• Thuis spelen betekent vroeg op voor de JO11 en vandaag was het extra belangrijk om fit te zijn want de koploper uit Almkerk kwam op bezoek.

  Ruben was er vandaag niet bij omdat hij met de JO11-2 mee ging en die heeft ook daar een succesvolle pot gespeeld. Ook Sage moesten we vandaag missen vanwege een blessure. Tot slot was ook trainer Joost Anne vandaag verhinderd en zo begonnen we dus met heel wat aanpassingen.

  Na een warming-up waarbij het maar moeilijk warm worden was met de 3° van deze morgen gingen we super van start. Een voorzetje van Thijs Swart belandde met een mooi stuitje voor de voeten van Jens die niet twijfelde, direct uithaalde en binnen 5 minuten voor de 1-0 tekende. M

  Bij Almkerk was iedereen duidelijk nog even van de leg, want al snel daarna werd een schot van Mick nog net gekeerd waarna Jens toch ook direct de 2-0 kon binnen tikken.

  Bij Almkerk was men toen wel wakker! Er kwamen een aantal aanvallen van hun kant, maar die werden steeds sterk opgevangen door Levi, Sem Vos, Thijs de Fijter en Dex die vandaag afwisselend in de verdediging speelden.

  Almker werd sterker, maar toch slaagde Noad er in om nog voor de 1e time out op 4-0 voorsprong te komen. Eerst scoorde Mick met een mooi schot van dichtbij, na aangeven van Hugo (3-0) en daarna draaiden ze het een keertje om omdat Hugo kon binnenschieten na een door keeper gekeerd schot van Mick. Lekker duo die 2!

  De coach van Almkerk sprak waarschijnlijk een wonderspeech tijdens de time out, want direct daarna begonnen de jongens van Almkerk mooi te combineren en werd duidelijk waarom zij al de nodige wedstrijden hadden gewonnen! Nog voor de rust wisten de gasten 3x te scoren. Er was weinig aan te doen voor onze verdediging, ze speelden erg mooi positiespel. De rust kwam als geroepen! (4-3)

  Thijs Swart heeft in de rust een miljoenen transfer gemaakt naar de JO13, dus die moesten we missen, maar we gingen vol goede moed verder want ons spel was de hele 1e helft al prima geweest.

  De verdeding stond nog steeds sterk en met de aanvallende kracht van Finn die de keepershandschoenen zoals altijd had geruild met Mick hadden we ook in de aanval weer de nodige kansen op een doelpunt. Het doelpunt wilde echter niet vallen en tot aan de timeout ging het spel op en neer.

  Het team bleef goed jagen met Sem van M. als onze “kameleon” en uiteindelijk werden we beloond. Jens liep door op de keeper die de bal probeerde weg te werken, maar daarbij op de rug van Jens schoot. Een rode plek op de rug, maar ook de 5-3 op het bord!

  De laatste minuten waren super spannend, Almkerk zette alles op alles op terug te komen en scoorde nog eenmaal. Na 5 spannende laatste minuten floot de scheidsrechter af en waren de punten officieel van ons!

  Gewonnen van de koploper in een hele mooie en spannende wedstrijd!