NOAD’32 JO8-2

V.V. HEDEL JO8-2 – NOAD’32 JO8-2: 0-15 – 23/03/2019
Het was maar de vraag of deze wedstrijd door zou gaan. Het leek meer een waterpolowedstrijd te gaan worden door al die regen. Maar bij de JO8-2 ging de wedstijd gewoon door. Hedel heeft het geluk dat ze daar een kunststofgrasveld hebben. We hadden genoeg man bij ons om te wisselen vandaag. Finn had zijn broertje Sage ook meegebracht. Om 9:00 uur de aftrap. NOAD gaat gelijk goed in de aanval en het eerste doelpunt is ook snel een feit. Finn maakt het eerste doelpunt en de rest zal snel volgen.
Na 10 minuten even time-out tijd om wat te wisselen. De wedstrijd gaat weer verder. NOAD gelijk weer in de aanval en al snel gaan er weer wat ballen het doel in bij Hedel. Pauze! Weer wat verandering in het team. Chiem die eerst keeper was gaat nu voetballen. Chiem had niks te doen dus mocht hij nu voetballen. Pieter mocht nu het doel bewaken zover dat nodig was.
Door met de 2de helft. Noad gaat weer in de aanval en doelpunt nummer zoveel valt al snel. De jongens van NOAD speelden op tijd leuk over met elkaar. Maar zelf doen is ook altijd leuk als het lukt. Nu nog even een time-out en het spel even afmaken. Na weer wat wissels in het team gaan we verder. De wedstrijd was al een beetje beslist. De wedstrijd werd afgefloten. Stand Hedel 0 NOAD’32 15. Zo snel nog even penalty’s nemen en snel naar de kleedkamer voor een warme douche. Goed gedaan weer jongens blijf zo doorgaan NOAD32 JO8-2.
Bedankt: Sage(3), Pieter, Sem, Levi, Esli (5), Chiem (1), Finn (5) en Mahamed (1) namens de leiding NOAD32 JO8-2.

NOAD’32 JO8-2 – THEOLE JO8-2: 15-0
De 5de wedstrijd voor de J08-2.Deze wedstrijd zal hetzelfde puntensaldo hebben als vorige week. We zijn vandaag zonder wissel beetje jammer, maar deze jongens kunnen dat wel. Om 8:30 uur is de aftrap en de wedstrijd gaat van start. Weer kort na de aftrap gaat de bal hard de goal in bij THEOLE. Finn mocht de eerste goal op zijn naam zetten. Aftrap is weer genomen door THEOLE. NOAD gaat weer snel in de aanval. Esli zet het volgende doelpunt op zijn naam. De eerste helft blijft het zo gaan. Levi speelt erg mooi voetbal vandaag, ondanks dat hij niet weet te scoren. Sem had wat minder geluk vandaag: hij kreeg een schot in zijn gezicht en een bloedneus. Als het bloeden gestopt is, gaan we verder met de wedstrijd. Chiem stond eerste helft op het doel, hij heeft deze week mee gedaan aan de keeperstraining en dat kwam vandaag een keer goed van pas. Hij stopte een keiharde bal van THEOLE die dreigde hoog de goal in te gaan. Mooi gedaan Chiem.
Even pauze. THEOLE wilde maar 5 minuten pauze. Wij niks geen drinken bij niet op geteld natuurlijk. Maar we gaan er voor! Chiem gaat even met Finn ruilen. Leuk hoe de jongens dit doen onder elkaar mooi. De wedstrijd gaat weer van start. NOAD gaat er weer vol voor, Chiem maakt al snel een doelpunt. Al snel volgen de rest van de doelpunten voor NOAD. Esli krijgt ook nog de volle lading in de 2de helft; hij krijgt ook een bal in zijn gezicht, een tand door de lip als resultaat, maar Esli is geen watje en snel gaat NOAD er weer voor. Pieter wist ook nog 3 doelpunten op zijn naam te zetten. Pieter was niet fit zei hij. Ik weet het niet (haha). NOAD JO8-2 was vandaag weer erg goed en een mooi team om naar te kijken. Door de mooie acties en het snelle spel zijn zij de terechte winnaar voor vandaag. Top gedaan NOAD JO8-2.
Bedankt: Sem, Levi, Finn (5), Esli (7), Chiem (1) en Pieter (2)
Bedankt :Adriaan onze spelbegeleider voor vandaag en ouders voor jullie steun en hulp.
Carlo Vos

