• Vandaag de start van de 4e fase van de competitie, tegen een bekende tegenstander. Rkdvc hadden we al 2 keer gehad dit seizoen, de thuiswedstrijd hadden we gewonnen. De uitwedstrijd was dramatisch verlopen, namelijk met 7-1 verloren. Dus was het vandaag tijd voor revanche. Deze keer zonder Fleur en Pieter die beide ziek waren, gelukkig wilde Stan met ons meedoen. Het begin van ons was weer erg goed, iedereen speelde goed op zijn positie en al snel krijgen we wat kleine kansjes. Deze weten we helaas niet te verzilveren. Ondanks het veldoverwicht moeten we wel oppassen, de vorige wedstrijd waren wij ook beter maar werden we steeds verrast door counters. Toch gaat het voor ons gevoel iets te makkelijk en gaan we weer ver vooruit spelen en dan is balverlies dodelijk. Weer hetzelfde liedje als de vorige keer, wij de bal en de kansen. Rkdvc twee schoten op doel en we staan met 2-0 achter. Gelukkig gaan de kopjes niet hangen en pakken het weer snel op. Raf speelt vandaag als echte linksbuiten en door de goede steekpasjes van Stan worden we vaak gevaarlijk vanaf de linkerkant. We blijven steeds in balbezit doordat onze verdedigers Thymo, Jax en Zoe goed vooruit verdedigen. Helaas weten we ons niet te belonen voor de rust en gaan we met een 2-0 achterstand naar de ranja.

    In de rust worden er wat wisselingen gedaan, Maik gaat in de spits staan zodat we wat meer body voorin hebben en met Hidde rechts en Raf links hebben we snelle buitenspelers. Na de rust zien we hetzelfde spelbeeld en al snel een grote kans voor Raf. Jammer genoeg wacht hij net een fractie te lang met afdrukken waardoor er net een tegenststander tussen kan komen. Toch moeten we uitkijken voor de tegenaanval, maar er word goed gejaagd door Musab, Joel en Esli op het middenveld. En de spaarzame momenten dat ze er toch doorheen kwamen staat Laurens op de juiste plek. Het zit ons vandaag niet mee, want de bal wil maar niet in het doel. Rkdvc krijgt nog een goede kans, maar Milan heeft een goede redding in petto. Het is bijna tijd en we gaan volle bak voor een doelpunt. Uiteindelijk worden we ook beloond, na een goede voorzet van Jaell weet Raf eindelijk het verdiende doelpunt te scoren. Met nog twee minuten op de klok gaan we vol in de aanval, echt alles of niets. Helaas word het niets en verliezen we deze westrijd met 2-1.

    We hebben vandaag keihard gewerkt met elkaar, maar kregen geen loon naar werken. Toch een groot compliment voor de werklust en het doorzettingsvermogen. Aanstaande week gaan we weer lekker trainen en volgende week gaan we er voor zorgen dat de drie punten op het Korenzand blijven. Stan bedankt voor het meedoen.
    Wie deden er mee : Milan, Laurens, Thymo, Jax, Zoe, Joel, Stan, Musab, Esli, Jaell, Maik, Hidde en Raf
    Afwezig : Fleur en Pieter

    Grt. de trainers