• Zaterdagavond 21 mei, tijdstip 20.45 uur.
  Ik zoek mijn zoon Daan om naar huis te gaan. Tussen de voetballende kinderen en de springkussens heb ik hem gevonden. Met een schorre stem is het eerste wat hij zegt: ik wil nog niet weg. We lopen naar huis (papa mag niet meer rijden) en dan vraagt ie: komt de DJ volgende week weer? Mooie vragen van een 6-jarige.

  Als voorzitter, maar vooral als lid van NOAD32 kijk ik terug op een fantastische dag. En natuurlijk, het resultaat van het 1e elftal speelt daar een rol in. Maar los van dat resultaat was het geweldig.

  Een druk programma met 11 thuiswedstrijden. De eerste wedstrijden werden al om 8.30 uur gespeeld, de laatste om 15.00 uur. In de ochtend was de organisatie van het NOAD festival al druk bezig met het opzetten van de tenten, springkussens, terras en buitenbar. In de middag werden de tenten en terras aangekleed met vlaggetjes, ballonnen en opblaasspullen. De koelkasten werden gevuld en biertap werd aangesloten.

  Rond 16.30 uur klonk het laatste fluitsignaal van de wedstrijd van het 1e elftal. De drie punten blijven op het Korenzand!
  Het NOAD festival kon nu helemaal los gaan! Allerlei publiek is op het festival afgekomen. De tegenstanders van de seniorenteams zijn blijven hangen, maar ook publiek die met taxibusjes uit Genderen, Andel en Sprang-Capelle kwamen. Dit zegt genoeg over de aantrekkingskracht en gezelligheid bij NOAD32.

  Deze dag loopt natuurlijk niet zonder alle vrijwilligers. Van scheidsrechters tot bestuurskamerdienst, van barpersoneel tot feestcommissie. De bereidheid om te helpen is enorm! Heel veel dank voor iedereen die hieraan een steentje heeft bijgedragen.

  Over 3 weken staat de feestweek van ons 90-jarig jubileum op het programma. Dit gaan we met z'n allen nog eens dunnetjes overdoen!!

  Jerry Bouman
  voorzitter NOAD32

  Een fantastische dag!!
  EEN FANTASTISCHE DAG!! 6
  EEN FANTASTISCHE DAG!! 2
  EEN FANTASTISCHE DAG!! 3
  EEN FANTASTISCHE DAG!! 4
  EEN FANTASTISCHE DAG!! 5
  EEN FANTASTISCHE DAG!! 7EEN FANTASTISCHE DAG!! 8
  EEN FANTASTISCHE DAG!! 9EEN FANTASTISCHE DAG!! 10EEN FANTASTISCHE DAG!! 11