NOAD’32 JO7-1

GDC JO7-1 – NOAD ’32 JO7-1 (1-10) eindstand 1-22

Vanmorgen moesten de JO7-1 Jurre Rietveld, Maxim van der Ven, Tijn van Wijk, Sinne Timmermans, Yara Thur en Yenthe van Giessen voetballen tegen GDC in Eethen.
Toen we om 9.45 uur verzameld hadden bij Noad ’32, zijn we richting Eethen gegaan. Daar aangekomen hebben we omgekleed en renden we met zijn allen naar het veld waar we mochten voetballen. Met de trainer van GDC afgesproken dat we 5 tegen 5 zouden voetballen en dat we dan allebei maar 1 wissel zouden hebben. Nou dit was wel fijn, want ze willen allemaal graag voetballen. Yenthe begint vandaag als wissel. Noad mag aftrappen en voor we er erg in hebben is het al 1-0 door Maxim en deze scoort vandaag maar liefst 15 doelpunten. Achterin staan Yara en Jurre die daar goed hun mannetje staan. Tijn, Sinne en Yenthe spelen meer op het middenveld, die doen daar goed hun werk, Tijn scoort maar liefst ook 5 doelpunten en Yara 2 doelpunten.
Jongens en meisjes wat ben ik trots op jullie, jullie vechten allemaal voor de bal en spelen soms ook al over naar elkaar, supergoed hoor!
Woensdagavond gaan we weer lekker trainen, de volgende wedstrijd spelen we op zaterdag 7 maart tegen Noad ’32 JO7-2.

Groetjes, Mariebelle van Giessen

GRC-14 JO7-1 – Noad’32 JO7-1 : 1-4

Vandaag de aller eerste wedstrijd van onze jongste spelers van noad
Als guppen bij noad op zaterdagmorgen altijd getraind maar nu gaat het beginnen hoor ze hadden het er heel de week al over ze konden bijna niet in slaap komen een vrijdag Maar zaterdagmorgen stonden ze klaar hoor alle maal in de noad kleding dat is pas vet man de spelers waren vandaag Tom Goossens Tijn van wijk Maxim van der ven Bo Bouman en dit meisje moeten we in de gaten gaan houden ,dit word de Lieke Martens Van noad en Jente van giessen De wedstrijd begint en het gaat alle kanten op ooooooo wat is dit spannend zeg maar daar is het dan al na 3 min komen we voor 0-1 het ging zo snel dat ik dacht dat het Tijn was Maar GRC wilde ook scoren en dat lukte en zo was het 1-1 maar onze rakkers raakte niet aan de kook en maakte er weer 2-1 van klasse boys en zo gingen we wat ranja drinken Even goed de tactiekdoorgesproken en de wedstrijd gaat weer beginnen en wat maken we het GRC moeilijk en wat kan die Bo voetballen zeg maar ook de andere jongens en meisje werkte hard en zo maakte Maxim van afstand de 1-3 Maar ze waren er nog niet klaar mee die kleine gasten wand ze wilde er nog meer scoren en dat gebeurde ook ,weer Maxim die het afmaakte met een mooie goal 1-4 Jongens dit belooft nog wat dit seizoen Succes Jo-7

Groet kees de kock