• Lid worden

  Heb jij ook interesse om te komen voetballen, maar weet je niet zeker of je het leuk vindt? Dan ben je van harte welkom om een keer te komen kijken bij één van de trainingen en breng als je zin hebt om mee te doen, je voetbalschoenen mee ! (mocht je die niet hebben, dan is dat ook geen probleem). Neem vooraf even contact met ons op, dan kunnen wij je adviseren bij welk team je het beste past en de trainer informeren dat je komt.

  Contact opnemen doe je door een e-mail te sturen naar: tc@noad32.nl of te bellen met één van onze jeugdcoördinatoren (namen en telefoon nummers zijn te vinden onder het kopje organisatie, bij jeugdzaken).

  Wanneer na één of enkele trainingen blijkt dat je voetbal leuk vindt, of wil je sowieso lid worden, dan dien je, je officieel bij onze vereniging in te schrijven. Het inschrijfformulier is te verkrijgen via de jeugdcoördinator of te downloaden via onze website (te vinden onder het kopje clubinformatie, bij documenten).
  Het formulier inclusief recente pasfoto (alleen bij 12 jaar en ouder) kan je inleveren bij de jeugdcoördinator of in onze bestuurskamer en vervolgens zullen we je informeren hoe het verder gaat.

  Voor onze administratie is het belangrijk dat van elk lid de juiste gegevens voor handen zijn en daarom vragen we een ieder om wijzigingen in je adres en dergelijke door te geven aan onze ledenadministratie. Dit kan door een e-mail te sturen naar: ledenadministratie@noad32.nl

  Verder is het ook niet onbelangrijk om de kosten van lidmaatschap bij s.v. NOAD’32 te vermelden. Hieronder zijn deze kosten te vinden.

  Soort lidmaatschap  Contributie (gewijzigd 01-01-2018)
  Guppen t/m 5 jaar Gratis
  6 t/m 11 jaar € 72,50 per jaar
  12 t/m 17 jaar € 90,00 per jaar
  Actief lid (18+) € 150,00 per jaar
  Rustend Lid € 80,00 per jaar

  De betaling geschiedt in twee termijnen en over het algemeen per automatische incasso. Bij niet-automatische incasso worden € 4,00 administratiekosten in rekening gebracht. De contributie wordt jaarlijks geïndexeerd bij ingang van een nieuw kalenderjaar.

  Om op de hoogte te blijven van het nieuws binnen de vereniging wordt wekelijks (niet in de vakantie) het clubblad “De Loods” uitgebracht. Ontvang je dit clubblad niet en wil je het toch graag ontvangen stuur dan een e-mail naar info@noad32.nl. De kosten hiervoor zijn €20,00 per jaar. Ook voor het opzeggen van clubblad “De Loods” kun je een e-mail sturen naar het hierboven staande e-mail adres.