• Vandaag was een spannende dag, we konden kampioen worden en we moesten tegen Sliedrecht. Er was bij iedereen een gezonde spanning te zien, want dit hebben we nog niet eerder meegemaakt.
    De supporters waren massaal uitgerukt voor deze speciale wedstrijd.


    We begonnen scherp en de tegenstander werd flink onder druk gezet en vanaf minuut was te zien wat de jongens wilde. Er werd goed overgespeeld en bij balverlies zat iedereen er gelijk weer kort op. Het 1e kwart konden we ons zelf helaas nog niet belonen. Na de time out was het Lenn met een goed schot die de score voor ons opende. Er viel een last van ons af. Het is dat Sliedrecht een hele goede keeper had anders had de stand met rust al veel hoger gestaan. Net voor rust was het Raf die de score nog verdubbelde naar 2-0. Na rust bleven wij de betere ploeg en creƫerde we heel veel kansen. Ik heb nog nooit een wedstrijd gezien waarin er zoveel schoten op de paal en lat kwamen, Raf heeft in totaal 4 keer de paal of lat geraakt, Mohammad 2x en Lenn 1x. Het was ongelofelijk. Gelukkig was het Raf die de 2e helft nog 4 x het net wist te vinden, daardoor stapten we uiteindelijk met 6-0 van het veld af en mogen we ons nu kampioen noemen en dit hebben we gevierd, eerst op het veld een mooie beker in ontvangst mogen nemen, daarna in de kantine wat lekkers genuttigd en vervolgens met alle kampioenen bij de Happetap friet gegeten.
    Namens Bas en mij, gefeliciteerd allemaal, wij hebben van jullie genoten, vooral van deze wedstrijd, iedereen zette een stapje extra en we werkte goed voor elkaar als een team. Echt dik verdiend. Wij zijn trots op jullie.


    Spelers; Chiem, Joop, Isa, Nick, Lisen, Tobias, Lennart, Mohammad, Patrick, Lenn en Raff


    Corne