NOAD’32 JO9-1

PEURSOM JO9.1 – NOAD’32 JO9.1: 0-17

Zaterdag blijft de mooiste dag van de week…
Zo ook deze zonnige zaterdagochtend in oktober. Vandaag een uitwedstrijd op het prachtige nieuwe complex van Peursum in Giessenburg. Het vertrek was wederom vroeg (07.30), maar de meesten waren toch al redelijk goed gemutst. (Vooral Sage, want die had zijn muts al op….).
In Giessenburg aangekomen mochten we vandaag in een heerlijke grote kleedkamer omkleden met daarin een heus tactisch bord met magneetjes en al !

Na een korte uitleg lekker naar buiten om alvast wat balgevoel te krijgen op het strakke kunstgras.
De wedstrijd kunnen we redelijk kort over zijn… Na een eerste mooie aktie van Peursum was het daarna Noad wat de klok sloeg. Sage knalde al snel de 0-1 binnen en daarna liepen we snel uit. Wat dan jammer is (maar wel begrijpelijk…) is dat het combinatiespel dan wel minder wordt… Al met al gingen we rusten bij 0-10 (heeft overigens niets met Rotterdam te maken).

In de rust de keepers wissel van Finn naar Mick en nog wat extra uitleg. Ook kregen de jongens de opdracht mee om te proberen een doelpunt te maken waarbij begonnen wordt bij de keeper en waarna dan alle spelers in het veld de bal tijdens 1 aanval allemaal minimaal 1 keer moesten raken. De aanval lukte helemaal, maar helaas belandde net de eindafwerking op de voet van de keeper.
Ook vandaag zaten er weer een aantal prachtige goals bij : een paar mooie knallen van Sage, Dex,Thijs en Mick. Jens speelde zich vrij en schoot hem lekker in het hoekje. Sem ging een keer voor alles en iedereen uit het halve veld over en maakte hem netjes af. Finn met een mooie aktie langs een paar man die eindigde in een goal en Hugo frommelde er nog 1 achter zijn standbeen langs het doel in ! Maar het mooiste is dan dus dat iedereen vandaag gescoord heeft !

Nu zijn we een paar weken vrij op zaterdag, maar 31 oktober wacht dan de laatste kraker van het eerste competitie kwart : thuis tegen Lekvogels.
1-0 Sage
2-0 Hugo
3-0 Sage
4-0 Dex
5-0 Sem
6-0 Mick
7-0 Hugo
8-0 Sage
9-0 Thijs
10-0 Mick
11-0 Dex
12-0 Jens
13-0 Sem
14-0 Finn
15-0 Hugo
16-0 Sem
17-0 Finn

Noad Jo9-1 – Sleeuwijk Jo9-1 (3-10-20): 12-0

Op deze druilerige ochtend mogen we Sleeuwijk ontvangen in onze 3e wedstrijd na de zomer. Jammer genoeg werd de miezer al snel regen, maar dat gaat de pret niet drukken vandaag. De enkele toeschouwers die vanwege de corona maatregelen vanachter het hek moesten toekijken zien al snel dat het makkelijke ochtend gaat worden voor de Jo-9.
Deze ploeg is zeer bedreven in het onder druk zetten van de tegenstander en het snel terugwinnen van de bal. Vooral Sem is daar kampioen in en dat mag ook best eens vermeld worden.
Sleeuwijk is geen moment in de wedstrijd geweest en zijn nauwelijks over de middellijn geweest.
Het is dan ook al snel dat Sage voor Noad de score kan openen.
De doelpunten volgen elkaar snel op en het wordt 2-0 door Sem.
Daarna scoren achter elkaar Hugo, Mick en Sage nog 1 bijna vanaf de zijlijn. Na nog een doelpunt van Mick en Jens is het rust.
Na rust zien we hetzelfde wedstrijdbeeld en de jongens gaan verder waar ze gebleven zijn. Een enkele keer komt Sleeuwijk er nog uit met als hoogtepunt een bal op de paal, maar mede door goed ingrijpen van Thijs blijft het daar bij.
Al snel na rust kan Finn de 8-0 maken, gevolgd door doelpunten van Hugo, 2 x Dex en Finn zorgt voor de uiteindelijke 12-0.
Dit is uiteraard minder leuk voor de tegenstander waarvan zelfs een speler boos van het veld loopt en niet meer wil meedoen.
Verder noemenswaardig is dat een van de spelertjes van Sleeuwijk uitglijd, ongelukkig valt en daarbij waarschijnlijk zijn sleutelbeen breekt. Erg vervelend en van harte beterschap gewenst namens ons.

