• Supportersvereniging

  Zoals vele sportverenigingen heeft ook s.v. NOAD’32 een supportersvereniging.  De supportersvereniging bestaat al vrij lang binnen onze vereniging en heette tot het jaar 2000 ook nog “club van 100”. Vanaf dit moment hebben Theo van Bergeijk en John van Bergeijk de supportersvereniging nieuw leven ingeblazen, met als doel het organiseren van evenementen. Er werd een prachtig bord gerealiseerd dat nu in de kantine hangt en waar de namen op staan van alle leden van de supportersvereniging.

  Het doel van de supportersvereniging is het organiseren van evenementen voor alle leden van NOAD’32, maar ook voor niet-leden. Zo wordt enkele malen per jaar een diskjockey ingehuurd om na een wedstrijd van ons 1e elftal nog meer sfeer te creëren. Ook worden bingoavonden en kaartavonden georganiseerd, die voor iedereen toegankelijk zijn.

  Om dit alles te kunnen realiseren, moet er natuurlijk wel geld op tafel komen en dat geld wordt betaald door de leden van de supportersvereniging. Elk lid betaalt jaarlijks €50,00 en wordt dan bij naam vermeld op het bord dat in de kantine hangt. Zo hebben we momenteel al enkele tientallen leden, maar nieuwe leden zijn altijd welkom.

  Ook op het gebied van merchandising is de supportersvereniging de spil binnen de vereniging.

  Heeft u nog vragen of wilt u ook lid worden van de supportersvereniging, dan kunt u zich altijd wenden tot de volgende personen:

  Theo van Bergeijk 06-55171364
  John van Bergeijk 06-53627830

  De contributie kan jaarlijks worden overgemaakt op Rabobank Altena bankrekeningnummer NL54 RABO 0364 901 055, ter name van s.v. NOAD’32, inzake supportersvereniging, onder vermelding van lidmaatschap supportersvereniging met daarachter het seizoen “2020-2021”. Ook is het mogelijk om dit contant te doen bij bovenstaande personen. De betaling dient echter wel jaarlijks te geschieden voor 1 december.