• Op deze koude zaterdagochtend was de wedstrijd tegen Gammeren.
  In het begin was het vooral wennen aan het kunstgras en echt voetbal zat er niet in.
  Het eerste doelpunt was wel voor Noad door een schop tegen de bal naar voren kreeg de bal snelheid op het kunstgras en belande zo in het doel. Het doelpunt was voor Thom.
  Het spel veranderde niet en was erg onrustig, zo kwam de bal voor het doel van Noad en een GVV speler scoorde de 1-1. Niet getreurd ging Noad goed door en Mels pakte de bal af, speelde naar Maahir en die scoorde de 1-2. Even later was het weer Maahir die door een goede pass van Lotte de 1-3 scoorde. Dat was tevens de rust stand.
  In de rust geprobeerd om de spelers meer op het spel te laten letten en minder te dromen en te kletsen, bij een uitbal een tegenstander zoeken maar ook de bal in de gaten houden, ook naast het verdedigen zouden we proberen om naar elkaar over te gaan spelen.
  Dit laatste lukt een stuk beter de 2e helft, er werd goed gespeeld en zo kwam er een voorzet van de zijkant die Tijn op zijn borst aannam en de bal in het doel schoot 1-4. Hiermee dachten we gewonnen te hebben en deden het iets rustiger aan, dat was jammer want na een paar goede reddingen van Joas was het toch GVV die scoorde. 2-4.
  Dit doelpunt maakte ons weer wakker en we gingen weer voetballen. bij een snelle uitbal dribbelde Tijn het veld in en schoot de 2-5 in. Als laatste was het Bo die op een pass van Maahir de 2-6 scoorde. Dit was tevens de eindstand.
  Wie deden er mee: Joas van de Velden, Thom Goossens, Mats Bax, Bo Bouman, Lotte Hus, Tijn van Wijk, Maahir Huseen, Mels van Santen.
  Peterjan.