Volgende week uit naar Peursum!

Leiders Joost Verbeek en Andre den Boer

Spelers
Mick
Finn
Sem
Jens
Sage
Hugo
Thijs
Dex

Noad Jo9-1 – Kozakken Boys J09.1: 8-0

Met veel enthousiasme en een lekker zonnetje begonnen de jongens aan hun tweede wedstrijd van dit seizoen. Na de aftrap werd het al snel 1-0 door een mooie goal van Thijs. De jongens van Kozakken boys lieten zich niet op hun kop zitten en gingen vol in de aanval. Deze werd steeds keurig geblokt door Dex en Thijs en de aanval werd door NOAD weer ingezet. Door veel met elkaar over te spelen en de snelheid van Jens en Sem werden er mooie kansen gecreëerd. Dit resulteerde in een 2-0 voorsprong door een mooie goal van Mick. De stand zou zo blijven tot aan de rust.

Na de rust en de nodige ranja werd de aanval weer ingezet. Al snel scoorde Sage de 3-0. De jongens van Kozakken boys deden nog een paar mooie pogingen maar helaas resulteerde dit niet in een goal. Nadat Hugo de 4-0 scoorde en binnen 5 minuten ook de 5-0,6-0 en 7-0 scoorde door mooie assists van Finn zakte de moed een beetje in de schoenen bij Kozakken Boys. Hierdoor kon Sage ook nog een mooie 8-0 scoren. Dit was het eindresultaat. Wat hebben ze goed samen gespeeld!

Begeleiders:
Joost Anne Verbeek en André den Boer

Spelers:
Jens den Boer, Hugo de Fijter, Thijs de Fijter, Sem van Masbergen, Dex van der Meer, Finn Toonen, Sage Toonen, Mick Verbeek.

SV Meerkerk Jo9-1 – Noad32 Jo9-1: 3-4

De Jo9 is om half 8 bij Noad vertrokken om op tijd in een fris maar gelukkig zonnig Meerkerk te spelen. Het was de 1e wedstrijd dit seizoen en dat was te merken.
De jongens moesten er nog even inkomen en dit resulteerde in een 3-2 achterstand met de rust. Meerkerk was vooral effectief met diepe ballen en snelle uitvallen.
In de rust elkaar even goed in de ogen gekeken en afgesproken wat iedereen moest doen en op welke positie.
De 2e helft was een totaal ander beeld. Veel beter positiespel en goed combinatie- en samenspel.
Noad was constant in de aanval en Meerkerk kwam er niet meer uit. Dit leidde tot nog 2 goals en de voorsprong. Uiteindelijk is de wedstrijd met 3-4 gewonnen en dat is een prachtig resultaat.
Niet de 1e keer dat een achterstand wordt omgebogen naar winst!
Een mooie teamprestatie waar iedereen aan bij heeft gedragen.
Op naar Kozakken boys volgende week thuis om 08:30u.

Leiders
Joost Verbeek en Andre den Boer

Spelers
Jens den Boer, Hugo de Fijter, Thijs de Fijter, Sem van Masbergen, Dex van der Meer, Finn Toonen, Sage Toonen, Mick Verbeek.

Doelpunten
Sage 3x
Finn 1x