• Accommodatie

    Bij NOAD’32 beschikken we over een prachtige accommodatie, gelegen aan de rivier de Maas. Onze accommodatie ligt er 365 dagen per jaar keurig verzorgd bij en dat is te danken aan het handje vol vrijwilligers, die hier meer dan wekelijks hun vrije uren in steken en waarop wij enorm trots zijn.

    Wanneer je in Wijk en Aalburg tegenover de Wijkse Kerk de Maasdijk af gaat richting de Wijkse Bol, dan kom je vrijwel direct op ons parkeerterrein dat plaats biedt aan zo’n 50 auto’s. Vanaf het parkeerterrein betreed je gemakkelijk ons sportpark, waar direct aan de linkerkant ons clubgebouw te vinden is. Hierbinnen bevinden zich onder andere de bestuurskamer, commissiekamer en sportkantine inclusief keuken. Direct naast het clubgebouw bevinden zich onze zes kleedruimtes, waarvan er twee als noodvoorziening zijn geplaatst.

    Verder beschikken we bij NOAD’32 over twee speelvelden en een trainingsveld, waarvan het tweede veld en trainingsveld semi-kunstgras zijn en alle velden zijn uitgerust met een automatisch beregeningssysteem. Zodoende kunnen we er te allen tijde voor zorgen dat de velden er in goede staat bij liggen. Tussen deze drie velden in bevindt zich onze materiaal- en verzorgingsruimte. Momenteel zijn we bezig met de nieuwbouw van een aantal nieuwe kleedkamers, hierover leest u meer op onze home pagina, waarop regelmatig updates verschijnen.

    Hieronder is aan de hand van enkele foto’s een impressie weergegeven van onze accommodatie.