Noad’32 JO7-2 – Be Ready JO7-2: 7-3 (2-2)

Spelers: Lotte Hus, Bo Bouman, Joas van der Velden, Tom Goossens, Isa van Bergeijk, Lynn van der Velden.

Sinds dit seizoen hebben we twee JO7 teams. Voor de JO7-2 was het alweer de derde wedstrijd van dit seizoen. De eerste wedstrijd uit tegen GDC werd met 19-3 gewonnen en de tweede wedstrijd tegen Kozakken boys is met 7-6 gewonnen. Vandaag komt de JO7-1 van Be Ready uit Hank op bezoek op ’t Korenzand. Het spel golft op en neer, maar wij maken al snel twee doelpunten, waardoor we op een riante voorsprong van 2-0 komen te staan. Voor rust kan Be Ready nog wat terug doen waardoor we met een stand van 2-2 ranja gaan drinken. Trainer en leider Roelof geeft in de rust aanwijzingen: niet door het midden uitverdedigen, altijd via de zijkanten spelen. Ook met zijn allen mee terug verdedigen. Na rust gaan we er weer vol tegen aan en al snel maken we weer 2 doelpunten, Be Ready maakt er ook weer één. Isa staat achterin goed te verdedigen en schiet de bal met haar linker naar voren. Bo loopt met veel inzet op elke bal. Lotte gaat goed door op het middenveld en Lynn is erg snel en daardoor eerder bij de bal dan de tegenstander. Tom is handig met de bal en creëert kansen. Joas heeft een goed schot. Met al deze inzet weten we drie keer te scoren vandaag, waardoor de eindstand 7-3 wordt. Goed gedaan jongens en meiden.
De doelpuntenmakers van vandaag waren: Lotte 2x, Bo 2x, Joas 1x, Tom 1x, Isa 1x.

Een ouder