NOAD’32 JO8-2 – NIVO SPARTA JO8-3: 7-1 – 09/03/2019
Weer een winderige, maar droge zaterdagmorgen. De jongens van de JO8-2 hebben er weer zin in deze morgen, dus maar snel naar de kleedkamer en omkleden. Het team was bijna compleet, we misten alleen Mohamad, die dacht dat het nog vakantie was, denk ik (haha). Dan maar met 6 man aan de bak. We hadden maar besloten dat Finn zou gaan keepen, Esli en Chiem voorin, Sem,Pieter en Levi in de verdediging. Nadat het veld klaargemaakt was door Adriaan (de vader van Levi) kon de wedstrijd beginnen. Aftrap om iets over half 9 door Nivo Sparta.
NOAD had als eerste het voordeel van de wind en wist al snel te scoren. Esli wist als 1ste het doel van Nivo Sparta te bereiken. Het spel gaat mooi gelijk op leuk potje voetbal. Dan krijgt Levi de mogelijkheid om te scoren en dat doet hij ook 2-0.
Nivo Sparta gaat weer snel in de tegenaanval. Door goed samenspel van Nivo Sparta wist deze de verdediging van NOAD voorbij te spelen. Nivo Sparta heeft gescoord 2-1.
NOAD gaat snel weer in de aanval. Esli scoorde voor de rust nog een keer 3-1. Rust. Even pauze met de jongens. Finn en Chiem hadden met elkaar al afgesproken dat ze wilden wisselen (leuk om te zien hoe dat gaat onderling). Sem, Levi, Esli en Pieter waren het ook wel eens met deze beslissing, leuk jongens. Zo snel nu iedereen even zijn verhaaltje doen en door.
Zo we gaan weer snel van start met de 2de helft. Nu wind tegen dat was een ander verhaal. Finn had snel de smaak te pakken en ging in de aanval. Dit zorgde snel voor een scoren van 4-1. Wedstrijd gaat weer verder. Nivo Sparta begint de moed te verliezen de strijdlust is weg. NOAD maakt hier goed gebruik van. Esli wist nog 2 keer te scoren en Finn kon het doel van Nivo Sparta ook te bereiken 7-1.
Na nog 2 minuten te moeten voetballen besloot Nivo Sparta maar de handdoek in de ring te gooien. Ze hadden nog wel zin om penalties te nemen. Altijd leuk die penalties met die kinderen.
Zo nu op weg naar wedstrijd nr 4 NOAD’32 JO8-2.
Finn, Esli, Levi, Chiem, Pieter en Sem bedankt voor jullie mooie inzet tijdens deze wedstrijd. Top gedaan jongens!
Namens de leiding van NOAD32 JO8-2.
Alle ouders bedankt voor jullie support en inzet. Adriaan even extra bedankt voor het uitzetten van het veld.
Carlo Vos

NOAD’32 JO8-2 – ASH JO8-1: 2-7 – 16/02/2019
Wat was het een mooie zaterdag om te voetballen. De jongens van de JO8-2 hadden er zin in. We hadden een kleine aanpassing gedaan in opstelling. We hadden eerst maar Esli als keeper opgesteld. Chiem en Finn als spitsen, Mohamed, Pieter en Sem als verdediging; Levi mocht even reserve zijn.
De aftrap werd genomen door ASH om half 12. Al zeer snel scoorde ASH het eerste doelpunt en de rest volgde al snel. NOAD was duidelijk een maatje te klein voor deze jongens van ASH. Letterlijk en figuurlijk na mijn menig. NOAD liet het hoofd niet hangen, ze vochten door als grote kerels. NOAD ging de rust in als verliezende partij.
Zo nu even rust. We hebben lekker wat gedronken en iedereen mocht wat vertellen over hoe het ging. Was erg leuk ja. maar nu weer terug naar de wedstijd. Flinke wijziging in opstelling. Finn is nu keeper en Esli als spits. Hadden we goed gedaan zo, jongens. De wedstijd gaat weer van start. Wat zat er in de limonade? Ik weet het niet. maar ze waren goed op dreef de jongens van NOAD. Wat waren het ineens kerels geworden. Ze maakten het ASH nog moeilijker dan in de eerste helft. NOAD weet het doel van ASH te bereiken, Levi scoort en Chiem later ook. ASH wisselde snel van keeper. Deze wissel maakte voor NOAD niets meer uit. NOAD was duidelijk de winnaar van de tweede helft.
Tot slot mochten de penalty’s genomen worden. Daar werd met scherp geschoten door de jongens van NOAD. ASH kon alleen maar toe kijken hoe de penalty’s van NOAD er in gaan. Ondanks het verlies hebben deze jongens van NOAD JO8-2 het top gedaan. Super gedaan jongens!
Bedankt Finn, Esli, Chiem (1), Levi (1), Pieter, Mohamed en Sem. Bedankt ouders voor support. Extra bedankt Bas papa van Chiem en Adriaan papa van Levi voor jullie hulp en ondersteuning namens mij Carlo Vos.
Tot de volgende wedstrijd allemaal!
Carlo Vos

HRC’14 JO8-1 – NOAD’32 JO8-2: 2-10 – 09/02/2019
De JO8-2 is klaar voor hun eerste wedstrijd. Maar wat voor een wedstrijd! Dit nieuw samengesteld team trotseerde stormwinden op zaterdagmorgen, maar het leek wel bladstil te zijn voor deze jongens. Al snel werd er gescoord en de rest was geschiedenis. Deze jongens gingen met een doelpuntensaldo van 11 naar huis. Geweldig gedaan Finn (9), Esley (2), Levi, Sem, Mohamed, Pieter en Chiem (keeper). Ouders ook bedankt!
Carlo Vos