwedstrijd van de JO19-2. De wedstrijd tegen Kerkwijk JO19-1 werd verloren; vandaag opnieuw een derdeklasser als tegenstander. Toch wist onze JO19-2 goed tegenstand te bieden; beide teams waren goed aan elkaar gewaagd. Er werden wel over en weer (te) weinig kansen gecreëerd. Doelpunten vielen pas in de tweede helft: Jesse wist met een mooie boogbal de 1-1 aan te tekenen, na een prachtige pass van Wouter. Helaas wist Sparta de winnende treffer nog te maken.
Fijn om te zien dat de jongens niet weggespeeld werden door deze derdeklasser. Maar jullie vertoonde spel kan natuurlijk veel beter: meer beweging zonder bal, nauwkeuriger spelen, vraag die bal eens in de voeten in plaats van vaak in de diepte en speel die bal eens terug naar de vrije  man om de aanval opnieuw op te zetten.
In de tweede helft kwam Corné nog in botsing met een Sparta-speler die met de ambulance afgevoerd moest worden; we wensen deze speler een spoedig herstel toe!
Wie deden mee: Corné Mouthaan, Twan Roubos, Wouter Strijbis, Erik Smit, Lars van Straten, Corwin Lagrouw, Robin Jonker, Maikel Meyer, Sven de Jong (Jesse Lobregt), Rick Lubberdink (Sven vd Ley), Brent van Rijswijk (Aaron Nuvelstijn). Afwezig: Rick den Dekker.
Supporters bedankt voor de aanmoedigingen! Veel succes de volgende wedstrijd!
Hilde