NOAD’32 JO9-1 – BMC JO9-3: 4-4 (RUSTSTAND: 2-2) – 02.12.2017
Vanochtend zien we een leuke, gelijkopgaande wedstrijd met goede kansen over en weer. Na ca. 10 minuten is het Hidde, die de score voor NOAD opent, BMC maakt kort daarna de aansluitings-treffer. Na een paar goede aanvallen, helaas zonder resultaat, is het Laurens die de bal goed in de vrije ruimte gepasst krijgt vanuit het middenveld en beheerst binnenschiet, goed gedaan, ga zo door! BMC maakt ook dit keer weer snel gelijk.
De 2e helft eenzelfde wedstrijdbeeld, beide ploegen gaan voor de winst. Hidde maakt voor NOAD zijn 2e doelpunt deze wedstrijd, onze laatste goal is van de voet van Maik, waar hij van dichtbij binnenschiet bij rommelig uitverdedigen van BMC. Echter ook in deze helft is hwt telkens BMC dat op gelijke stand komt.
Overspelen, vrijlopen bij balbezit en het met z’n allen verdedigen en de bal weer proberen af te pakken gaat steeds beter, maar zoals deze wedstrijd laat zien is het belangrijk dat als we scoren, we ook gelijk weer bij de les zijn om de bal weer af te pakken en de tegenstander niet ook gelijk te laten scoren.
We hebben vandaag toch maar mooi weer 1 punt gepakt met z’n allen, nu deze week maar afwachten wat die man uit Spanje voor ons meebrengt.
Wie deden er mee: Jurgen Kant (1e helft keeper), Maik van Bergeijk, Milan Rietveld, Tymo Thur, Laurens van de Ven, Sem Rosenbrand (2e helft keeper) en Hidde Smulders. Helaas wegens ziekte verhinderd: Floris Becks, Beterschap toegewenst!
Rudy en Peter

NOAD’32 J09-1 – HEDEL J09-1: 0-6 (RUSTSTAND: 0-5) – 18-11-2017
Vandaag weer een wedstrijd tegen een op papier sterke tegenstander: Hedel J09-1. We beginnen goed aan de wedstrijd, wat Hedel wat onzeker maakt, helaas maken we hier geen gebruik van door te scoren. Na ca. 10 min. is het Hedel dat de score opent, na een wat ongelukkige uitgooi door Floris, we zijn dan even wat onzeker, met name in balaanname en op tijd over passen, hierdoor staat het met de rust 0-5 voor Hedel( tijd voor fris en peptalk!).
Na de rust een beter en scherper NOAD; er wordt meer gevoetbald, bal aannemen, kijken en proberen de bal te spelen naar een vrijstaande medespeler, dit wordt beter gedaan en daardoor krijgen wij de 2e helft ook zelf een paar leuke kansen om op het scorebord te komen, helaas ontbrak dat laatste beetje geluk deze wedstrijd.
Hedel weet in de 2e helft nog maar 1 doelpunt te maken, wat duidelijk maakt dat we zeker op de goede weg zijn.
Wie deden mee: Floris Becks ( tegenwoordig onze vaste keeper, wat hij overigens geweldig oppakt), Maik van Bergeijk, Tymo Thur, Laurens van de Ven, ook wel Lau tijdens de wedstrijden genoemd, Jurgen Kant, Sem Rosenbrand en Hidde Smulders. Helaas wegens ziekte verhinderd: Milan Rietveld.
Rudy en Peter